lek88 Δημοσιεύτηκε April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 21, 2017 (edited) Με αφορμή το θέμα με τις διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν είπα να ανοίξω ένα θέμα με τα άτομα που δουλεύουν στην τηλεόραση ή που εμφανίζονται για λίγο με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο... (ηθοποιοί που εμφανίζονται στην τηλεόραση, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, πανελιστες κτλ) και δεν μας αρέσουν! Νομίζω θα είχε ανδιαφερον. Edited April 21, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Φουρθιώτης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Φουρθιώτης... ΣιχαΜενιος όπως το είδα κάπου γραμμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Απο που να αρχισω και που να τελειωσω την hate list: Μουτσινας Σεργουλοπουλος Μπακοδημου Ηλιακη Μπεκατωρου Γερμανου Μενεγακη(μαζι με ολο το panel της) Μουρατιδης Ουγγαρεζος Μπουλε Ναργες(ποτε θα παρει τον πουλοπουλο απ'το survivor επιτελους???:angry:) Παπαριζου(μου την εσπαγε απιστευτα στο voice) Καρβελας Πανια Γαβαλας Βελλη(Rodeo) Φουρθιωτης Κωστοπουλος Χανταμπακης Καρποντινη Αναστασιαδης Γεωργαντας Λαγουτης Τσολακη Νικολοπουλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Απο που να αρχισω και που να τελειωσω την hate list: Μουτσινας Σεργουλοπουλος Μπακοδημου Ηλιακη Μπεκατωρου Γερμανου Μενεγακη(μαζι με ολο το panel της) Μουρατιδης Ουγγαρεζος Μπουλε Ναργες(ποτε θα παρει τον πουλοπουλο απ'το survivor επιτελους???:angry:) Παπαριζου(μου την εσπαγε απιστευτα στο voice) Καρβελας Πανια Γαβαλας Βελλη(Rodeo) Φουρθιωτης Κωστοπουλος Χανταμπακης Καρποντινη Αναστασιαδης Γεωργαντας Λαγουτης Τσολακη Νικολοπουλος Κλείσε την τηλεόραση και ξεκινά τα documentaries :P χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 (edited) * Σπυροπουλου * Μπογδανος (μου φτάνει τα νεύρα σε άλλο επίπεδο) * Φουρθιωτης (το ίδιο με τον μπογδανο) παλιότερα μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδρατου και τώρα παρουσιαστης κ δημοσιογράφος (??)... στροφή στην "καριερα"... * Στεφανιδου * Θ. Αναστασιαδης * O καρβελας τώρα τελευταία που ήρθε πάλι στο προσκήνιο * Χρήστος Μάστορας (από την επιτροπή του rising star) (Ρίνα) Edited April 21, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Απο που να αρχισω και που να τελειωσω την hate list: Μουτσινας Σεργουλοπουλος Μπακοδημου Ηλιακη Μπεκατωρου Γερμανου Μενεγακη(μαζι με ολο το panel της) Μουρατιδης Ουγγαρεζος Μπουλε Ναργες(ποτε θα παρει τον πουλοπουλο απ'το survivor επιτελους???:angry:) Παπαριζου(μου την εσπαγε απιστευτα στο voice) Καρβελας Πανια Γαβαλας Βελλη(Rodeo) Φουρθιωτης Κωστοπουλος Χανταμπακης Καρποντινη Αναστασιαδης Γεωργαντας Λαγουτης Τσολακη Νικολοπουλος Ας έγραφες καλύτερα ποιους γουστάρεις.. :p ;) Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 (edited) Μπογδάνος, Ευαγγελάτος, Ζούγκλας και Κομιστής... Θα έβαζα Πρετεντέρη και Τρέμη αλλά μας τελείωσαν [προσωρινά;] προ πολλού. Edited April 21, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Πάλι καλά δεν ζήτησες να γράψουμε ανθρώπους της τηλεόρασης που μας αρέσουν γιατί δεν θα ξέραμε τι να γράψουμε. Όλοι για το Λούτσο είναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ποιος κομιστης; (Ρίνα) ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάλι καλά δεν ζήτησες να γράψουμε ανθρώπους της τηλεόρασης που μας αρέσουν γιατί δεν θα ξέραμε τι να γράψουμε. Όλοι για το Λούτσο είναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Χαχαχαχαχαχα το σκέφτηκα κ αυτό (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ποιος κομιστης; (Ρίνα) ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχαχαχα το σκέφτηκα κ αυτό (Ρίνα) Αναστασιάδης Θέμος... Σιχαμεροί ειναι όλοι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Αναστασιάδης Θέμος... Σιχαμεροί ειναι όλοι τους. Α λέω κ εγώ ποιον λέει τωρα... Χαχαχα Όντως! Άσε που δεν καταλαβαίνω και τι λέει όταν μιλάει. (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 easy λιαγκας σκορδα μενεγακη αρναουτογλου Σπυροπουλου με Σ κεφαλαιο.:) Γεωργαντας <τον γνωρισα πριν αρχισει το ΟΚ το 1997 και ηταν μεγαλη ψωναρα δυστηχωσ> και αυτος που παρουσιαζει το σταρ ακαντεμι που δεν το βλεπω και αυτον δεν το παω Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ουγκαρέζος Τσιμτσιλή(και όλοι όσοι είναι στην εκπομπή της) Άννα Μαρία Βέλη Κωστόπουλος Λιάγκας Κάθομαι και καίγομαι στο κινητό αν σε φιλικό σπιτι κάποιος βλέπει τις εκπομπές τους :lol::lol: Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ο Σεφερλής! Και για να μην παρεξηγηθώ, ο άνθρωπος μια χαρά φαίνεται στην κανονική ζωή, αλλά για μένα τα Show του είναι γελοία-αηδιαστικά. Θέμα γούστου θα μου πείτε, ότι δεν έχω χιούμορ θα μου πείτε, όχι φίλοι μου, τα show του είναι απλώς υποβιβασμός της ανθρώπινης νοημοσύνης! Παρόλα αυτά αν κάποιος φίλος μου τα βλέπει δεν θα αλλάξω γνώμη γι' αυτόν, ό,τι ευχαριστεί τον καθένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Δε θα διαφωνήσω καθόλου, ΟΜΩΣ κάθομαι και βλέπω τις επιθεώρησεις του(στην τιβι) κυρίως επειδή δεν έχει κάτι άλλο εκείνη την ώρα ή απλά με κρατάει σαν θεατή!!! Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Δε θα διαφωνήσω καθόλου, ΟΜΩΣ κάθομαι και βλέπω τις επιθεώρησεις του(στην τιβι) κυρίως επειδή δεν έχει κάτι άλλο εκείνη την ώρα ή απλά με κρατάει σαν θεατή!!! Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Σεβαστό! Καμιά φορά χρειαζόμαστε και λίγο να δούμε κάτι τέτοιο, έτσι για να ξεχαστεί το μυαλό. Εγώ είμαι πολύ σινεφίλ οπότε προτιμώ να βάζω να βλέπω ταινίες αν δεν έχει κάτι άλλο στην τηλεόραση που να με ενδιαφέρει, κάτι που δυστυχώς είναι καθημερινό φαινόμενο... Τόσα κανάλια εκπέμπουν και από αυτά ελάχιστα προγράμματα αξίζουν! Από την άλλη είναι και λίγο μπελάς να κάθεσαι να ψάξεις τι ταινία θες να δεις να την βάλεις, να την βγάλεις. Ενώ έτσι ανοίγεις την τηλεόραση και ό,τι έχει. Μετά από κουραστική μέρα, δεν σε παίρνει να κάνεις και κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Εμένα γεννικα μου αρέσει πολυ ο Σεφερλης! Αλλά ρε παιδια είναι μερικές επιθεωρησεις του (οχι ολες) που έχουν μέσα μόνο βρισιές και προστυχα! Μόνο!!! Που με κουράζουν και αναγκάζομαι να αλλάξω κανάλι.... Επίσης αν προσέξετε πολλές φορές που λέει τα πρόστυχα ακούγονται κάτω από τα πρώτα καθίσματα παιδάκια ηλικίας 6-7-8 χρόνων να γελάνε και να ζητωκραυγάζουν. Τώρα δεν θυμάμαι ποια παράσταση έδειχνε πριν μερικές μέρες στην τηλεόραση και την άλλαξα γιατί δεν άντεξα! Ήταν εκεί που ήταν φαντάρος και "παρενοχλουσε" τις άλλες φανταρινες. Είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος με φοβερο χιούμορ! Γράφει τους διαλόγους και παίζει μόνος του! Τα κάνει όλα μόνος του και δεν υπάρχουν πλέον τέτοιοι κωμικοι. Αλλά ρε φίλε αν δεν έχεις κάτι καλό με χιούμορ να γράψεις για την σεζόν μη γεμίζεις όλη την παράσταση με μόνο χυδαίους διαλόγους χωρίς να είναι αστεια. Ανέβασε παράσταση την επόμενη σεζόν για να έχεις χρόνο να μαζέψεις ιδέες και να γράψεις κάτι αστείο πάνω σε αυτά. Επίσης ΣΙΧΑΊΝΟΜΑΙ τον Τάσο Ποτσέπη. Τον "αγάπη μονο". Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει. Τον είδα στην Ερμού να κάνει χειρονομίες και τα δικά του τα τρελά σε μια κοπέλα στον δρόμο που περνούσε. Και αντί να του δώσει κάποιος μπουνιά, τον τραβαγανε βίντεο σαν να είναι κάποιος διάσημος. Άσχετα που μόνο που δεν την καβάλησε την κοπέλα. Και συνεχισε και σε άλλες μετά. Edited August 9, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Εμένα γεννικα μου αρέσει πολυ ο Σεφερλης! Αλλά ρε παιδια είναι μερικές επιθεωρησεις του (οχι ολες) έχουν μέσα μόνο βρισιές και προστυχα! Μόνο!!! Που με κουράζουν και αναγκάζομαι να αλλάξω κανάλι.... Επίσης αν προσέξετε πολλές φορές που λέει τα πρόστυχα ακούγονται κάτω από τα πρώτα καθίσματα παιδάκια ηλικίας 6-7-8 χρόνων να γελάνε και να ζητωκραυγάζουν. Τώρα δεν θυμάμαι ποια παράσταση έδειχνε πριν μερικές μέρες στην τηλεόραση και την άλλαξα γιατί δεν άντεξα! Ήταν εκεί που ήταν φαντάρος και "παρενοχλουσε" τις άλλες φανταρινες. Είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος με φοβερο χιούμορ! Γράφει τους διαλόγους και παίζει μόνος του! Τα κάνει όλα μόνος του και δεν υπάρχουν πλέον τέτοιοι κωμικοι. Αλλά ρε φίλε αν δεν έχεις κάτι καλό με χιούμορ να γράψεις για την σεζόν μη γεμίζεις όλη την παράσταση με μόνο χυδαίους διαλόγους χωρίς να είναι αστεια. Ανέβασε παράσταση την επόμενη σεζόν για να έχεις χρόνο να μαζέψεις ιδέες και να γράψεις κάτι αστείο πάνω σε αυτά. Επίσης ΣΙΧΑΊΝΟΜΑΙ τον Τάσο Ποτσέπη. Τον "αγάπη μονο". Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει. Τον είδα στην Ερμού να κάνει χειρονομίες και τα δικά του τα τρελά σε μια κοπέλα στον δρόμο που περνούσε. Και αντί να του δώσει κάποιος μπουνιά, τον τραβαγανε βίντεο σαν να είναι κάποιος διάσημος. Άσχετα που μόνο που δεν την καβάλησε την κοπέλα. Και συνεχισε και σε άλλες μετά. Ναι, δεν το συζητώ! Πάνε μερικοί σε realities, κάνουν τα δικά τους, εξευτελίζονται μπροστά στον τηλεοπτικό φακό με σκοπό να γίνουν έστω και λίγο γνωστοί. Να δημιουργήσουν πανικό και σχόλια. Κι ο κόσμος τσιμπάει δυστυχώς. Πάει με τα νερά τους, τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν την γελοία τους συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Πραγματικά σας κάνει εντύπωση που όταν ένας άνθρωπος γράφει ένα έργο κάθε χρόνο (τουλάχιστον) βασισμένος στη λογική της αρπαχτής, είναι κακής ποιότητας τα δημιουργήματά του; Ο Σεφερλής είναι ένας άνθρωπος που δυστυχώς έχει ταλέντο. Γιατί αν δεν είχε θα ήταν πολύ εύκολο να μην του δώσεις καν σημασία. Είναι έξυπνος, ατακαδόρος, έχει καλή επαφή με το κοινό και είναι εξαιρετικά ετοιμόλογος. Είναι όμως κολλημένος σε χιούμορ προνηπιακής ηλικίας και απίστευτα φιλοχρήματος. Και για το δεύτερο δεν μιλάω για την προσωπική του ζωή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά πώς θα έλεγες έναν π.χ. έμπορο που για να αυξήσει τα κέρδη του είναι ικανός να σου πουλήσει σάπια φαγητά για να βγάλει λεφτά; Έτσι είναι και τα αστεία του. Σάπια. Και τα πουλάει κάθε χρόνο με το κιλό. Και αν κάποιο από αυτά κάνει επιτυχία (π.χ. "καλό ε") τα επαναλαμβάνει τόσο πολύ και τόσο συχνά που χάνουν και την οποιαδήποτε εξυπνάδα είχαν. Δε θα αναφέρω την άποψή μου για τους ανθρώπους που πάνε κάθε χρόνο για να δουν τα εκτρώματα που ετοιμάζει. Θα πω απλά ότι ΟΚ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, αλλά είναι απελπιστικό να βλέπεις 20άρηδες και 30άρηδες να πηγαίνουν να γελάσουν με κλανιές και αστεία για χοντρές. Βλέπεις ότι και ως κουλτούρα είμαστε κολλημένοι στο τίποτα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 (edited) Δυστυχως ο Σεφερλης εχει χαλασει πααααρα πολυ τα τελευταια χρονια.Τελευταια φορα που πηγα σε παρασταση του Σεφερλη και γελασα με την ψυχη μου ηταν το 2009(ο Μπαχαλογατος).Απο το '10 και μετα αρχισε η κατρακυλα.Μεχρι και το '14 πηγαινα καθε χρονο.Απο κει και περα συνηδειτοποιησα οτι πεταω τα λεφτα μου και σταματησα να πηγαινω.Προσφατα ειδα στην τηλεοραση την παρασταση του '15(50 αποχρωσεις του Greece) και ηταν τοσο μαπα που βαρεθηκα απο το πρωτο 10λεπτο. Πλεον ολα τα εργα του βασιζονται στην ιδια συνταγη: φτηνα προστυχα σεξουαλικα υπονοουμενα,βρισιες,λογοπαιγνια νηπιακου επιπεδου και επαναληψη των ιδιων ατακων μεχρι αηδιας.Το αλλο το απαισιο που κανει ειναι που σε καθε παρασταση βαζει στο ματι καποιον θεατη με καποιο εμφανησιακο ψεγαδι(π.χ. αυξημενο βαρος ή ελλειπες αναστημα) και να τον κοροϊδευει σε ολοκληρη την παρασταση.Δηλαδη να πληρωνεις εισητηριο 15 € και να σε κοροϊδευει κι απο πανω.Απορω πως δεν τον εχει βαρεσει κανενας.Τα ιδια κανει και με τους ηθοποιους του.Ποσες φορες δεν εχει κοροϊδεψει τον Ζουμπαντη για το υψος του και τον Αλφονσο για το βαρος του,αναμασωντας μαλιστα τις ιδιες και τις ιδιες ατακες.Αντι να σεβαστει τους θεατες του και να εκμεταλλευτει το ταλεντο του και τα δυνατα του σημεια(αυτοσχεδιασμος,αυτοσαρκασμος,παιχνιδια με το κοινο,εξυπνες ατακες που σου ερχονται απο κει που δεν το περιμενεις) το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να τα κονομησει χοντρα πουλωντας ακριβα το φτηνο του χιουμορ.Και στην τηλεοραση οι τελευταιες του δουλειες(ραντεβου,one mark show) ηταν πολυ κατω του μετριου.Προσφατα ξενερωσα ακομη περισσοτερο μαζι του διοτι ανακαλυψα οτι αρκετα απο τα σκετς που ειχε παρουσιασει ως δικα του τοσο σε τηλεοπτικες εκπομπες οσο και σε θεατρικες παραστασεις,στην πραγματικοτητα ηταν κλεμμενα απο βρετανους κωμικους οπως οι Monty Pythons.Μαλιστα μια τηλεοπτικη σειρα του (Κοριτσια ο Μαρκουλης) ηταν εξ'ολοκληρου διασκευη της σειρας "Fawlty towers" του BBC και πουθενα στους τιτλους αρχης ή τελους δεν αναφεροταν οτι το σεναριο βασιστηκε στην εν λογω σειρα.Αντιθετως παρουσιαζοταν ως πρωτοτυπο σεναριο του Μαρκου Σεφερλη. Edited August 15, 2017 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Σία Κοσιώνη... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Ολοι οι πολιτικοι και τα τσιρακια....(καναλια+δημοσιογραφοι) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Αννιτα Πανια,Σεφερλη,Φουρθιωτης, αναστασιαδης,Σκορδα(παλαιοτερα ηταν καλη αλλα χαλασε και αυτη).Οτιδηποτε σε πρωιναδικα και μεσημεριανες εκπομπες δεν τα συμπαθω,εξαιρεται η μενεγακη.Μαζι και οσους ειναι σε reality εκτος So you think you can dance.Απο την αλλη ο Αρναουτογλου,Μαυριδης(απο το World Party και μετα που εκανε δικια του εκπομπη) ηταν καλοι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts