woudoulis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εγώ παιδιά ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να κοιμηθώ το μεσημέρι Εχει τύχει να με πάρει ο ύπνος στο γραφείο την ώρα που πατάω κουμπιά !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς που το ωράριο επιτρέπει τον μεσημεριανό ύπνο... :zzz:Ευρύτερος δημόσιος τομέας γαρ... :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εγω δυστυχώς δεν μπορώ να κοιμηθώ το μεσημέρι λόγω δουλειάς. Αν μπορούσα όμως σίγουρα θα κοιμόμουν κανα 2 ωρίτσες όπως κάνω το Σ/Κ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Μολις τωρα ξυπνησα μετα απο 3 ωρες υπνου :w00t: :zzz: :whistle: Εμ, αυτα παθαινεις αμα δεν κοιμασαι καλα-σωστα τα βραδια ;) :cool: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εγω δεν κοιμαμε τα μεσυμερη γιατι πολυ απλα δεν μπορω δεν εχω χρονο και δεν μου λυπει υπνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Κοιμαμαι κατα τις 3-4 σηκωνομαι 9-10, ξυπναω 1-2. Αυτο ειναι το καθημερινο προγραμμα μου εκτος απο σαββατοκυριακα οπου το σηκωμα μπορει να συμπεσει με το ξυπνημα... Αντε να κοιμηθω κανα τεταρτακι σε καποιο λεωφορειο αργα το απογευμα :O :p (Ασχετο, αλλα χτες ηταν η παγκοσμια ημερα του υπνου :shifty: ) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 (Ασχετο, αλλα χτες ηταν η παγκοσμια ημερα του υπνου :shifty: ) Μπορώ να πω οτι την τίμησα δεόντως :cool: Πάντως, προσωπικά ότι ώρα και να πέσω για ύπνο, το λιγότερο που μπορώ να κοιμηθώ είναι ένα τρίωρο. Τι να τις κάνω τις 2 ώρες; Μέχρι να πέσεις, έχεις ξανασηκωθεί... :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Πως να κοιμηθούμε αφού εργαζόμαστε μέχρι το βράδυ??? Αααα... το μεσημέρι δεν κάνει να κοιμάστε πάνω από 20 λεπτά, αν το ξεπεράσετε κάνει περισσότερο κακό παρά καλό! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 20 λεπτά μόνο? :confused: τσάμπα κόπος για 20 λεπτά να κοιμηθείς μόνο..ούτε πλευρό δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Πραγματικα δεν συμφαιρει να ξαπλωσεις μονο και μονο για να κοιμηθεις 20 λεπτα. Αν εισαι ηδη ξαπλωμενος, οκ. Αλλα αλλιως δεν λεει... :cool: :X Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Και για να έχεις όλα τα αυεργετήματα του μεσημεριανού ύπνου δεν χρειάζεται καν να σε πάρει ο ύπνος... αρκεί και μόνο να ξαπλώσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου το πολύ για 20 λεπτά... :cool: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Και για να έχεις όλα τα αυεργετήματα του μεσημεριανού ύπνου δεν χρειάζεται καν να σε πάρει ο ύπνος... αρκεί και μόνο να ξαπλώσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου το πολύ για 20 λεπτά... :cool: Συμφωνώ απόλυτα! :) Με 20 λεπτά νιώθεις φρεσκότερος και μπορείς να αντιμετωπίσεις δυσκολίες(ιδιαίτερα αν είσαι μαθητής και έχεις διάβασμα,ή να πας σε πολλά φροντιστήρια) :O Δυστυχώς εγώ σπάνια κοιμάμαι τα μεσημέρια,αλλά το καλοκαιράκι πάντα κοιμάμαι μία ωρίτσα ώστε το απόγευμα να είμαι πανέτοιμος για μπάλα και μετά έτοιμος για βραδινή διασκέδαση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Και για να έχεις όλα τα αυεργετήματα του μεσημεριανού ύπνου δεν χρειάζεται καν να σε πάρει ο ύπνος... αρκεί και μόνο να ξαπλώσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου το πολύ για 20 λεπτά... :cool: αυτό δεν είναι καν ύπνος :X :wacko: :lol: :lol: όσο πήγαινα σχολή και δούλευα και έκανα το λάθος να ξαπλώσω έστω και για 20 λεπτά ...μετά ήμουν ΧΑΛΙΑΑΑ! δεν είχα όρεξη να πάω στην σχολή , αλλά όρεξη για ύπνο :blink: :D ( πήγαινα εννοείται...κακιν κακώς :X ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 αυτό δεν είναι καν ύπνος :X :wacko: :lol: :lol: όσο πήγαινα σχολή και δούλευα και έκανα το λάθος να ξαπλώσω έστω και για 20 λεπτά ...μετά ήμουν ΧΑΛΙΑΑΑ! δεν είχα όρεξη να πάω στην σχολή , αλλά όρεξη για ύπνο :blink: :D ( πήγαινα εννοείται...κακιν κακώς :X ) Ενα πραγμα ειναι σχεδον σιγουρο. Οτι ολα διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Αλλον τον "πειραζουν" τα φασολια :lol: και αλλον οχι. Ετσι και εδω, αλλον μπορει να τον αναζωογονει η 20λεπτη ξεκουραση (ειτε λεγεται υπνος ειτε ξαπλωμα). Δεν λεω οτι αυτο που λεει ο φιλος οτι ισοδυναμει το ξαπλωμα με τον υπνο ειναι σωστο, ουτε ομως και λαθος. Εγω πιστευω οτι ο καθενας θα πρεπει να κανει εστω μια φορα ολα, υστερα να κρινει, και να αποφασιζει οτι αν κατι τον ευννοει θα πρεπει να το κανει συνηθεια :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Το είχα ακούσει αυτό που σας λέω πιο πάνω σε μια ιατρική εκπομπή... αλλά το έχω παρατηρήσει και σε μένα, αν ξαπλώσω (όποτε μπορώ) για λίγο μετά είμαι cool, αν όμως κοιμηθώ κανένα 2ωρο δεν έχω όρεξη για τίποτα, είμαι μουδιασμένος, δεν ξέρω που είμαι και τι κάνω :p :p :p , το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ κι άλλο.... :cool: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 συνήθως κοιμάμαι 2-3 φορές την εδομάδα πχ Τρίτη-Πέμπτη ή Τετάρτη-Παρασκεύη κανα δίωρο 6-8 το απογευμα... ειδικά αν έχω κανονίσει να βγώ Παρασκευή βράδυ την πέφτω 6-9 στάνταρντ... εεε είμαι και 30+ πως να αντέξω?? LOL αλλά και μισή ωρίτσα να την πέσω με τηλέφωνα κλειστά πάλι φρεσκάρομαι... ή με ένα ωραίο ντουσάκι παίρνω τα πάνω μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Αυτό το «τηλέφωνα κλειστά» είναι πολύ κρίσιμο. Αν σε ξυπνήσει τηλέφωνο (ή οτιδήποτε άλλο) σε λάθος φάση ύπνου, κλάψτα... Είσαι χειρότερα από το να μην κοιμόσουν καθόλου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Μετά από μακροχρόνιες μελέτες κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Αν έχεις πίει ένα καφεδάκι το πρώι ή το μεσημέρι και μετά πας να την πέσεις τότε ξυπνάς στάνταρ με όρεξη και διάθεση για το υπόλοιπο της μέρας-νύχτας;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Εγω μερικες φορες οταν ξυπναω το μεσημερι και νιωθω κουρασμενος ριχνω και εναν μεσημεριανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Kαλά,εγώ,αν μπορούσα να κοιμηθώ το μεσημέρι(δεν μπορώ λόγω δουλειάς),θα έπεφτα και θα σηκωνόμουν το επόμενο πρωί! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Ακριβός πριν από εναν χρόνο έκανα αρθροσκόπηση στο γόνατο και από τότε, που και που ρίχνω κανέναν υπνάκο το μεσημέρι. Λες να είμαι ακόμα υπο την επίδραση της νάρκωσης ;;;;; :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Gia enilikes: Ta atoma pou koimountai apo 8 ores kai panw tin imera exoun to megalitero pososto thisimotitas. Ta atoma pou koimountai 7 ores tin imera exoun to mikrotero pososto thisimotitas. San idanikes ores ipnou kathimerina theorountai oi 6-7ores. To 8oro den theoreitai idaniko pia gia ipno simfona me tis teleutaies ereunes. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Gia enilikes: Ta atoma pou koimountai apo 8 ores kai panw tin imera exoun to megalitero pososto thisimotitas. Ta atoma pou koimountai 7 ores tin imera exoun to mikrotero pososto thisimotitas. San idanikes ores ipnou kathimerina theorountai oi 6-7ores. To 8oro den theoreitai idaniko pia gia ipno simfona me tis teleutaies ereunes. α ωραια.. εγω με 4-5 ωρες υπνο τις καθημερινες την εχω εξασφαλισμενη τη μακροζωια... (λετε γιαυτο να με λενε ζομπι; ειναι που θα ζησω αιωνια;) :w00t: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 4 ores einai liges...simfona me prosfates ereunes exoume episis auksimeno pososto thisimotitas ta atoma pou koimountai toses liges ores. Osoi koimountai 7 ores tin imera kanoun to kalitero. Asxeta fisika ean prosopika tis theorw liges (ean den kimithw 9oro, nistazw oli tin imera). Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 και δηλαδή από τι πεθαίνουν αυτοί που κοιμόυνται περισσότερο? :X :confused: :worry: :blink: σιγά μην κόψω εγώ τον ύπνο μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts