PoLiThS Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Σήμερα το πρωί σύνδεσα το mate 10npro με το p10 lite μέσω USB otg συνδεμένο στο p10 lite ... Και φόρτιζε το mate ... Άρα υποστηρίζει reverse charging Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanetosg Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Καλησπέρα και από μένα μου λέω να το τολμήσω το πρωί ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν την πέρασα χειροκίνητα μέσω service rom από xda. Είμαι στην Cosmote , μου κατέβασε μια ενημέρωση της Cosmote καθώς και αν δείτε στην πρώτη εικόνα ενεργοποιήθηκε το Volte και vowifi. Έστειλα μύνημα στο 1333 για ενεργοποίηση και δούλεψε κανονικά.. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα το έχεις πάρεις από Γερμανό - cosmote η απο άλλο κατάστημα το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Αγορασμένο απο Γερμανό Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Καλησπέρα και από μένα μου λέω να το τολμήσω το πρωί ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα το έχεις πάρεις από Γερμανό - cosmote η απο άλλο κατάστημα το κινητό;Και σε unbranded διπλή sim αγοράσμενο από media markt επίσης δουλεύει το volte Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Έχει κάποιος βρει tempered glass το οποίο να εφαρμόζει σωστά στις καμπυλωμένες άκρες της οθόνης; Για πείτε τις εμπειρίες σας γιατί ψάχνω να αγοράσω αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι αξιόλογο. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hosearmando Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Έχει κάποιος βρει tempered glass το οποίο να εφαρμόζει σωστά στις καμπυλωμένες άκρες της οθόνης; Για πείτε τις εμπειρίες σας γιατί ψάχνω να αγοράσω αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι αξιόλογο. και εγώ ότι έχω πάρει η πολυ μικρο και να φαίνεται χάλια η πολυ μεγάλο και να μην εφαρμόζει σωστά και πάλι χάλια να φαίνεται. δεν βρήκα κάτι αξιόλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Με την αναβάθμιση σε Oreo εμφανίστηκε η δυνατότητα volte και wifi calling ενώ το κινητό είναι αγορασμένο από πλαίσιο. Έστειλα και μήνυμα και ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Εμένα το wificalling δεν μου λειτουργεί σωστά με Cosmote ενώ στο iPhone λειτουργούσε φυσιολογικά. Έχω συνέχεια χαμένες/κομμένες κλήσεις.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Εμένα το wificalling δεν μου λειτουργεί σωστά με Cosmote ενώ στο iPhone λειτουργούσε φυσιολογικά. Έχω συνέχεια χαμένες/κομμένες κλήσεις..Προτεραιότητα έχεις στ wifi ή δυκτια κινητης ; Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Αρχικά είχα το wifi αλλά σχεδόν μου έκοβε όλες τις κλήσεις. Μετά στο "δίκτυα κινητής" δούλευε που & που αλλά τις τελευταίες μέρες δεν με ακούει κανείς ούτε ακούω κανέναν οπότε το έκλεισα αναγκαστικά.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 αυτό σου τύχαινε όταν ήσουν συνδεδεμένος σε ένα router, πχ του σπιτιού σου ή και σε άλλα WiFi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Σε περισσότερα του ενός αλλά στα δίκτυα αυτά παίζει μια χαρά ο IMS του ΟΤΕ οποτε δεν είναι θέμα του εκάστοτε τοπικού δικτύου.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 αν σε ενδιαφέρει η υπηρεσία, μπορείς να δοκιμάσεις και με μια άλλη σιμ αν υπάρχει διαθέσιμη, ή κάποια επαναφορά του τηλεφώνου στις εργοστασιακες μήπως δεν έκατσε το update σωστά. εγώ ακόμη δεν έκανα την ενημέρωση για να βοηθήσω περισσότερο, από Σεπτέμβρη που θα είμαι χαλαρός, φοβήθηκα μην δεν πάει κάτι καλά και δεν έχω χρόνο γιαυτό τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Ερώτηση το wifi calling λειτουργεί σε περίπτωση που πας κάπου και δεν έχεις σήμα κινητής τηλεφωνίας σωστά; η κάνω λάθος; Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Ερώτηση το wifi calling λειτουργεί σε περίπτωση που πας κάπου και δεν έχεις σήμα κινητής τηλεφωνίας σωστά; η κάνω λάθος; Λειτουργεί. Για να το δοκιμάσεις βάλε το κινητό σου σε κατάσταση πτήσης και ενεργοποίησε το wifi. Θα δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Το P10 lite του αδερφού μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα. Ξέρουμε τι ακριβώς αναβάθμιση είναι; Είναι η Oreo; Τι δυνατότητες προσθέτει; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :bow: http://i63.tinypic.com/2z4wnqf.png Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Το P10 lite του αδερφού μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα. Ξέρουμε τι ακριβώς αναβάθμιση είναι; Είναι η Oreo; Τι δυνατότητες προσθέτει; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :bow: http://i63.tinypic.com/2z4wnqf.pngΌχι είναι η τελευταία Nougat . Την περνάει και μετά θα περάσει την Oreo Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Όχι είναι η τελευταία Nougat . Την περνάει και μετά θα περάσει την Oreo Sent from my Mate 10 pro Α, δηλαδή μετά απ' αυτή θα εμφανιστεί στο καπάκι και η Oreo; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Η τελευταία android nougat είναι, την oreo θα στην βγάλει μετά. Εγώ την oreo δεν την έβαλα ακόμα θα περιμένω λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Η τελευταία android nougat είναι, την oreo θα στην βγάλει μετά. Εγώ την oreo δεν την έβαλα ακόμα θα περιμένω λίγο. Πολύ ωραία. Το WiFi calling που λέτε, αυτή η τελευταία Nougat το προσφέρει ή η Oreo; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Η ορεο το δίνει Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Η ορεο το δίνει Sent from my Mate 10 pro Σε ευχαριστώ πολύ. Και μία τελευταία ερώτηση. Έχει κάποιο χτυπητό bug ή κάποια ανεπιθύμητη παρενέργεια η Oreo στη συσκευή π.χ. να γίνει πιο αργό το κινητό ή να έχει χειρότερη αυτονομία; Να ξέρω αν θα του προτείνω να κάνει την αναβάθμιση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Και μία τελευταία ερώτηση. Έχει κάποιο χτυπητό bug ή κάποια ανεπιθύμητη παρενέργεια η Oreo στη συσκευή π.χ. να γίνει πιο αργό το κινητό ή να έχει χειρότερη αυτονομία; Να ξέρω αν θα του προτείνω να κάνει την αναβάθμιση. ελαχιστα πιο αργο... ιδια αυτονομια μπαταριας.. μεινε καλητερα στην 7.1.2 το κινητο παει μπαλα...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 ελαχιστα πιο αργο... ιδια αυτονομια μπαταριας.. μεινε καλητερα στην 7.1.2 το κινητο παει μπαλα...!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. :):cool: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Δες εδώ τις οδηγίες, αν δεν στο κάνει με την nougat βάλε την oreo. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts