Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει δοκιμάσει κανείς την original μεμβράνη της Samsung αν αξίζει ?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η screenknight έρχεται με κούριερ σπίτι παιδιά? Ή την αφήνει ο ταχυδρόμος σαν απλά γραμμα?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο φέρνει ο ταχυδρόμος σε 2-3 μέρες σαν γράμμα. :)
Δώστε link ρε παιδιά..! Από το δικό τους site; Επίσης επειδή λέω να πάρω το full body protection (standard fit) θα είναι ok με την original σιλικόνης της samsung;

Edited by GeorgeX21

Δώστε link ρε παιδιά..! Από το δικό τους site; Επίσης επειδή λέω να πάρω το full body protection (standard fit) θα είναι ok με την original σιλικόνης της samsung;

http://www.screenknight.com/galaxy-s8-plus-s8-screen-protector-military-shield/ εδώ είσαι. Βάλε και τον εκπτωτικό κωδικό SAVE10NOW για 10% μείωση ! ;)

http://www.screenknight.com/galaxy-s8-plus-s8-screen-protector-military-shield/ εδώ είσαι. Βάλε και τον εκπτωτικό κωδικό SAVE10NOW για 10% μείωση ! ;)
Ναι αλλά πιο να πάρω το case fit η το standard fit;

Πολύ ωραία θήκη, ναι βελούδινη είναι κάπως αν όχι ακριβώς.

Μικρές διαστάσεις αλλά και μικρότερη προστασία σε σχέση πχ με spigen liquid Air.

Εγώ θα ήθελα να καλύπτει και το κάτω μέρος της συσκευής.

Παρόλα αυτά την αγόρασα σε μαύρο γιατί είναι πολύ όμορφη (στα μάτια μου τουλάχιστον).

Την αγόρασα τελικά την alkantara σε μπλε μιας και έχω το coral blue πολύ ωραία θήκη μακάρι βεβαια να κάλυπτε και το κάτω μέρος,έχει και το διαχωριστικό από πίσω ανάμεσα στην κάμερα και στο αποτύπωμα και βολεύει για να μην ακουμπάς την κάμερα

spacer.png

άκυρο μήνυμα

Στάλθηκε από το GT-I9060 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Καλησπερα,τελικα παρελαβα και την δικια μου screenknight που ειχα παρει απο ebay!!

Ειδα βιντεο στο youtube και την εβαλα αρκετα καλα αν και 0,5-1 χιλιοστα θελει φτιαξιμο αλλα και μονο το touch απο το ψευτο γυαλι που ειχα αξιζει 1000% η αγορα της!!Θα παραγγειλω αλλη μια για εμπρος-πισω να εχω γιατι μου αφησε πολυ καλη εντυπωση και αξιζει τα λεφτα!

Παιδιά βοήθεια..... πήρα clear view για το s8 ( Όχι samsung ) αλλά δεν βλεπω φως κ με nfc κτλ.....ξερει κανένας τι πρέπει να κάνω....?

Εννοεις οτι δεν μπορεις να στειλεις μεσο nfc οταν εχεις την θηκη; Λογικα δεν γινεται γιατι ισως να το μπλοκαρει,συνηθως μερικες θηκη εχουν πισω αυτοκολλητο nfc που βοηθαει για τετοιες περιπτωσεις

Για το s8+ alcantara μαύρη, εννοεί την γκρι;

Ένας κωδικός υπάρχει;

EF-XG955ASEGWW αυτόν βρίσκω για μαύρο, αλλά στο skroutz αυτόν το κωδικό τον αναφέρουν γκρι......

Θέλω και εγώ να πάρω την alcantara ξέρει κανείς που την έχουν πιο φτηνά;

εδω εισαι

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-Samsung-Galaxy-S8-S8-Plus-SM-G955-Back-Cover-Case-Alcantara-Suede-Like/222556179340?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=521399221273&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Δεν μου φαίνεται για original....

Δεν σου φαινεται γιατι προφανες και δεν ειναι original,οι original παιζουν στις τιμες που τις βρηκες και εδω Ελλαδα

ΠαιδιάΚαλημέρα. Εχθες απεκτησα και γω το S8 plus και εξαρχης του εβαλα προστασια οθονης και ηια θηκη πηρα την γνησια της Samsung http://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s8/accessories/.

Απλα θελω να ρωτήσω μιας και παντα χρησιμοποιούσα θηκη τυπου UAG Spigen κτλ που γυρω γυρω αγκαλιαζε το κινητο σιλικονη. Αυτη Επειδή γύρω-γύρω πιανει με πλαστικο αν υπαρχει φοβος φθορας του τηλεφώνου.

Spigen Case Ultra Hybrid Jet Black*& μεμβράνη ScreenKnight (Case fit).

Η μεμβράνη μπήκε απίστευτα καλά (η πίσω με ταλαιπώρησε λιγάκι) και δεν την αγγίζει η θήκη.

Βοηθός μου για αυτή τη διαδικασία ήταν νερό με υγρό πιάτων και ένα πιστολάκι μαλλιών (με ζεστό αέρα για να κολλήσει σωστά η μεμβράνη στις edge πλευρές.

Να αναφέρω ότι ούτε και με την neo hybrid δεν υπάρχει πρόβλημα! db64ebfb9b910976fc9cad205c12fae8.jpge709ffe52a838b555091b8f235673e73.jpg1ac6d44d5520ff754aca7ffade10e591.jpg

Παιδιά υπάρχει κανεις που να χρησιμοποιεί την θηκη που ποσταρα πιο πάνω να μου πει αν υπάρχει φόβος φθορας περιμετρικά λογο του πλαστικού και οχι σιλικονης? Στην ουσια την εχει κανένας ώστε να μπορεί να μου πει? Μπορεί μεν να είναι η γνήσια της samsung αλλα θυμάμαι παλιά μια περίπτωση σε εναν φίλο με ενα Gflex που με παρόμοια θηκη γδαρθηκε περιμετρικά το τηλ. Βέβαια εεκείνο ηταν πλαστικο. Αλήθεια το S8 περιμετρικα τι υλικο εχει? Γιατι μετταλικο δεν μου φαίνεται τουλάχιστον σε μαύρο που το έχω εγώ.

Spigen Case Ultra Hybrid Jet Black*& μεμβράνη ScreenKnight (Case fit).

Η μεμβράνη μπήκε απίστευτα καλά (η πίσω με ταλαιπώρησε λιγάκι) και δεν την αγγίζει η θήκη.

Βοηθός μου για αυτή τη διαδικασία ήταν νερό με υγρό πιάτων και ένα πιστολάκι μαλλιών (με ζεστό αέρα για να κολλήσει σωστά η μεμβράνη στις edge πλευρές.

Να αναφέρω ότι ούτε και με την neo hybrid δεν υπάρχει πρόβλημα! db64ebfb9b910976fc9cad205c12fae8.jpge709ffe52a838b555091b8f235673e73.jpg1ac6d44d5520ff754aca7ffade10e591.jpg

Μπορείς να γράψεις πως ακριβώς την πέρασες; Γιατί Μόλις μου ήρθαν και δεν θέλω να κάνω καμία βλακεία. Τα πλαϊνά τα άφησες 10-15 λεπτά να στεγνώσουν και μετά τα κόλλησες η τα στεγνωσες με πιστολάκι;

Τελικά την πέρασα αλλά έχω κάτι φουσκάλες σε κάνα δυο σημεία. Θα περιμένω μέχρι αύριο και αν δεν φύγουν θα την βγάλω και θα την ξανα περάσω.

Edited by GeorgeX21

Μπορείς να γράψεις πως ακριβώς την πέρασες; Γιατί Μόλις μου ήρθαν και δεν θέλω να κάνω καμία βλακεία. Τα πλαϊνά τα άφησες 10-15 λεπτά να στεγνώσουν και μετά τα κόλλησες η τα στεγνωσες με πιστολάκι;

Τελικά την πέρασα αλλά έχω κάτι φουσκάλες σε κάνα δυο σημεία. Θα περιμένω μέχρι αύριο και αν δεν φύγουν θα την βγάλω και θα την ξανα περάσω.

Έβαλα νερό και υγρό πιάτων σε ένα μπολ, ξεκολλησα τη μεμβράνη από το προστατευτικό σακουλάκι και την έβαλα μέσα στο μπολ. Αφού καθάρισα καλά την οθόνη του κινητού, έβαλα τη μεμβράνη (όπως είναι βρεγμένη) και με πιστολάκι μαλλιών στις edge πλευρές (καυτός αέρας) στέγνωσε γρήγορα και εφάρμοσε σωστά. Τόσο σωστά που δεν την πετάει καμμία θήκη και δεν φαίνεται καν ότι εδώ βάλει μεμβράνη επάνω. Στην πίσω δεν είχα πολύ επιτυχία γιατί έχω κάποιες φουσκάλες αλλά μπήκε και εκεί. :)

Έβαλα νερό και υγρό πιάτων σε ένα μπολ, ξεκολλησα τη μεμβράνη από το προστατευτικό σακουλάκι και την έβαλα μέσα στο μπολ. Αφού καθάρισα καλά την οθόνη του κινητού, έβαλα τη μεμβράνη (όπως είναι βρεγμένη) και με πιστολάκι μαλλιών στις edge πλευρές (καυτός αέρας) στέγνωσε γρήγορα και εφάρμοσε σωστά. Τόσο σωστά που δεν την πετάει καμμία θήκη και δεν φαίνεται καν ότι εδώ βάλει μεμβράνη επάνω. Στην πίσω δεν είχα πολύ επιτυχία γιατί έχω κάποιες φουσκάλες αλλά μπήκε και εκεί. :)
Σε ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ έτσι μπολ με νερό, βούτηξα μέσα την μεμβράνη και καλό σκούπισμα την συσκευή. Τοποθέτηση και με την κάρτα και το πανάκι τα περιττά υγρά. Δεν χρησιμοποίησα πιστολάκι και ευτυχώς περαστηκε άψογα. Η λίγες φουσκάλες έφυγαν κι αυτές περίπου μετά από 8 ώρες αφού την έβαλα.

Σε ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ έτσι μπολ με νερό, βούτηξα μέσα την μεμβράνη και καλό σκούπισμα την συσκευή. Τοποθέτηση και με την κάρτα και το πανάκι τα περιττά υγρά. Δεν χρησιμοποίησα πιστολάκι και ευτυχώς περαστηκε άψογα. Η λίγες φουσκάλες έφυγαν κι αυτές περίπου μετά από 8 ώρες αφού την έβαλα.

Μια χαρά. Το καλό είναι ότι υπάρχει δυνατότητα επανατοποθέτησης!

Τι θήκη έχεις;

Μια χαρά. Το καλό είναι ότι υπάρχει δυνατότητα επανατοποθέτησης!

Τι θήκη έχεις;

Silicone cover της samsung και σκοπεύω να πάρω και καμία spigen στα κοντά. Άνετα όπως είπες θα μπουν κι άλλες χωρίς να την πετάξει. Είναι ακριβώς στα πλαίσια της οθόνης.

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)