Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η LIQuid Shield™ Galaxy S8 Plus Screen Protector υπάρχει Ελλαδα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Η LIQuid Shield™ Galaxy S8 Plus Screen Protector υπάρχει Ελλαδα;

Προσωπικά δε την έχω δει Ελλάδα. Από το επίσημο σάιτ την έφερα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Είναι πολύ καλή μεμβράνη.Την είχα στο 7αρι.Μηπως έχεις καμμία περισευμα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Είναι πολύ καλή μεμβράνη.Την είχα στο 7αρι.Μηπως έχεις καμμία περισευμα;

Δυστυχώς όχι. Κι εγώ τη 2η φίλου έχω βάλει στη τη στιγμή.

Follow me on XDA

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Loca Glue λέγεται.Υπάρχουν διάφορες "εκδοχές" της ως προς την ρευστότητα της.Προσοχή,πρέπει ότι γιαλί έχετε να μην έχει Dot Matrix(αναφέρεται στο xda ότι προκαλεί φουσκάλες)

Πως τα βρίσκουμε αυτά χωρις dot matrix?

Καλημερα πηρα την θηκη της spigen neo hybrid η οποια ταιριαζει τελεια αλλα εχω μπλέξει με τα tempered! Tο μαγαζι δεν ειχε spigen αλλα 3 αγνωστου μαρκας απο τις οποιες μονο η μια καθοτανε με την θηκη! Τελικα επειδη βιαζομουνα την πηρα αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος γιατι γεμιζει δακτυλιες και ασπριζει το glass στον ηλιο! Υπαρχει καποιος να φοραει την δικια μου θηκη με καποιο καλο tempered? Βασικα spigen ηθελα αλλα δεν ξερω αν καθεται καλα με την συγγεκριμενη θηκη! Λογικα δικα της προιοντα ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις και εχει κ 20ε

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά υπάρχει κάποιος φίλος πλησίον Άνω Πατήσια και γενικά κέντρο που να έχει βάλει στο s8 αυτό το ακριβό τζαμακι το DOME αν θυμάμαι καλά πως το λένε να το δούμε στην πράξη αν αξίζει όσο λένε??

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Εγω διαβασα στο νετ οτι θελει προσοχη στην τοποθετηση, προσωπικα δεν θα ρισκαρα το 50ρικο εκτος αν το βαζανε στο μαγαζι αγορας εστω κ με χρεωση

Σκεφτομουν να το παρω και εγω το dome αλλα μολις ειδα το βιντεο τοποθετησης λεω αστο. Ουτε χειρουργειο! Καλυτερα γυμνο. Ποτε δεν εβαζα προστασια οθονης στα κινητα και δεν ειχα θεμα. 3 μηνες τωρα το εχω το S8. Αν δεν ειχα διαβασει για τις "γρατζουνιες-αραχνιες" δεν θα ηξερα οτι εχει. Εχει αποκτησει αλλα δεν ειναι ορατες εκτος και αν τις ψαξεις.... Απο την στιγμη που δεν φαινονται δεν με απασχολει.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τίποτα δεν φαίνεται.

Τζάμι μόνο για να μην το σπάσεις.

Οποίος έχει καλή θήκη που προστατεύει από πτώση δεν το έχει ανάγκη το τζαμακι τόσο πολύ!

Φιλε θελω να κανω αγορα για το s8, να παρω case friendly;επειδη χρησιμοποιω softkey edge ,αν σερνω το δαχτυλο αριστερα θα βρισκω στην ακρη της ζελατινας; να παρω καλυτερα edge to edge; τι λεει η εμπειρια σου; ευχαριστω.

Φιλε θελω να κανω αγορα για το s8, να παρω case friendly;επειδη χρησιμοποιω softkey edge ,αν σερνω το δαχτυλο αριστερα θα βρισκω στην ακρη της ζελατινας; να παρω καλυτερα edge to edge; τι λεει η εμπειρια σου; ευχαριστω.

Επειδή χρησιμοποίησα σε 2 συσκευές τη case friendly, δεν ένιωσα ποτέ την άκρη της ζελατίνας στο δάχτυλο μου, αν και το σκέφτηκα κι εγώ πριν την αγοράσω.

Είναι οριακά στο τέλος της οθόνης αλλά επίσης είναι πολύ λεπτή και δε τη καταλαβαίνεις.

Όμως επειδή εσύ κάνεις μια συγκεκριμένη χρήση, δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου...

Η edge to edge όμως θα σε περιορίσει στις θήκες.

Follow me on XDA

Τώρα έχω αυτή της Samsung και με βολεύει στις θήκες αλλά και στο softkey , η edge to edge είναι μεγαλύτερη από αυτήν της Samsung; ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Επειδή χρησιμοποίησα σε 2 συσκευές τη case friendly, δεν ένιωσα ποτέ την άκρη της ζελατίνας στο δάχτυλο μου, αν και το σκέφτηκα κι εγώ πριν την αγοράσω.

Είναι οριακά στο τέλος της οθόνης αλλά επίσης είναι πολύ λεπτή και δε τη καταλαβαίνεις.

Όμως επειδή εσύ κάνεις μια συγκεκριμένη χρήση, δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου...

Η edge to edge όμως θα σε περιορίσει στις θήκες.

Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα αλλά χωρίς να χαλάσει η αίσθηση στα πλάγια στο Edge και μιας και φοράω λεπτή θήκη πλαστική σαν την original Samsung Back Cover αλλά μάρκα Baseus που γύρω γύρω αφήνει περιθώριο 1 πόντο αλουμινίου και δεν ακουμπάει γυαλί καθόλου είδα την friendly case αλλά μήπως έχει λινκ της edge to edge να δω για ποιά μιλάτε και ποια από της 2 πιστεύεις ότι θα μου κατέθεται καλύτερα σε σχέση και με την θήκη που έχω?? :confused:

Παρακάτω είναι όλοι οι τύποι ζελατίνας της iq shield.

http://www.iqshield.com/galaxy-s8-edge.html

Πάντως η case friendly δεν "χαλάει" καθόλου τις άκρες τις οθόνης. Ούτε που θα τη καταλάβεις.

Follow me on XDA

Ευχαριστώ φίλε. Της είδα όλες καθώς και τα βίντεο.. Είδα αν κατάλαβα καλά ότι η edge to edge πρέπει λογικά να είναι μεγαλύτερη από την friendly οπότε θα πάρω αυτήν.. Κάνα 15 βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά εκτός και αν την βρω στο ebay.. ;);)

Μόλις έβαλα το Whitestone Dome. Η διαδικασία είναι αστεία εύκολη αν την ακολουθήσεις κατά γράμμα και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Υπάρχουν και extra υλικά σε περίπτωση που δεν πετύχει με την πρώτη. Μόνο τζαμάκι έχει ένα. Το ιδανικό είναι να έδινε και δύο τζαμάκια.

Δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω τα 50€ αλλά τουλάχιστον αυτό που υπόσχεται το κάνει και με το παραπάνω.

Αν πέσει και σπάσει αγοράζεις κόλλα LOCA και κάποιο screen protector που κολλάει στις άκρες, ξεκολλάς την κόλλα διπλής και το κολλάς με την LOCA όπως και το whitestone εφόσον σου έχουν μείνει τα εγραλεία ακριβούς τοποθέτησης.

Edited by johnda

Μόλις έβαλα το Whitestone Dome. Η διαδικασία είναι αστεία εύκολη αν την ακολουθήσεις κατά γράμμα και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Υπάρχουν και extra υλικά σε περίπτωση που δεν πετύχει με την πρώτη. Μόνο τζαμάκι έχει ένα. Το ιδανικό είναι να έδινε και δύο τζαμάκια.

Δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω τα 50€ αλλά τουλάχιστον αυτό που υπόσχεται το κάνει και με το παραπάνω.

φίλε μου έκανες την καλύτερη επιλογή μπραβο κ για την τοποθέτηση....απολαυσε τωρα αυτο που σου προσφέρει η γυαλαρα

IPhone 15 Pro 

Ευχαριστώ. Το προηγούμενο κινητό είχε και αυτό ελαφρώς κυρτές άκρες (χωρίς κυρτή οθόνη) με αποτέλεσμα όλα τα protectors να σηκώνονται. Αυτά που έπιαναν μόνο στις άκρες είχαν τρελή επίπτωση στην ποιότητα χρήσης και στην εικόνα της οθόνης.

Οπότε με αυτό το κινητό αποφάσισα να τα δώσω μια και καλή. Με τη χρήση που κάνω ήταν απαραίτητο.

Το βασικό είναι οτι δεν χάνεις καθόλου την αίσθηση της γυάλινης οθόνης όπως γίνεται με τα απλά πλαστικά Protectors.

Με αφορμή το Whitestone Dome Που έβαλα στο S8 είπα να δοκιμάσω τη λογική του και στο άλλο μου κινητό.

Το Xperia X έχει κυρτές άκρες επομένως κανένα Screen protector δεν κολλάει στα άκρα.

Αγόρασα κόλλα LOCA 50γραμμάρια σε μεγάλο σωληνάριο που είναι τεράστια ποσότητα και είναι αρκετή για τουλάχιστον 10 εφαρμογές. (14€).

Αγόρασα Tempered Glass με 1.5€ (το μέγεθος είναι περίεργο αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερο).

Ξεκόλλησα το αυτοκόλλητο διπλής όψης που έχει το γυαλί από πίσω για να κολλάει, το καθάρισα και το κόλλησα με LOCA ακριβώς όπως το Whitestone Dome στο S8.

H εφαρμογή φαίνεται στη φώτο.

Το κόστος είναι ελάχιστο και η εφαρμογή τέλεια.

Η κόλλα 2500F είναι πολύ πιο παχύρρευστη από αυτή του Whitestone Και επομένως κολλάει πολύ πιο σταθερά. Bγαίνει όμως δυσκολότερα.

Αν ξεκολλήσει κάποια άκρη στο S8 λόγω της θήκης και της χρήσης θα συμπληρώσω με την παχύρρευστη.

Η κόλλα του Whitestone ξεκολλάει με τη σκέψη δυστυχώς.

20180601_133939.jpg

20180601_133958.jpg

Αυτές οι κόλλες πως βγαίνουν όταν λέμε ότι βγαίνουν δυσκολότερα; Οινόπνευμα; Η οθόνη ως ευαίσθητη στις "αραχνιες" δε γεμίζει μετά την αφαίρεση με ένα πιο σκληρό τρίψιμο;

Follow me on XDA

Όταν ξεκολλάς το Protector στην οθόνη δεν μένει απολύτως τίποτα. Ίσως κάποιο ελαιώδες υπόλειμμα που το σκουπίζεις με μαντιλάκι.

Από το τζαμάκι για επανατοποθέτηση οι κόλλες βγαίνουν με το χέρι. Γίνονται ζελέ όταν τις "τρίβεις" ελαφρώς με το δάχτυλο. Ότι έμεινε το καθάρισα με ισοπροπυλική αλκοόλη.

Ποιά οθόνη είναι ευαίσθητη στης αραχνιές? Οι οθόνες για να αποκτήσουν σημάδια πρέπει να τις ακουμπήσεις με κάτι που να έχει σκληρότητα τουλάχιστον 6 της κλίμακας MOHS. (Σπάνια βρίσκεις τέτοιο υλικό αλλά στην καθημερινότητα όλο και κάπου θα βρεθεί)

Και κοπίδι να βάλεις δεν κάνουν σημάδι. Κοπίδι δοκίμασα και στο S8 Και στο Xperia και δεν αφήνουν κανένα σημάδι, αν και υπάρχουν Βιντεάκια στο youtube.

Για να ξεκολλήσεις το Protector χρειάζεσαι απλά ένα κομμάτι χαρτί ή μια κλωστή που θα περάσεις ανάμεσα στο Protector και στην οθόνη. Οπότε και τον παραμικρό φόβο να έχεις, ένα χαρτί δεν μπορεί να γδάρει ούτε πλαστικό, πόσο μάλλον ένα Gorilla Glass.

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)