Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε άποψη για το screen protector που γυρνάει και πιάνει στα πλάγια και πίσω και έχει σχισμές για τα κουμπιά, λέγεται invisible Defender, είναι καλό;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Άκουσα ότι υπάρχει κάτι σαν θήκη που βελτιώνει την κάμερα του κινητού. Με μεγαλύτερο και καλύτερο φακό. Ισχύει; έψαξα στο ίντερνετ και δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα. Άκουσα ότι υπάρχει κάτι σαν θήκη που βελτιώνει την κάμερα του κινητού. Με μεγαλύτερο και καλύτερο φακό. Ισχύει; έψαξα στο ίντερνετ και δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Υπάρχουν διάφορα camera lens όπως αυτό πχ:

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B078SS3KND/ref=mp_s_a_1_5?ie=UTF8&qid=1521272343&sr=8-5&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=samsung+s8+camera+lens&dpPl=1&dpID=51qmYX0mpOL&ref=plSrch

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Την εβαλα αλλα ενω στη πισω πλευρα πηγε μια χαρα στην εμπρος μερια εχει δημιουργησει φουσκαλιτσες... Ιδωμεν.Παντως φαινεται πολυ καλη μεμβρανη.

Τελικα να ενημερωσω οτι στη συγκεκριμένη μεμβράνη http://www.tech-in.gr/3mk-invisible-case-arc-3d-protect-foil-samsung-galaxy-s8-g950.html?ref=bestprice.gr μετα απο 3 μερες έφυγαν οι φυσαλίδες που ειχε εμπρος. Την φοραω με θηκη Spigen Liquid Air Armor Back Cover και μεχρι στιγμης ολα καλα.:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

παιδια σημερα αγορασα για το galaxy s8 γυαλι μπροστα αλλα στο μαγαζι που μου την εβαλλαν την βαλανε λαθος γιατι εκι που είναι το wifi και το σημα του κινητου φενετε σαν μισο τωρα πως θα την βγαλω δεν θελω να γρατζουνιστη η οθονη

Πήρα την https://www.skroutz.gr/s/11899097/Spigen-Liquid-Crystal-Matte-Black-Galaxy-S8.html ! Έχει κανεις να προτείνει κάποιο καλό glass? Γιατί τα πλάγια καλύπτονται από τη θήκη και φοβάμαι μήπως σηκώνουν τυχόν full curved γυαλί. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Πήρα την https://www.skroutz.gr/s/11899097/Spigen-Liquid-Crystal-Matte-Black-Galaxy-S8.html ! Έχει κανεις να προτείνει κάποιο καλό glass? Γιατί τα πλάγια καλύπτονται από τη θήκη και φοβάμαι μήπως σηκώνουν τυχόν full curved γυαλί. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Λοιπον φιλε ακου: και εγω αυτη τη θηκη φοραω με μεμβράνη την γνησια της samsung. Eαν την τοποθετησεις ακριβώς δεν θα εχεις προβλημα να στην πεταξει.Και ειναι πολυ καλη σα μεμβρανη. Εγω βεβαια εχω στη γκαβατσα και μία της spigen την NeoFlex (την βαζεις αφου εχεις την θηκη πανω-δες βιντεο youtube)που διαβασα απο δω μεσα, οτι συνεργαζεται με ολες τις θηκες της spigen. Aυτα τα ολίγα... Εσυ αποφασίζεις.

Edited by giorgos1966

Εβαλα και εγω δοκιμαστικα τη μεμβρανη της Samsung για S8 με θηκη Spigen Thin Fit. So far so good...

'Οποιος ψάχνει για καλό κ ποιοτικό φορτιστη ο baseus ειναι φοβερός με πολύ λίγα χρήματα

Εδω το βιντεάκι μου

:):):)

IPhone 15 Pro 

Εχετε να προτεινετε κανα καλο Car holder; Κατα προτιμηση για το τζαμι, αλλα να μη φυγει και κλαιω το κινητο :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

'Οποιος ψάχνει για καλό κ ποιοτικό φορτιστη ο baseus ειναι φοβερός με πολύ λίγα χρήματα

Εδω το βιντεάκι μου

:):):)

ωραια παρουσιαση..και καποιες ερωτησεις...η μια ειναι αν φορτιζει ασυρματα γρηγορα,αν το πακετο ερχετε με δικο του φορτιστη και ποσο τον πηρες.απο το βιντεο φαινεται πολυ ποιοτικος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτοί οι φορτιστές ειναι για να το αφήνουμε την νύχτα αλλιώς αμα βιάζεσαι καηκες..θέλουν 3+ ώρες για το 0-100!

Γενικά είναι τις υπομονής οι ασύρματοι φορτιστές ο γνήσιος τις samsung από 30% μέχρι το 100% θέλει 2.5 ώρες

spacer.png

ωραια παρουσιαση..και καποιες ερωτησεις...η μια ειναι αν φορτιζει ασυρματα γρηγορα,αν το πακετο ερχετε με δικο του φορτιστη και ποσο τον πηρες.απο το βιντεο φαινεται πολυ ποιοτικος.

φορτίζει σε 3 ωρες με αργή φόρτιση κ στην γρήγορη που δεν το έχω δοκιμάσει νομίζω σε 1 ωρα κ κάτι

Δικο του φορτιστή δεν έχει φιλε μου κ η τιμή που τον πήρα ειναι 11.50€ απο την εταιρεία εγγύηση baseus

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Καλησπερα σε ολη την παρεα !! Προσφατα αφορα το S8 plus... Εχουμε και λεμε σαν κινητο φοβερο !! Αλλα ρε παιδια την ταλαιπωρια που εφαγα με την θηκες και τις ζελατινες δε λεγεται!!! Αρχικα να πω οτι ειμαι ψειρας και θελω στο κινητο να βαλω και θηκη και τζαμακι/μεμβρανη αρχικα μεχρι τωρα εχω παρει 2 θηκες και 3 μεμβρανες αλλα παλι δεν εχω το επιθυμητω αποτελεσμα αρχικα πηρα μια θηκη σιλικονης ... μαπα!! μετα πηρα την Spigen Rugged Armor θηκη η οποια ειναι πολυ καλη !! αλλα εχω το κλασικο προβλημα τσαλακωνει την μεμβρανη στις ακρες !!! δοκιμασα και τις γνησιες μεμβρανες της Samsung η κατασταση ειναι καλυτερη αλλα και παλι δε μπορω να φοβαμαι μην τσακισει η μεμβρανη γιατι και παλι την σπρωχνει η θηκη ....

Εχει κανεις να προτεινει καποιων συνδιασμο θηκης - μεμβρανης/τζαμι και να εχεις ενα καλο αποτελεσμα ??? Αν σε αυτων το συνδιασμο περιλαμβανε και την θηκη μου Spigen Rugged Armor θα ημουν ακομα πιο ευχαρηστιμενος !!!

ΥΓ. θα προτιμουσα να προτεινετε προιοντα απο Ελλαδα γιατι δεν εχω την υπομονη να περιμενω βδομαδες ....

CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos

Καλος συνδιασμος ειναι Spigen Thin Fit η Nillkin Nature και frosted με αυθεντικη ζελατινα της Samsung...

Καλος συνδιασμος ειναι Spigen Thin Fit η Nillkin Nature και frosted με αυθεντικη ζελατινα της Samsung...

Θα προτιμουσα να μην αλλαξω θηκη σκεφτομαι να παρω συτο το τζαμακι τι λετε ??

http://www.mobilecity.gr/el/tempered-glass-samsung/9347-case-friendly-tempered-glass-03mm-9h-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-samsung-g955-galaxy-s8-plus-full-cover#/9-color-transparent

θα ταιριαξει με την θηκη μου Spigen Rugged Armor ??

CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos

Θα προτιμουσα να μην αλλαξω θηκη σκεφτομαι να παρω συτο το τζαμακι τι λετε ??

http://www.mobilecity.gr/el/tempered-glass-samsung/9347-case-friendly-tempered-glass-03mm-9h-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-samsung-g955-galaxy-s8-plus-full-cover#/9-color-transparent

θα ταιριαξει με την θηκη μου Spigen Rugged Armor ??

Φιλε μου για μενα... θα πεταξεις τα λεφτα σου. Δεν καθονται καλα τα τζαμακια. Μονο μεμβρανη και καθαρισες. Παρε την γνησια της samsung. Φθηνη και απο τις καλυτερες!

Δοκίμασα και εγώ αυτό το τζάμι και είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Η θήκη που έχω είναι αυτή.

Δεν μου πετάει το τζάμι καθόλου και ήταν λίγο μπελαλίδικο στην τοποθέτηση γιατί στην αρχή κόλλησε μόνο στο κέντρο και στα πλαϊνά είχαν μείνει έτσι και απογοητεύτηκα. Με πίεση όμως έκατσε πλεον και είναι άψογο. Και λίγος αέρας που έμεινε την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε. Κρίμα που δεν έχω φωτό να σας δείξω γιατί σήμερα το έσπασα :P και περιμένω το νεο να μου έρθει.

Edited by linaki_gr

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Φιλε μου για μενα... θα πεταξεις τα λεφτα σου. Δεν καθονται καλα τα τζαμακια. Μονο μεμβρανη και καθαρισες. Παρε την γνησια της samsung. Φθηνη και απο τις καλυτερες!

Την γνησια μεμβρανη της Samsung εχω αλλα παλι δεν .... Δε ξερω τι να κανω ... εαν το κινητο δεν ειναι σε αψογη κατασταση δε μπορω νευριαζω ....

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασα και εγώ αυτό το τζάμι και είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Η θήκη που έχω είναι αυτή.

Δεν μου πετάει το τζάμι καθόλου και ήταν λίγο μπελαλίδικο στην τοποθέτηση γιατί στην αρχή κόλλησε μόνο στο κέντρο και στα πλαϊνά είχαν μείνει έτσι και απογοητεύτηκα. Με πίεση όμως έκατσε πλεον και είναι άψογο. Και λίγος αέρας που έμεινε την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε. Κρίμα που δεν έχω φωτό να σας δείξω γιατί σήμερα το έσπασα :P και περιμένω το νεο να μου έρθει.

Καθεται μια χαρα το τζαμακι με την θηκη ??? στειλε παλι το link με το τζαμακι γιατι δε φαινεται

Καθεται μια χαρα το τζαμακι με την θηκη ??? στειλε παλι το link με το τζαμακι γιατι δε φαινεται

Ναι μια χαρά χωρίς κανένα θέμα εδώ και 1 βδομάδα.

http://www.forever.eu/en/accessories-line/tempered-glass/tempered-glass-3d/

Να πως είναι εφαρμοσμένο https://flic.kr/p/25tT9aj βρήκα ένα παλιό μου τηλ και εβγαλα φωτο

Edited by linaki_gr

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Δε θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου αλλά....

Έχω μάθει από πολύ αξιόπιστες πηγές ότι ένα μαγαζί στην Αιόλου στην Αθήνα που λέγεται mobile freaks (Google it) τοποθετούν το καλύτερο γυαλί επιπέδου dome (με την ίδια κόλλα) και είναι ότι καλύτερο. Στοιχίζει 15€ μαζί με τη τοποθέτηση.

Για s8+ σίγουρα αλλά πιθανόν και για s8 μιας και έχω φίλο που του έβαλαν εκεί σε Note 8, όμως δε τον έχω δει ακόμα.

Προσωπικά όταν χαλάσει το δικό μου θα τους δοκιμάσω.

Follow me on XDA

Δε θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου αλλά....

Έχω μάθει από πολύ αξιόπιστες πηγές ότι ένα μαγαζί στην Αιόλου στην Αθήνα που λέγεται mobile freaks (Google it) τοποθετούν το καλύτερο γυαλί επιπέδου dome (με την ίδια κόλλα) και είναι ότι καλύτερο. Στοιχίζει 15€ μαζί με τη τοποθέτηση.

Για s8+ σίγουρα αλλά πιθανόν και για s8 μιας και έχω φίλο που του έβαλαν εκεί σε Note 8, όμως δε τον έχω δει ακόμα.

Προσωπικά όταν χαλάσει το δικό μου θα τους δοκιμάσω.

Καλη περιπτωση !!! Το θεμα ειναι με αυτο το τζαμακι μπαινει θηκη ? Γιατι εαν δε μπαινει τοτε δε λεει κατι ...

Καλη περιπτωση !!! Το θεμα ειναι με αυτο το τζαμακι μπαινει θηκη ? Γιατι εαν δε μπαινει τοτε δε λεει κατι ...

Μου έχουν πει 2 άτομα που έχουν το βάλει ότι κάνει με τις περισσότερες θήκες.

Να τονίσω ότι το μαγαζί πρώτη φορά το ακούω και δεν έχω προσωπική άποψη. Όμως τα άτομα που πήρα τις πληροφορίες τα εμπιστεύομαι. Το δίνω λοιπόν απλά σαν πληροφορία για όσα άτομα μένουν Αθήνα μιας και η τοποθέτηση γίνεται εκεί.

Όποιος θέλει ας πάρει το μαγαζί για λεπτομέρειες (το ποσο καλό είναι, αν κάνει με θήκες κτλ) κι αν το βάλει ας αφήσει feedback...

Follow me on XDA

Μου έχουν πει 2 άτομα που έχουν το βάλει ότι κάνει με τις περισσότερες θήκες.

Να τονίσω ότι το μαγαζί πρώτη φορά το ακούω και δεν έχω προσωπική άποψη. Όμως τα άτομα που πήρα τις πληροφορίες τα εμπιστεύομαι. Το δίνω λοιπόν απλά σαν πληροφορία για όσα άτομα μένουν Αθήνα μιας και η τοποθέτηση γίνεται εκεί.

Όποιος θέλει ας πάρει το μαγαζί για λεπτομέρειες (το ποσο καλό είναι, αν κάνει με θήκες κτλ) κι αν το βάλει ας αφήσει feedback...

Θα το επισκεφτω πολυ συντομα εχω ξενερωσει με τις ζελατινες και τα τζαμακια ...

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)