linaki_gr Δημοσιεύτηκε April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2017 (edited) Είμαι σε αναζήτηση νεου smartphone με παρα πολύ καλή κάμερα (high end συσκευή) για φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες. Μεταπηδω από Note 4 οπότε σίγουρα θέλω κάτι καλυτερο. Ακούω τις προτάσεις σας (προτιμώ και προσωπική σας άποψη λόγω ιδίας χρήσης) από τις οποίες θα αποκλεισω εξαρχής τα apple αφού δε μου αρεσουν. Μέγεθος ως 5.7" και με επεκταση μνήμης. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Edited April 6, 2017 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ένα από τα καλύτερα,htc 10. Τιμή στο περίπου? Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ένα από τα καλύτερα,htc 10. Τιμή στο περίπου? Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τιμή προσωπικά δε θα έδινα πάνω από 500 αλλά είμαι ανοικτή σε προτάσεις μιας και θα το κοιτάξω σε μεταχειρισμενο. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 LG G5 SE πολύ οικονομικό και με τοπ κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 htc10 και απο εμενα μιας και ειναι μεσα στο μπατζετ σου..Σε ολα του τοπ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 S7 Edge ξεκάθαρα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Aν το θες μονο για φωτογραφιες χωρις να σε ενδιαφερει το λειτουργικο τοτε Lumia 950...εχω το 950 και το S7 και το πρωτο ειναι λιγο καλυτερο στην καμερα... Αλλα τα windows απο μονα τους ειναι καπως.... Παντος οποιο και α παρεις απο τις συσκευες που σου εχουν προτεινει θα μεινεις ικανοποιημενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 HTC 10 και απο μενα. Το τελευταιο καιρο με χει αφησει με το στομα ανοιχτο οτι δειγμα εχω δει. Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο s7 στις φωτογραφιες. Πολυ πιο ρεαλιστικες στα ματια μου. Αν παλι θες κατι πιο οικονομικο παρε ενα nexus 5x. Ειναι απλα εντυπωσιακα καλο και μπαινει ανετα στις high end καμερες https://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aν το θες μονο για φωτογραφιες χωρις να σε ενδιαφερει το λειτουργικο τοτε Lumia 950...εχω το 950 και το S7 και το πρωτο ειναι λιγο καλυτερο στην καμερα... Αλλα τα windows απο μονα τους ειναι καπως.... Παντος οποιο και α παρεις απο τις συσκευες που σου εχουν προτεινει θα μεινεις ικανοποιημενη... Και το 950 που λεει ο φιλος εξαιρετικο αν δεν σε πειραζει να πας σε windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Θα πρέπει νομίζω να μας πεις και μετά απο το κριτήριο φωτογραφιας ποιο έρχεται. Αν θες κατι στυλατο και μαζεμενο θα σου πω σ7, αν θες στυλ, μεγάλη οθόνη και δυνατή αυτονομία θα σου πω s7 edge. Αν θες πιο compact κατασκευή πας στο htc10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 1. s7 edge για να εχεις και μπαταρια εγω εχω το s7 το απλο , με την χρηση που του κανε το φορτιζω καθε 2-3 μερες. και σε σκισιμο με βγαζει ανετα την μερα. 2. ΗΤC 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) linaki... σορρυ για την παρεμβαση. αλλα επειδη και μια φιλη μου ενδιαφερεται για την καμερα....., αλλα με μεσαιο μπατζετ (€300-400) για το Iphone SE τι λετε? εχει καλη καμερα? κοιταζαμε Huawei P9- iPhone SE - S6. εγω εχω το Redmi Pro το οποιο, απο οτι ειδαμε και δοκιμασαμε, εχει πολυ καλη καμερα σε ημερα, αλλα πασχει την νυχτα. σε απεικονιση χρωματων την ημερα ειναι πολυ καλο. να φανταστειτε οτι η φιλη μου ειναι οδοντιατρος, και θελει να φωτογραφιζει τα δοντια των ασθενων, για να βγαινει η σωστη αποχρωση σε θηκες, κλπ...! εκει καναμε μια δοκιμη με το δικο μου κινητο.. και η αποχρωση στη θηκη βγηκε οπως ηθελε...!!! αλλα το Redmi Pro δεν ειναι ενα κινητο, που το αγοραζεις και ησυχαζεις..! θελει χερι....! αρα δεν μπορει να το παρει ο καθενας, αν δεν ξερει να περασει μια Custom ROM...! γι αυτο ψαχνουμε κατι αλλο, αλλα... καλο σε φωτο. Edited April 7, 2017 by ennia Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) και από τεστς και σε fora που διάβασα όλοι ανεβάζουν το s7 edge στα ύψη με τα χαρακτηριστικά. και ναι σε windows δεν θα κατέφευγα, για πολύ λίγο περασε ενα από τα χερια μου και βλαστήμισα στην ώρα και τη στιγμή με το λειτουργικό. Οπότε ναι σε android και φυσικά να έχει καλές δυνατότητες (έχοντας το νοτε 4 εχω συνηθισει στα μη κολλήματα αν και τώρα τελευταία λίγο μου τα χαλάει με βλέπω για φορμαρισμα), να υπάρχει επέκταση μνήμης, φυσικά και μια καλή αυτονομία σε μπαταρία, να μην είμαι με το powerbank ανα χείρας (χρήση: όλη μερα ενεργοποιημένο wifi/δεδομένα και/η BT, έλεγχος emails, κανα fb / tapatalk / manga reader και φωτογραφίες :P. παιχνίδια δε παίζω).. Στις ίντσες δεν έχω θέμα, οτιδήποτε από 5.7 και κάτω αλλά όχι πιο κάτω από 5 - 5.3 Σε γενικές γραμμές αξίζει να μεταβώ σε s7 edge ή htc 10 από το Νοτε; ΑΝ είναι μικρές οι διαφορές δε θα το επιχειρήσω φυσικά ή να περιμένω κανένα μεταγενέστερο; (s8 πχ. ή κανένα honor ή P10 δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα) Edited April 7, 2017 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 οπως το περιγραφεις νομιζω η συσκευη που ψαχνεις ειναι το s7 edge. H πιο ολοκληρωμενη συσκευη της αγορας στα λεφτα του, τωρα ειδικα που επεσε και η τιμη. Ειδικα αν το βρεις μεταχειρισμενο στα 4 με 420 ειναι ενα αψογο deal. Σε αυτονομια εχει αρκετη διαφορα με το htc10, χοντρικα ενα 20 με 25% πανω. Σε καμερα παιζουν στα ιδια επιπεδα. Σε 2-3 φιλους που προτεινα την μεταβαση απο Νοτε 4 σε s7 edge δεν το μετανιωσε κανενας, ίσα ίσα οποτε με δουν λενε και ευχαριστω. Εχει πολυ καλυτερη καμερα, αυτονομια και στυλ. Τα καινουρια μοντελα θα ειναι κατα πολυ ακριβοτερα απο το μπατζετ που αναφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Τα καινουρια μοντελα θα ειναι κατα πολυ ακριβοτερα απο το μπατζετ που αναφερες. σιγουρα θα ειναι πολύ πιο ακριβά αλλά αν κάτι αξίζει φυσικά υπομονή μπορώ να κάνω κάποιους μήνες μέχρι να πέσουν οι τιμές και να το βρω μετάχειρο σε καλή τιμούλα. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 S7 edge.Το htc είναι πολύ καλό και αυτό σε κάμερα αλλά το μέγεθος είναι πολύ μικρό. Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Κι εγώ για S7 Edge σε βλέπω. Το παίρνεις ολοκαίνουργιο κάτω από 500 ευρώ και μπορείς να περιμένεις λίγο να κυκλοφορήσει για τα καλά το S8 που ίσως σπρώξει την τιμή λίγο παρακάτω αν δεν το βιάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 σιγουρα θα ειναι πολύ πιο ακριβά αλλά αν κάτι αξίζει φυσικά υπομονή μπορώ να κάνω κάποιους μήνες μέχρι να πέσουν οι τιμές και να το βρω μετάχειρο σε καλή τιμούλα. Κοίταξε απο αυτα που είδα μέχρι τώρα δεν είναι τεράστια η διαφορά να δικαιολογεί δηλαδή τα 450 ευρώ επιπλέον. Αν θες να περιμένεις να πέσουν τα καινούρια θα περάσει αρκετός καιρός νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Κοίταξε απο αυτα που είδα μέχρι τώρα δεν είναι τεράστια η διαφορά να δικαιολογεί δηλαδή τα 450 ευρώ επιπλέον. Αν θες να περιμένεις να πέσουν τα καινούρια θα περάσει αρκετός καιρός νομίζω. ε ναι και με μια πρόχειρη αναζήτηση, πχ το S8 δεν έχει και τεράστιες διαφορές, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει και η αναμονή και τα εξτρα €€€ :P Κοιτούσα και το honor 8 ή το P10/P9 προς κίνα μεριά αλλά υποθέτω δεν αξίζει να παω προς αυτά, όταν όλοι βλέπω κλίνουν προς το edge Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 S7 η s7 edge ΠΑΝΕΎΚΟΛΑ κινητό της χρονιάς 2016 Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verbal_Kint Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Κινητο με φωτογραφικη ή φωτογραφικη με κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 S7 η s7 edge ΠΑΝΕΎΚΟΛΑ κινητό της χρονιάς 2016 Και το p9 είχε ανακηρυχθεί ευρωπαϊκό κινητό της χρονιάς τι πάει να πει; Από την στιγμή που δεν έχει θέμα με το μέγεθος να πάει στο edge. Αν μπορεί να περιμένει τότε ας περιμένει μιας και οι τιμές θα πέσουν όσο να ναι όταν έρθουν όλα τα νέα μοντέλα. Αν τώρα πεις ότι μπορείς να περιμένεις κάνα τρίμηνο τότε η συζήτηση αυτή καλύτερα να γίνει σε ένα τρίμηνοπου θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Το 950 όσο καλό και αν ειναι σε φωτογραφία, δεν αξίζει λόγω λειτουργικού που δεν βλέπω να το υποστηρίζει και τρέλα η ms συν ότι από ποιότητα τα άλλα είναι πιο προσεγμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Περίμενε 2 μήνες και έφυγες για Sony Xperia XZ Premium :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το 950 όσο καλό και αν ειναι σε φωτογραφία, δεν αξίζει λόγω λειτουργικού που δεν βλέπω να το υποστηρίζει και τρέλα η ms συν ότι από ποιότητα τα άλλα είναι πιο προσεγμένα. Συμφωνω. Καλη και χρηση καμερα του 950 αλλα το λειτουργικο δεν παλευεται. Αν με το "εως 5.7" εννοουσες τουλαχιστον 5.5 ιντσες πας στο s7 edge. Αν ομως δεν σε πειραζουν οι 5.2 ιντσες πας στο HTC 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts