montoya_42 Δημοσιεύτηκε April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2017 Χαιρετώ το φόρουμ Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές του J7 2016 με αυτό του 2015? Σκέφτομαι για αγορά μεταχειρισμενου (προορίζεται για άτομο με ελάχιστες απαιτήσεις +φωτογραφιες). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Υπάρχει κάπου του 2015; Σίγουρα έχει καλύτερη κάμερα και μπροστά φλάς το 2016,κάτι που δεν έχουν παρατηρήσει πολλοί στο j7 2016 είναι ότι η κάμερα έχει f1.9 που δύσκολα το βρίσκεις σε τηλέφωνο τέτοιας κατηγορίας,τώρα θα πεις δεν έχει ois αλλά έχει ρύθμιση σπορ που την ημέρα βγάζει φωτογραφία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα (εκτός αν θες τελειότητα DSLR),βγάζω την κόρη μου που τρέχει συνεχώς. Τώρα σαν τηλέφωνο για όλα τα άλλα δεν έχει κολλήσει καθόλου, όλη μέρα ανοιχτά WiFi δεδομένα λόγο δουλειάς η μπαταρία κρατάει 2+ μέρες και η τιμή που έχει τώρα στο Σκρουτζ νομίζω είναι καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 offtopic: οποτε βλεπω τη λεξη dslr σε συζητηση για καμερα κινητου και μαλιστα mid range με πιανει ενα :blink::X DSLR δεν πλησιαζουν ουτε οι ναυαρχιδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 offtopic: οποτε βλεπω τη λεξη dslr σε συζητηση για καμερα κινητου και μαλιστα mid range με πιανει ενα :blink::X DSLR δεν πλησιαζουν ουτε οι ναυαρχιδες... Γι αυτό το γράφω με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει τηλέφωνο που να φτάνει DSLR αλλά έχουμε ακούσει και δει γραμμένα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Υπάρχει κάπου του 2015; Σίγουρα έχει καλύτερη κάμερα και μπροστά φλάς το 2016,κάτι που δεν έχουν παρατηρήσει πολλοί στο j7 2016 είναι ότι η κάμερα έχει f1.9 που δύσκολα το βρίσκεις σε τηλέφωνο τέτοιας κατηγορίας,τώρα θα πεις δεν έχει ois αλλά έχει ρύθμιση σπορ που την ημέρα βγάζει φωτογραφία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα (εκτός αν θες τελειότητα DSLR),βγάζω την κόρη μου που τρέχει συνεχώς. Τώρα σαν τηλέφωνο για όλα τα άλλα δεν έχει κολλήσει καθόλου, όλη μέρα ανοιχτά WiFi δεδομένα λόγο δουλειάς η μπαταρία κρατάει 2+ μέρες και η τιμή που έχει τώρα στο Σκρουτζ νομίζω είναι καλή. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Αν ξέρεις και κάποιο μεταχειρισμένο για πούλημα ακόμα καλύτερα...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Χαιρετώ το φόρουμ Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές του J7 2016 με αυτό του 2015? Σκέφτομαι για αγορά μεταχειρισμενου (προορίζεται για άτομο με ελάχιστες απαιτήσεις +φωτογραφιες). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αφού το θες για ελάχιστες απαιτήσεις γιατί δεν παίρνεις το Lumia 950; Θα το βρεις πιο φθηνά από το J7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Αφού το θες για ελάχιστες απαιτήσεις γιατί δεν παίρνεις το Lumia 950; Θα το βρεις πιο φθηνά από το J7. Εννοείται πως αυτό θα έκανα αλλά δεν είναι για μένα......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Εννοείται πως αυτό θα έκανα αλλά δεν είναι για μένα......;) Για όποιον θέλει απλή χρήση νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση. Κι όχι η Mitsubishi.... Χαχαχαχα..... Στα στην ότι έχει την καλύτερη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Μωρε και απλη χρηση να κανεις και να θες μονο τις βασικες εφαρμογες (πχ viber, messenger κλπ) οι εφαρμογες των wp εχουν μεινει πισω. Εβλεπα το viber και messenger στο lumia 730 που εχω και ειναι χαλι μαυρο. Εδω ακομα και οι κλησεις, αν εχω παραπανω απο ενα νουμερα στο ιδιο ονομα και δεχτω κληση απο το δευτερο νουμερο δεν θα μου εμφανισει ονομα. Κριμα γιατι μου αρεσαν πολυ τα wp αλλα δυστυχως εχεουν πολλες παιδικες ασθενειες που δεν διορθωθηκαν ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Το J5/2016 εχει 5.2" οθόνη (vs 5.0"), 2gb ram (vs 1.5gb) και 3100mah (vs 2600mah). Επίσης έρχεται με out of the box android 6.0. Οι διαστάσεις του 2016 είναι ελαφρώς αυξημένες. Μόνο μειον είναι ο SD 410 που διατηρείται και στο νέο μοντέλο. J5/2015 vs J5/2016: http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7184&idPhone2=7869 Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Το J5/2016 εχει 5.2" οθόνη (vs 5.0"), 2gb ram (vs 1.5gb) και 3100mah (vs 2600mah). Επίσης έρχεται με out of the box android 6.0. Οι διαστάσεις του 2016 είναι ελαφρώς αυξημένες. Μόνο μειον είναι ο SD 410 που διατηρείται και στο νέο μοντέλο. J5/2015 vs J5/2016: http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7184&idPhone2=7869 Sent from mTalk Το J7 λέω βρε τρελέ, όχι το j5.... . :) Κι εγώ έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα "j"..... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Υπάρχει κάπου του 2015; Σίγουρα έχει καλύτερη κάμερα και μπροστά φλάς το 2016,κάτι που δεν έχουν παρατηρήσει πολλοί στο j7 2016 είναι ότι η κάμερα έχει f1.9 που δύσκολα το βρίσκεις σε τηλέφωνο τέτοιας κατηγορίας,τώρα θα πεις δεν έχει ois αλλά έχει ρύθμιση σπορ που την ημέρα βγάζει φωτογραφία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα (εκτός αν θες τελειότητα DSLR),βγάζω την κόρη μου που τρέχει συνεχώς. Τώρα σαν τηλέφωνο για όλα τα άλλα δεν έχει κολλήσει καθόλου, όλη μέρα ανοιχτά WiFi δεδομένα λόγο δουλειάς η μπαταρία κρατάει 2+ μέρες και η τιμή που έχει τώρα στο Σκρουτζ νομίζω είναι καλή. 2+ μέρες με ανοιχτό μόνιμα το 4g ή το 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Το J7 λέω βρε τρελέ, όχι το j5.... . :) Κι εγώ έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα "j"..... :lol: Sorry , βρε αδελφέ! :) Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν! Το πολύ θετικό με το J7/2016 είναι πως είναι πιο στενό 2μμ, οπότε θα έχει καλύτερο κράτημα στο χέρι, ενώ έχει και +300mah μπαταρία. Βλέπω πως το gsmarena δίνει battery endurance 101h, οπότε πιστεύω ότι θα βγάζει 2 μέρες με λίγη προσοχή (σκέψου πως το L950 στα ίδια τεστς έχει γύρω στις 60h και κρίνε εφόσον το είχες) Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Sorry , βρε αδελφέ! :) Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν! Το πολύ θετικό με το J7/2016 είναι πως είναι πιο στενό 2μμ, οπότε θα έχει καλύτερο κράτημα στο χέρι, ενώ έχει και +300mah μπαταρία. Βλέπω πως το gsmarena δίνει battery endurance 101h, οπότε πιστεύω ότι θα βγάζει 2 μέρες με λίγη προσοχή (σκέψου πως το L950 στα ίδια τεστς έχει γύρω στις 60h και κρίνε εφόσον το είχες) Sent from mTalk Ευχαριστώ φίλος. Δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά για το Α7. Μιλάω για απλή χρήση και φωτογραφίες (και selfie) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 2+ μέρες με ανοιχτό μόνιμα το 4g ή το 3g; Με 4g ταξί δουλεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ευχαριστώ φίλος. Δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά για το Α7. Μιλάω για απλή χρήση και φωτογραφίες (και selfie) Δεν ξέρω, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς. Το Α7/2016 κάνει +180€ από το J7/2016, αλλά έχει OIS στην κάμερα, fhd ανάλυση και είναι λίγο πιο compact απο το J7 (πολύ καλό πλάτος το 74μμ για 5.5"- λίγο πιο παχύ από το L950!). Στα πολύ συν πως έχει 3gb ram, ενώ κι εξωτερικά είναι πιο όμορφο. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Όσοι έχετε το J7 2016 έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με κλήσεις που διακόπτονται ξαφνικά (ή να παύει να ακούει ο συνομιλητής) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Όσοι έχετε το J7 2016 έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με κλήσεις που διακόπτονται ξαφνικά (ή να παύει να ακούει ο συνομιλητής) ; Δεν είχα το πρόβλημα αλλά το είχα ακούσει. Να ξέρεις όμως διορθώθηκε το θέμα με αναβάθμιση από την Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Για απλη χρηση και το honor 6x στα 230 ευρω μια χαρα ειναι. Και εχει και αρκετα τιμια καμερα (καλυτερη απο του j7, χειροτερη απο του a7). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Για απλη χρηση και το honor 6x στα 230 ευρω μια χαρα ειναι. Και εχει και αρκετα τιμια καμερα (καλυτερη απο του j7, χειροτερη απο του a7). Υπάρχουν πολλές αξιόλογες και καλύτερες συσκευές από το J7 σε αυτά τα χρήματα αλλά δυστυχώς ο ενδιαφερόμενος θέλει μόνο Sammy....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Υπάρχουν πολλές αξιόλογες και καλύτερες συσκευές από το J7 σε αυτά τα χρήματα αλλά δυστυχώς ο ενδιαφερόμενος θέλει μόνο Sammy....... Α δεν το ξερα. Ε τοτε προς τι το ολο θεμα :confused: Αν τα χεις παιρνεις a7... αν δεν τα χεις παιρνεις j7. Απλα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts