songless_bird Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Παιδια κλασσικα η φτηνοτερη τιμη θα ειναι στη Νοκια. Καποια Nokia shops τσεκουρωνουν, οπως της Αγ. Παρασκευης που ζηταει κατι τιμες κουφες γενικως. Μακρυα. Τωρα βεβαια για 5-10 ευρω δε χαλασε ο κοσμος. Μαλιστα για καποιους με επιδοτησεις η Νοκια ειναι εκτος. Εγω εχω 3 προβληματισμους: Τη διαρκεια μπαταριας, την εργονομια του πληκτρολογιου (τα κατω πληκτρα ειναι πολυ στην ακρη) και την ταχυτητα (επεξεργαστης). Η εκδοση του series60 που φοραει ειναι ιδια με του 6630; H μπαταρια του θα ειναι ανταξια για ενα smartphone,δηλαδη 2 μερες....CPU λογικα ιδιο με τα τελευταια symbian 7 της Nokia, δηλαδη 123Mhz.Και εκδοση εχει την 2.1 εννω το 6630 την 2.6 αν θυμαμαι καλα. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Πριν 2 ώρες πήγα σε ένα κατάστημα της κοσμοτε και ρώτησα για το 3230 και μου είπε τιμή 380 τελική από τον κατάλογο, η πλάκα είναι πως μου είπε ότι για να το έχει στον κατάλογο με την τιμή του πρέπει να το έχει και στην αποθήκη αλλά δεν μπορούσε να δει μου είπε γατί έκλεινε εκείνη την ώρα. Poly dyskolo to vlepo.H COSMOTE einai synhthos h teleytaia poy diathetei ta montela ths NOKIA pros polhsh. H ergonomia toy 3230 einai ikanopoihtikh h mhpos yparxoyn kapoia provlhmata; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 H ergonomia toy 3230 einai ikanopoihtikh h mhpos yparxoyn kapoia provlhmata; Αν δεν δοκιμαστει ,δεν μπορουμε να το γνωριζουμε αμεσα. ;) Μολις κυκλοφορησει και αγοραστει ,θα μπορουμε να κανουμε τα σχολια. :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Devior εχω δει οτι η κοσμοτε τωρα τελευτεα φερνει καπως γρηγορα τα κινητα..αν και η τιμη τους εκει ειναι φαρμακι.Μηπως πηρε κανεις σε κανενα μαγαζι να ρωτησει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 365€ η τιμη του στο Lohenette.Μεχρι 400 θα εχει εδω...Οχι παραπανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Το Lohenette εχει και το 6630 553€ οταν ο γερμανος το εχει 545€ Αρα η τιμη των 345€- 350€ για την Ελλαδα για το 3230 δεν ειναι λαθος. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Παντως στο site της Nokia και στην σελιδα του 6630 αλλα και στου 6680 το αναφερει οτι θα παιρνει Dual Voltage RS-MMC ενω στου 3230 δεν αναφερει κατι οποτε ειναι πιθανο να παιρνει τις απλες. Διστυχως κατεβασα και το Ελληνικο manual και λεει"Χρησιμοποιείτε μόνο συμβατές κάρτες MultiMediaCard(MMC) με αυτή τη συσκευή. Η συμβατή κάρτα μνήμης ΜΜC για το τηλέφωνο σας είναι η Reduced Size Dual Voltage MultiMediaCard." :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Διστυχως κατεβασα και το Ελληνικο manual και λεει"Χρησιμοποιείτε μόνο συμβατές κάρτες MultiMediaCard(MMC) με αυτή τη συσκευή. Η συμβατή κάρτα μνήμης ΜΜC για το τηλέφωνο σας είναι η Reduced Size Dual Voltage MultiMediaCard." :worry: Nαι αλλά όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές και στο 6260 ακριβώς το ίδιο γράφει αλλά λειτουργούν και οι απλές rs-mmc, οπότε μέχρι να το δοκιμάσει κάποιος δε ξέρουμε με σιγουριά τι παίζει Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Kseroume ti epeksergasti 8a exei sigoura?Kai episeis to litourgiko einai idia ekdosi me to 6680?Kai kati akoma elpizo ektos apo to stereo fm radio pou dia8etei na exei kai stereo mp3. Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Kseroume ti epeksergasti 8a exei sigoura?Kai episeis to litourgiko einai idia ekdosi me to 6680?Kai kati akoma elpizo ektos apo to stereo fm radio pou dia8etei na exei kai stereo mp3. Κανουμε πρωτα και ενα search στο post :rtfm: 1: Για cpu μαλλον 123Mhz 2: Λειτουργικο symbian 7.0s( το 6630 εχει 8.0a) 3: Μονοφωνικο Mp3. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Το βλεπετε για αυτη την εβδομαδα να βγει?Μια TRANSCEND MULTIMEDIA CARD-RS 256MB με 34 ευρω ειναι καλη τιμη?Πιστευω να κανει για το κινητο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Μαγκες το 9volto το εβαλε το τηλεφωνακι στα 380 ευρω ;) μπειτε να το δειτε. Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Απο οτι λεει κατω...Το προϊόν προστέθηκε στον κατάλογο στις Sunday 06 March, 2005...αρα το εβαλε σημερα..οποτε θα του εχουν πει οτι θα του το φερουν απο βδομαδα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 ox , katalava....apo 330 kai 340 pou eixa akousei teliki kai gia na to exei to 9volto toso, eimai sigouros oti sta magazia tha exei 390-410 ! siga tin kainourgia politiki stis times apo tin Nokia (...kapou eipothike kai auto)- re magkes , se mia epoxi pou eksaplonete i video klisi tha mas plasarei i nokia auto, tha pesoume me ta moutra na to paroume san gnisioi Ellines viastikoi...... kai merikes meres meta , tha vgalei kai to 6680 me video klisi, me 50-60 euroulakia parapano! kai tha travame ta malia mas! :worry: (xalara to 6680 einai pio omorfo - ase pou lene gia mnimi 256 doro!) den ksero, ti na po... pame aurio na rotisoume kai vlepoume! :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 ox , katalava....apo 330 kai 340 pou eixa akousei teliki kai gia na to exei to 9volto toso, eimai sigouros oti sta magazia tha exei 390-410 ! siga tin kainourgia politiki stis times apo tin Nokia (...kapou eipothike kai auto)- re magkes , se mia epoxi pou eksaplonete i video klisi tha mas plasarei i nokia auto, tha pesoume me ta moutra na to paroume san gnisioi Ellines viastikoi...... kai merikes meres meta , tha vgalei kai to 6680 me video klisi, me 50-60 euroulakia parapano! kai tha travame ta malia mas! :worry: (xalara to 6680 einai pio omorfo - ase pou lene gia mnimi 256 doro!) den ksero, ti na po... pame aurio na rotisoume kai vlepoume! :alien: Σε 2 Νokia shop που ρωτησα μου ειπαν 350€.Τα μαγαζια εννοειτε οτι θα το εχουν 20€ πανω. Και το 6680 θα κοστιζει 550€.Εχει μια καποια διαφορα στην τιμη :rolleyes: Και το πακετο του θα εχει συμφωνα με τη Nokia 64 Mb καρτα...Οχι 256. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Σε 2 Νokia shop που ρωτησα μου ειπαν 350€.Τα μαγαζια εννοειτε οτι θα το εχουν 20€ πανω. Και το 6680 θα κοστιζει 550€.Εχει μια καποια διαφορα στην τιμη :rolleyes: Και το πακετο του θα εχει συμφωνα με τη Nokia 64 Mb καρτα...Οχι 256. profanos i timi pou sou eipan einai xoris tin fapa (ΦΠΑ)... telos panton , min leme kai pola...!fantazomai aurio tha mas fugei i periergia ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 profanos i timi pou sou eipan einai xoris tin fapa (ΦΠΑ)... telos panton , min leme kai pola...!fantazomai aurio tha mas fugei i periergia ;) 350€ Με ΦΠΑ. ;) [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Παιδια θα το αγορασει κανενας σημερα????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Παιδια θα το αγορασει κανενας σημερα????? Γιατι, υπαρχει καπου για αγορα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Μα ολοι λενε οτι κυκλοφορισ3 και στο ιντερνετ αλλα και στην αγορα (νοκια σοπ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azeppos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Σε επικοινωνια μου πριν απο 5 λεπτα, τοσο με το 9volto οσο και με ΝΟΚΙΑ shop, μου επιβεβαιωσαν οτι απο σημερα το μεσημερι θα ειναι διαθεσιμο ;) http://www.strikebc.gr/memoriam.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Σε επικοινωνια μου πριν απο 5 λεπτα, τοσο με το 9volto οσο και με ΝΟΚΙΑ shop, μου επιβεβαιωσαν οτι απο σημερα το μεσημερι θα ειναι διαθεσιμο ;) Ποιο Nokia Shop πηρες; Κεντρικα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azeppos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Οχι Αποστολη, πηρα Nokia shop Συνταγματος ;) http://www.strikebc.gr/memoriam.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Εγω το σκεφτομαι να το χτυπησω αλλα ειδα οτι εχει κατι ελλειψεις και ξενερωνω. Λειτουργικο FP1, oxi 2, μνημη 6ΜΒ, μικρη μπαταρια. Κατι δεν μου αρεσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 oute syntagma oute 9volto to exoun shmera.mallon mas douleyei opoios leei oti tha to exoun shmera. ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts