frafra Δημοσιεύτηκε March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2005 Παιδιά , χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το winamp, αλλά επειδή το βαρέθηκα, λέω να βάλω κάτι άλλο για αλλαγή. Ένας φίλος μου έχει το iTunes. Μια χαρά το είδα με library, κτλ, glamourάτο, αλλά δεν έχει κάποιο φάκελλο now playing (πρέπει να το φτιάξεις εσύ σαν playlist),και είναι λίγο σπάσιμο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι αντίστοιχο (ή και το iTunes), εμφανίσιμο κτλ. δωρεάν (εννοείται) και με καλή ποιότητα ήχου .Όχι media player 10 ε;;! :X Thanx! Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Μπορει να βαρέθηκες το winamp αλλά αν ασχοληθείς με άλλα players είμαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσεις και δεν θα γυρίσεις πάλι πίσω σε αυτό :) :).Δεν υπαρχει πιο χρηστικο προγραμμα για αναπαραγωγή ήχου.Αποψή μου παντα.Μια εναλλακτικη λύση είναι το soniq,musicmatch ktl ktl :) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Νομίζω καλύτερη λύση (ειδικά για παλιό χρήστη του Winamp) είναι το MediaMonkey http://www.MediaMonkey.com Τρομερές δυνατότητες, ελαφρύ, συνεχώς εξελίξιμο, παίρνει τα περισσότερα plugins του Winamp, παίζει σχεδόν τα πάντα και κάνει άψογη διαχείριση του library. Και προσωπικά το βρίσκω το πιο έξυπνο και εύχρηστο όσον αφορά το tagging. Υπάρχει commercial και freeware έκδοση. Δεν θυμάμαι τις διαφορές που έχουν. Τσέκαρε το site. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Παιδιά , χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το winamp, αλλά επειδή το βαρέθηκα, λέω να βάλω κάτι άλλο για αλλαγή. Ένας φίλος μου έχει το iTunes. Μια χαρά το είδα με library, κτλ, glamourάτο, αλλά δεν έχει κάποιο φάκελλο now playing (πρέπει να το φτιάξεις εσύ σαν playlist),και είναι λίγο σπάσιμο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι αντίστοιχο (ή και το iTunes), εμφανίσιμο κτλ. δωρεάν (εννοείται) και με καλή ποιότητα ήχου .Όχι media player 10 ε;;! :X Thanx! θα σου ελεγα για το musicmatch , πολυ καλο library, αλλα επειδη εισαι χρηστης του winamp θα σε απογοητευσει μιας και ειναι πολυ βαρυ , ειδικα σε σχεση με το winamp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Θα κοιτάξω τα jetaudio και media monkey να δω ποιο με καλύπτει, καθώς το musicmatch είναι πολύ βαρύ για τα γούστα μου! :cool: Το winamp εννοείται ότι είναι φοβερό πρόγραμμα, αλλά το αλλάζω λόγω του ότι το ψιλοβαρέθηκα....Κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω εκεί! :p Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Ενας πολυ καλος κ ευχρηστος ειναι ο Real player και εχει και now playing που σε ενδιαφερει. Απο την αλλη ο window media player 10 ειναι πολυ καλος αν ακους web radio (εχει μια ειδικη εφαρμογη για ευρεση κ αποθηκευση καναλιων απο ολο τον κοσμο) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Να προσθέσω και εγώ μια ψήφο στο winamp, και ειδικά εάν έχεις κατεβάσει και μερικά plugins όπως ελληνικά (εδώ ) και μερικά χρήσιμα που υπάρχουν εδώ πιστέυω ότι το μόνο που δεν κάνει είναι φραπέ :D Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. March 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Κοίταξα τα jetaudio, musicmatch, media monkey... Το πρώτο έχει άσχετες λειτουργίες (ξυπνητήρι;;;;;;;), δεν δείχνει τα κομμάτια των επόμενων τραγουδιών κτλ, και είναι φοβερά βαρύ. Το musicmatch βγάζει συνέχεια φωτό, παραπεμπτικά για το radio, και είναι το πιο βαρύ απ' όλα. Το media monkey είναι καλό αλλά έχειλίγο περίεργη διαχείριση library, και δεν είμαι συνηθισμένος έτσι από το winamp.Ο rel player δεν σε αφήνει σε ησυχία, κάτι μηνύματα, κατέβασε αυτό, το άλλο...Σπάσιμο. Οπότε καταλήγω στο iTunes, σαν εναλλακτική το οποίο θέλει λίγο προσαρμογή αλλά σε αφήνει στην ησυχία σου και κατά τ'άλλα είναι μια χαρά. Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. March 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Μια χαρά είναι ο WMP 10 αλλά είναι ενσωματωμένος στο λειτουργικό και οποιδήποτε προβλήματα ασφαλείας του λειτουργικού τον επηρρεάζουν, και το αντίθετο...Σε σχετικούς όρους πάντα... :cool: Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ας ρωτησω εδω.. Εγω χρησιμοποιω τον ΜΡ10 Μια χαρα ειναι, τα παντα παιζει (τον χρησιμοποιω και για αρχεια real και quicktime με τα αναλογα plugins), rip απο cd κανει, μια χαρα ποιοτητα ηχου και εικονας εχει κλπ κλπ. Γιατι να θελησω να εγκαταστησω στον υπολογιστη μου εναν αλλον player?? :geek: Οχι οτι εχω κατι με τα υπολοιπα προγραμματα, αλλα αν μπορει ας μου εξηγησει το λογο καποιος ενα σοβαρο λογο για να τον αλλαξω... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Media player classic 6.4.8.3 Με έχει εκπλήξει ευχάριστα :w00t:πολύ γρήγορος, τον χρησιμοποιώ για οποιδήποτε media file ,real media ,quicktime files , ακόμα και 3gp , με αυτό βλέπω και τα DVD :D + είναι ένα απλό .exe.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 ρε παιδια ο winamp Πολυ ωραιος με τα skins και τα πραθυρα, αλλα δεν με βολευει καθολου η Library. υπαρχει επιλογη να αναγνωριζει αυτοματα τα καινουρια mp3 που βαζω στον υπολογιστη μου και ν αμην χρειαζεται να κανω συνεχεια search? επισης το viewing με τα videos δεν βολευει καθολου. απο την αλλη ο windows media player 10 ειναι τελειος σε ολα εκτος απο την εμφανιση του και το οτι ειναι αργος. Ναι εχει επιλογή για την playlist. :secret: Εδώ I always put all my music and videos in the same place, is there any way to configure Winamp to periodically check for any new media and automatically add it into my Library? Absolutely, Winamp supports a feature called "Media Importing". Using this feature, you can specify folders you wish Winamp to scan for new media. To access this feature, open the Winamp Preferences (CTRL+P) and select the "Media Importing" tab within the Media Library view. You may configure Winamp to periodically rescan these folders and automatically add any new media found to your Media Library. By default, auto rescanning is disabled. You may initiate a rescan of your folders by selecting the "Rescan Media Folders" item within in the "Library" button menu located on the bottom left hand corner of your Media Library. Sorry για το copy paste απο το faq αλλά είμαι σε πισί χωρίς Winamp. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 winamp και μαλιστα ο 2.95 is the best Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 winamp και μαλιστα ο 2.95 is the best no .ogg support and very bad cd player software Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 no .ogg support and very bad cd player software ogg support and better cd-ripper can be achieved via plugins... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 ogg support and better cd-ripper can be achieved via plugins... τωρα μιλαμε για το πως σου ερχεται στο κουτι ;) οχι τι του κανεις εσυ... Και εγω αυτον ειχα (του ειχα βαλει και πραγματα που τα βρισκεις στον 5) Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 εγω χρησιμοπιο τον Windows Media Player 10 και τον Winamp. Ολα τα αλλα που εχω δοκιμασει δεν μπορουσα να τα χειριστω. Δεν με βολευαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Επίσης τον Classic για όλα τα rest και με Winamp 2.xx για την playlist ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ας ρωτησω εδω.. Εγω χρησιμοποιω τον ΜΡ10 Μια χαρα ειναι, τα παντα παιζει (τον χρησιμοποιω και για αρχεια real και quicktime με τα αναλογα plugins), rip απο cd κανει, μια χαρα ποιοτητα ηχου και εικονας εχει κλπ κλπ. Γιατι να θελησω να εγκαταστησω στον υπολογιστη μου εναν αλλον player?? :geek: Οχι οτι εχω κατι με τα υπολοιπα προγραμματα, αλλα αν μπορει ας μου εξηγησει το λογο καποιος ενα σοβαρο λογο για να τον αλλαξω... :rolleyes: Ο MP10 μια χαρά είναι. Αλλά έχοντας φτάσει τα 60GB MP3 και βάλε (ή 15.000 τραγούδια), για μένα δεν είναι πλέον χρηστικός. Χρειάζομαι ένα σοβαρό app όσον αφορά τη διαχείριση της μουσικής βιβλιοθήκης. Και αν αφιερώσει κάποιος ελάχιστο χρόνο στο mediamonkey θα δει ότι είναι πραγματικό εργαλείο. Οι δυνατότητες tagging που έχει είναι εκπληκτικές και η επιλογή "Advanced Tag Editor" του MP10 φαντάζει ξαφνικά αστείο. Με το mediamonkey μπορώ να κάνω μαζικές μετονομασίες αρχείων, tags, αυτόματη τακτοποίηση σε custom named folders. Για μένα που το φορητό MP3 player που έχω στηρίζεται στα tags (Creative Zen) είναι απαραίτητο να έχω μια στοιχειώδη οργάνωση. Το καλύτερο λοιπόν είναι πάντα θέμα των δικών σου αναγκών. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Για ID3 tag editing πολύ καλό είναι το Tag&Rename. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts