Jump to content

Poll: P10 Plus - XZ Premium - S8/S8+ Πλίζ Χέλπ!!

Seiferakos
 Κοινοποίηση

Πιο προτείνετε;! (Γνώμες στο post παρακαλώ)  

42 members have voted

1. 1. Πιο προτείνετε;! (Γνώμες στο post παρακαλώ)

• Huawei P10 Plus
      8
    • Samsung Galaxy S8
      8
    • Samsung Galaxy S8+
      10
    • Sony Xperia XZ Premium
      16

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,ψαχνομαι σχετικα με πιο κινητο να παρω μετα απο διετη ΒΑΡΙΑ χρηση Note 4. Οπως τα βλεπω τα πραγματα μεχρι τωρα ,ειμαι αναμεσα σε τρεις επιλογες προσεχως στη κυκλοφορια κινητων. Το P10 Plus,το S8 ή το S8+ και το Sony Xperia XZ Premium. Με ενδιαφερει παρα πολυ η κάμερα,μπροστινη και κανονικη,η μεγαλη και ευκρινεστατη οθονη αλλα και η αυτονομια. Για ταχυτητα πιστεύω οτι πανω κατω δεν θα δω τρελες διαφορες.Και τα τρια ειναι υπερθυρια. Παρακαλω την βοηθεια και τα φωτα σας! :cry::happy:

Edit: Προσθετω και το Huawei Mate 9 Pro καθως και αυτο ειναι μεσα στις επιλογες μου...

Edited by Seiferakos
Προσθηκη επιλογης

καλημέρα φίλε μου.:

" Με ενδιαφερει παρα πολυ η κάμερα,μπροστινη και κανονικη,η μεγαλη και ευκρινεστατη οθονη αλλα και η αυτονομια "

Ειναι σαν να μου περιέγραψες το XZ Premium, ακριβώς όμως!!

Τι άλλο περιμένεις? να πάρεις γνώμες για τα αλλα δύο κινητά?

προσωπικά πιστέυω ότι, Οτι και αν πάρεις πάνω απο 550+ απλά θα κάνει τα πάντα, οπότε ολα είναι θέμα γούστου.

Όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι για φέτος η καλύτερη συσκευή είναι το XZ Premium καθώς υπερέχει ξεκάθαρα σε όλα τα σημεία απο αυτά που προανέφερες.

ότι και αν επιλέξεις πάντως καλές αγορές.

Εγώ προς το σόνυ θα κινηθώ έτσι και αλλιώς, οπότε, τι άλλο να προτείνω.

Όλα πάντως υπερτούμπανα είναι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μιας και εγώ είμαι σε παρόμοιο τετράλημμα, μάλλον προς το ΧΖΡ με βλέπω. Το μόνο μείον που βρίσκω, η μικρή μπαταρία σε συνδιασμό με την 4Κ οθόνη και τα μεγάλα bezels (αν και αυτό είναι υποκειμενικό).

Ωραίο το Huawei Mate 9 Pro αλλά αδύναμη GPU σε σχέση με τα υπόλοιπα, η Edge οθόνη -που προσωπικά δε μου αρέσουν καθόλου- και η κάκιστη διαθεσιμότητα.

S8/S8+ έχει φάει άκυρο ήδη λόγω μονού ηχείου ( ; ), Edge οθόνης, περίεργο μέγεθος και ανάλυση οθόνης, θέσης fingerprint reader και μπαταρίας (αν και αυτό θα δείξει).

Το P10 Plus φαίνετα ωραίο αλλά στα λεφτά που θα κοστίζει δε βλέπω το λόγο να μην πάω/πας στο ΧΖΡ.

Ελπίζω να βοήθησα.

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Sony και απο εμενα,αν και ειναι λιγο νωρις ακομα να πουμε με σιγουρια οτι θα ειναι το καλυτερο

Το p10plus δεν μου γεμιζει το ματι και για αλλη μια φορα δεν πιστευω οτι η σειρα P της huawei μπορει να χτυπησει κορυφη.

Και εγω κατα κυριο λογο κλινω προς το Σόνυ,αν και ειμαι λιγο ανυπομονος.Και μενα το S8/+ μου φανηκε καπως παράξενο σαν σχημα και δεν με πολυ ψηνει η ταχα μου στροφη προς το Widescreen...Μια χαρα εχω δει ταινιες και στο Νοτε 4 μου...Η μουσικη επισης ειναι τεραστιο κομματι της καθημερινότητάς μου οποτε το γεγονος οτι το ΧΖΡ εχει απο οτι καταλαβα διπλο και φανταζομαι αρκετα δυνατο ηχειο ειναι και αυτο ενα συν...Αλλα δεν ξερω ποτε βγαινει επισημα ρε ****το... Επισης να μην πω ψεματα με εψησε και το δωρο αν κανεις προπαραγγελια το P10+ της Huawei,το σετακι δλδ με PB,SS,κτλ. Τωρα θα δουμε...

Καλησπέρα

Αν και ακόμη δεν έχουμε δει από κοντά τα s8 και XZ ,ώστε να δούμε πιθανές αδυναμίες - προβλήματα , θα τολμήσω να πω ότι εγώ θα πήγαινα στο Sony XZ.

Πολύ όμορφη συσκευή , κορυφαία χαρακτηριστικά , οθονάρα και θεωρώ πως θα έχει και καλή κάμερα..

Επιπλέον αυτών , το λειτουργικό της sony , το οποίο ( κατά την γνώμη μου ) είναι πολύ καλύτερο του touch wiz ...

Εύχομαι να το χαρείς , όποιο και αν επιλέξεις..:) , άλλωστε όλα είναι κορυφαία..

Θανάσης

Λογικά η Sony θα ξεπουλήσει φέτος με τέτοια προτίμηση στη ναυαρχίδα της σε αυτό το poll.:lol:

Εν τω μεταξύ 4k με 3230 μπαταρία και 1440 με 3000 να δω τι αυτονομία θα έχουν έκαστο.

Λογικά η Sony θα ξεπουλήσει φέτος με τέτοια προτίμηση στη ναυαρχίδα της σε αυτό το poll.:lol:

Εν τω μεταξύ 4k με 3230 μπαταρία και 1440 με 3000 να δω τι αυτονομία θα έχουν έκαστο.

Βασικα δεν πολυψηνομαι για το S8 μονο για το + αν ειναι.Αλλα αυτο ειναι και το μοναδικο θεματακι που εντοπισα και εγω στο σονυ...περιμενουμε για να δουμε αν εχει καμια υπερφυσικη διαχειριση ενεργειας..

αν ειχες s7 edge που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει 2016 πας σε s8 plus χωρις καν ερωτημα..αλλα ειναι πολλα τα λεφτα ακομα.μιλαμε για κινητα 5 γενιας.ειναι απιστευτα τα κινητα τα s8 s8 plus.το p10 plus μην το βαζεις καν.δεν ξερω καν γιατι το εβγαλαν.το p10 μια χαρα τους ηταν.τωρα για το sony xz περιμενε να το δεις απο κοντα πρωτα στην καμερα.εγω την πατησα με το z5 premium καποτε,ελεγα οτι καλυτερο σε sony sensor,κτλπ.παροτι ειχε τον καλυτερο αισθητηρα αλλα εχανε σε φωτο,τωρα τα πολλα ppi μην σε ενθουσιαζουν.απο κινεζιες απεφυγε.δεν εχουν καμερες και ουτε θα το εχουν!
I Want To Believe

αν ειχες s7 edge που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει 2016 πας σε s8 plus χωρις καν ερωτημα..αλλα ειναι πολλα τα λεφτα ακομα.μιλαμε για κινητα 5 γενιας.ειναι απιστευτα τα κινητα τα s8 s8 plus.το p10 plus μην το βαζεις καν.δεν ξερω καν γιατι το εβγαλαν.το p10 μια χαρα τους ηταν.τωρα για το sony xz περιμενε να το δεις απο κοντα πρωτα στην καμερα.εγω την πατησα με το z5 premium καποτε,ελεγα οτι καλυτερο σε sony sensor,κτλπ.παροτι ειχε τον καλυτερο αισθητηρα αλλα εχανε σε φωτο,τωρα τα πολλα ppi μην σε ενθουσιαζουν.απο κινεζιες απεφυγε.δεν εχουν καμερες και ουτε θα το εχουν!

Τα έχεις δει από κοντά και λες ότι είναι απίστευτα;

Πώς λες για τα Samsung απίστευτα χωρίς να τα δεις αλλά για τα Sony ότι καλύτερα να τα δει από κοντά

Nokia 8800 Scirocco

Τα έχεις δει από κοντά και λες ότι είναι απίστευτα;

Πώς λες για τα Samsung απίστευτα χωρίς να τα δεις αλλά για τα Sony ότι καλύτερα να τα δει από κοντά

Έχει ενθουσιαστεί από το s7 , γι αυτό. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

To z5 premium δεν εχανε καθολου σε καμερα,μια χαρα φωτογραφιες εχουμε δει στο αντιστοιχο νημα απο κατοχους Ζ5.Στο αυτοματο δεν ηταν και οτι καλυτερο αλλα αν καποιος ξερει απο ρυθμισεις τοτε μια χαρα φωτο βγαζει και επισης ειχε πολυ καλη καταγραφη βιντεο.

Φιλε Ts νομιζω εχεις παρει αρκετες γνωμες αλλα καλο ειναι να περιμενεις λιγο να κυκλοφορησουν.Τωρα μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε (εκτος απο καποιους που θεωρουν οτι το σαμσουγκ θα ειναι οπως και να εχει το καλυτερο με διαφορα)

• 2 months later...
Ξέχνα το XZ Premium λόγω προβλήματος στην κάμερα. Κοίτα κάποιο μεταξύ s8/s8+ ή ΗΤC U11.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Ξέχνα το XZ Premium λόγω προβλήματος στην κάμερα. Κοίτα κάποιο μεταξύ s8/s8+ ή ΗΤC U11.

Κρίμα για τη sony! & γω htc u11 θα έλεγα.

Samsung S8