Jump to content

[S8 / S8+] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Το θέμα αυτό δημιουργείται για να μαζευτούν όλες οι πληροφορίες για τα διαθέσιμα hacks και τροποποιήσεις/βελτιώσεις που κυκλοφορούν για το Galaxy S8+.

Εδώ στην πρώτη σελίδα θα μαζεύονται οι δημοφιλέστερες τροποποιήσεις.

Παρακαλούμε αν θεωρείτε κάποιο posts χρήσιμο ή ενδιαφέρον και ικανό να μπεί εδώ, δώστε μας ένα heads-up με PM για να το προσθέσουμε.:)

• 1 month later...

Για να κάνουμε hide την navigation bar

http://www.stechguide.com/hide-navigation-and-status-bar-on-galaxy-s8-and-galaxy-s8-plus/

Δουλεύει αψογα μπορώ να πω

Samsung Galaxy Note 10+

• Administrators
Μπορείς να δοκιμάσεις και το GMD immersive Mode από το play store. Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει Root τη συσκευή.

Modpic.gif

• Administrators
Μα είναι δίχως να είσαι ρουτ δεν χρειάζεται απλώς είναι εντολές adb

Ναι το ξέρω... απλά αυτό που αναφέρω μέσω εφαρμογής είναι ευκολότερο για τους περισσότερους.

Modpic.gif

• 1 month later...
Καλημέρα...Γνωριζει κανείς πως μπορούμε από branded Vodafone να το κάνουμε unbranded????

σε επικοινωνία που είχα με την Samsung μου είπε ότι άλλο firmware ώστε να μην δείχνει το σήμα της κάθε εταιρεία δεν μπορεί να γίνει

χάνεις την εγγύηση της συσκευής ..

Στέφανος

υπάρχει τρόπος να οριστει το volume up η το bixby button να ανοιγει το flashlight ? ειναι πολλες περιτες κινήσεις να ξεκλειδωσεις το κινητο να κατεβασεις την μπαρα και να ενεργοποιησεις το flashlight, ειδικά οταν το χρειάζεσαι αμεσα για να δεις καπου στο σκοτάδι.

σε επικοινωνία που είχα με την Samsung μου είπε ότι άλλο firmware ώστε να μην δείχνει το σήμα της κάθε εταιρεία δεν μπορεί να γίνει

χάνεις την εγγύηση της συσκευής ..

Γιατι το ειπε αυτο ; Εαν πας στο επισημο Sammobile.com και βαλεις με Odin αλλο επισημο firmware θα χασεις την εγγυηση ;

Γιατι το ειπε αυτο ; Εαν πας στο επισημο Sammobile.com και βαλεις με Odin αλλο επισημο firmware θα χασεις την εγγυηση ;

Έτσι μου είπαν στην Samsung .. ακόμα και να τους το στείλω και να πληρώσω για την αλλαγή του

Firmware μου είπε ότι δεν γίνετε.... και σε περίπτωση που πάει με άλλο firmware χάνεις την εγγύηση της συσκευής..

Στέφανος

Έτσι μου είπαν στην Samsung .. ακόμα και να τους το στείλω και να πληρώσω για την αλλαγή του

Firmware μου είπε ότι δεν γίνετε.... και σε περίπτωση που πάει με άλλο firmware χάνεις την εγγύηση της συσκευής..

Κολοκυθια νεροβραστα!!!!Αν δεν γραψει ο knox να μην ανησυχεις.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Κολοκυθια νεροβραστα!!!!Αν δεν γραψει ο knox να μην ανησυχεις.

Αυτό που λες είναι λάθος! Ναι μεν είναι σωστό για εμάς αλλά λάθος γι αυτούς.

Όταν από το ΙΜΕΙ βλέπουν ότι η συσκευή είναι ιταλική και εμείς βάλουμε firmware Γαλλίας τότε σημαίνει ότι κάποιος έβαλε χέρι.

Εάν περάσει κάποιος από πάνω ένα firmware χωρίς clean install μπορεί να έχει force closes drop call Και πολλά ακόμη. Εάν δεν κάνεις και σωστή εγκατάσταση όπως modem bootloader Csc κτλ και έχεις κάποιο από τα παραπάνω θα λες(όχι εσύ συγκεκριμένα) ότι η Samsung δεν έκανε καλή δουλειά ότι το τηλέφωνο έχει θέμα και πάει λέγοντας.

Οπότε για να τα αποφύγουν όλα αυτά σου λένε είσαι εκτός εγγύησης και τελειώνει εκεί το θέμα.

Αν όντως ενοχλεί κάποιους το logo της cosmote και το bloatware (εμένα προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα) τότε κατεβάζεις την rom που ήδη φοράς για να την έχεις backup και μετά περνάς αυτή που θες για να κάνεις την δουλειά σου.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχεις ακουσει περιπτωση που να πηγε τηλεφωνο στο σερβις με επισημη ρομ αλλης ευρωπαικης χωρας να ειναι ο knox 0 και να το εβγαλαν εκτος εγγυησης? Εγω οχι.

Εβγαλε η κοσμοτε διαφημιση για το wifi calling και ειπε οποιος δεν εχει κοτε ρομ πηγαινετε στο Γερμανο να σας την περασουν.Πηρε συνφορουμιτης τηλεφωνο στη τσατσουνγκ και του απαντησαν οτι αν το κανει θα βγαλει το τηλεφωνο εκτος εγγυησης.Ξαναπηρε και αλλος απο την εξυπηρετηση του ειπε οτι δεν βγαινει εκτος εγγυησης .Οποτε απο γραμμη στο θεμα των εγγυησεων λογω αλλαγης επισημης ρομ ΜΗΔΕΝ!(Φυσικα και δεν χανεις την εγγυηση αν πας να σου περασει τη ρομ της κοτε ο Γερμανος).Ο καθενας λεει οτι του κατεβει.

Επισης drop calls και force closes συμβαινουν και οταν στο τηλεφωνο τρεχει η "μαμα" ρομ.Αν δεν ξερεις πως να περασεις επισημη ρομ μεσω odin καθεσαι στα αυγα σου.

Συμφωνω στο σημειο που λες οτι εχουμε παντα backup τη ρομ με την οποια ηρθε το τηλεφωνο.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Όταν από το ΙΜΕΙ βλέπουν ότι η συσκευή είναι ιταλική και εμείς βάλουμε firmware Γαλλίας τότε σημαίνει ότι κάποιος έβαλε χέρι.

ναι αλλα φετος δεν ισχυει και πολυ αυτο που λες . Γιατι οπως ξερουμε αλλαζει το FW βαζοντας ελληνικη sim , ειχα DBT εγινε EUR

πλεον σε ολη την ευρωπη υπαρχει ενα και μοναδικο FW

Εχεις ακουσει περιπτωση που να πηγε τηλεφωνο στο σερβις με επισημη ρομ αλλης ευρωπαικης χωρας να ειναι ο knox 0 και να το εβγαλαν εκτος εγγυησης? Εγω οχι.

Εβγαλε η κοσμοτε διαφημιση για το wifi calling και ειπε οποιος δεν εχει κοτε ρομ πηγαινετε στο Γερμανο να σας την περασουν.Πηρε συνφορουμιτης τηλεφωνο στη τσατσουνγκ και του απαντησαν οτι αν το κανει θα βγαλει το τηλεφωνο εκτος εγγυησης.Ξαναπηρε και αλλος απο την εξυπηρετηση του ειπε οτι δεν βγαινει εκτος εγγυησης .Οποτε απο γραμμη στο θεμα των εγγυησεων λογω αλλαγης επισημης ρομ ΜΗΔΕΝ!(Φυσικα και δεν χανεις την εγγυηση αν πας να σου περασει τη ρομ της κοτε ο Γερμανος).Ο καθενας λεει οτι του κατεβει.

Επισης drop calls και force closes συμβαινουν και οταν στο τηλεφωνο τρεχει η "μαμα" ρομ.Αν δεν ξερεις πως να περασεις επισημη ρομ μεσω odin καθεσαι στα αυγα σου.

Συμφωνω στο σημειο που λες οτι εχουμε παντα backup τη ρομ με την οποια ηρθε το τηλεφωνο.

Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει συσκευή με άλλο firmware. Δεν ξέρω αν κάποιος το έκανε και με τι αποτέλεσμα.

Πριν 3 μέρες είχα την ίδια κουβέντα με έναν φίλο τεχνικό στα public. Μου λέει ότι ναι είναι παράλογο που σου λένε δεν έχεις εγγύηση κτλ αλλά τα σέρβις δεν κάθονται να ασχοληθούν. Αν πέσεις σε σωστό θα σου κάνει ότι θες αν πέσεις σε στραβό θα σου πει τα δικά του. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Γερμανός περνάει rom.. Ίσως επειδή συνεργάζεται με την cosmote να έχει κάποια συμφωνία με τα επίσημα service για την δουλειά αυτή.

Εγώ συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάτι πήγε στραβά. Δεν ξέρουν όλοι τι και πως. Βρίσκει κάποιος έναν οδηγό περνάει την ρομ χύμα και μετά έχει θέματα. Αφού θα έχει χεστεί πάνω του θα πάει το κινητό για service. Αφού πρώτα σαν άσχετος που είναι βρίζει την Samsung και την κάθε Samsung.

ναι αλλα φετος δεν ισχυει και πολυ αυτο που λες . Γιατι οπως ξερουμε αλλαζει το FW βαζοντας ελληνικη sim , ειχα DBT εγινε EUR

πλεον σε ολη την ευρωπη υπαρχει ενα και μοναδικο FW

Δεν είμαι σίγουρος και θα το ψάξω, αλλά. Κατά 99% δεν αλλάζει η ρομ αλλά αλλάζει το Csc. Αυτό είναι για τις ρυθμίσεις κινητής (γιαυτό με την Vodafone σου λέει να κατεβάσεις την εφαρμογή της).

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 1 month later...
Εκανε κανενας root? Εγω δεν αντεξα και περασα omega custom rom...

Εκανε κανενας root? Εγω δεν αντεξα και περασα omega custom rom...

Βλέπεις διαφορά στη μπαταρία;

Η διαφορά στον ήχο λόγω stereo mod είναι μεγάλη σε σχέση με την stock ;

• 1 month later...
  • The title was changed to [S8 / S8+] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις