pgetsopoulos Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ναι, αν το πατησεις θα γραφει Αυτοματη περιστροφη. Μετα, αν γυρισεις το κινητο οριζοντια και το ξαναπατησεις θα γραφει Οριζοντια προβολη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Ναι, αν το πατησεις θα γραφει Αυτοματη περιστροφη. Μετα, αν γυρισεις το κινητο οριζοντια και το ξαναπατησεις θα γραφει Οριζοντια προβολη Καλησπερα το πατησα μια και λεει κατακορυφη προβολη και αμα το ξαναπατησω λεει αυτομ προβολη ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα δεν γινεται η φωτο οριζοντια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Σε ποιά εφαρμογή; Δεν υποστηριζουν όλες. Θα το αφήσεις στην Αυτόματη προβολή Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Σε ποιά εφαρμογή; Δεν υποστηριζουν όλες. Θα το αφήσεις στην Αυτόματη προβολή Καλησπερα στην συλογη φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καλησπέρα, έχω ένα s8 g950f απο vodafon αλλα με cosmote κάρτα. Το πρόβλημα: Δεν μου εμφανίζει καν την επιλογή volte στο μενού. Η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Λογικα πρεπει να εχεις την Rom της Cosmote για να λειτουργει. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Μπορώ έτσι απλά να αλλάξω;;; Χωρίς προβλήματα;;; τύπου χαμένο imei και ντράβαλα;;;; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Ναι. Δεν χανεις εγγυηση. Απλα θελει λιγη δουλεια η διαδικασια και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Μια χαρά.. Τι δουλειά;;; Odin πέρασμα τα απαραίτητα εκεί που πρέπει(στο odin) dl mode στο κινητό και flash. Παραλείπω κάτι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Οχι. Μια χαρα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Λογικα πρεπει να εχεις την Rom της Cosmote για να λειτουργει. Οχι! Ειμαι με Γερμανικη ROM και απλως ενεργοποιησα το VoLTE απο την Cosmote με SMS και δουλεψε. Ουτε format και αλλαγη ουτε τιποτα Edit: Εκτος αν ειναι απενεργοποιημενο στην συγκεκριμενη ROM γενικα, τωρα που το ξανασκεφτομαι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 (edited) Καλησπέρα και πάλι. Ειναι λογική αυτή η καταναλωση; Έχω 4G volte ενεργό. Και απλή φυσιολογική χρήση. Edited September 11, 2018 by spysoumi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Οχι. Κατι ρουφαει την μπαταρια.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Οχι. Κατι ρουφαει την μπαταρια.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌλα φαίνονται οκ όμως..... να κάνω κάνα fr; έβαλα καινούρια ρομ της cosmote αλλά δεν έκανα fr...αλλά και Πριν με την μαμά της Vodafone τα ίδια ήταν.... τα φώτα σας... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία; Είναι καινούργιο το κινητό; Ανάλυση οθόνης, φωτεινότητα; Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 7 μηνών το κινητό, φωτεινότητα στο 50%, ανάλυση FHD+.Μέτρησα την μπαταρία και είναι οκ. 2900mah μου την έβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 (edited) Και εγω ακριβως στα ιδια ειμαι! 5 ωρες οθονης βγαζει το λιγοτερο. Βαλε μια εφαρμογη οπως το accubattery να δεις τι ακριβως τρωει την μπαταρια. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 11, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Οκ την έβαλα την εφαρμογή... Θα δω και θα σας αναφέρω αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Εσύ με ποια ρομ είσαι;;; Να βάλω την EUR;; ή να μείνω με την COS;;; Α και εαν τελικά τόπε το ποίημα η μπαταρία αξίζει να την αλλάξω μόνος;; δλδ κατα πόσο θα είναι και πάλι στεγανό εαν το κάνω εγώ και κατά πόσο εάν το πάω στην "εγγύηση"(εάν το περάσουν δλδ) ή έστω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Εγω εχω την Ελληνικη αλλα δεν εχει volte. Κατι σου την τρωει δεν παιζει να χαλασε τοσο γρηγορα. Αν εισαι Αθηνα πας σε smartec και θα βρεις λυση. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Χμμμμμ τώρα με ξενέρωσες..... Είχα μια ελπίδα να το έλυνε η EUR αλλά εάν δεν έχει volte δεν την βάζω.... πφφφφφ άντε να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό απο 10% η φόρτιση μέχρι 100% να διαρκεί 1ώρα και 30 λεπτά. Η εφαρμογή phoneinfo μου λέει ότι η μπαταρία είναι στο 93%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 (edited) Ναι. Τοσο διαρκει. Και μενα τοσο δινει το phone info μετα απο 7 μηνες χρησης και 110 κυκλους. Το accubattery που δινει ενδειξη μεσω μετρησεων φορτισης μου δειχνει 96% οποτε υποθετω οτι καπου εκει αναμεσα ειναι.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 12, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Έγινε σας ευχαριστώ πολύ προέρχομαι απο αντικατάσταση s7 edge τον μάρτιο γιατί δεν έβγαζα άκρη και ήθελα απλά να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Σήμερα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα... αλλά είχα λιγότερο(Όχι πολύ όμως) το lte ανοιχτό. Ποιό πολύ wifi όμως. Επίσης για ποιο πολλές ώρες είχα την φωτεινότητα στο 10 με 20% λόγο ότι δούλευα ανοιχτά εχθές. Οπότε; ελπίζουμε να μας σώσει το pie; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts