Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από σκέψη, από πολλές φορές που έφτασα ένα κλικ πριν την παραγγελία, τελικά το παρήγγειλα...προερχόμενος από s6 edge plus πιστεύω να δω αρκετές διαφορές και να μην το μετανιώσω..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από σκέψη, από πολλές φορές που έφτασα ένα κλικ πριν την παραγγελία, τελικά το παρήγγειλα...προερχόμενος από s6 edge plus πιστεύω να δω αρκετές διαφορές και να μην το μετανιώσω..

Αν το έχεις δει και το έχεις πιάσει σε κάποιο κατάετημα θα είσαι Ο.Κ. Αν όχι φοβάμαι ότι θα σου φανεί εξαιρετικά μικρή η οθόνη του....

Νομίζω θα σου φανεί μικρό :)

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δει από κοντά..απλά το άλλο ξεφεύγει πολύ στα λεφτά..ελπίζω να μην ξενερώσω αν και ποιοτικά δεν νομίζω να συγκρίνονται..

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δει από κοντά..απλά το άλλο ξεφεύγει πολύ στα λεφτά..ελπίζω να μην ξενερώσω αν και ποιοτικά δεν νομίζω να συγκρίνονται..

Το S6 Edge+ έχει εντελώς διαφορετικές -και κατά την άποψή μου πολύ πιο χρηστικές- αναλογίες οθόνης. Μην σε παρασύρει ότι και τα 2 έχουν οθόνη 5,7''. Είναι ΠΟΛΥ πιο μικρή η οθόνη του S8. Ξανασκέψου το και αν μπορείς ακύρωσέ το γιατί φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς...

Φίλε μου όταν έχεις το s6 edge plus δεν πάς στο S8..!!

Πάς στο s8 plus με κλειστά μάτια.

Ελπίζω να μην το μετανιώσεις.

ωραία...τον φτιάξατε με τα καλά σας λόγια τον συνφορουμίτη που μόλις έσμπρωξε 665 γιούρα στην καλύτερη από Ελλάδα για το τηλέφωνο, ενώ σας είπε ότι δεν μπορεί να πάρει λογω τιμής το μεγάλο. τιστεσειςβρε!!!!

ωραία...τον φτιάξατε με τα καλά σας λόγια τον συνφορουμίτη που μόλις έσμπρωξε 665 γιούρα στην καλύτερη από Ελλάδα για το τηλέφωνο, ενώ σας είπε ότι δεν μπορεί να πάρει λογω τιμής το μεγάλο. τιστεσειςβρε!!!!

Από το να ξενερώσει και να το πουλήσει χάνοντας λεφτά καλύτερα να το ξανά σκεφτεί πριν το ανοίξει τουλάχιστον.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

635 από Amazon.it ήταν δελεαρ..

Κοίτα, το ήξερα ότι η πιο λογική κίνηση ήταν το plus..και εντάξει, ότι δίνεις παίρνεις..αλλά πέρα από το μέγεθος της οθόνης που πιστεύω ότι θα το συνηθίσω σύντομα, είναι μια σημαντική αναβάθμιση..

Δεν πτοούμαι!!!

635 από Amazon.it ήταν δελεαρ..

Κοίτα, το ήξερα ότι η πιο λογική κίνηση ήταν το plus..και εντάξει, ότι δίνεις παίρνεις..αλλά πέρα από το μέγεθος της οθόνης που πιστεύω ότι θα το συνηθίσω σύντομα, είναι μια σημαντική αναβάθμιση..

Δεν πτοούμαι!!!

Μακάρι να το συνηθίσεις αλλά θα φας για αρχή ένα ψιλόξενερωμα και γω αυτό κάπως γλυκοκοιτάζω αλλά είναι αρκετά μικρότερο στο πλάτος απτό s7 edge και δεν ξέρω αν αξίζει. Θα περιμένω και note 8. Πολιτισμικό σοκ όσοι από παλιά συσκευή note 4 και πίσω έρχονται στις καινούργιες

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Δεν με χάλασε που έφαγε άκυρο η παραγγελία μου πρωί πρωί...με έχετε βάλει σε δεύτερες σκέψεις...

Ίσως περιμένω λίγο ακόμα να δω πως θα πάει η τιμή και του μεγάλου..

Δεν με χάλασε που έφαγε άκυρο η παραγγελία μου πρωί πρωί...με έχετε βάλει σε δεύτερες σκέψεις...

Ίσως περιμένω λίγο ακόμα να δω πως θα πάει η τιμή και του μεγάλου..

Γιατί σου ακυρώθηκε;;

Βασικά πήγαινε σε ένα κατάστημα public να δεις και τα δύο διπλα δίπλα.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ήρθε μήνυμα ότι ο πωλητής δεν μπορεί να παραδώσει στην διεύθυνση που έχω δηλώσει (Ελλάδα) και πως ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς καμία χρέωση. Είχα την εντύπωση ότι εφόσον πέρασε η παραγγελία κανονικά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα...τέλος πάντων...η τιμή βέβαια τσίμπησε από χθες λίγο...

Το να πάω να το δω δεν μου είναι και πολύ έυκολο λόγω επαρχίας...με την πρώτη ευκαιρία βέβαια θα το κάνω...

Στο τέλος τέλος, βλέπω να την κάνω την ζημιά!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα παιδιά,Σε σχέση με S7 edge πως είναι η μπαταρία του;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ήρθε μήνυμα ότι ο πωλητής δεν μπορεί να παραδώσει στην διεύθυνση που έχω δηλώσει (Ελλάδα) και πως ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς καμία χρέωση. Είχα την εντύπωση ότι εφόσον πέρασε η παραγγελία κανονικά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα...τέλος πάντων...η τιμή βέβαια τσίμπησε από χθες λίγο...

Το να πάω να το δω δεν μου είναι και πολύ έυκολο λόγω επαρχίας...με την πρώτη ευκαιρία βέβαια θα το κάνω...

Στο τέλος τέλος, βλέπω να την κάνω την ζημιά!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Να επιλέγεις πωλητή το amazon (βέβαια όταν έχει την χαμηλότερη τιμή).

Έτσι κατάλαβα..ότι πωλητής ήταν το αμαζον...ήταν όμως στα ιταλικά και δεν καταλαβαίνω και πολλά...

google translate στα αγγλικα που ειναι ακριβες. αλλιως και στα ελληνικα θα βγαλεις ακρη.

ΠΑρολα αυτα και το αμαζον καμια φορα δεν στελνει εδω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Η μπαταρία του με εξέπληξε ευχάριστα που δεν το περίμενα.

Είναι πιο κοντά σε 7 edge παρά σε 7 flat.

Την ημέρα θα σε βγάλει άνετα με μπόλικη χρήση.

Και με πιο μέτρια χρήση 1.5 ημέρα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έτσι κατάλαβα..ότι πωλητής ήταν το αμαζον...ήταν όμως στα ιταλικά και δεν καταλαβαίνω και πολλά...

Είσαι πολύ τυχερός που στην ακύρωσαν. Πήγα σήμερα και το είδα και το μικρό σ8. Η οθόνη είναι τραγικά μικρότερη σε σχέση με το s6 edge plus. Βρες τρόπο να το πιάσεις στο χέρι έστω σε ψεύτικο σε κάποια απτός μεγάλες αλυσίδες θα το φέρουν βοντ η κωτσο. Κάνε υπομονή να πάρεις το s8+. Σίγουρα είναι δυνατό και το μικρό πιο καλό στο πιάσιμο και πιο εύκολο στο κουβάλημα ΑΛΛΆ η οθόνη στο πλάτος για μένα αρκετά μικρή για ίντερνετ και βιντεακια. Η τιμή του κατέβηκε αρκετά. Το μόνο καλό είναι ότι κάθεται ωραία στο χέρι

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

S8...νομίζω ότι έχει φοβερή απόδοσή η μπαταρία του.

Καμία εφαρμογή σε πάγωμα.

6 emails σε συγχρονισμό.

Γύρω στις 6 με 7 ώρες ενεργά δεδομένα με χρήση οταν είχα ειδοποιήσεις κυρίως.

Γύρω στα 10 μηνύματα,λήψη-αποστολή.

Και καμία 15αρια λήψεις φωτογραφιών.

Airplane mode 11-4 το πρωί.

Πολύ ευχαριστημένος.

054be6f6ffb5ad5d5165c476a85fffe5.jpgcc97c91dfb91b090da294d02b5701388.jpgb1f0d39237c90bd20c5f1a570755cc67.jpg

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Είσαι πολύ τυχερός που στην ακύρωσαν. Πήγα σήμερα και το είδα και το μικρό σ8. Η οθόνη είναι τραγικά μικρότερη σε σχέση με το s6 edge plus. Βρες τρόπο να το πιάσεις στο χέρι έστω σε ψεύτικο σε κάποια απτός μεγάλες αλυσίδες θα το φέρουν βοντ η κωτσο. Κάνε υπομονή να πάρεις το s8+. Σίγουρα είναι δυνατό και το μικρό πιο καλό στο πιάσιμο και πιο εύκολο στο κουβάλημα ΑΛΛΆ η οθόνη στο πλάτος για μένα αρκετά μικρή για ίντερνετ και βιντεακια. Η τιμή του κατέβηκε αρκετά. Το μόνο καλό είναι ότι κάθεται ωραία στο χέρι

Εγώ παρήγγειλα το μεγάλο χωρίς να τα έχω δει. Διάβαζα τα σχόλια εδώ (πόσο άβολο κτλ) και αναρωτιόμουν μήπως έχω κάνει μαλ@@@@. Την Παρασκευή ήμουν Κοζάνη και τα είδα στο public δίπλα δίπλα. Ευτυχώς παρήγγειλα το plus.... :lol: :lol: :lol:

Για κανένα. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι κοροϊδία αυτό που μας πλασάρουν.

Αν δεν σε ικανοποιεί και πιστεύεις ότι είναι φύκια και όχι μεταξωτές κορδέλες δεν αγοράζεις. Πας σε κάποιο που θεωρείς value for money

Ρε παιδιά. Όλα είναι συνάρτηση με το τι φορητότητα θέλει ο καθένας. Ακούω κόσμο που αν του δώσεις κινητό πάνω από 4.5 ίντσες βγάζει σπυριά. Εγώ και άλλοι πολλοί αν δεν έχω οθόνη μεγάλη δεν μπορώ να το συνηθίσω ας πούμε. Όλα είναι συνάρτηση του τι έχεις σαν προτεραιότητα. Αν λοιπόν δεν τα δεις και δεν τα πιάσεις στα χέρια σου κανένας δεν πρόκειται να σου πει εσένα πιο να πάρεις.

Έκανα λάθος ο ένας, ευτυχώς ο άλλος,δεν ειμαι σίγουρος ο άλλος και πάει λέγοντας.

Nikos from S8 Plus

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Άπαξ και πας σε μεγάλη οθόνη δύσκολα γυρνάς πίσω..

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το δεις ο ίδιος από κοντά για να ξέρεις αν σου κάνει..

Εγώ πάλι χαίρομαι πού δε πήγα στο μεγάλο,αφού πρώτα,τα είχα δει και τα 2.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)