Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δούμε

https://www.sammobile.com/2017/08/02/android-7-1-galaxy-s8-galaxy-s8-roll-soon/

Τα ζώα μου αργά εκεί στην Samsung.

Sent from my iPad using Tapatalk

Να δούμε τι έχει να δώσει η 7.1...

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να δούμε τι έχει να δώσει η 7.1...

Λογικά θα δούμε και app shortcut σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό μιας και με την 7 πολύ λίγες εφαρμογές μπορούν να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου feature.

Επίσης πρέπει να δούμε βελτίωση σε smoothness,σταθερότητα και περαιτέρω βελτίωση αυτονομίας.

Όλα τα παραπανω αρκεί η Samsung μην τα κάνει θάλασσα.

Παντως όσες συσκευές πήραν την 7.1.1 και είχαν πριν την 7 είδαν βελτίωση στα παραπανω.

Οφείλει και η Samsung να προσφέρει την ίδια εμπειρία χρήσης.

Οι βελτιώσεις που φέρνει η 7.1.1 είναι ουσιώδεις και όχι επιφανειακές όπως κακιστα και λανθασμένα αναγράφει ο αρθρογράφος του Sammobile.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχετε προβλήματα σταθερότητας, κολλήματα κλπ με την συσκευή;

Γιατί σίγουρα, θέματα ασφαλείας, νέες δυνατότητες, βελτιστοποιήσεις κλπ είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Αλλά μην κάνουμε και αυτά που κοροϊδεύαμε κάποτε.. Ό,τι σε κάθε update δηλαδή είναι "ενα κλικ πιο γρήγορο" και "πάει ακόμα καλύτερα" και άλλα τέτοια που εμφανίζονται μόνο όταν βγει νέα έκδοση.

Δεν το λέω με κακία ή κάτι τέτοιο φυσικά, απλά με βάση την δική μου προσωπική εμπειρία στα samsung, έχω δει ότι 1 στα 2-3 update πάει την συσκευή "πίσω" και δεν βελτιώνει την εμπειρία χρήσης.

Η να το πω πιο απλά, 5 πράματα φτιάχνει και άλλα 5 χαλάει..!

Πιστευω οτι υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης οχι τοσο σταθεροτητας οσο σβελταδα κυριως.

Επειδη εχω και δευτερη συσκευη παραλληλα με τις ιδιες ρυθμισεις,ιδιο στησιμο και ιδιες εφαρμογες και ιδια χρηση το Samsung αδικαιολογητα το αισθανομαι πιο αργο αισθητα και να κομπιαζει.

Ακομα και στο ξεκλειδωμα της lock screen.

Και πιστευω μερος της ευθυνης ειναι η 7 διοτι και στο δευτερο κινητο ειχα τα ιδια οταν πηρε την 7 και με 7.1.1 εστρωσε απολυτα.

Κακα τα ψεμματα η πρωτη εκδοση της Google σε καθε υλοποιηση σχεδον παντα εχει θεματα που λυνονται με την διορθωτικη εκδοση.

Τωρα το οτι μας συνηθιζει 5 φτιαχνει 5 χαλαει το ξερουν και οι πετρες,αλλα δεν αναιρει οτι πρεπει να δωσει την 7.1.1 ουτε αποτελει αφεση αμαρτιων να μην τη δωσει επειδη κατι χαλαει κατι φτιαχνει.

Η 7.1.1 βγηκε για καποιους λογους απο την Google και η Samsung επιβαλεται να μας δινει οτι καινουργιο προσθετει η βελτιωνει η καθε νεα εκδοση και χωρις την απαραδεκτη καθυστερηση που κανει εως τωρα.

Σε τελικη γυριζουμε πισω και καθομαστε αυγα μας αν τα κανει σαλατα,αλλα αυτη ειναι η δικια μας δουλεια και αποφαση σε τελικη,αλλα η Samsung επιβαλεται να κανει σωστα τη δικια της οπως και να εχει που σημαινει να δινει τις διορθωτικες και νεες εκδοσεις λογισμικου της εκαστοτης εκδοσης Android δηλαδη στην Ν στην συγκεκριμενη περιπτωση.

Edited by alextrela

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μου προσωπικά.

Προτιμώ να έρχεται μια δοκιμασμένη και ποιοτική αναβάθμιση μια φορά στο 6μηνο, από το να βγαίνει μια κακή ενημέρωση και άλλες 5 διορθωτικές.

Τώρα για αμεσότητα στις αναβαθμίσεις, ούτε το περίμενα προσωπικά ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ.

Μόνο όποιος μπορεί να αντέξει ένα "γυμνό" vanilla android θα τις έχει άμεσα.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τα s8. Αυτό που λέει πως στο game mode είναι πιο γρήγορο ομολογώ δεν το ήξερα. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.

http://www.androidauthority.com/10-ways-to-speed-up-your-samsung-galaxy-s8-787925/

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα και απο μενα,ως νεος κατοχος του κινητου θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,εχω βαλει μια 128gb microsd SANDISK οταν παω στις φωτογραφιες μου και μπαινω σε ενα φακελο και παταω απανω στις φωτογραφιες ωστε να τις κατεβασω σιγα σιγα προς τα κατω σερνοντας μου τρεμοπαιζουν οι φωτο το κανει και σε σας?

καλησπερα και απο μενα,ως νεος κατοχος του κινητου θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,εχω βαλει μια 128gb microsd SANDISK οταν παω στις φωτογραφιες μου και μπαινω σε ενα φακελο και παταω απανω στις φωτογραφιες ωστε να τις κατεβασω σιγα σιγα προς τα κατω σερνοντας μου τρεμοπαιζουν οι φωτο το κανει και σε σας?
η κάρτα φταίει ποτε δεν είχα τέτοιο θέμα και όλες τις photo τις έχω σε κάρτα άλλαξε την και πάρε μια πιο γρηγορη

spacer.png

μαλλον δεν ειναι γρηγορη η καρτα σου

η κάρτα φταίει ποτε δεν είχα τέτοιο θέμα και όλες τις photo τις έχω σε κάρτα άλλαξε την και πάρε μια πιο γρηγορη

ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις και χιλια συγνωμη για το λαθος μου θυμομουν τη παλια καρτα που ειχα που ηταν SANDISK η καινουργια ειναι η Samsung Evo+ microSDXC 128GB U1,Ανάγνωση: 80MB/s, Εγγραφή: 20MB/s αυτη μου κανει αυτα τα σαν lag και πιστευω πως ειναι αρκετα γρηγορη εσεις ποια εχετε και σας δουλευει καλα?Μηπως επειδη ειναι 128gb και ζοριζεται γι αυτο τα κανει?

http://www.skroutz.gr/s/6899012/Samsung-Evo-microSDXC-128GB-U1-with-Adapter.html

ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις και χιλια συγνωμη για το λαθος μου θυμομουν τη παλια καρτα που ειχα που ηταν SANDISK η καινουργια ειναι η Samsung Evo+ microSDXC 128GB U1,Ανάγνωση: 80MB/s, Εγγραφή: 20MB/s αυτη μου κανει αυτα τα σαν lag και πιστευω πως ειναι αρκετα γρηγορη εσεις ποια εχετε και σας δουλευει καλα?Μηπως επειδη ειναι 128gb και ζοριζεται γι αυτο τα κανει?

http://www.skroutz.gr/s/6899012/Samsung-Evo-microSDXC-128GB-U1-with-Adapter.html

Καλημέρα η ταχύτητα ανάγνωσης στην κάρτα είναι μια χαρά για αρχή για δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή google photo να δεις αν το κάνει και από εκεί και πες μας

εγώ χρησιμοποιώ αυτήν http://www.skroutz.gr/s/11603645/Samsung-Pro-Plus-microSDHC-32GB-U3-with-Adapter.html

spacer.png

Γίνεται να μην πατάω το ok μετά την επιτυχή είσοδο pin στην οθόνη κλειδώματος;

η καρτα σου ειναι γρηγορη δεν ειναι απο αυτο δοκιμασε με μικροτερη καρτα να δεις αν στο κανει η ισως εχεις μεγαλα αρχεια μεσα παντος δεν το βλεπω για προβλημα εγω δεν εχω βαλει καρτα και μου ανοιγει τα παντα ακαριαια σχεδον

Για τις διαφημίσεις τι έχετε ρε παιδιά; adhell, disconnect ή adblock;

η καρτα σου ειναι γρηγορη δεν ειναι απο αυτο δοκιμασε με μικροτερη καρτα να δεις αν στο κανει η ισως εχεις μεγαλα αρχεια μεσα παντος δεν το βλεπω για προβλημα εγω δεν εχω βαλει καρτα και μου ανοιγει τα παντα ακαριαια σχεδον

τελικα δεν ειναι απο τη καρτα την εβγαλα και μετεφερα καποιες φωτογραφιες στο κινητο και παλι το κανει,και εγω δεν εχω προβλημα το κινητο παει μπαλα αλλα οταν μπαινω στις φωτογραφιες και τις ανεβοκατεβαζω εκει κανει ενα τρεμουλο στις φωτο στο πανω κατω

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα η ταχύτητα ανάγνωσης στην κάρτα είναι μια χαρά για αρχή για δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή google photo να δεις αν το κάνει και από εκεί και πες μας

εγώ χρησιμοποιώ αυτήν http://www.skroutz.gr/s/11603645/Samsung-Pro-Plus-microSDHC-32GB-U3-with-Adapter.html

οχι με το google photo δε το κανει

Για τις διαφημίσεις τι έχετε ρε παιδιά; adhell, disconnect ή adblock;

μονο στο browser εχω εγω το extension του adguard φοβερο ειναι

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικα δεν ειναι απο τη καρτα την εβγαλα και μετεφερα καποιες φωτογραφιες στο κινητο και παλι το κανει,και εγω δεν εχω προβλημα το κινητο παει μπαλα αλλα οταν μπαινω στις φωτογραφιες και τις ανεβοκατεβαζω εκει κανει ενα τρεμουλο στις φωτο στο πανω κατω

μαλλον ειναι θεμα της εφαρμογης, δοκιμασε το quickpic ειναι αψογο!!!!!!!

κατέβασε αυτό http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-gallery/samsung-gallery-5-3-05-301-release/ είναι η τελευταία έκδοση τις gallery

spacer.png

Σήμερα μου έβγαλε μήνυμα πως κάποιες εφαρμογές καταναλώνουν μεγάλη ισχύ και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση. Τόσα χρόνια και το βλέπω πρώτη φορά. Και έχω προσεκτικά επιλεγμένες εφαρμογές που δεν καταναλώνουν.

Σήμερα μου έβγαλε μήνυμα πως κάποιες εφαρμογές καταναλώνουν μεγάλη ισχύ και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση. Τόσα χρόνια και το βλέπω πρώτη φορά. Και έχω προσεκτικά επιλεγμένες εφαρμογές που δεν καταναλώνουν.

Για να στο έβγαλε σημαίνει ισχύει κάποιες φορές τρωνε κολληματα.

Υπάρχει επιλογή να το σταματήσεις στις ρυθμίσεις μπαταρίας αλλά το θεωρώ χρησιμο.

Τι στο καλό. Ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στο hardware που ανησυχούσα βλέπω πως υπάρχει απίστευτο drain στο software.

Δε λέω ότι το προστατεύω βέβαια καθώς θέλω να βλέπω την οθόνη αναμμένη μιας που είναι χάρμα. Τέλος πάντων. Θα δω με τον καιρό.

κατέβασε αυτό http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-gallery/samsung-gallery-5-3-05-301-release/ είναι η τελευταία έκδοση τις gallery

μονο στο browser εχω εγω το extension του adguard φοβερο ειναι

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μαλλον ειναι θεμα της εφαρμογης, δοκιμασε το quickpic ειναι αψογο!!!!!!!

τιποτα το ιδιο κανει με το quickpic δουλευει κανονικα το θεμα ειναι γιατι το κανει θα κανω φορματ και βλεπουμε

Επενδύστε ρε παιδιά σε μια ποιοτική κάρτα.

Είναι κρίμα να χαραμίζεται τέτοια συσκευή με κάρτες της πλάκας 70/20 ανάγνωση/εγγραφή.

Η Pro της Samsung η πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Όσο για τις διαφημίσεις Adguard και μυαλά στα κάγκελα.

Edited by alextrela

Είναι κρίμα να χαραμίζεται τέτοια συσκευή με κάρτες της πλάκας 70/20 ανάγνωση/εγγραφή.

Φίλε Alex υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο από το adguard.

06cc0d85143d366491aba10c86a903a1.jpg

Ούτε άσκοπα εικονίδια στην μπάρα, ούτε ειδοποιήσεις ούτε τίποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

06cc0d85143d366491aba10c86a903a1.jpg

Ούτε άσκοπα εικονίδια στην μπάρα, ούτε ειδοποιήσεις ούτε battery drain, ούτε τίποτα.

Ούτε άσκοπα εικονίδια στην μπάρα, ούτε ειδοποιήσεις ούτε τίποτα.

Κοιτα έχω βρει τη χρυσή τομή μιας και το χρησιμοποιώ παράλληλα και σε iOS και Windows και μου έχει λύσει τα χέρια πολύ ικανοποιητικά.

Ειδοποίησεις το απενεργοποιείς πανεύκολα μιας και δεν επηρεάζουν κάπου ενώ εικονίδιο στην μπάρα είναι πταίσμα στην κυριολεξία,άσε που δεν το βλέπω καν διότι καλύπτω το χώρο από άλλων εφαρμογων και έχει μπει under the hood.

2904546c761deb3b463d6f04b1957140.jpg

Edited by alextrela

την evo εχει ο φιλος...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)