afilopou Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Δεν εχει να κανει με τη συσκευη το uncertified.Ειναι καθαρα θεμα με τη google και το playstore.Θελω να πω δεν εχεις θεμα με knox.Προσωπικα θα το εγραφα στα παπακια μου αφου ολα παιζουν οκ και καποια στιγμη θα το φτιαξει η γουγλε. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Επειδη θελω browser full screen παιζει κανενασ αλλος εκτοσ απο dolphin;;γιατι μου εχει καμει κατι κρασαρισματα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Για δοκιμασε και αυτο Disable play store, clear cache and enable it again. Congratulations.. it is certified now Εμενα οταν το ειχε κανει με clear cache και data ειχε φτιαξει. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Τα εχω κανει ολα παιδια...εχω ξενερωσει απιστευτα...να μην εχω κανενα προβλημα με την συσκευη και να εχω αυτη την μ@@@@@α να με ξενερωνει! Κανε αυτο που λεει ο afilopou..... Θα δουλεψει σιγουρα. Δεν εχει σχεση με το κινητο η με την Samsung αυτο. Ειναι θεμα Playstore και Google. Εκανε αναβαθμιση και εγινε ολιγον μπαχαλο. Αλλα κανε το παραπανω θα γυρισει στην εργοστασιακη εκδοση θα κανει καπακι αναβαθμιση και θα εισαι κομπλε. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Κανε αυτο που λεει ο afilopou..... Θα δουλεψει σιγουρα. Δεν εχει σχεση με το κινητο η με την Samsung αυτο. Ειναι θεμα Playstore και Google. Εκανε αναβαθμιση και εγινε ολιγον μπαχαλο. Αλλα κανε το παραπανω θα γυρισει στην εργοστασιακη εκδοση θα κανει καπακι αναβαθμιση και θα εισαι κομπλε. Το συγκεκριμενο το εχω κανει τουλααχιστον 20 φορες...ματαια ομως! Δεν εχει να κανει με τη συσκευη το uncertified.Ειναι καθαρα θεμα με τη google και το playstore.Θελω να πω δεν εχεις θεμα με knox.Προσωπικα θα το εγραφα στα παπακια μου αφου ολα παιζουν οκ και καποια στιγμη θα το φτιαξει η γουγλε. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Εκανα και καινουργιο google account με νεο gmail..εκανα factory data reset εβαλα τον καινουργιο λογαριασμο αλλα και παλι ματαια...δεν λει να γινει πιστοποιημενο με την καμια!!!!!:mad::mad: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Το συγκεκριμενο το εχω κανει τουλααχιστον 20 φορες...ματαια ομως! Εκανα και καινουργιο google account με νεο gmail..εκανα factory data reset εβαλα τον καινουργιο λογαριασμο αλλα και παλι ματαια...δεν λει να γινει πιστοποιημενο με την καμια!!!!!:mad::mad: Τότε φίλε πας service τους το δείχνεις και το αφήνεις να το φτιάξουν αυτοί και μη σκας ιδιαίτερα αν είσαι Αθήνα ή smartec είναι ένα από τα καλύτερα SERVICE πανελλαδικά... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Τότε φίλε πας service τους το δείχνεις και το αφήνεις να το φτιάξουν αυτοί και μη σκας ιδιαίτερα αν είσαι Αθήνα ή smartec είναι ένα από τα καλύτερα SERVICE πανελλαδικά... Μα δεν εχει να κανει με το τηλεφωνο.Ειναι καθαρα θεμα εφαρμογης.Δηλαδη αν για παραδειγμα κανει fc το facebook θα το πας service? Φυσικα χωρις κανενα τονο ενοχλησης η ερωτηση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Τότε φίλε πας service τους το δείχνεις και το αφήνεις να το φτιάξουν αυτοί και μη σκας ιδιαίτερα αν είσαι Αθήνα ή smartec είναι ένα από τα καλύτερα SERVICE πανελλαδικά... Στα Χανια μενω φιλε μου..αυριο εχω ραντεβου 11-12 με την samsung hellas με απομακρυσμενη συνδεση μεσω smart tutor να δουν το κινητο γιατι δεν τους εχει ξανα τυχει λενε το συγκεκριμενο προβλημα...θα δουμε...απο την πλευραμου εκανα τα παντα...να δω αν αυριο κανουν αυτοι κατι αλλο...θα ενημερωσω αυριο...ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Μα δεν εχει να κανει με το τηλεφωνο.Ειναι καθαρα θεμα εφαρμογης.Δηλαδη αν για παραδειγμα κανει fc το facebook θα το πας service? Φυσικα χωρις κανενα τονο ενοχλησης η ερωτηση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Όχι μωρέ απλά για να μην σκάει & ξενερωνει ο φίλος να διώξει το πρόβλημα από πάνω του και να το φορτώσει στους "ειδικούς" οι οποίοι είναι υποχρεωμένη να του βρουν λύση απ την στιγμή που είναι ίσως ο μοναδικός που έχει αυτό το bug (γιατί πρόβλημα δεν το λες)... Έτσι για να του φύγει απ το μυαλό και να τον αφήσει να χαρεί αυτήν την υπέροχη συσκευή... Ειναι πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους .... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Στα Χανια μενω φιλε μου..αυριο εχω ραντεβου 11-12 με την samsung hellas με απομακρυσμενη συνδεση μεσω smart tutor να δουν το κινητο γιατι δεν τους εχει ξανα τυχει λενε το συγκεκριμενο προβλημα...θα δουμε...απο την πλευραμου εκανα τα παντα...να δω αν αυριο κανουν αυτοι κατι αλλο...θα ενημερωσω αυριο...ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας!!! Σημερα το απογευμα εκανα και εγω το ιδιο μπηκαν με απομακρυσμενη διαχειρηση αλλα τζιφος. Και εμενα το ιδιο μου ειπαν μιση ωρα ειμασταν στο τηλεφωνο και στο τελος αφου πραγμματικα ομως δοκιμασαν τα παντα μεχρι και εκκαθαριση στο Play store σβησιμο λογαριασμων επανεγκατασταση λογαρισμων τελικα μου ειπε ο εχνικος να το παω στο service να μου επαναπρογραμματισουν την συσκευη.... Τον ρωτησα αν αυτο ειναι επαναφορα και επανεγκατασταση της ROM και μου ειπε οτι δεν ειναι μονο αυτο. Τωρα τι εννουσε ενας θεος ξερει. Παντως για να πω την αληθεια μιση ωρα εψαχνε να δει τι παιζει... Μολις ειδε οτι ειχα και προιστορια με το Note 7.... μονο συγνωμη δεν μου ζητησε το παληκαρι. Το μονο που δεν εκανε ηταν να κανει διακοπη του Play store και ενεργοποιηση παλι. Με το κολπο του afilopou δουλεψε ομως το οποιο βεβαια το ειδα αργοτερα και το εκανα μονος μου. Εντωμεταξυ το γελιο ειναι που σε καποια στιγμη τον ζορισα λιγοπαραπανω του λεω οτι αν δεν γινει θελω ανταικατασταση συσκευης οχι επισκευη και μου λεει θα το σημειωσω και θα μιλησω με τον προισταενο και θα σας ενημερωσω ολιγον τρομοκρατημενος θα ελεγα.... ας οψετε η ιστορια του Note...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Μήπως πέρασες άλλη rom? Την συσκευή την ενεργοποίησες με την κάρτα sim μέσα? Δοκίμασες να περάσεις παλιότερη έκδοση του Play store η την εφαρμογή για τις υπηρεσίες Google? Στη μόνη περίπτωση που μπορεί να φταίει η συσκευή είναι εάν σκάλισες πχ την ρομ το Csc η κάτι από αυτά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Αναρωτιέμαι πραγματικά ποτέ θα αποφασίσει η Samsung να δώσει το theme store με paid themes icons κτλ και σε άλλες χώρες...στο δικό μας free store υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που αξίζουν. Υπάρχει τρόπος βέβαια να μπεις σε ξένο theme store πχ usa με vpn και αφαιρεση της sim, αλλά πραγματικα αυτο που κάνει η Samsung είναι γελοίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Μήπως πέρασες άλλη rom? Την συσκευή την ενεργοποίησες με την κάρτα sim μέσα? Δοκίμασες να περάσεις παλιότερη έκδοση του Play store η την εφαρμογή για τις υπηρεσίες Google? Στη μόνη περίπτωση που μπορεί να φταίει η συσκευή είναι εάν σκάλισες πχ την ρομ το Csc η κάτι από αυτά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν πέρασα άλλη ρομ... Και την sim την έχω πάντα μέσα. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Αναρωτιέμαι πραγματικά ποτέ θα αποφασίσει η Samsung να δώσει το theme store με paid themes icons κτλ και σε άλλες χώρες...στο δικό μας free store υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που αξίζουν. Υπάρχει τρόπος βέβαια να μπεις σε ξένο theme store πχ usa με vpn και αφαιρεση της sim, αλλά πραγματικα αυτο που κάνει η Samsung είναι γελοίο. Το πατσαραν και αυτό στο 5λεπτο με πέταγε στο προηγούμενο θέμα που είχα. Το δοκιμασα 2 3 φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Όχι δεν πέρασα άλλη ρομ... Και την sim την έχω πάντα μέσα. Αν αντέχει η καρδιά σου άλλη μια επαναφορά. Βγάλε την sim και ξανά δοκίμασε. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Αν αντέχει η καρδιά σου άλλη μια επαναφορά. Βγάλε την sim και ξανά δοκίμασε. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φταιει αυτο.Τσαμπα θα κανει reset.Ειναι προβλημα της google.Στη δικη μου περιπτωση εφτιαξε με clear data+cache.Πριν το κανω αυτο ειχα περασει rom,factory reset κτλ κτλ. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Δεν φταιει αυτο.Τσαμπα θα κανει reset.Ειναι προβλημα της google.Στη δικη μου περιπτωση εφτιαξε με clear data+cache.Πριν το κανω αυτο ειχα περασει rom,factory reset κτλ κτλ. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Εγώ λέω μήπως παίζει κάτι με το Csc. Όταν σετάρεις το κινητό πρώτη φορά με την κάρτα sim μέσα κάνει επαναφορά και το σετάρει σαν ελληνικό. Εκεί μήπως έγινε καμία στραβή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Δεν φταιει αυτο.Τσαμπα θα κανει reset.Ειναι προβλημα της google.Στη δικη μου περιπτωση εφτιαξε με clear data+cache.Πριν το κανω αυτο ειχα περασει rom,factory reset κτλ κτλ. Sent from my SM-G955F using Tapatalk εχεις δικιο...εκανα factory reset και χωρις την sim μεσα αλλα τιποτα.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ας τα πάρουμε από την αρχή. Εδώ εξηγεί τι είναι η πιστοποίηση. https://support.google.com/googleplay/answer/7165974?vid=0-435076793795-1486357164583 Όταν πέρασες Ρομ έβαλες το Csc τον bootloader και το modem? Αν η συσκευή σου είναι ελληνική και εσύ έβαλες ρομ Αγγλίας και δεν άλλαξες το modem και το Csc με της αγγλικής ρομ τότε μπορεί να αυτό να δημιουργεί πρόβλημα κατά τον έλεγχο. Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο όσο ακραίο και αν ακούγεται. Επίσης σβήσε τα πάντα από την εσωτερική μνήμη πριν κάνεις το Flash της ρομ. Γενικά προσπάθησε να το κάνεις όσο το δυνατόν πιο εργοστασιακό μιας και το Hard reset δεν καθαρίζει την συσκευή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ας τα πάρουμε από την αρχή. Εδώ εξηγεί τι είναι η πιστοποίηση. https://support.google.com/googleplay/answer/7165974?vid=0-435076793795-1486357164583 Όταν πέρασες Ρομ έβαλες το Csc τον bootloader και το modem? Αν η συσκευή σου είναι ελληνική και εσύ έβαλες ρομ Αγγλίας και δεν άλλαξες το modem και το Csc με της αγγλικής ρομ τότε μπορεί να αυτό να δημιουργεί πρόβλημα κατά τον έλεγχο. Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο όσο ακραίο και αν ακούγεται. Επίσης σβήσε τα πάντα από την εσωτερική μνήμη πριν κάνεις το Flash της ρομ. Γενικά προσπάθησε να το κάνεις όσο το δυνατόν πιο εργοστασιακό μιας και το Hard reset δεν καθαρίζει την συσκευή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη πιστοποιημενο ηταν πριν του βαλω μεσω odin ρομ....αλλα και ρομ που του εβαλα εγκατεστησα τη greece eur..οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Εγώ πάντως έκανα upgrade με γερμανική rom από Απριλίου σε Μαΐου και downgrade σε Μαρτίου με ελβετική και στις 2 περιπτώσεις ελληνικη παρέμεινε η συσκευή και ουδέποτε είχα θέμα με πιστοποίηση Google είτε πριν είτε μετά. Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο από τη μάνα του ήταν ιταλικό όταν το πήρα απλά έγινε ελληνικό με το που έβαλα την ελληνική sim. Δεν θεωρώ ότι φταίει οτιδήποτε έχει σχέση με φλασαρισμα με Odin. Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 2, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Μη πιστοποιημενο ηταν πριν του βαλω μεσω odin ρομ....αλλα και ρομ που του εβαλα εγκατεστησα τη greece eur..οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα... Να ρωτησω το εξης? Στηνεις το τηλεφωνο απο το μηδεν. Ανοιγεις πρωτη φορα το playstore και σου γραφει uncertified? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Μετά το τελευταίο update στο play Store μου δείχνει πάλι ότι η συσκευή είναι μη πιστοποιημενη... Έχω κάνει τα πάντα και δεν γυρίζει σε πιστοποιημενη.? Κατά 80% είναι ένα συχνό bug του Playstore μετα απο update. Αμα αλλάξεις μερικές εκδοσεις θα βρείς κάποια που θα είναι sertified. Εμενα το κινητό είναι unsertified από πέρυσι. Λειτουργεί με τους 3 παρακάτω τρόπους. 1) Κοίταξε την ώρα και την μέρα αν είναι σωστά. Βάλτο automatic update date and time. 2) Κανε reset το router σου και κοίταξε τις ρύθμισις του αν εχεις αλλάξει κάτι. Και το πιο σημαντικο δοκίμασε να μπεις με vpn να δεις αν λειτουργεί. Δοκίμασε το πρόγραμμα vpn-speed και διαλεξε κάποια χώρα εκτος απο ελλαδα κανε kill το playstore και ξανά μπες. 3)Σβήσε όσους browsers εχεις ς στο κινητό και κανε ένα clean το κινητό με το CCcleaner. Πρόσεχε μην κανεις και προσωπικά αρχεία. Είναι πολύ καλο πρόγραμμα για clean άμα δεν είσαι root, και λειτουργεί πολύ καλά χωρίς θέματα, καθαρίζει και κάνει fix τα πάντα. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως φταίει το modem και κάποια ρύθμιση που άλλαξε ο πάροχος αν οχι τα updates του Playstore. Όταν έμπαινα από το σπίτι ήμουν unsertified πάντα, ενώ όταν έμπαινα από αλλα modem η vpn ήμουν sertified. Το hard reset και αλλη rom δεν βοηθούσε γιατί έστηνα το κινητό από το modem που είχε θέμα στο σπίτι. Ενα rest στο modem και κάποιες ρυθμισεις που είχα αλλάξει μέσο administrator μου το είχαν φτιάξει στο σπιτι αυτο το θεματακι. Edited June 2, 2017 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Κατά 80% είναι ένα συχνό bug του Playstore μετα απο update. Αμα αλλάξεις μερικές εκδοσεις θα βρείς κάποια που θα είναι sertified. Εμενα το κινητό είναι unsertified από πέρυσι. Λειτουργεί με τους 3 παρακάτω τρόπους. 1) Κοίταξε την ώρα και την μέρα αν είναι σωστά. Βάλτο automatic update date and time. 2) Κανε reset το router σου και κοίταξε τις ρύθμισις του αν εχεις αλλάξει κάτι. Και το πιο σημαντικο δοκίμασε να μπεις με vpn να δεις αν λειτουργεί. Δοκίμασε το πρόγραμμα vpn-speed και διαλεξε κάποια χώρα εκτος απο ελλαδα κανε kill το playstore και ξανά μπες. 3)Σβήσε όσους browsers εχεις ς στο κινητό και κανε ένα clean το κινητό με το CCcleaner. Πρόσεχε μην κανεις και προσωπικά αρχεία. Είναι πολύ καλο πρόγραμμα για clean άμα δεν είσαι root, και λειτουργεί πολύ καλά χωρίς θέματα, καθαρίζει και κάνει fix τα πάντα. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως φταίει το modem και κάποια ρύθμιση που άλλαξε ο πάροχος αν οχι τα updates του Playstore. Όταν έμπαινα από το σπίτι ήμουν unsertified πάντα, ενώ όταν έμπαινα από αλλα modem η vpn ήμουν sertified. Το hard reset και αλλη rom δεν βοηθούσε γιατί έστηνα το κινητό από το modem που είχε θέμα στο σπίτι. Ενα rest στο modem και κάποιες ρυθμισεις που είχα αλλάξει μέσο administrator μου το είχαν φτιάξει στο σπιτι αυτο το θεματακι. Δυσκολο μου ακουγεται να φταιει το modem καθως εμενα στο ιδιο modem μου ειχε βγαλει uncertified και μετα το clear cache+data το γυρισε σε certified.Εγω στοιχηματιζω οτι ειναι καθαρα θεμα της γουγλε. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Να ρωτησω το εξης? Στηνεις το τηλεφωνο απο το μηδεν. Ανοιγεις πρωτη φορα το playstore και σου γραφει uncertified? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ναι φιλε μου στηνω απο το μηδεν το κινητο....με το που ανοιξω το play store (πρωτη φορα) μου δειχνει μη πιστοποιημενο. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Άμα συνδεθείς στο play store από τον υπολογιστή σου, έχεις κάποιο πρόβλημα? Δοκίμασε να στείλεις και μια εγκατάσταση στο κινητο. Επίσης δοκίμασε να βάλεις τον λογαριασμό σου και σε κάποια άλλη συσκευή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts