KOPRINIOTIS Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Στο YouTube απλά πατάς ένα εικονίδιο αφής που εμφανίζεται και ουσιαστικά ζουμάρει την εικόνα και γίνεται full screen δηλαδή εννοείται πως κόβει περιεχόμενο... Το ίδιο και στην αναπαραγωγή μέσο της Συλλογής οποιουδήποτε βίντεο απλά εκεί μπορείς εκτός από το να το ζουμάρει να το ξεχειλωση κιόλας. Στο kodi τα παίζει όλα full screen με τις ίδιες δυνατότητες που δείνει και η Συλλογή.. Αυτά έχω δοκιμάσει.. Οι φωτογραφίες από την συλλογή εμφανίζονται πάντα με μαύρα κενά...μαλιστα.εγώ χρησιμοποιώ το plex αρκετά που ειναι σαν το kodi.στο ίντερνετ δυστυχώς δε βρήκα ακόμα κάτι σχετικο....οι φωτογραφίες δηλαδή που τραβας με 16 προς 9 έχουν και αυτες κενό σε landscape mode? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 μαλιστα.εγώ χρησιμοποιώ το plex αρκετά που ειναι σαν το kodi.στο ίντερνετ δυστυχώς δε βρήκα ακόμα κάτι σχετικο....οι φωτογραφίες δηλαδή που τραβας με 16 προς 9 έχουν και αυτες κενό σε landscape mode? Όχι όπως έγραψε και ο φίλος από πάνω αυτές είναι full screen αλλά με τέτοια συσκευή και κάμερα θα τραβάς φώτο με μικρότερη ανάλυση? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) μαλιστα.εγώ χρησιμοποιώ το plex αρκετά που ειναι σαν το kodi.στο ίντερνετ δυστυχώς δε βρήκα ακόμα κάτι σχετικο....οι φωτογραφίες δηλαδή που τραβας με 16 προς 9 έχουν και αυτες κενό σε landscape mode? Όταν τραβάς φωτογραφίες έχουν κενό δεξιά-αριστερά. Θα βλέπεις δηλαδή μόνιμα μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά στην εφαρμογή της κάμερας. Μόνο αν πέσεις στα 7mp(16:9)έχεις full screen mode. Από τη μάνα του είναι στα 12 και 4:3 format όπου εκεί μπάρες προβλέπεται. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 19, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλησπέρα παιδια.Ηθελα να ρωτήσω τους κατοχους της συσκευής τι ακριβώς παίζει με τη προβολή βίντεο και φωτογραφιών σε 16:9 αναλογία.Υπάρχει αυτοματη προσαρμογή του βίντεο στις διαστάσεις της οθονης όπως έχω δει σε κάποια reviews στην εφαρμογή youtube για ολες τις εφαρμογές προβολής βίντεο και αν ναι γίνεται εύκολα αυτοματα η με κάποιο συνδυασμό ?Το ίδιο ισχύει για τις φωτογραφίες? Γενικά σας προβληματιζει αυτό το σημείο? αυτος ηταν ο λογος που δεν πηγα σε μικρο s8. Ειδα μια φωτο στη συσκευη και ειχε 2 δαχτυλα κενο απο καθε πλευρα. Ο μονος τροπος να παρεις φωτο που να γεμιζει οθονη ειναι οπως λενε και τα παιδια στα 7ΜΡ που τραβαει στην ιδια αναλογια με αυτην της οθονης, αλλα τι να τις κανεις μετα? Προσωπικα πηγα στο + ωστε να ειναι συνολικα μεγαλυτερη η επιφανεια που θα βλεπω μια φωτο (γιατι και εκει το ιδιο θα συμβαινει αλλα δε θα ειναι σα να βλεω σε 5αρα οθονη για να μην πω λιγοτερ). Δυστυχως η αναλογια οθονης που εδωσαν ειναι ο,τι πιο χαζο μπορουσαν να σκεφτουν, καθως δε βολευει σε τιποτα εκτος απο το να κρατας το κινητο κλειστο (το μικρο παντα γιατι το μεγαλο ουτε αυτο βολευει). Ναι μεν εχεις καλο κρατημα, αλλα χειριζεσαι τη μιση οθονη σε υψος ,που το κανει το ιδιο αχρηστο με το να ειναι πλατια. και ακομα χειροτερα μαλλον γιατι την μπαρα/κουρτινα που εχεις πανω και ειναι τοσο χρησιμη δεν παιζει να την κατεβασεις με ενα χερι. ΜΕ αυτο το σκεπτικο θεωρω οτι το Plus συμφερει, μιας και ειτε εχεις το μικρο ειτε το μεγαλο, το πανω μερος της οθονης δεν το φτανεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 ... καθως δε βολευει σε τιποτα εκτος απο το να κρατας το κινητο κλειστο (το μικρο παντα γιατι το μεγαλο ουτε αυτο βολευει). Ναι μεν εχεις καλο κρατημα, αλλα χειριζεσαι τη μιση οθονη σε υψος ,που το κανει το ιδιο αχρηστο με το να ειναι πλατια. και ακομα χειροτερα μαλλον γιατι την μπαρα/κουρτινα που εχεις πανω και ειναι τοσο χρησιμη δεν παιζει να την κατεβασεις με ενα χερι. +1000 Ακριβώς έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Δυστυχώς όσο εντυπωσιακό είναι το κινητό όταν το κοιτάς μόνο του τόσο χάνει σε μέγεθος οθόνης όταν το βάλεις δίπλα σε ένα 6αρι κινητό με παραδοσιακές αναλογίες οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Γενικά είναι ένα "αρτσούμπαλο" τηλέφωνο κατα την γνώμη μου.Περίεργα μακρόστενο,με αναλογία οθόνης που δεν χρησιμέυει σε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μαλιστα.Οντας χρηστης note για εδω και σχεδον 5 χρονια λεω να παω σε κατι πιο μικρο οποτε μαλλον θα παω στο μικρο.Επισης τα 7mp δε με χαλανε για καθημερινη χρηση αν χρειαστω κατι το εξαιρετικο θα παω στα 12.Εκει που μπορει να ενοχληω ειναι στα βιντεο παντως.Τελοςπαντων πιστεω οτι εν μερη απο τις απαντησεις σας το θεμα αυτο φτιαχνεται.. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μαλιστα.Οντας χρηστης note για εδω και σχεδον 5 χρονια λεω να παω σε κατι πιο μικρο οποτε μαλλον θα παω στο μικρο.Επισης τα 7mp δε με χαλανε για καθημερινη χρηση αν χρειαστω κατι το εξαιρετικο θα παω στα 12.Εκει που μπορει να ενοχληω ειναι στα βιντεο παντως.Τελοςπαντων πιστεω οτι εν μερη απο τις απαντησεις σας το θεμα αυτο φτιαχνεται.. Πόρτο να πάθεις πολιτισμικό σοκ και μην ακούς τίποτα. Και στο s7 edge να πας πάλι θα ξετρελαθείς αλλά δωστα κ να προσέχεις οποίο πάρεις. Αν το έκαναν όσο το παραδοσιακό πλατύ θα το έπαιρναν πολλοί λιγότεροι και θα λέγαμε είναι σαν δίσκος για σερβίρισμα. Ούτε μένα μαρεσε η ιδέα του μακρόστενου αλλά μια συνήθεια είναι όλα. Θα μπορούσε να βγάλει στο επόμενο note με κανονικες διαστάσεις κ ένα με edge μακρόστενο αλλά.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Όταν τραβάς φωτογραφίες έχουν κενό δεξιά-αριστερά. Θα βλέπεις δηλαδή μόνιμα μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά στην εφαρμογή της κάμερας. Μόνο αν πέσεις στα 7mp(16:9)έχεις full screen mode. Από τη μάνα του είναι στα 12 και 4:3 format όπου εκεί μπάρες προβλέπεται. Sent from my iPad using Tapatalk Δεν είναι καλύτερα στα 12 και μετά να κάνεις την φωτογραφία σε αναλογία 16/9?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Είναι το πιο στυλατο κινητό στην αγορά έως τώρα...ειλικρινά μου κάνει εντύπωση όταν ακούω να λένε ότι είναι ατσουμπαλο ότι είναι άσχημο ότι δεν έχει καλή αναλογία οθόνης...και πολλά άλλα!!! Όταν το πάρεις και το κρατήσεις μια μέρα στα χέρια σου όντως παθαινεις πολιτισμικό σοκ!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Είναι το πιο στυλατο κινητό στην αγορά έως τώρα...ειλικρινά μου κάνει εντύπωση όταν ακούω να λένε ότι είναι ατσουμπαλο ότι είναι άσχημο ότι δεν έχει καλή αναλογία οθόνης...και πολλά άλλα!!! Όταν το πάρεις και το κρατήσεις μια μέρα στα χέρια σου όντως παθαινεις πολιτισμικό σοκ!!! Όσα δε πιάνει η αλεπού......έτσι λέει η παροιμία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Είναι το πιο στυλατο κινητό στην αγορά έως τώρα...ειλικρινά μου κάνει εντύπωση όταν ακούω να λένε ότι είναι ατσουμπαλο ότι είναι άσχημο ότι δεν έχει καλή αναλογία οθόνης...και πολλά άλλα!!! Όταν το πάρεις και το κρατήσεις μια μέρα στα χέρια σου όντως παθαινεις πολιτισμικό σοκ!!! φιλε μου ειλικρινα, το δουλευεις το κινητο ή απλα το κοιτας? εγω 5 λεπτα επιασα ενα s8 και ξενερωσα. Αν δεν μου εβγαινε τσαμπα το plus δεν θα εφευγα απο s7 edge, αλλα δε με νοιαζει γιατι ξερω οτι θα το πουλησω και θα μου μεινουν και λεφτα αν δεν το αντεξω. Ομως πραγματικα, χωρις ειρωνια, εδω μιλαμε για διακοσμητικα ή για αντικειμενα που προοριζονται για χρηση η οποια δυσκολεψε στην πιο βασικη της λειτουργια? εκτος αν εσυ δουλευεις μονο με το 50-60% της οθονης προς τα κατω. Πραγματικα το λεω και οχι ειρωνικα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 εγώ πάντως που το έπιασα στα χέρια μου σε μαγαζια μια χαρά μου καθοταν στο χέρι ούτε ξενέρωσα.Το θέμα με τις φωτογραφίες είναι ζήτημα για μενα αλλά αν στα 7mp τραβάει σε full screen εμένα μου αρκει.Για παραπάνω mp έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα η προβολή φωτογραφιών σε τοσο μικρη οθονη.Τα ίδια περίπου και για βίντεο Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) φιλε μου ειλικρινα, το δουλευεις το κινητο ή απλα το κοιτας? εγω 5 λεπτα επιασα ενα s8 και ξενερωσα. Αν δεν μου εβγαινε τσαμπα το plus δεν θα εφευγα απο s7 edge, αλλα δε με νοιαζει γιατι ξερω οτι θα το πουλησω και θα μου μεινουν και λεφτα αν δεν το αντεξω. Ομως πραγματικα, χωρις ειρωνια, εδω μιλαμε για διακοσμητικα ή για αντικειμενα που προοριζονται για χρηση η οποια δυσκολεψε στην πιο βασικη της λειτουργια? εκτος αν εσυ δουλευεις μονο με το 50-60% της οθονης προς τα κατω. Πραγματικα το λεω και οχι ειρωνικα. Αυτή είναι η γνώμη σου...εχω τρία galaxy...s6edge+ S7 edge και το s8+...το s8+ είναι μακράν το πιο όμορφο το πιο ποιοτικό και το πιο γρήγορο φυσικά...και να είσαι σίγουρος ότι το δουλεύω...δεν το εχω για να βγάζω χρόνους με την μπαταρία... Υ.Γ νομίζω ότι εσύ γενικά είσαι αρνητικός και ψάχνεις συνέχεια να βρεις κάτι να πεις...6.5 ώρες οθόνη με μια μέρα αναμονή με όλα ανοιχτά...για εμένα και για αρκετούς άλλους... είναι super... Edited May 19, 2017 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) εγώ πάντως που το έπιασα στα χέρια μου σε μαγαζια μια χαρά μου καθοταν στο χέρι ούτε ξενέρωσα.Το θέμα με τις φωτογραφίες είναι ζήτημα για μενα αλλά αν στα 7mp τραβάει σε full screen εμένα μου αρκει.Για παραπάνω mp έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα η προβολή φωτογραφιών σε τοσο μικρη οθονη.Τα ίδια περίπου και για βίντεο Συγγνωμη αλλα εχεις σκεφτει τι σημαινει να τραβας φωτογραφια σε αναλογια 18,5:9?? ή δεν το εχεις καταλαβει? Δεν ειναι οτι τραβας σε 7ΜΡ. Προφανως και εμενα δε με απασχολουν παντα, αλλα με απασχολει οταν θα παω να την εκτυπωσω ή αν θα την βαλω σε μια ψηφιακη κορνιζα, τι θα δω με το 18,5:9. Αν κανω λαθος διορθωσε με αλλα σκεψου το λιγο ή κανε δοκιμη. εκτος αν τις θες μονο για να τις βλεπεις στην οθονη αυτου του κινητου (γιατι αν παρεις αλλο με αλλη αναλογια παλι αχρηστες θα ειναι) ή για FB. Αυτή είναι η γνώμη σου...εχω τρία galaxy...s6edge+ S7 edge και το s8+...το s8+ είναι μακράν το πιο όμορφο το πιο ποιοτικό και το πιο γρήγορο φυσικά...και να είσαι σίγουρος ότι το δουλεύω...δεν το εχω για να βγάζω χρόνους με την μπαταρία... Υ.Γ νομίζω ότι εσύ γενικά είσαι αρνητικός και ψάχνεις συνέχεια να βρεις κάτι να πεις...6.5 ώρες οθόνη με μια μέρα αναμονή με όλα ανοιχτά...για εμένα και για αρκετούς άλλους... είναι super... Φιλε μου, ειμαι παρα πολλα χρονια στο φορουμ οπως και εσυ. Αν με εμαθες σημερα δε σου φταιω, αλλα ολοι ξερουν οτι μιλαω παντα με επιχειρηματα και οταν κανω λαθος εκτιμηση βγαινω πρωτος και το λεω. Καταρχας που κολλανε τα 3 galaxy Που εχεις? για βιογραφικο το λες ή αποδεικνυεις κατι? Αν πιστευεις οτι ψαχνω ανρητικα, επειδη λεω ενα επιχειρημα μιλωντας μεσα απο ενα γεγονος τοτε πες με και ψευτη. Εσυ πετας ενα νουμερο 6,5 ωρες, λες και ειναι πανακεια οι ωρες οθονης. Θα σου πω λοιπον οτι υπηρχαν ατομα εδω που εβγαζαν με το s6 7ωρα. Αρα μαλλον στο s8 plus ειναι μαπα η μπαταρια ή το s6 ειχε κορυφαια μπαταρια. ή εσυ απαντας με κατι ασχετο απλα γιατι δεν μπορεις να δεχθεις μια αλλη αποψη. Δεν ειπα οτι το κινητο ειναι μαπα, γιαυτο εξαλλου το εχω παραγγειλει. Ειπα απλα οτι απο το s8 κιολας εβγαλα ενα συγκεκριμενο συμπερασμα. Δεν μιλησα για μπαταρια ακομα (εχω μιλησει θεωρητικα και θα μιλησω και με γεγονοτα οταν θα το εχω 10 μερες και θα εχει παρει μερικες φορτισεις) ουτε ειπα οτι ειναι ασχημο ουτε ειπα οτι δεν ειναι ποιοτικο. Αν αυτα τα φανταζεσαι οτι τα ειπα, κακως μου τα παραθετεις ως αντεπιχειρηματα. Ειπα κατι χθες και συμφωνησαν αμεσως αρκετοι. Το να σου λεω οτι δε με βολευει και να μου λες 6,5 ειναι σαν τον διαλογο - "γεια σου μπαρμπα μου" - "κουκια σπερνω" Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Edited May 19, 2017 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 φιλε μου ειλικρινα, το δουλευεις το κινητο ή απλα το κοιτας? εγω 5 λεπτα επιασα ενα s8 και ξενερωσα. Αν δεν μου εβγαινε τσαμπα το plus δεν θα εφευγα απο s7 edge, αλλα δε με νοιαζει γιατι ξερω οτι θα το πουλησω και θα μου μεινουν και λεφτα αν δεν το αντεξω. Ομως πραγματικα, χωρις ειρωνια, εδω μιλαμε για διακοσμητικα ή για αντικειμενα που προοριζονται για χρηση η οποια δυσκολεψε στην πιο βασικη της λειτουργια? εκτος αν εσυ δουλευεις μονο με το 50-60% της οθονης προς τα κατω. Πραγματικα το λεω και οχι ειρωνικα. Νικόλα πραγματικά και εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα χρηστικότητας. Το μόνο λίγο δύσκολο είναι να κατεβάσω την μπάρα ειδοποιησεων, που γίνεται εύκολα με χειρονομία του nova που εδώ και πολλά χρόνια δουλεύω σε όλες τις συσκευές μου. Όσο για τον αισθητήρα πίσω μια χαρά βολεύει αν το κρατήσεις σωστά. Αυτά για την χρηστικότητα. Για την εμφάνιση να γράψω και εγώ ότι στα δικά μου μάτια είναι κόσμημα (το μαύρο). Είναι η μοναδική συσκευή που με έκανε να ξεχάσω τελείως τα αγαπημένα μου s7 edge και oneplus 3T. Χαίρομαι που μεγάλωσαν την οθόνη. Είμαι λάτρης της μεγάλης οθόνης σε Smartphone. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Συγγνωμη αλλα εχεις σκεφτει τι σημαινει να τραβας φωτογραφια σε αναλογια 18,5:9?? ή δεν το εχεις καταλαβει? Δεν ειναι οτι τραβας σε 7ΜΡ. Προφανως και εμενα δε με απασχολουν παντα, αλλα με απασχολει οταν θα παω να την εκτυπωσω ή αν θα την βαλω σε μια ψηφιακη κορνιζα, τι θα δω με το 18,5:9. Αν κανω λαθος διορθωσε με αλλα σκεψου το λιγο ή κανε δοκιμη. εκτος αν τις θες μονο για να τις βλεπεις στην οθονη αυτου του κινητου (γιατι αν παρεις αλλο με αλλη αναλογια παλι αχρηστες θα ειναι) ή για FB. Φιλε μου, ειμαι παρα πολλα χρονια στο φορουμ οπως και εσυ. Αν με εμαθες σημερα δε σου φταιω, αλλα ολοι ξερουν οτι μιλαω παντα με επιχειρηματα και οταν κανω λαθος εκτιμηση βγαινω πρωτος και το λεω. Καταρχας που κολλανε τα 3 galaxy Που εχεις? για βιογραφικο το λες ή αποδεικνυεις κατι? Αν πιστευεις οτι ψαχνω ανρητικα, επειδη λεω ενα επιχειρημα μιλωντας μεσα απο ενα γεγονος τοτε πες με και ψευτη. Εσυ πετας ενα νουμερο 6,5 ωρες, λες και ειναι πανακεια οι ωρες οθονης. Θα σου πω λοιπον οτι υπηρχαν ατομα εδω που εβγαζαν με το s6 7ωρα. Αρα μαλλον στο s8 plus ειναι μαπα η μπαταρια ή το s6 ειχε κορυφαια μπαταρια. ή εσυ απαντας με κατι ασχετο απλα γιατι δεν μπορεις να δεχθεις μια αλλη αποψη. Δεν ειπα οτι το κινητο ειναι μαπα, γιαυτο εξαλλου το εχω παραγγειλει. Ειπα απλα οτι απο το s8 κιολας εβγαλα ενα συγκεκριμενο συμπερασμα. Δεν μιλησα για μπαταρια ακομα (εχω μιλησει θεωρητικα και θα μιλησω και με γεγονοτα οταν θα το εχω 10 μερες και θα εχει παρει μερικες φορτισεις) ουτε ειπα οτι ειναι ασχημο ουτε ειπα οτι δεν ειναι ποιοτικο. Αν αυτα τα φανταζεσαι οτι τα ειπα, κακως μου τα παραθετεις ως αντεπιχειρηματα. Ειπα κατι χθες και συμφωνησαν αμεσως αρκετοι. Το να σου λεω οτι δε με βολευει και να μου λες 6,5 ειναι σαν τον διαλογο - "γεια σου μπαρμπα μου" - "κουκια σπερνω" Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Καλά εντάξει...απλα δεν ασχολούμαι άλλο...ειμαι Χρόνια στο forum είμαι fun τον nexus και τον custom Rom πιστεύω πως έχω και γνώμη και απόψη...αυτη την στιγμή έχω 21 ώρες αναμονή με 6ωρες και 34 λεπτά οθόνη....2 ώρες Facebook 1 ώρα YouTube 45 λεπτά chrome 35 λεπτά κλήσεις Viber 38 λεπτα και συνχρονισμο Garmin με το ρολόι μου fenix 3..και πολυ σκαλισμα στο κινητό....γιατι απλά είναι υπέροχο να το κρατάς και να βλέπεις την οθόνη του....τωρα εσύ τι πιστεύεις είναι δίκαιομα σου...δεν θα σου αλλάξω εγώ την γνώμη...θα στην αλλάξει το κινητό όταν και αν το αποκτήσεις! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Στην αρχή το κινητό είχε μάπα μπαταρία....μετά το κινητό έχει μάπα χρηστικότητα, το πιάνω και ξενερώνω, πώς το φτιάξαν έτσι οι άθλιοι εκεί στη σάμσουνγκ!...Αλλά όμως στο τέλος το παίρνω και εγώ....,....Φαντάσου πωλήσεις που θα κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο αφού το παίρνουν και οι haters! ...παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο, σε όποιον δεν του αρέσει υπάρχουν πολλά κινητά εκεί έξω για να διαλέξει ό,τι θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Νικόλα πραγματικά και εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα χρηστικότητας. Το μόνο λίγο δύσκολο είναι να κατεβάσω την μπάρα ειδοποιησεων, που γίνεται εύκολα με χειρονομία του nova που εδώ και πολλά χρόνια δουλεύω σε όλες τις συσκευές μου. Όσο για τον αισθητήρα πίσω μια χαρά βολεύει αν το κρατήσεις σωστά. Αυτά για την χρηστικότητα. Για την εμφάνιση να γράψω και εγώ ότι στα δικά μου μάτια είναι κόσμημα (το μαύρο). Είναι η μοναδική συσκευή που με έκανε να ξεχάσω τελείως τα αγαπημένα μου s7 edge και oneplus 3T. Χαίρομαι που μεγάλωσαν την οθόνη. Είμαι λάτρης της μεγάλης οθόνης σε Smartphone. Νικο (καλα δε θυμαμαι?) μπορει να σε βολευει οκ, δεν ξερω πως το κρατας. Εγω για να φτασω την μπαρα ειδοποιησεων και συντομευσεων που γενικα τη χρησιμοποιεις οσο τιποτα αλλο σε μια συσκευη πρεπει να το πιασω τουλαχιστον απο τη μεση το κινητο, αν κρινω απο το μικρο που επιασα. Αν λοιπον πρεπει να το κραταω απο τη μεση, δεν φτανω την κατω μερια ουτε για πλακα. Εννοειται πως θα μιλησω αναλυτικα απο εβδομαδα για ολα, αλλα δεν μπορω να μην πω τι διαπιστωσα, και επειδη πολλοι συμφωνουν μαζι μου, ισως ακομα και αυτο να ειναι υποκειμενικο. ΟΜΩΣ ειναι γεγονος οτι δεν φτανει κανενας με νορμαλ δαχτυλα την μπαρα. Αν αυτο δε σε ενοχλει ειναι αλλο. Δεν μιλησα ουτε για μπαταριες ουτε για τιποτα αλλο ομως για να μου λεει ο φιλος παρακατω τα ασχετα.. Τωρα το οτι σαρεσει η μεγαλη οθονη και το ζητας ειναι αλλο απο αυτο που λεω εγω. Εγω δεν ειμαι φαν γιατι αν ημουν θα επαιρνα ταμπλετ, γιαυτο υπαρχουν. Παρολα αυτα επειδη το κινητο ειναι κοντα σε διαστασεις με το s7 edge το ρισκαρα εχοντας πληρωσει μια ελαχιστη διαφορα δινοντας το edge Μου. Φυσικα ειμαι σιγουρος οτι δε θα με βολεψει, ομως επειδη δε μαρεσει κατι αλλο φετος και επειδη βλεπω πολλους να μιλανε θετικα για την μπαταρια, ειπα να συμβιβαστω με αυτο. Ομως μην προσπαθουν μερικοι να μας πεισουν οτι πεταει ο γαιδαρος,επειδη τον γουσταρουν. ΕΙπαμε, ολα εχουν τα ορια τους. Καλά εντάξει...απλα δεν ασχολούμαι άλλο...ειμαι Χρόνια στο forum είμαι fun τον nexus και τον custom Rom πιστεύω πως έχω και γνώμη και απόψη...αυτη την στιγμή έχω 21 ώρες αναμονή με 6ωρες και 34 λεπτά οθόνη....2 ώρες Facebook 1 ώρα YouTube 45 λεπτά chrome 35 λεπτά κλήσεις Viber 38 λεπτα και συνχρονισμο Garmin με το ρολόι μου fenix 3..και πολυ σκαλισμα στο κινητό....γιατι απλά είναι υπέροχο να το κρατάς και να βλέπεις την οθόνη του....τωρα εσύ τι πιστεύεις είναι δίκαιομα σου...δεν θα σου αλλάξω εγώ την γνώμη...θα στην αλλάξει το κινητό όταν και αν το αποκτήσεις! Φιλε μου σχολιασα την ευχρηστια οσο αφορα την αναλογια οθονης και την μπαρα ειδοποιησεων που ουτε με το μακρυ σου δαχτυλο δε φτανεις και μου λες οτι θαυμαζεις την ομορφη οθονη για να γραψεις 6,5 ωρες..και θες να σε παρω στα σοβαρα? καληνυχτα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην αρχή το κινητό είχε μάπα μπαταρία....μετά το κινητό έχει μάπα χρηστικότητα, το πιάνω και ξενερώνω, πώς το φτιάξαν έτσι οι άθλιοι εκεί στη σάμσουνγκ!...Αλλά όμως στο τέλος το παίρνω και εγώ....,....Φαντάσου πωλήσεις που θα κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο αφού το παίρνουν και οι haters! ...παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο, σε όποιον δεν του αρέσει υπάρχουν πολλά κινητά εκεί έξω για να διαλέξει ό,τι θέλει. φιλε μου το να λεμε μια αποψη και μαλιστα με πολυ συγκεκριμενα επιχειρηματα δεν μας κανει Haters or lovers. Ξεκολλατε απο την παιδικη ηλικια και τον οπαδισμο, ειπαμε τι δε μας αρεσει, δε σημαινει οτι το μισουμε και δε θα το παρουμε, ουτε οτι θα το κρατησουμε αν το παρουμε. Προσωπικα, για να τελειωνει εδω, το πληρωσα 572 ευρω το κινητο, αν δεν μαρεσει θα το δωσω πολυ περισσοτερα. Εννοειται οτι σε αυτη την τιμη, σφραγισμενο, θα το επαιρνε και ο τελευταιος hater για να μιλησω οπως σου αρεσει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλά θυμάσαι ναι. Νίκος. Δεν παραθέτω το σχόλιο σου,το κλείνω και εγώ γράφοντας σου ότι μόλις το πάρεις ίσως αλλάξεις έστω και λίγο γνώμη. Μιλάμε για ελάχιστα μεγαλύτερη συσκευή από το s7 edge. Με το καλό να παραλάβεις, και θα περιμένω να διαβάσω νέα σου. :) Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλά θυμάσαι ναι. Νίκος. Δεν παραθέτω το σχόλιο σου,το κλείνω και εγώ γράφοντας σου ότι μόλις το πάρεις ίσως αλλάξεις έστω και λίγο γνώμη. Μιλάμε για ελάχιστα μεγαλύτερη συσκευή από το s7 edge. Με το καλό να παραλάβεις, και θα περιμένω να διαβάσω νέα σου. :) Νίκο μπορεί να αλλάξω γνώμη για αυτονομία που είχα πει ότι δε θα φτάνει s7 edge γιατί κατάλαβα ότι σε εμβαδό οι 6.2 είναι πιο κοντά στις 5.5 του s7 από όσο νόμιζα και περιμένω να δω,όμως για την ευχρηστία της μπάρας το είδα στο μικρό s8 και το επίσης το μήκος είναι 1 εκατοστό πιο πάνω σαν συσκευή χώρια ότι η οθόνη πιάνει σχεδόν όλη την επιφάνεια. Μιλάμε για πολύ μεγαλύτερη απόσταση από πανω ως κάτω. Δεν γίνεται να βολέψει αυτό. Αν εσύ φτάνεις υη μπάρα και είσαι οκ πάσο. Θα σου πω την τρίτη για μένα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) Συγγνωμη αλλα εχεις σκεφτει τι σημαινει να τραβας φωτογραφια σε αναλογια 18,5:9?? ή δεν το εχεις καταλαβει? Δεν ειναι οτι τραβας σε 7ΜΡ. Προφανως και εμενα δε με απασχολουν παντα, αλλα με απασχολει οταν θα παω να την εκτυπωσω ή αν θα την βαλω σε μια ψηφιακη κορνιζα, τι θα δω με το 18,5:9. Αν κανω λαθος διορθωσε με αλλα σκεψου το λιγο ή κανε δοκιμη. εκτος αν τις θες μονο για να τις βλεπεις στην οθονη αυτου του κινητου (γιατι αν παρεις αλλο με αλλη αναλογια παλι αχρηστες θα ειναι) ή για FB. Φιλε μου, ειμαι παρα πολλα χρονια στο φορουμ οπως και εσυ. Αν με εμαθες σημερα δε σου φταιω, αλλα ολοι ξερουν οτι μιλαω παντα με επιχειρηματα και οταν κανω λαθος εκτιμηση βγαινω πρωτος και το λεω. Καταρχας που κολλανε τα 3 galaxy Που εχεις? για βιογραφικο το λες ή αποδεικνυεις κατι? Αν πιστευεις οτι ψαχνω ανρητικα, επειδη λεω ενα επιχειρημα μιλωντας μεσα απο ενα γεγονος τοτε πες με και ψευτη. Εσυ πετας ενα νουμερο 6,5 ωρες, λες και ειναι πανακεια οι ωρες οθονης. Θα σου πω λοιπον οτι υπηρχαν ατομα εδω που εβγαζαν με το s6 7ωρα. Αρα μαλλον στο s8 plus ειναι μαπα η μπαταρια ή το s6 ειχε κορυφαια μπαταρια. ή εσυ απαντας με κατι ασχετο απλα γιατι δεν μπορεις να δεχθεις μια αλλη αποψη. Δεν ειπα οτι το κινητο ειναι μαπα, γιαυτο εξαλλου το εχω παραγγειλει. Ειπα απλα οτι απο το s8 κιολας εβγαλα ενα συγκεκριμενο συμπερασμα. Δεν μιλησα για μπαταρια ακομα (εχω μιλησει θεωρητικα και θα μιλησω και με γεγονοτα οταν θα το εχω 10 μερες και θα εχει παρει μερικες φορτισεις) ουτε ειπα οτι ειναι ασχημο ουτε ειπα οτι δεν ειναι ποιοτικο. Αν αυτα τα φανταζεσαι οτι τα ειπα, κακως μου τα παραθετεις ως αντεπιχειρηματα. Ειπα κατι χθες και συμφωνησαν αμεσως αρκετοι. Το να σου λεω οτι δε με βολευει και να μου λες 6,5 ειναι σαν τον διαλογο - "γεια σου μπαρμπα μου" - "κουκια σπερνω" Ελπιζω να εγινα κατανοητος.μα δε τραβάς σε αναλογία 18,5 προς 9 σε 16 προς 9 τραβας στα 7mp από ότι λένε τα παιδια εκτός αν κάνω λάθος.Σε βίντεο τραβάει 16 προς 9 στη μέγιστη αναλυση? Edited May 19, 2017 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες χρήσης και έχοντας στην κατοχή μου κάποιες από τις καλύτερες συσκευές του 2016 - 2017 και ως ένας από τους μεγαλύτερους φαν της μεγάλης οθόνης αλλά όσο πιο μεγάλη γίνεται σε μικρότερο συνολικά μέγεθος συσκευής μπορώ με ασφάλεια να πω ότι ναι μεν η οθόνη είναι χάρμα οφθαλμών αλλά η αναλογία με έχει προβλημάτισε αρκετά... Θα έλεγα ότι δίπλα δίπλα (μιας και έχω ακόμα το Mate 9) η οθόνη του Mate 9 το οποίο έχει περίπου το ίδιο ύψος με το S8+ μοιάζει μεγαλύτερη και δείχνει μια πιο νορμάλ χρήση. Βέβαια η διαφορά στο κράτημα, το μικρότερο βάρος, η υπέροχη οθόνη και η ανταγωνιστή μπαταρία του S8+ ακόμα και απέναντι στο MATE 9 που πολλές φορές φτάνει και ξεπερνάει τους χρόνους του Mate 9 (σύμφωνα με την δική μου πάντα χρήση) το κάνουν να στέκεται μπροστά από κάθε τι άλλο εκεί έξω... Απλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν άφησαν την αναλογία 16.9 και ας ήταν πιο φαρδύ... Όσοι το ήθελαν στενό θα πήγαιναν στο απλό S8. Με την μπάρα ειδοποιήσεων δεν έχω θέμα μιας και δεν υπάρχε ούτε παλιότερα συσκευή πάνω από 5.8 ίντσες που μπορούσα εγώ να κατεβάσω την μπάρα με το ένα χέρι... Απλά εδώ έχουμε την έλλειψη πλήκτρου αφής που θα κάνει αυτή την δουλειά όπως έχει φροντίσει η LG και η Huawei όπως και πλήκτρου αφής απόκριψεις των πλήκτρων αυτόν. Κατά τα άλλα η συσκευή είναι υπέροχη... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Συμφωνώ απόλυτα. Κανείς δεν λέει πως το S8 δεν είναι τούμπανο κτλ αλλά η αναλογία της οθόνης δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από το S7 Edge καθώς η "καθετη" επέκταση της μου είναι αδιάφορη χρηστικά. Από εκεί και πέρα έχω την εντύπωση πως η Samsung θα μπορούσε να δώσει μια ακόμα πιο τούμπανο συσκευή (με περισσότερη ram, ακόμα καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία κτλ) αλλά κρατήθηκε γιατί σε αυτή την γενιά το σχεδόν bezelless design κλέβει την παράσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts