setter Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Στην κίτκατ όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο, η φωτογραφεία της επαφής εμφανίζεται στο μισό της οθόνης. Στο νουγκατ του S8/S8+ εμφανίζει την φωτογραφεία σε ένα μικρο κύκλο :( Ξέρει κανείς πως να επαναφέρω την λειτουργία με την μεγάλη φωτογραφεία, χωρίς εγκατάσταση ξένου προγράμματος; Ευχαριστώ. φιλε μου αυτο ψαχνω κ εγω πολυ καιρο ας μας πει καποιος πως μπορουμε να το κανουμε η με καποια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπέρα...ξερει κάποιος γιατί δεν είναι συμβατή η εφαρμογή netflix με το κινητό μας? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Παιδιά να σας ρωτήσω μήπως έχει τύχει σε κανέναν.. Οταν παρέλαβα πριν λίγες μέρες, μου έβγαλε μια αναβάθμιση, την έκανα, μετά επαναφορά και στήσιμο. Το στήσιμο έγινε χωρίς κάρτα sim και μνήμης. Οταν το τακτοποιησα όπως ήθελα, έβαλα κάρτα sim και μνήμης. Μου ζήτησε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων επειδή βρέθηκε νέος παροχος κάτι τέτοιο. Δεν το έκανα εννοείται. Σήμερα μου έκανε μια τρέλα.. Στα καλά καθούμενα έγραψε μόνο κλήσεις sos. (η μπάρα έδειχνε ότι έχει σήμα). Λέω θα έφαγε κανένα κόλλημα. Κάνω επανεκκίνηση, εντάξει στρώνει αυτό. Αλλά επειδή είναι πρώτες μέρες και ελέγχω την μπαταρία, μετά από την επανεκκίνηση που έκανε, τα στατιστικά μπαταρίας ήταν σαν να το έβγαλα μόλις από πλήρη φόρτιση. Η μπαταρία μου ήταν κοντά στο 60% εκείνη την ώρα. Λέτε έκανε αυτό το κόλλημα με το σήμα επειδή έστησα χωρίς κάρτα sim? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Παιδιά να σας ρωτήσω μήπως έχει τύχει σε κανέναν.. Οταν παρέλαβα πριν λίγες μέρες, μου έβγαλε μια αναβάθμιση, την έκανα, μετά επαναφορά και στήσιμο. Το στήσιμο έγινε χωρίς κάρτα sim και μνήμης. Οταν το τακτοποιησα όπως ήθελα, έβαλα κάρτα sim και μνήμης. Μου ζήτησε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων επειδή βρέθηκε νέος παροχος κάτι τέτοιο. Δεν το έκανα εννοείται. Σήμερα μου έκανε μια τρέλα.. Στα καλά καθούμενα έγραψε μόνο κλήσεις sos. (η μπάρα έδειχνε ότι έχει σήμα). Λέω θα έφαγε κανένα κόλλημα. Κάνω επανεκκίνηση, εντάξει στρώνει αυτό. Αλλά επειδή είναι πρώτες μέρες και ελέγχω την μπαταρία, μετά από την επανεκκίνηση που έκανε, τα στατιστικά μπαταρίας ήταν σαν να το έβγαλα μόλις από πλήρη φόρτιση. Η μπαταρία μου ήταν κοντά στο 60% εκείνη την ώρα. Λέτε έκανε αυτό το κόλλημα με το σήμα επειδή έστησα χωρίς κάρτα sim? Εκει που σε ειδοποιησε οτι βρεθηκε νεος παροχος, επρεπε να το αφησεις να κανει τη διαδικασια.Και εγω που εβαζα το ρομ της cosmote λογω wifi calling μου τα εκανε σαλατα μεχρι που του επετρεψα να προχωρησει τη διαδικασια. Κανα 2 παιδια μερικες σελιδες πισω το ειχαν γραψει οτι τους αλλαξε το product code και δυσκολευομουν να το πιστεψω.Μεχρι που μου ετυχε ;) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Εκει που σε ειδοποιησε οτι βρεθηκε νεος παροχος, επρεπε να το αφησεις να κανει τη διαδικασια.Και εγω που εβαζα το ρομ της cosmote λογω wifi calling μου τα εκανε σαλατα μεχρι που του επετρεψα να προχωρησει τη διαδικασια. Κανα 2 παιδια μερικες σελιδες πισω το ειχαν γραψει οτι τους αλλαξε το product code και δυσκολευομουν να το πιστεψω.Μεχρι που μου ετυχε ;) Ακριβώς αυτό. Δεν πίστευα με τίποτα ότι αλλάζει το csc code χωρίς να αλλάξεις ρομ. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μόλις τελείωσα το στήσιμο. Άλλαξε το csc από DRE σε EUR! Άρα διαβάζει κάρτα κάρτα σιμ πλέον και ανάλογα αλλάζει το csc? Αυτό δεν μου αρέσει και τόσο. Πχ αν ήταν να αλλάξω κάποτε ρομ θα έβαζα btu. Τώρα πλέον δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για ποιο γρήγορες αναβαθμίσεις πχ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ακριβώς αυτό. Δεν πίστευα με τίποτα ότι αλλάζει το csc code χωρίς να αλλάξεις ρομ. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μόλις τελείωσα το στήσιμο. Άλλαξε το csc από DRE σε EUR! Άρα διαβάζει κάρτα κάρτα σιμ πλέον και ανάλογα αλλάζει το csc? Αυτό δεν μου αρέσει και τόσο. Πχ αν ήταν να αλλάξω κάποτε ρομ θα έβαζα btu. Τώρα πλέον δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για ποιο γρήγορες αναβαθμίσεις πχ? Ετσι φαινεται.Αλλαζει product code αναλογα με τη sim. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Samsung Galaxy S8 powered by the Exynos 8895 SoC, breaks the 7000 ceiling at Geekbench for multi-core score http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S8-powered-by-the-Exynos-8895-SoC-breaks-the-7000-ceiling-at-Geekbench-for-multi-core-score_id94013 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα...ξερει κάποιος γιατί δεν είναι συμβατή η εφαρμογή netflix με το κινητό μας? http://www.androidpolice.com/2017/05/13/netflix-confirms-blocking-rootedunlocked-devices-app-still-working-now/ Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Ακριβώς αυτό. Δεν πίστευα με τίποτα ότι αλλάζει το csc code χωρίς να αλλάξεις ρομ. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μόλις τελείωσα το στήσιμο. Άλλαξε το csc από DRE σε EUR! Άρα διαβάζει κάρτα κάρτα σιμ πλέον και ανάλογα αλλάζει το csc? Αυτό δεν μου αρέσει και τόσο. Πχ αν ήταν να αλλάξω κάποτε ρομ θα έβαζα btu. Τώρα πλέον δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για ποιο γρήγορες αναβαθμίσεις πχ? Τι σου λέει όμως στις πληροφορίες λογισμικού;; Στο πεδίο service provider software κάτω κάτω Όχι με phone info. Και εκεί φαίνεται η αλλαγή η όχι;; Διότι σε έμενα και πριν και μετά την αναβάθμιση με την sim μέσα αναφέρει ότι ιταλικό unbranded είναι(EUR/ITV) Και όχι GR. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 14, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Τι σου λέει όμως στις πληροφορίες λογισμικού;; Στο πεδίο service provider software κάτω κάτω Όχι με phone info. Και εκεί φαίνεται η αλλαγή η όχι;; Sent from my iPad using Tapatalk Κοίταξε πως το δείχνει. https://www.dropbox.com/s/5ct4prlu0b0j6in/Screenshot_20170514-113349.jpg?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Κοίταξε πως το δείχνει. https://www.dropbox.com/s/5ct4prlu0b0j6in/Screenshot_20170514-113349.jpg?dl=0 Σε εμένα δείχνει το ίδιο και πριν και μετά. Άρα δεν αλλάζει σε όλους. Το μόνο που άλλαξε με την sim μέσα ότι σε καλοορίζει στα ελληνικά ενώ πριν στα ιταλικά. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 14, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Σε εμένα δείχνει το ίδιο και πριν και μετά. Άρα δεν αλλάζει σε όλους. Sent from my iPad using Tapatalk Δηλαδή σε σένα δείχνει EUR EUR EUR? Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό που βλέπουμε στις πληροφορίες που σου έδειξα. Εγώ τώρα θα παίρνω αναβαθμίσεις EUR η DBT? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Δηλαδή σε σένα δείχνει EUR EUR EUR? Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό που βλέπουμε στις πληροφορίες που σου έδειξα. Εγώ τώρα θα παίρνω αναβαθμίσεις EUR η DBT? EUR/ITV γράφει σε εμένα. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα τις παίρνουμε. Θα φανεί στην επόμενη αναβάθμιση. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 EUR/ITV γράφει σε εμένα. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα τις παίρνουμε. Θα φανεί στην επόμενη αναβάθμιση. Sent from my iPad using Tapatalk Αυτό είναι μπέρδεμα τώρα, δεν μ αρέσει! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Αυτό είναι μπέρδεμα τώρα, δεν μ αρέσει! Και στην αρχή κάποιοι ανέφεραν ότι γίνεται αλλαγή σε άλλους όμως όχι. Άρα υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια ανάλογα την προέλευση της συσκευής και της χώρας. Δεν υπάρχει ενιαίος κανόνας για όλους. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Και στην αρχή κάποιοι ανέφεραν ότι γίνεται αλλαγή σε άλλους όμως όχι. Άρα υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια ανάλογα την προέλευση της συσκευής και της χώρας. Sent from my iPad using Tapatalk Πιστεύω ότι σε αυτούς που δεν έγινε αλλαγή έστησαν σαν εμένα χωρίς sim. Νομίζω ότι μετά το στήσιμο αν γίνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων με κάρτα σιμ μέσα θα αλλάξει σε EUR για ελληνικές κάρτες. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Πιστεύω ότι σε αυτούς που δεν έγινε αλλαγή έστησαν σαν εμένα χωρίς sim. Νομίζω ότι μετά το στήσιμο αν γίνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων με κάρτα σιμ μέσα θα αλλάξει σε EUR για ελληνικές κάρτες. Άρα πρέπει να κάνουμε επαναφορά χωρίς sim να υποθέσω αν χρειαστεί να κάνουμε για να μην γίνει αλλαγή;; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Άρα πρέπει να κάνουμε επαναφορά χωρίς sim να υποθέσω αν χρειαστεί να κάνουμε για να μην γίνει αλλαγή;; Sent from my iPad using Tapatalk Είναι πιστεύω κάτι που δεν γλιτώνουμε. Πχ ας υποθέσουμε ότι περνάω BTU χωρίς κάρτα sim. Περνάω με πριν και μετά reset. Στήνω, κλείνω, βάζω sim ανοίγω. Θα έχουμε πάλι το μήνυμα εντοπίστηκε νέος παροχος (κάτι τέτοιο) πρέπει να κάνετε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Κάνοντας λοιπόν επαναφορά με την sim μέσα θα το γυρνάει. Χωρίς την sim θα ζητάει επαναφορά σε κάθε επανεκκίνηση. Και θα πρέπει να την κάνουμε (μάλλον) γιατί εγώ έμεινα στα καλά καθούμενα χωρίς σήμα σε μέρος που έχω σήμα κανονικά. Και πάνω ή μπάρα έδειχνε γραμμές, αλλά μόνο κλήσεις sos. Δεν το κατάλαβα άμεσα λοιπόν. Παρα μόνο όταν χρειάστηκε να κάνω κλήση η να ανοίξω data. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Το δικό μου ειναι Ελληνικό EUR, έκανα επαναφορά χωρίς σιμ γιατί ποτέ δεν εχω μέσα καρτα μνήμης και σiμ στην επαναφορά γιατί κάνει ζημιά στη κάρτα μνήμης και πολλές φορές παραλίγο θα έχανα χιλιάδες φωτο. Ποτέ δεν μου άλλαξε κάτι ούτε μου έβγαλε μνμ για παροχο. να πω την αλήθεια θα ήθελα να μου το γυρίσει σε κοσμοτε να εχω wifi call. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Το δικό μου ειναι Ελληνικό EUR, έκανα επαναφορά χωρίς σιμ γιατί ποτέ δεν εχω μέσα καρτα μνήμης και σiμ στην επαναφορά γιατί κάνει ζημιά στη κάρτα μνήμης και πολλές φορές παραλίγο θα έχανα χιλιάδες φωτο. Ποτέ δεν μου άλλαξε κάτι ούτε μου έβγαλε μνμ για παροχο. να πω την αλήθεια θα ήθελα να μου το γυρίσει σε κοσμοτε να εχω wifi call. Δεν υπαρχει περιπτωση να στο γυρισει για να εχεις wifi calling.Θα πρεπει να βαλεις rom που ειναι για cosmote.Αν βαλεις ρομ για cosmote τοτε θα σου πει οτι βρεθηκε αλλος παροχος και κανοντας restart θα στο γυρισει σε COS. Τωρα για το θεμα με την καρτα μνημης το βλεπω πολυ δυσκολο να στην επηρεασει μια επαναφορα.Θεωρω οτι ολες οι διαδικασιες γινονται στην εσωτερικη μνημη.Μηπως ειχες κανει την εξωτερικη sd μερος του συνολικου αποθηκευτικου χωρου του τηλεφωνου? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Δεν υπαρχει περιπτωση να στο γυρισει για να εχεις wifi calling.Θα πρεπει να βαλεις rom που ειναι για cosmote.Αν βαλεις ρομ για cosmote τοτε θα σου πει οτι βρεθηκε αλλος παροχος και κανοντας restart θα στο γυρισει σε COS. Τωρα για το θεμα με την καρτα μνημης το βλεπω πολυ δυσκολο να στην επηρεασει μια επαναφορα.Θεωρω οτι ολες οι διαδικασιες γινονται στην εσωτερικη μνημη.Μηπως ειχες κανει την εξωτερικη sd μερος του συνολικου αποθηκευτικου χωρου του τηλεφωνου? Ειχα μεταφέρει κάποιες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και μετά απο επαναφορά άρχισε να ζεσταίνετε παρα πολύ το s7 edge τοτε, πρόλαβα τις μετέφερα στο πσ και πήγα την κάρτα για αλλαγή, δεν γινόταν ούτε φορματ απο πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ο Fingerprint sensor δεν ξεκλειδωνει το τηλεφωνο αν το εχουμε κλειδωσει με εφαρμογη κλειδωματος οθονης (πχ Screen off) αλλα ζηταει να βαλουμε pin. Αν το εχουμε κλειδωσει κανονικα απο το power button λειτουργει σωστα. Μετα απο λιγο ψαξιμο διαβασα οτι απλα η samsung εχει κοψει την προσβαση σε τετοιου ειδους εφαρμογες στο fingerprint sensor. Tο βρισκω αρκετα ενοχλητικο καθως με βολευει απιστευτα να κλειδωνω την οθονη αγγιζοντας απλα ενα εικονιδιο απο το να χρησιμοποιω το κουμπι. Μηπως το εχει ψαξει κανεις και εχει βρει καποια λυση? Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ο Fingerprint sensor δεν ξεκλειδωνει το τηλεφωνο αν το εχουμε κλειδωσει με εφαρμογη κλειδωματος οθονης (πχ Screen off) αλλα ζηταει να βαλουμε pin. Αν το εχουμε κλειδωσει κανονικα απο το power button λειτουργει σωστα. Μετα απο λιγο ψαξιμο διαβασα οτι απλα η samsung εχει κοψει την προσβαση σε τετοιου ειδους εφαρμογες στο fingerprint sensor. Tο βρισκω αρκετα ενοχλητικο καθως με βολευει απιστευτα να κλειδωνω την οθονη αγγιζοντας απλα ενα εικονιδιο απο το να χρησιμοποιω το κουμπι. Μηπως το εχει ψαξει κανεις και εχει βρει καποια λυση? Προφανώς το κάνει γιαλογους ασφαλείας και πιθανόν έχει δίκιο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Προφανώς το κάνει γιαλογους ασφαλείας και πιθανόν έχει δίκιο. Δεν έχω ακόμα το S8+ ακομα κάτοχος S6 edge+ εδώ κολλημένος σε Android 6 ακόμα οπότε ίσως τα πράγματα να έχουν αλλάξει λίγο Απλά να πω ότι αυτό είχε αλλάξει από Android 6 νομίζω αλλά υπάρχει workaround σε Nοva launcher και άλλες εφαρμογές όπως το greenify που χρησιμοποιώ εγώ. . Σε Nova πας advanced settings και έχει επιλογή στο screen lock method να κλείσει μετά από 5 δευτερόλεπτα ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το fingerprint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) Προφανώς το κάνει γιαλογους ασφαλείας και πιθανόν έχει δίκιο. Θα μπορουσε τοτε να είχε δικο της widget για κλειδωμα της οθονης το οποιο να παρεχει την απαραιτητη ασφαλεια σε συνεργασια με το δακτυλικο αποτυπωμα. Στα κινητα της η huawei εχει τετοια εφαρμογή και κλειδωμα οθονης-αποτυπωμα λειτουργουν αψογα! Το βρισκω πολυ αβολο να χρησιμοποιω το κουμπι για κλειδωμα... συν οτι απο την πολυ χρηση καποια στιγμη θα βγαλει προβλημα (το ειχα παθει σε s6 edge plus) Edited May 15, 2017 by gp30169 Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παιδιά θέλω τα φώτα σας αν το έχετε δοκιμάσει. Όταν είναι στη φόρτιση το κινητό σας ξεκλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα?εμένα Όχι και δεν είναι θέμα ότι δε βάζω σωστά το δάχτυλο πάνω.απλα δε κάνει τίποτα. Όταν το βγάζω απ τη φόρτιση στο δευτερόλεπτο ξεκλειδώνει. Αν είναι θέμα του κινητού να το πάω για αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts