Dim2 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Τιποτα φιλε μου! Αντε καλοδουλευτη! Ευχαριστώ πολύ μόλις πέρασα και τα περισσότερα αρχεία μέσα Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Ο αδερφός μου από iPhone μάλλον θα πάρει το s8 plus Στο iPhone είχε σε μια μεριά όλα τα email του μαζί γίνεται να τα έχει κ στο Android όλα συνδεδεμένα σε μια μεριά η κάτι τέτοιο ? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Τι εννοεις; Στην ιδια εφαρμογη; Προφανως και γινεται, σε ολες τις εφαρμογες email ρε συ. Και την ενσωματωμενη (ανεκαθεν) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Τι εννοεις; Στην ιδια εφαρμογη; Προφανως και γινεται, σε ολες τις εφαρμογες email ρε συ. Και την ενσωματωμενη (ανεκαθεν) Τα είχε όλα μαζί τα email και του έδειχνε σε όλα μαζί τα εισερχόμενα σε 4 σειρές κ έγραφε στην κάθε μία σειρά πόσα email αδιάβαστα είχε κάτι τέτοιο θα το τσεκάρω πάλι αύριο κ θα σας πω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Τις τελευταίες μέρες έχω τραγική κατανάλωση μπαταρίας...Την περισσότερη μου την κάνει το σύστημα Android.. Επίσης, όταν κάνω βελτιστοποίηση της συσκευής μου φτάνει έως το 90/100 και όχι έως το 100/100 όπως παλιότερα.. Με Oreo είμαι εδώ και 2 εβδομάδες με καθαρή εγκατάσταση... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 1, 2018 by evripidis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Ολοι Έχουμε και drain στην 8αρα. Μετα από 15 firmware βρήκα και με έκατσε καλα. Βγάζω πλέον 20 ώρες με 4-5 ωρες οθονη. Σε σχέση που ήμουν πριν λιγο μαξ 12 ωρες με 3 ωρες οθονη. Οσο για την βελτιστοποίηση πρέπει να ενεργοποιήσεις και το security για να παει 100. Και στην 7αρα ετσι ηταν !! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Ήμουν με κάρτα Vodafone κ φυσικά δεν υπήρχε το WiFi calling έβαλε π αδερφός μου κάρτα κοσμοτε στη συσκευή και χωρίς να στείλουμε ούτε μην στον πάροδο υπήρχε κανονικά στην κουρτίνα σαν διακόπτης. Το ζήλεψα λίγο γιατί η βονταφον καλή χρυσή που έχω φοιτητικό σαν σήμα και ίντερνετ 4g είναι μέτρια συνήθως.. Ακόμα κ στο κατάστημα της μέσα δεν έχεις ούτε μια γραμμή όταν μπαίνεις.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 https://www.amazon.de/Intelligent-Technology-Ladegerät-Certificated-Kabelloses-Ladegerät/dp/B01JNASTRS/ref=sr_1_9?s=All&ie=UTF8&qid=1522604204&sr=1-9&keywords=wireless+ladegerät 9v λέει. Θα φορτίζει κανονικά γρήγορα όσο με καλώδιο ή είναι μούφα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Ούτε κατά διάνοια! Ένας γρήγορος ασύρματος φορτιστής με ενεργή την γρήγορη ασύρματη φόρτιση, κάνει 2μιση με 3 ώρες και κάπου στις 5 με απενεργοποιημένη την γρήγορη ασύρματη φόρτιση :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Τις τελευταίες μέρες έχω τραγική κατανάλωση μπαταρίας...Την περισσότερη μου την κάνει το σύστημα Android.. Επίσης, όταν κάνω βελτιστοποίηση της συσκευής μου φτάνει έως το 90/100 και όχι έως το 100/100 όπως παλιότερα.. Με Oreo είμαι εδώ και 2 εβδομάδες με καθαρή εγκατάσταση... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ολοι Έχουμε και drain στην 8αρα. Μετα από 15 firmware βρήκα και με έκατσε καλα. Βγάζω πλέον 20 ώρες με 4-5 ωρες οθονη. Σε σχέση που ήμουν πριν λιγο μαξ 12 ωρες με 3 ωρες οθονη. Οσο για την βελτιστοποίηση πρέπει να ενεργοποιήσεις και το security για να παει 100. Και στην 7αρα ετσι ηταν !! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Κι εγώ είχα το ίδιο drain με την crb7. Από χθες που πέρασα την crc7 το κινητό είναι λες και του άλλαξα μπαταρία... Επανήλθε στα επίπεδα των πρώτων nougat... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τα είχε όλα μαζί τα email και του έδειχνε σε όλα μαζί τα εισερχόμενα σε 4 σειρές κ έγραφε στην κάθε μία σειρά πόσα email αδιάβαστα είχε κάτι τέτοιο θα το τσεκάρω πάλι αύριο κ θα σας πω Το εχω στην μαμα εφαρμογη του Android τουλαχιστον απο το Optimus G το 2013 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Το εχω στην μαμα εφαρμογη του Android τουλαχιστον απο το Optimus G το 2013 :p Thanks θα το κοιτάξω. Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 465 mb για το s8 plus για s9plus τπτ ακόμα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Ήμουν με κάρτα Vodafone κ φυσικά δεν υπήρχε το WiFi calling έβαλε π αδερφός μου κάρτα κοσμοτε στη συσκευή και χωρίς να στείλουμε ούτε μην στον πάροδο υπήρχε κανονικά στην κουρτίνα σαν διακόπτης. Το ζήλεψα λίγο γιατί η βονταφον καλή χρυσή που έχω φοιτητικό σαν σήμα και ίντερνετ 4g είναι μέτρια συνήθως.. Ακόμα κ στο κατάστημα της μέσα δεν έχεις ούτε μια γραμμή όταν μπαίνεις.. Στην κουρτίνα (οπως και στις ρυθμίσεις στο μενού) το ειχε και μένα που είμαι κοσμοτε σαν επιλογή, Αλλά οταν έστειλε μηνημα στον παροχο, απο τοτε και μετά εχει και το σηματακι του wifi calling ή του VOLTE και επίσης γράφει στο ονομα του παρόχου "COSMOTE wifi Calling" επάνω αριστερά. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Καλησπέρα. Κάτοχος oneplus 5t 6/64 4 μηνών σχεδόν. Αν κάποιος με s8+ σε άριστη κατάσταση ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ας μου στείλει ένα π.μ. Μαζί δίνονται και 3 θήκες. Άψογη κατάσταση και από το ευρωπαικό site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Βλέπω ότι οι περισσότεροι έχετε πάρει ήδη την crc7. Εγώ έχω κολλήσει στην αρχική crap, που είχα περάσει μέσω ODIN. Από τότε δεν μου έχει έρθει καμμία αναβάθμιση και δεν ξέρω τι να κάνω. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν έχει και κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και τι έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Σε Eur δεν έχει δοθεί ακόμη η CRC7 σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Βλέπω ότι οι περισσότεροι έχετε πάρει ήδη την crc7. Εγώ έχω κολλήσει στην αρχική crap, που είχα περάσει μέσω ODIN. Από τότε δεν μου έχει έρθει καμμία αναβάθμιση και δεν ξέρω τι να κάνω. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν έχει και κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και τι έκανε. και εγω στην αρχική crap ειμαι ακόμα. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Σε Eur δεν έχει δοθεί ακόμη η CRC7 σωστά? και εγω στην αρχική crap ειμαι ακόμα. Σε EUR δηλαδή δεν έχει δοθεί κανένα update μετά το αρχικό CRAP??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Καταρχάς, πήρε ποτέ crap ελληνική συσκευή; Πήραμε εμείς με γερμανικά Πριν 2 μήνες την crap, την τράβηξαν και μετά έδωσαν crb7. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Καταρχάς, πήρε ποτέ crap ελληνική συσκευή; Πήραμε εμείς με γερμανικά Πριν 2 μήνες την crap, την τράβηξαν και μετά έδωσαν crb7. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Δεν ξέρω να σου απαντήσω φίλε Νίκο. Εμένα είναι EUR/EUR/TPH με ελληνική Sim και την crap την είχα περάσει μέσω ODIN, όταν είχε πρωτοβγει σαν beta ας πούμε. Από τότε- 2 μήνες περίπου- δεν έχω πάρει κανένα update. Δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω και τι να περιμένω. Ή αν πρέπει να αλλάξω κάτι για να παίρνει updates. Tι με συμβουλεύετε; Edited April 2, 2018 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Καταρχάς, πήρε ποτέ crap ελληνική συσκευή; Πήραμε εμείς με γερμανικά Πριν 2 μήνες την crap, την τράβηξαν και μετά έδωσαν crb7. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Έχει βγει για ελληνική ναι η 2η έκδοση κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 βγηκε πριν λιγο G955FXXU1CRC7 http://live.samsung-updates.com/details/123913/Galaxy_S8_Plus/SM-G955F/EUR/G955FXXU1CRC7.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 βγηκε πριν λιγο G955FXXU1CRC7 http://live.samsung-updates.com/details/123913/Galaxy_S8_Plus/SM-G955F/EUR/G955FXXU1CRC7.html Εγω που έχω eur δεν μου βγάζει για update στην crc7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Δεν υπάρχει 2η έκδοση crap. Η πρώτη oreo ήταν η crap, η δεύτερη ήταν η crb7 και η τρίτη είναι η crc7. Όσοι πέρασαν παλαιότερη oreo και γύρισε σε ελληνική μετά όπως του φίλου παραπάνω, λογικά θα αναβαθμιστούν μόλις βγει η επόμενη έκδοση για Ελλάδα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Και εγώ στην αναμονή που την έχω την 8αρα λέει crb7/crap/crap δεν γνωρίζω αν επειδή δεν την έχω περάσει δεν μου βγάζει την crc που λέτε μερικοί ότι έχει βγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts