CHRISTOSTZANID Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Αρα μονο με χαμηλη φωτεινοτητα θα βγαλει το 6ωρο που εβγαλαν στο τεστ και παλι αν τα καταφερει... Οπως και να χει περιμενω με ανυπομονησια να παραλαβω απο βδομαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Σημερα ενημερωθηκα πως σταματανε προς το παρον να δινουν τις προπαραγγελιες και θα αρχισουν απο Πεμπτη παλι.αυτο γιατι δημιουργηθηκε θεμα με samsung και τις μεγαλες αλυσιδες που εδωσαν 15 μερες πριν τα κινητα και οχι 8 μολις μερες πριν Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Εμένα με ειδοποιήσαν ότι θα παραλάβω την Τρίτη 18/4. Μου έστειλαν και ένα email για "O αριθμός του κουπονιού σου για το νέο SMARTPHONE SAMSUNG S8+ 64GB ORCHID GRAY είναι: ...." γνωρίζει κανένας τι είναι αυτό; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Εμένα με ειδοποιήσαν ότι θα παραλάβω την Τρίτη 18/4. Μου έστειλαν και ένα email για "O αριθμός του κουπονιού σου για το νέο SMARTPHONE SAMSUNG S8+ 64GB ORCHID GRAY είναι: ...." γνωρίζει κανένας τι είναι αυτό; Με το καλο. Ακομα δεν εχω καταλλαβει γιατι δεν ερχεται σε χρυσο ειδικα οταν εχει κυκλοφορησει το S6 & S7 και μαλιστα 1ο σε πωλησεις. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Αντε με το καλο να σας ερθει...περιμενουμε εντυπωσεις.καλυτερα να εβγαζε νωρις το χρυσο αντι του grey!αν και προτιμω silver η black! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Πάντως στο Σκρουτζ βλέπω όλα τα χρώματα διαθέσιμα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι Ελλάδα και εγώ το βλέπω. Απλά στο ίντερνετ δεν το έχει σε χρυσό σε καμία σελίδα Media markt η Saturn. Θα πάω από βδομάδα να ρωτήσω από κοντά. Σκέτη συσκευή αν πάρω από Γερμανία δεν θα έχει τίποτα περίεργα έξτρα προγράμματα μέσα έτσι δεν είναι; Αυτό είναι μόνο με σύνδεση αν πάρεις ένα κινητό πχ από Vodafone να έχει προγράμματα της Vodafone η και το λογότυπο όταν ανοίγεις την συσκευή. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Παντως,οπως ανεφερα και νωριτερα,το public μου εδωσε 50€ δωροεπιταγη(δεν το γνωριζα νωριτερα,μου το ειπαν επι τοπου) και το ασφαλισα με 90€ για σπασιμο οθονης και digitizer. για ενα χρονο.μου ειπαν πως αν συμβει κατι τετοιο,επισκευαζεται δωρεαν και αν η ζημια ειναι τετοια που δεν επισκευαζεται,αντικατασταση συσκευης με καινουρια.επισης σου δινουν αμεσως και κινητο για οσο διαρκεσει η επισκευη.πολυ ικανοποιημενος εμεινα θα ελεγα!! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Παντως,οπως ανεφερα και νωριτερα,το public μου εδωσε 50€ δωροεπιταγη(δεν το γνωριζα νωριτερα,μου το ειπαν επι τοπου) και το ασφαλισα με 90€ για σπασιμο οθονης και digitizer. για ενα χρονο.μου ειπαν πως αν συμβει κατι τετοιο,επισκευαζεται δωρεαν και αν η ζημια ειναι τετοια που δεν επισκευαζεται,αντικατασταση συσκευης με καινουρια.επισης σου δινουν αμεσως και κινητο για οσο διαρκεσει η επισκευη.πολυ ικανοποιημενος εμεινα θα ελεγα!! Και αυτο το ακριβαιναν ε.. Ειχα κανει το ιδιο για το νοτε 4 για 30ε ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Και αυτο το ακριβαιναν ε.. Ειχα κανει το ιδιο για το νοτε 4 για 30ε ομως.. Ισως επειδη ακριβυναν και οι ιδιες οι οθονες. Απο τα 150€ που κοστιζαν οι οθονες τα ποιο παλια Galaxy τωρα παμε στα 300€. Παντως και παλι ειναι ακριβα τα ασφαλιστρα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 220€ για 2 χρόνια ασφάλεια θέλει το Media markt Γερμανία Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ισως επειδη ακριβυναν και οι ιδιες οι οθονες. Απο τα 150€ που κοστιζαν οι οθονες τα ποιο παλια Galaxy τωρα παμε στα 300€. Παντως και παλι ειναι ακριβα τα ασφαλιστρα. Οκ εγω ειχα πληρωσει για την ιδια καλυψη σε σκρουτζομαγαζο και οταν το νοτε 4 ειχε πεσει 430ε γι αυτο η πολυ φθηνότερη τιμη, αλλά και παλι ενα 100ρικο για καλυψη οθονης σε τοσο ακριβη συσκευή, δε θα τα δωσουνε πολοι. Αμα σπάει βεβαια, οι amoled ειναι πανακριβες. 2 συσκευές σερι εσπασα οθονη, ηταν ασυμφορο να τις φτιαξω μιας και ειχανε παλιωσει και ποιο φθηνα το ξανα αγοραζες μεταχειρισμενο παρα να αλλάξεις οθονη. Και δυστυχώς amoled φτιάχνει μονο η σαμσουνγκ, ουτε ebay μαϊμού δε βρισκεις όπως πχ ειχα βρει φθηνη lcd για το lg g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Έκανα ένα μικρό βιντεακια για να δείτε επιδόσεις κτλ Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Έκανα ένα μικρό βιντεακια για να δείτε επιδόσεις κτλ Τελικά το SOT περίμενα καλύτερα αποτελέσματα!! :( Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Τελικά το SOT περίμενα καλύτερα αποτελέσματα!! :( Ας ελπίσουμε ότι είναι στις πρώτες φορτίσεις η συσκευή και θα δούμε καλύτερα νούμερα στην πορεία. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Εγώ νομίζω ότι θα είναι στα επίπεδα του s6 edge plus το sot δηλαδή μέτριο,μακάρι να μην ισχύει η πρόβλεψη μου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Όσοι δεν εθελοτυφλουμε ξέραμε τι θα δούμε & μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά, τη στιγμή που κάποιοι μας έλεγαν περίμενετε να το δείτε, μην το καταδικάζετε & λοιπά γραφικά. :X Άραγε, τα περιμενετε ακόμα τα θαύματα μερικοί? :lol: Υ.γ.1: Τρομερή δουλειά ο επεξεργαστής (:lol:), το 30% καλύτερη κατανάλωση φάνηκε από την 1η στιγμή. :X Υ.γ.2: Περίπου επίπεδα note 5 θα είναι, δηλαδή μέτριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Αμαν ρε παιδια, αμεσως να καταδικασετε!!! Περιμενετε να στρωσουν οι μπαταριες πρωτα. Αμεσως να βγαλετε συμπερασμα μερικοι! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Όσοι δεν εθελοτυφλουμε ξέραμε τι θα δούμε & μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά, τη στιγμή που κάποιοι μας έλεγαν περίμενετε να το δείτε, μην το καταδικάζετε & λοιπά γραφικά. :X Άραγε, τα περιμενετε ακόμα τα θαύματα μερικοί? :lol: Υ.γ.1: Τρομερή δουλειά ο επεξεργαστής (:lol:), το 30% καλύτερη κατανάλωση φάνηκε από την 1η στιγμή. :X Υ.γ.2: Περίπου επίπεδα note 5 θα είναι, δηλαδή μέτριο. Με κιάλια θα το βλέπει το s7 edge στην μπαταρία όπως δείχνει το πράγμα :worry: Την μέρα όμως ανάλογα την χρήση και τον χρήστη πιστεύω να την βγάζει. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) Όσοι δεν εθελοτυφλουμε ξέραμε τι θα δούμε & μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά, τη στιγμή που κάποιοι μας έλεγαν περίμενετε να το δείτε, μην το καταδικάζετε & λοιπά γραφικά. :X Άραγε, τα περιμενετε ακόμα τα θαύματα μερικοί? :lol: Υ.γ.1: Τρομερή δουλειά ο επεξεργαστής (:lol:), το 30% καλύτερη κατανάλωση φάνηκε από την 1η στιγμή. :X Υ.γ.2: Περίπου επίπεδα note 5 θα είναι, δηλαδή μέτριο. Επειδη και εγω εγραφα οτι ανεμενα καλύτερα πράγματα λόγω επεξεργαστή, (μπορει να αναφαιρεσε και σε μενα), οντως περίμενα καλύτερα πράγματα απο οτι δειχνει το συγκεκριμένο τεστ. Σε αυτό το τεστ δεν επιβεβαίωνεται η σαμσουνγκ που ελεγε για 20% πανω απο το s7 edge.. 4.5 ωρες οθονη θα βγάλει σύμφωνα με το παραπάνω, πανω κατω, που ειναι μετρια προς κακη. Εστω σε πολλες ωρες χρησης και δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιεί 4g κλπ. Παντως εμενα προσωπικά σε καμια περίπτωση δεν με καλύπτει 5 ωρες οθονη.. Παντως τα τεστ αυτονομίας είναι αντιφατικα μεταξυ τους, και το πιθανότερο αναλογως της χρησης να αλλαζει περισσότερο απο το παρελθόν. Σε καθε περίπτωση η πολυ μικρη μπαταρία ειναι μακραν το μεγαλύτερο μειον της συσκευής και το γραφω επισης απο την αρχη. Και ο fingerprint scanner με ενοχλει εκει που μπηκε, αλλά μπορω να συμβιβαστω, θα μαθω να τον πατάω και εκει. Με μικρη αυτονομία δεν μπορω να κανω κατι, ουτε να συμβιβαστω. Edited April 15, 2017 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) Με κιάλια θα το βλέπει το s7 edge στην μπαταρία όπως δείχνει το πράγμα :worry: Την μέρα όμως ανάλογα την χρήση και τον χρήστη πιστεύω να την βγάζει. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο ομως Η έννοια "μέρα" είναι κάτι εξαιρετικά σχετικό. Εσύ & εγώ δεν περιμέναμε, άλλοι περίμεναν :rolleyes: (& μάλλον περιμένουν ακόμα) ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη και εγω εγραφα οτι ανεμενα καλύτερα πράγματα λόγω επεξεργαστή, (μπορει να αναφαιρεσε και σε μενα), οντως περίμενα καλύτερα πράγματα απο οτι δειχνει το συγκεκριμένο τεστ. Σε αυτό το τεστ δεν επιβεβαίωνεται η σαμσουνγκ που ελεγε για 20% πανω απο το s7 edge.. 4.5 ωρες οθονη θα βγάλει σύμφωνα με το παραπάνω, πανω κατω, που ειναι μετρια προς κακη. Εστω σε πολλες ωρες χρησης και δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιεί 4g κλπ. Παντως εμενα προσωπικά σε καμια περίπτωση δεν με καλύπτει 5 ωρες οθονη.. Αναφέρομαι γενικά σε όσους περίμεναν & υποστήριζαν 30% καλύτερη κατανάλωση από επεξεργαστή. Το 30% που έλεγαν επιμένω ότι συνοδευόταν από τα ψιλά γράμματα "επί της κατανάλωσης του επεξεργαστή" & όχι συνολικά άρα αν τα βάλεις κάτω ελάχιστη βελτίωση. Εδώ και μια 2ετια (μην πω παραπάνω) όλη η δουλειά στην αυτονομία είναι η κατανάλωση οθόνης & το μέγεθος μπαταρίας, τα υπόλοιπα επηρεάζουν ελάχιστα. Και συμφωνώ η συσκευή έχει αρκετά μείον αλλά το deal break(για μενα) είναι η μπαταρία. Υ.γ. Στο βίντεο παραπάνω με το ζόρι 3.5 ώρες θα φτάσει. Είναι στο 39% με 2.15 sot/18h αναμονή. Edited April 15, 2017 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη μπαταρία ε δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο.Επομένως κρατάμε ακόμη ένα χρόνο το S7 Edge και πάμε για του χρόνου στο S9 :) Θα κάνουμε και οικονομία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Υ.γ. Στο βίντεο παραπάνω με το ζόρι 3.5 ώρες θα φτάσει. Είναι στο 39% με 2.15 sot/18h αναμονή. Ναι, εχεις δικιο. Η συγκεκριμένη αυτονομία είναι πολυ κακη. Ας περιμένουμε να δούμε πάντως. Οχι οτι διαφωνώ απλα παρα ειναι κακη για να ειναι στάνταρ αυτο. Ήθελα να ήξερα πως βγαλαν 7+ ωρες οθονης στο συγκριτικο vs iPhone αν ισχυει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη μπαταρία ε δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο.Επομένως κρατάμε ακόμη ένα χρόνο το S7 Edge και πάμε για του χρόνου στο S9 :) Θα κάνουμε και οικονομία.. Του χρόνου με τον νέο επεξεργαστή θα πάνε σε 3200 μπαταρία :lol: Κακά τα ψέματα το plus ΈΠΡΕΠΕ να είχε τουλάχιστον 3700 και πάνω μπαταρία και το άλλο 3200 και πάνω . Εκεί ίσως είχαν καλές αυτονομιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Να υποθέσω ότι εγώ με το s7 edge προχθές που έβγαλα 3.5 ώρες SOT και στην καλύτερη λίγο παραπάνω απο 5 είναι χαλασμενο.... Βέβαια εμένα προσωπικα με καλύπτει αλλα απορώ πως αναφερουν καποιοι οτι φτάνουν 6,7,8 ώρες SOT... Αυτό που θέλω να πω ότι η διάρκεια της μπαταρίας έχει να κάνει από πολλές παραμέτρους (και αρκετες φορες ειναι και υποκειμενικη) και δεν μπορεί να βγαινουν μεμονωμένα συμπερασματα... εχουμε να δούμε αρκετά SOT ακόμα.. .. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Να υποθέσω ότι εγώ με το s7 edge προχθές που έβγαλα 3.5 ώρες SOT και στην καλύτερη λίγο παραπάνω απο 5 είναι χαλασμενο.... Βέβαια εμένα προσωπικα με καλύπτει αλλα απορώ πως αναφερουν καποιοι οτι φτάνουν 6,7,8 ώρες SOT... Αυτό που θέλω να πω ότι η διάρκεια της μπαταρίας έχει να κάνει από πολλές παραμέτρους (και αρκετες φορες ειναι και υποκειμενικη) και δεν μπορεί να βγαινουν μεμονωμένα συμπερασματα... εχουμε να δούμε αρκετά SOT ακόμα.. .. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός σαν συμπέρασμα. Αυτό που βλέπω απόψεις του στυλ, άμα βγάζει 4 ώρες δε με καλύπτει ή άμα βγάζει 6πχ με καλύπτει.. Απο που ρε μεγάλε σε καλύπτει ή όχι ? Που ξέρεις αν ο άλλος βγάζει 4 επειδή έχει τέρμα την φωτεινότητα και όλα ανοιχτά, μπορεί να είναι ταξιτζης και να δουλεύει και χάρτες μαζί όλη μέρα. Το να λέμε λοιπόν τόσες ώρες βγάζει κτλ είναι άκυρο. Το να μας πει κάποιος που είχε το s7 edge ότι με αυτό έβγαζα 5 ώρες και με s8+ 3 ώρες, αυτό για μένα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Κατά τα άλλα όπως λέει και ο Παρασκευας πιο πάνω, το 30% αφορά την κατανάλωση του επεξεργαστή, δηλαδή ένα μικρό μέρος της συνολικής κατανάλωσης.. Και είναι δεδομένο ότι και τα 2 κινητά τα νέα θα βγάζουν λιγότερη αυτονομία, αρκετά λιγότερη. Το θέμα είναι αν θα βγάζουν τη μέρα, ειδικά σε όσους μας έχει κακομαθει το s7 edge που ήταν τέρας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts