Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω βάλει το update.zip στην sd κάρτα, χύμα, όχι σε φάκελλο,

κατεβάζω το PDA G955FXXU4CRL3 and CSC G955FOXM4CRL1 ( 3 ώρες ήθελε!!! )

και θα το φλασάρω μέσω odin....................Σωστά είμαι μέχρι εδώ;;;;

" Αφού την περάσεις και χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το τηλέφωνο, μπες στο recovery και πάτα την επιλογή "update from sd card" ...."

Αυτό πως γίνεται;;; Να μπω στο recovery δηλαδή...

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Επίσης αν χρειάζεται να κάνω wipe cache and data...Ελπίζω όχι

Update:

ok...όλα έγιναν όπως πρέπει και έχω τώρα pie

Ειναι πανευκολο φιλε:

Τώρα, επανεκκινήστε τη συσκευή σε κατάσταση αποκατάστασης(recovery) . Για το σκοπό αυτό, απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, περιμένετε τουλάχιστον 7 δευτερόλεπτα για να αφήσετε την οθόνη να γίνει μαύρη και, στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένα τα κουμπιά Bixby + Volume Up + Power μέχρι να δείτε την μπλε οθόνη.

Μετακινήστε το κύριο σημείο στην επιλογή " Εγκατάσταση ενημέρωσης από κάρτα SD ".

Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Εγκατάσταση ενημέρωσης από κάρτα SD, χρησιμοποιώντας το κουμπί τροφοδοσίας.

Επιλέξτε το αρχείο ενημέρωσης OTA που μεταφέρατε στο SDcard νωρίτερα τώρα.

Επιλέξτε Ναι στην επόμενη οθόνη για να επιβεβαιώσετε την εγκατάσταση.

Το Android 9 Pie OTA θα εγκατασταθεί τώρα. Θα επιστρέψετε στην αρχική οθόνη της αποκατάστασης μόλις γίνει. Επιλέξτε "τώρα επανεκκίνηση συστήματος" για να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο. Και τελειώσαμε!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δουλευει με ολα (σχεδον) τα hdmi output ή θελει "συμβατα"; Γιατι εχω ενα αγορασμενο, "καλο" υποτιθεται, αλλα δεν ελεγε κατι για DeX
Με όλα τα hdmi δουλεύει, τουλάχιστον στο note 9, οπότε δε νομιζω να έχει διαφορά..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Δουλευει με ολα (σχεδον) τα hdmi output ή θελει "συμβατα"; Γιατι εχω ενα αγορασμενο, "καλο" υποτιθεται, αλλα δεν ελεγε κατι για DeX

αν οντως ισχυει ,γιατι απλα το διαβασα απο καποιους στο xda με s8 που εβαλαν τη beta,τοτε απλα θα θελει ενα οποιοδηποτε hdmi καλωδιο οπως στο note για το dex.αν εχει καποιο παιδι εδω καλωδιο και την beta ας κανει μια δοκιμη να μας πει

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλησπερα.Θελω να βαλω καποιες εφαρμογες σε apk αλλα δεν μπορω.Εχω την beta pie εγκαταστησει.Που ειναι η εντολη για αγνωστες εφαρμογες να επιτρεπονται; Μηπως γνωρίζετε;

Καλησπερα.Θελω να βαλω καποιες εφαρμογες σε apk αλλα δεν μπορω.Εχω την beta pie εγκαταστησει.Που ειναι η εντολη για αγνωστες εφαρμογες να επιτρεπονται; Μηπως γνωρίζετε;
Ρυθμισεις/βιομετρικά δεδομένα και ασφάλεια. Αλλά νομίζω όταν πας να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή σου βγάζει ένα παράθυρο πρώτα αν δίνεις άδεια να εγκατασταθεί από άγνωστη πηγή έτσι και αλλιως

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Ρυθμισεις/βιομετρικά δεδομένα και ασφάλεια. Αλλά νομίζω όταν πας να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή σου βγάζει ένα παράθυρο πρώτα αν δίνεις άδεια να εγκατασταθεί από άγνωστη πηγή έτσι και αλλιως

Nαι σωστα,Το αρχειο που εβαζα ηταν αρχειο rename και οχι apk. Eαν δεις κανα κολπο για εγγραφη κλησεων πες μου.Εσυ εισαι ψαγμένος.

Nαι σωστα,Το αρχειο που εβαζα ηταν αρχειο rename και οχι apk. Eαν δεις κανα κολπο για εγγραφη κλησεων πες μου.Εσυ εισαι ψαγμένος.
Το ψάχνω και εγώ. Θα σου πω αν βρω κατι

Galaxy Z fold 5

Το ψάχνω και εγώ. Θα σου πω αν βρω κατι

Θα σου ημουν ευγνωμων εαν βρεις λυση και μου πεις (εστω και σε π.μ.).Ασχολουμαι με δημοσιογραφια και μου ειναι απαραιτητη η εγγραφη.Ξερεις με παιρνουν τηλ.και αρχιζουν να λενε...Που να τα συγκρατησω ολα.Με ειχε βολεψει τοσα χρονια τωρα.:(

Καλησπέρα Έχω το s8 plus εδώ και κάποιους μήνες και έχω παρατηρήσει ότι αν πάρεις φωτογραφία ένα κοντινό αντικείμενο θαμπώνει στις άκρες. πχ. αν πάρεις φωτ ένα κείμενο από τη μέση και κάτω η ποιότητα είναι μια χαρά όμως στο πάνω μέρος η ποιότητα είναι χειρότερη ή αν πάρεις ένα φαγητό πάνω και αριστερά στις άκρες υπάρχει θόλωμα. Όχι πάρα πολύ αλλά φαίνεται η διαφορά. Είναι λογικό αυτό ή έχει κάποιο πρόβλημα η κάμερα;

Εφόσον φωτογραφίζεις σε αυτόματο και επαγγελματική επιλογή και σου δίνει αποτέλεσμα όπως το περιγράφεις έχει θέμα ή ο φακός ή η πλακέτα. Αν όμως έχεις επιλέξει την επιλεκτική εστίαση πιθανότατα να σου θολώνει ( bokeh) λόγω λειτουργίας και φιλοσοφίας αυτού του είδους της φωτογραφίας.
Konakis.

Καλησπερα φιλοι μου. Αποφασισα να αλλαξω "στρατόπεδο" και να παω στο Huawei P20 PRO. Mε ανταλαγη συσκευής + καποιο χρηματικο ποσο από μένα.(μεταχειρισμένο ενοειτε)Εχω προσφατα περασει την pie και θελω να το γυρισω στην oreo.Το θελει καθαρό ο φιλος που θα το ανταλαξω. Μπορειτε να με βοηθησετε πως θα γυρισω πισω; Ευχαριστω.

Εφόσον φωτογραφίζεις σε αυτόματο και επαγγελματική επιλογή και σου δίνει αποτέλεσμα όπως το περιγράφεις έχει θέμα ή ο φακός ή η πλακέτα. Αν όμως έχεις επιλέξει την επιλεκτική εστίαση πιθανότατα να σου θολώνει ( bokeh) λόγω λειτουργίας και φιλοσοφίας αυτού του είδους της φωτογραφίας.

Και στο αυτόματο και στην επαγγελματική το κάνει μάλλον κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει και θα πάει για service.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει σπάσει το μπροστινό τζαμάκι της οθόνης χωρίς να έχει πρόβλημα η οθόνη. Όπου και αν ρώτησα θεσσαλονίκη το κόστος αντικατάστασης πάνω κάτω είναι 270 €. Έχω δεί στο ebay όμως τζαμάκια τα οποία τα παραγγέλνεις για να αντικαταστήσεις μόνο αυτά. Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? Αξίζει?

Θα δυσκολευτείς απίστευτα πολύ, και πιθανό να σπάσεις και την οθονη

Από εμπειρία μου σε άλλα κινητά αυτό. Συν ελάχιστοι θα ρισκαρουν να στο κάνουν

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπέρα

Παρατηρησα στο phone info ότι το clock speed ειναι στο 455 MHz-1.69 GHz, δεν είναι πολύ χαμηλά;;;

Αντίστοιχα στο Α6 plus μου βγάζει 653 MHz - 1.8 GHz!

Καλησπέρα

Παρατηρησα στο phone info ότι το clock speed ειναι στο 455 MHz-1.69 GHz, δεν είναι πολύ χαμηλά;;;

Αντίστοιχα στο Α6 plus μου βγάζει 653 MHz - 1.8 GHz!

Ο Exynos 8895 που φοράει το κινητό είναι ένας 8πύρηνος επεξεργαστής με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2,3ghz και 4 στα 1,7ghz. Εσύ προφανώς βλέπεις τον χρονισμό για τη δεύτερη τετράδα. Μια χαρά είναι.

[/color]

Ο Exynos 8895 που φοράει το κινητό είναι ένας 8πύρηνος επεξεργαστής με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2,3ghz και 4 στα 1,7ghz. Εσύ προφανώς βλέπεις τον χρονισμό για τη δεύτερη τετράδα. Μια χαρά είναι.

Γιατί να μη λέει τον χρονισμό της πρώτης τετράδας; και του Α6 είναι λογικό να είναι υψηλότερη;

Οι Cortex-a53 που έχει το Α6 plus στα 14nm, είναι για "επιδόσεις".

Αντίστοιχα αυτή η 4αδα στο s8 στα 10nm, είναι για οικονομία, όταν δεν χρειάζεται να πάρει μπρος η 4αδα με τους mm2 στα 2.3ghz.

Με πιο απλά λόγια, η 4αδα του Α6 plus είναι η 4αδα για ρελαντί στο s8 plus. Που πάλι είναι στα 10nm στο s8, οπότε καμία επαφή με τα 14 του A6 plus.

Που ακριβώς είδες το περίεργο;

Οι Cortex-a53 που έχει το Α6 plus στα 14nm, είναι για "επιδόσεις".

Αντίστοιχα αυτή η 4αδα στο s8 στα 10nm, είναι για οικονομία, όταν δεν χρειάζεται να πάρει μπρος η 4αδα με τους mm2 στα 2.3ghz.

Με πιο απλά λόγια, η 4αδα του Α6 plus είναι η 4αδα για ρελαντί στο s8 plus. Που πάλι είναι στα 10nm στο s8, οπότε καμία επαφή με τα 14 του A6 plus.

Που ακριβώς είδες το περίεργο;

Μάλλον εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι καλά με τους χρονισμούς. Νομίζω ότι θα πρέπει να μου δείχνει την τετράδα των "γρήγορων" όπως δείχνει και στο Α6 γιατί μου δείχνει την αργή τετράδα;

Βασικά όλο αυτό ξεκίνησε γιατί έχω την εντύπωση πως έχει πέσει η απόδοση του κινητού και επίσης ότι τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία.

Θα σου έλεγα να κάνεις μια επαναφορά, αλλά με την pie να έρχεται σε 1 μήνα μαξ, δεν αξίζει ο κόπος νομίζω.

Περίμενε να γίνει διαθέσιμη η pie και κάνε καθαρή εγκατάσταση απλά.

Εκτός αν επείγει φυσικά το θέμα.

Θα σου έλεγα να κάνεις μια επαναφορά, αλλά με την pie να έρχεται σε 1 μήνα μαξ, δεν αξίζει ο κόπος νομίζω.

Περίμενε να γίνει διαθέσιμη η pie και κάνε καθαρή εγκατάσταση απλά.

Εκτός αν επείγει φυσικά το θέμα.

Οκ ευχαριστώ

Μπορώ να αλλαξω το χρώμα της ειδοποίησης led, ανάλογα με την εφαρμογή? (αλλο χρωμα για κλήσεις, αλλο για viber, αλλο για mail κλπ) και απο που? ή ειναι προκαθορισμένα απο την σαμσουνγκ?

https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/what-the-colours-on-the-small-light-led-mean/

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μπορώ να αλλαξω το χρώμα της ειδοποίησης led, ανάλογα με την εφαρμογή? (αλλο χρωμα για κλήσεις, αλλο για viber, αλλο για mail κλπ) και απο που? ή ειναι προκαθορισμένα απο την σαμσουνγκ?

https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/what-the-colours-on-the-small-light-led-mean/

Μπορείς αλλά μόνο με app από το PlayStore.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)