nikos523 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Αν δεν έχετε διαπιστώσει κάποιο θέμα με υπηρεσίες του εκάστοτε παρόχου, δεν χρειάζεται επαναφορά για να αλλάξει το csc. Τα csc της Samsung είναι λίγο κουλουβάχατα γιατί είναι έτσι από το 2010 με το gs1. Εγώ θυμάμαι ακόμα τα περισσότερα γιατί με το πρώτο galaxy s, φλασαρα 2 3 φορές τη μέρα για κάνα χρόνο :lol: Αλλά με ένα "xxx csc" στο google θα σας βγάλει αποτέλεσμα κατευθείαν ούτως ή άλλως, από sammobile ή xda. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Καλημέρα σε όλους,τελικά μεταμεσονύχτια έκανα επαναφορά πάλι και στήσιμο και έγινε όπως ήταν αρχικά και πήρα και την αναβάθμιση!ούτε nba να έβλεπα:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Χα χα χα σωστός :) ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Καλημερα σας. Βρε παιδια κατι εχω ενεργοποιησει μαλλον γιατι κατα συντομες χρονικες περιοδους μου βγαζει εναν ηχο...σαν ειδοποιηση. Τι να ψαξω να το απενεργοποιησω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Ξέρετε αν εχει βγεί κανένα mod που να μπορούμε να μικρύνουμε την μπάρα πλοήγησης στο ορεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Ξέρετε αν εχει βγεί κανένα mod που να μπορούμε να μικρύνουμε την μπάρα πλοήγησης στο ορεο?https://play.google.com/store/apps/details?id=substratum.draco.systemmods Αυτό μέσω substratum-andromeda πιστεύω θα σου κάνει την δουλειά που θες. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 (edited) Καλησπερα! στο σ8 μου μπαινω facebook απο τον οπερα (δεν εχω εφαρμογη facebook) αλλα ενω στο παλιο μου κιν μπορουσα να στειλω φωτο σε μυνημα σε εναν φιλο μου π.χ. τωρα στο σαμσουνγκ δεν μπορω, δεν μου εχει την επιλογη να ανοιξω τον φακελο με τις φωτο να επιλεξω καποια. Ειναι καποιο μποκαρισμα απο σαμσουνγκ η κατι αλλο? εχω παραχωρησει δικαιωματα κανονικα. oreo φοραω https://imgur.com/a/Byn1Zj8 Edited June 1, 2018 by sokonik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Με browser έτσι γίνεται.... βάλε τουλάχιστον την εφαρμογή Facebook light ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Φίλος μου με g5 και την ίδια έκδοση όπερα έχει αυτήν την επιλογή. Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Το βελάκι κάτω δεξιά τι επιλογές έχει? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=substratum.draco.systemmods Αυτό μέσω substratum-andromeda πιστεύω θα σου κάνει την δουλειά που θες. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Θέλει ροοτ αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 αυτες τις επιλογές έχει... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Θέλει ροοτ αυτό?Όχι απαραίτητα. Με root παίζει "πιο εύκολα" αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Χωρίς θέλει σύνδεση σε υπολογιστή για κάποιες φάσεις του σεταρισματος. Μπες και διάβασε αναλυτικά τι και πως στο XDA. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Αναβάθμιση. Συσκευή απο Vodafone Italia Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Αναβάθμιση. Συσκευή απο Vodafone Italia Ε σου ήρθε με καθυστέρηση ενός μήνα περίπου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 :-) ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 (edited) Είδα στις πληροφορίες λογισμικού ότι το csc code του δικού μου είναι ΕUR/EUT/ITV.Ιταλικό με λίγα λόγια.] Το έχω σετάρει βέβαια με κάρτα cosmote και έχει προφανώς γυρίσει σε ελληνικό. εχει πάρει ήδη όλα τα updates. Θα παίρνω τις ενημερώσεις με βάση την ιταλική ρομ ή την ελληνική; Edited June 9, 2018 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Είδα στις πληροφορίες λογισμικού ότι το csc code του δικού μου είναι ΕUR/EUT/ITV.Ιταλικό με λίγα λόγια.] Το έχω σετάρει βέβαια με κάρτα cosmote και έχει προφανώς γυρίσει σε ελληνικό. εχει πάρει ήδη όλα τα updates. Θα παίρνω τις ενημερώσεις με βάση την ιταλική ρομ ή την ελληνική; ελλνική θα παίρνεις Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Ευχαριστώ για την απαντηση! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Τι δείχνει το csc: XXX/YYY/ZZZ XXX= Χώρα αναβαθμίσεων YYY= Χώρα σιμ ZZZ= Χώρα προέλευσης Έχεις eur, οπότε unbranded Ελληνικό (και όχι "ευρωπαϊκό" όπως αρκετοί νομίζουν). Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Εντάξει έχω καταλάβει τι παίζει,απλά δεν θυμάμαι στο 7άρι να άλλαζε το csc αναλόγως την sim. Ή τουλάχιστον δεν είχα δώσει τόση σημασία.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Εντάξει έχω καταλάβει τι παίζει,απλά δεν θυμάμαι στο 7άρι να άλλαζε το csc αναλόγως την sim. Ή τουλάχιστον δεν είχα δώσει τόση σημασία.:lol: Όντως δεν άλλαζε... Είναι καινούριο κολπακι της Samsung. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 όσο ζεις μαθαίνεις με την sammy. όλα καλά λοιπόν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Παιδια μετα την τελευταια αναβαθμιση ,εχει παρατηρησει κανεις μεγαλη καταναλωση μπαταριας απο την εφαρμογη samsung email? Ποτε δεν μου καταναλωνε πολυ μπαταρια η συγκεκριμενη εφαρμογη παλιοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εγώ θυμάμαι τις πρώτες μέρες που αναβάθμισα είχε 2 3 εφαρμογές να δείχνουν battery drain για πρώτη φορά. Μια εξ αυτών το inbox της google. Και τα νούμερα είναι λίγο παρακάτω στην αυτονομία, αλλά δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Είναι υπέρ αρκετή στην χρήση μου! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts