Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω και πάλι χρειάζεται. Εγώ κάνω πάντως. Σιγά. Σε 10 δευτερόλεπτα έχει ανοίξει πάλι

Sent using Tapatalk

Ναι, κι εγώ κάνω πάντα, απλά μετά χάνεις τα στατιστικά της μπαταρίας.

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα...ειχα εχθες στα χέρια μου ενα s8+ και ενα ενα s8...και τα 2 η μπροστα καμερα(selfie) μου φαινοταν πολυ θολη και μωβιζε παρα πολυ τα προσωπα σε σχεση με το s7 edge μου...ετσι ειναι ή εχουν και τα 2 προβλημα;;ειδικα το απλο s8 δεν ειχε πειραξει τιποτα ο κατοχος γιατι δεν ξερει και δεν ασχολείται...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Καλησπέρα...ειχα εχθες στα χέρια μου ενα s8+ και ενα ενα s8...και τα 2 η μπροστα καμερα(selfie) μου φαινοταν πολυ θολη και μωβιζε παρα πολυ τα προσωπα σε σχεση με το s7 edge μου...ετσι ειναι ή εχουν και τα 2 προβλημα;;ειδικα το απλο s8 δεν ειχε πειραξει τιποτα ο κατοχος γιατι δεν ξερει και δεν ασχολείται...

Σε παλαιότερη ανάρτηση που είχα κανει,το είχα αναφέρει και εγώ,και μου έκανε εντύπωση!μωβιζει και είναι αρκετά ποιο ανοιχτόχρωμο σε βαθμό που μερικές φορές σέρνω αριστερά να έρθουν τα φίλτρα για να βάλω το αυτόματο για να γίνει ποιο σκούρο!

Ναι, κι εγώ κάνω πάντα, απλά μετά χάνεις τα στατιστικά της μπαταρίας.
Δεν τα κοιτάω καν οπότε δεν με νοιάζει. Άμα είναι κάθε φορά να κοιτάω τι χρόνους βγάζω δεν κάνουμε δουλειά. Θα κάνω 1-2 τεστ και 1-2 συγκρίσεις και τέλος.

Το θέμα είναι να με βγάζει μέσα στη μέρα με την χρήση που κάνω ανεξάρτητα τι χρόνους κάνει.

Sent using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν τα κοιτάω καν οπότε δεν με νοιάζει. Άμα είναι κάθε φορά να κοιτάω τι χρόνους βγάζω δεν κάνουμε δουλειά. Θα κάνω 1-2 τεστ και 1-2 συγκρίσεις και τέλος.

Το θέμα είναι να με βγάζει μέσα στη μέρα με την χρήση που κάνω ανεξάρτητα τι χρόνους κάνει.

Sent using Tapatalk

Πολύ σωστός.... το μόνο που κοιτάμε γενικά είναι αν κάποια εφαρμογή τρώει πολυ μπαταρία, να έχουμε τον νου μας.

αυτόν τον οδηγό τον είδατε;;;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=464140

Ακολούθησα τον οδηγό και όλα πήγαν καλά! Τώρα έχω oreo:)

Σε ευχαριστώ!

Δεν γράφει πουθενά αν χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.....καμμιά ιδέα;

Σε ευχαριστώ!

Δεν γράφει πουθενά αν χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.....καμμιά ιδέα;

Ξέρουμε αν ακολουθώντας τον οδηγό χάνουμε την εγγύηση;

Σε ευχαριστώ!

Μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις και ειδικά εαν αλλάζεις έκδοση (7.0 -> 8.0), καλό είναι να γίνεται επαναφορά εργοσταστιακών για εξάλειψη τυχόν conflicts που μπορεί να παρουσιαστούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν γίνει αυτό τότε θα έχεις σίγουρα θέμα. Απλώς βγάζεις από την εξίσωση τη συγκεκριμένη παράμετρο.

Google Pixel 9 Pro XL

Σε ευχαριστώ!

Καλημερα σε αναβαθμισε το υπαρχον firmware δηλ ειναι update σε αυτο που εχεις ή σε πηγαινει σε καινουριο; Εγω που εχω πχ cosmote firmware θα παραμεινω σε αυτο ακομα κ μετα απο επαναφορα σε εργοστασιακες ή θα παω σε αυτο που ειχε εργοστασιακα το ιταλικο;

Όσοι έχετε ορεο πείτε μας εντυπώσεις γιατί ζηλεύουμε και εμείς

Ακριβώς!!

Τι διαφορές υπάρχουν?

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Εγώ αναβάθμισα τελικά μιας και το i7 πλέον είναι σταθερό με το ios11, οπότε έχω backup.

Κατά τα υπόλοιπα, πέρα από μπλιμπλίκια εδώ κι εκεί που ξέρουμε ήδη, ούτε που καταλαβαίνεις την διαφορά όπως είναι λογικό.

Θα φανεί στο χρόνο αν έχει καλύτερη διαχείριση πόρων και ενέργειας, τα υπόλοιπα λίγη σημασία έχουν.

Ωστόσο πλέον έχει βγει στα quick toggles το wifi calling, αλλά δεν ξέρω αν το υποστηρίζει ο πάροχος μου (1&1).

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Τελικά αντί για 24 ώρες έκανε 100, αλλά ήρθε τελικά η αναβάθμιση στα γερμανικά.36fc9a1fdb264301aed9228621b8410b.jpg87b215afb22506bf1070c66a839c810d.jpg20279d6c104ca0b38d479172823f4cc5.jpg9d05b6257687a0d8c644c89bf030585b.jpg5b58e20dbbd51bd7e8b8aeb3127bfb18.jpg0e8ebde316bc082c6beac401ec46be4c.jpg

Τπτ δεν μου ήρθε και έχω γερμανικό

Τπτ δεν μου ήρθε και έχω γερμανικό
Γερμανικό δηλαδή ήταν unbranded ευρωπαϊκό και εσύ όταν το πήρες έβαλες μέσα την γερμανική σου σιμ, το άνοιξες, έκανες επαναφορά και γύρισε σε γερμανικό (dbt). Σωστά;

Αλλιώς αν είσαι Ελλάδα γύρισε σε ελληνικό ή είναι branded.

Υποθέσεις κάνω πάντα.

Γερμανικό δηλαδή ήταν unbranded ευρωπαϊκό και εσύ όταν το πήρες έβαλες μέσα την γερμανική σου σιμ, το άνοιξες, έκανες επαναφορά και γύρισε σε γερμανικό (dbt). Σωστά;

Αλλιώς αν είσαι Ελλάδα γύρισε σε ελληνικό ή είναι branded.

Υποθέσεις κάνω πάντα.

Το αγόρασα από γερμανικό Amazon, και έβαλα ελληνική Sim, από όσο είδα το προοριζόταν για την γερμανική αγορά

Και πλέον είναι Ελληνικό.

Και το δικό μου υποτίθεται ότι προοριζόταν για Ελβετία, το αγόρασα από Ελλάδα, αλλά εφόσον έβαλα την γερμανική μου σιμ και έκανε επαναφορά, έγινε unbranded γερμανικό!

ρε παιδια θελω να περασω την ορεο συμφνα με τον οδηγο . τα κατεβασα τα αρχιεα στο κινητο μονο κ τα εκανα αντιγραφη στην καρτα sd . να τα περασω κ στον υπολογιστη οπως εκανα παντα για να γινει η διαδικασια ? ΓΙΑΤΙ με μπερδεψε που θελει στο τελος να γινει η διαδικασια μεσω της καρτας μνημνης απτο κινητο. και ποια αρχεια απατα 3 θελει να τα κανεις extract απο αυτα που κατεβαουμε απο αυτα τα 3 ? πιστευω θα το καταφερω το εχω ξανακανει ελπιζω ναμη το μπρικαρω Edited by tresor_jim

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

To sammobile ανεβασε τα πρώτα oreo για το 955F https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8-plus/SM-G955F/

Μπορώ να το κατεβασω και να το κανω flash με το odin η θα εχω θεμα με updates και knox; Δεν εχω προβλημα να περιμενω για το ΟΤΑ αλλα αν μπορω να το βαλω τωρα γιατι οχι

Εμένα με το odin δεν με άφηνε να πάω παρακάτω κολλούσε στο pc κ το σταμάτησα όποτε έρθει μόνο του

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εμένα με το odin δεν με άφηνε να πάω παρακάτω κολλούσε στο pc κ το σταμάτησα όποτε έρθει μόνο του

Δεν λες καλά που δεν σε άφησε πριν το κολλήσεις και παει για πέταμα το κινητό... τυχερός είσαι!

Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγες στο oreo και ιδικά στο πως δουλεύει ο odin και αυτο που πήγες να κάνεις ήταν σχεδόν 80% ρίσκο.

Edited by thanos1989

Όντως, σήμερα ήρθε στις γερμανικές συσκευές.ca0273b5f267beb5bf804a3105a08850.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πέρασα την αναβάθμιση από τον οδηγό άνετα και ωραία.

Από τα τρία αρχεία μόνο το AOL 5 ODIN κατέβασα στον υπολογιστή και το έκανα extract σε ένα φάκελο στη επιφάνεια εργασίας, ώστε να τα χρησιμοποιήσω με το ODIN tool.

Τα άλλα δύο τα αντέγραψα όπως είναι σε μορφή zip δηλαδή στην sd κάρτα.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είναι πολύ γρήγορη και smooth η λειτουργία του. Για μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω, επειδή το έχω λιώσει για να το σεταρω από την αρχή.

Edited by Green_Dragon

Δεν λες καλά που δεν σε άφησε πριν το κολλήσεις και παει για πέταμα το κινητό... τυχερός είσαι!

Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγες στο oreo και ιδικά στο πως δουλεύει ο odin και αυτο που πήγες να κάνεις ήταν σχεδόν 80% ρίσκο.

Είχα περάσει αρκετές φορές στο.προσφατο παρελθόν με odin. Χαίρομαι που είμαι τυχερός αν έκανα βλακεια αλλά ποιο ήταν πιστεύεις το μεγαλύτερο λάθος μ πέρασα τα αρχεία που ειχα κατεβάσει στο κινητό τα πέρασα στον υπολογιστή κ τα έκανα extract μετά έβαλα τη συσκευή σε download Mode τη σύνδεσα στο pc κ πήγα να τα περάσω μέσα στο bl κ στο ap κολλούσε

S10+ <3

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)