int70 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς lag στο scroll στο Facebook? Εδώ και τρεις μέρες στην εφαρμογή σέρνεται ενώ από browser δεν έχει θέμα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Λογικά εχει προβλημα η εφαρμογη.Εγω την απαγκατεστησα ,εκανα clear τα παντα, και την ξαναπερασα.Γενικα οταν κανει Update το FB ΔΕΝ "κάθεται"καλα.Οποτε παντα ,το ξαναπερναω απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 εχουμε καποια πληροφορια ποτε βγαινει η anroid 8 για s8 k s8+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 εχουμε καποια πληροφορια ποτε βγαινει η anroid 8 για s8 k s8+?Ακούγεται σε διάφορα sites για πριν το τέλος του Ιανουαρίου. Βέβαια ακόμη και αυτό να γίνει, που δεν το πιστεύω, μην την περιμένεις πριν τον Μάρτιο... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 εχουμε καποια πληροφορια ποτε βγαινει η anroid 8 για s8 k s8+? Μεσα στον Φεβρουάριο το αργότερο όπως έχουν πει! Μακάρι μέχρι τέλος Ιανουαρίου... και χωρίς προβλήματα γιατί μετά θα φάμε άλλον έναν μηνα για να τα διορθώσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Και μετά διαβάζεις αυτό... https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-android-oreo-update-to-arrive-during-february-1138/ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Και μετά διαβάζεις αυτό... https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-android-oreo-update-to-arrive-during-february-1138/ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως επειδή το είχα το S6 για 2 χρόνια πρέπει να πω ότι οι αναβαθμίσεις ήταν πολύ πονεμένη ιστορία οπότε μακάρι να την πάρουν αυτήν νωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Αν φτιάξει ακόμα πιο ελαφρύ τον λαντσερ που πάει καλά κ τώρα σε σχέση με παλιά φτιάξει και πιο συχνές αναβαθμίσεις αν κ πιστεύω το έχει στα σχέδια της γιατί η πίτα μικραίνει με τον ανταγωνισμό θα μας προσφέρει κ αυτό στο μέλλον πιο καλές κ συχνές αναβαθμίσεις... Κ είναι ενας μικρός μύθος αν κάποιος θέλει να αναβαθμιστεί σε νέα συσκευή δεν νομίζω να τον κρατήσουν τα εικονίδια... Γιατί να το νέο έχει κάρτα μνήμης δικαρτο δύο κάμερες κτλ όχι δεν θα τον κρατήσει η αναβάθμιση ας μη κρυβόμαστε πίσω απτό δάχτυλο μας όπως επίσης τα update που μας δίνουν ψυχολογικα μας αρέσουν δεν προσφέρουν κάτι τρελό... Στο Android αλλάζεις ότι θες.. Ναι όταν διορθώσει bugs αξίζει εγώ μιλάω για μια αναβάθμιση από σταθερή σε. Η σταθερή αναβάθμιση κ τρώμε το ξενέρωμα μετά Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Αύριο κλείνει το πρόγραμμα της beta οπότε αναμένουμε την 8.0 μέχρι τέλος του μήνα. Edit: Πάντως εντελώς απαράδεκτη η Samsung. Κοντεύει χρόνος που ανακοινώθηκε το S8 και ακόμα στην 7.0 είμαστε. Edited January 16, 2018 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Έχω την εντύπωση με το S9 προ των πυλών ίσως καθυστερήσει η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Μια ερώτηση έτσι κουβέντα να γίνεται... Με ενοχλεί αφάνταστα να κάνει ανανέωση μια σελιδα στο ίντερνετ κ μάλιστα σχετικά γρήγορα.. Θέλω ρε παιδί μ όταν μπω ξανά μετά από μισή ώρα στο my phone να διαβασω τη σελίδα που είχα αφήσει στην μέση μετά θα κάνω εγώ την ανανέωση μ. Υπάρχει κάποιος τρόπος Ναμη γίνεται αυτό η κάποιο ίντερνετ. Λογικά όχι... Κ ρωτάω εγώ τώρα τι φταίει για αυτό; πόσα gb ram να βάλουν για να σταματήσει να το κάνει αυτό 12; δεν είναι θέμα ραμ τι φταίει κ δεν το διορθώνουν; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Απογοητευμένος από τις τιμές του Pixel XL 2 είμαι σε σκέψη για S8+ στην τιμή που είναι πλέον. Αν και με κρατάει πολύ να κάνω το βήμα ελέω TW, το ότι θέλω κινητό με καλή κάμερα και οθόνη, συγκλίνω στο s8+. Αν και ξέρω ότι τέλος το πείραγμα ελέω knox. Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο. Π.χ. ενημερώσεις διαφορετικές ανά χώρα που προορίζεται ή κάτι τέτοιο? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Απογοητευμένος από τις τιμές του Pixel XL 2 είμαι σε σκέψη για S8+ στην τιμή που είναι πλέον. Αν και με κρατάει πολύ να κάνω το βήμα ελέω TW, το ότι θέλω κινητό με καλή κάμερα και οθόνη, συγκλίνω στο s8+. Αν και ξέρω ότι τέλος το πείραγμα ελέω knox. Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο. Π.χ. ενημερώσεις διαφορετικές ανά χώρα που προορίζεται ή κάτι τέτοιο? Δε καταλαβαίνω γιατί σκαλώνετε όλοι με τον TW (και τον εκάστοτε stock launcher). Nova και όλα γίνονται απλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Δε καταλαβαίνω γιατί σκαλώνετε όλοι με τον TW (και τον εκάστοτε stock launcher). Nova και όλα γίνονται απλά!Δεν είναι θέμα UI αλλά γενικότερης συμπεριφορασ αλλά και bloat. Πάρε στοκ android στα ίδια specs και θα καταλάβεις. Άσχετα από αυτά όμως πιο πολύ με ενδιαφέρει αν αποφασίσω να το πάρω αν πρέπει να προσέξω/σκεφτω κάτι άλλο. Όπως πχ αν είναι "ελληνικο" ή για άλλη χώρα EU κλπ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εγώ πάντως παιδιά, χωρίς να έχω ναυαρχίδα της Samsung, έχω το Α5 2017, έχω εντυπωσιαστει. Το τελευταίο Samsung που είχα ήταν το s4. Sent from my SM-A520F using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 ο launcer ειναι φοβερος του s8+ εχουν βελτιωθει αρκετα.και ειναι οτι καλυτερο η συσκευη μεχρι την ελευση του s9+/s9 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Δεν είναι θέμα UI αλλά γενικότερης συμπεριφορασ αλλά και bloat. Πάρε στοκ android στα ίδια specs και θα καταλάβεις. Άσχετα από αυτά όμως πιο πολύ με ενδιαφέρει αν αποφασίσω να το πάρω αν πρέπει να προσέξω/σκεφτω κάτι άλλο. Όπως πχ αν είναι "ελληνικο" ή για άλλη χώρα EU κλπ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Προχωρά φίλε μου, δεν υπάρχει κάτι να σε συμβουλεύσει κάποιος!τώρα αν σε απασχολεί το να θέλεις να πάρεις την αναβάθμιση μια με δύο μέρες νωρίτερα γιατί χώρα με χώρα διαφέρουν στις αναβαθμίσεις κάποια 24ωρα!ένα θέμα που υπήρχε ήταν στις αρχικές παρτίδες με τη ροζ οθόνη αλλά μερικά βγάλανε την ρύθμιση οθόνης και αλλά δεν παρουσίασαν τπτ!τρομερή συσκευή προχώρα άφοβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Προχωρά φίλε μου, δεν υπάρχει κάτι να σε συμβουλεύσει κάποιος!τώρα αν σε απασχολεί το να θέλεις να πάρεις την αναβάθμιση μια με δύο μέρες νωρίτερα γιατί χώρα με χώρα διαφέρουν στις αναβαθμίσεις κάποια 24ωρα!ένα θέμα που υπήρχε ήταν στις αρχικές παρτίδες με τη ροζ οθόνη αλλά μερικά βγάλανε την ρύθμιση οθόνης και αλλά δεν παρουσίασαν τπτ!τρομερή συσκευή προχώρα άφοβα! Άμα μιλάμε για τόσο λίγο δεν έχω θέμα. Μην είναι όπως παλιά η LG που άλλα έδιναν την αναβάθμιση και άλλα καθόλου. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Άμα μιλάμε για τόσο λίγο δεν έχω θέμα. Μην είναι όπως παλιά η LG που άλλα έδιναν την αναβάθμιση και άλλα καθόλου. Δεν υπάρχει αυτό το θέμα!στο 7edge είχα ελληνικό από Γερμανό και τώρα στο 8+ έχω από σκρουτζ είναι ελάχιστες οι μερες μεταξύ τους!αλλά γενικά στο θέμα με τα πάτς ασφαλείας καθυστερεί η σαμσουνγκ γενικά και όπως.εχεις καταλάβει και την 8αρα αργεί να την δώσει σε όλους! Όσον αφορά για το touchwiz εμένα μαρεσει πολύ και σε σχέση με άλλους launcher το προτιμώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Δεν υπάρχει αυτό το θέμα!στο 7edge είχα ελληνικό από Γερμανό και τώρα στο 8+ έχω από σκρουτζ είναι ελάχιστες οι μερες μεταξύ τους!αλλά γενικά στο θέμα με τα πάτς ασφαλείας καθυστερεί η σαμσουνγκ γενικά και όπως.εχεις καταλάβει και την 8αρα αργεί να την δώσει σε όλους! Όσον αφορά για το touchwiz εμένα μαρεσει πολύ και σε σχέση με άλλους launcher το προτιμώ! Καλά στο θέμα γενικότερα των updates ξέρω ότι δεν παίρνω google. Όπως και στο θέμα TW που επίσης όμως ξέρω ότι πουθενα δεν θα βρω το στοκ android. Οπότε εκεί έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει εναλλακτική. Αφού φοβόμουν τυχόν διαφοροποιήσεις μεταξύ χωρών όπως είπα ή κάτι άλλο που μπορεί να μου διέφευγε. Βλέπεις από S4 και μετά όταν και αποφάσισε να κλειδώσει με knox counter τα κινητά δεν ασχολήθηκα ούτε στο ελάχιστο με samsung. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Αν κ δε βλέπω να υπάρχει θέμα με το touch με κάποια τεστ. Όταν γυριζω το κινητό οριζόντια στη δεξιά πλευρά της οθόνης δεν με αφήνει να αλλάξω εικόνες όταν σερνω το χέρι μ οριζόντια . Απτην αριστερή με αφήνει όταν το γυριζω! κάθετα αφήνει κανονικά. Επίσης με αφήνει όταν το κινητό είναι οριζόντια στις εικόνες κ κάνω κάθετα το δάχτυλο στη δεξιά μεριά αλλάζει η εικόνα.. Ειναι bug? Η δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλά στο θέμα γενικότερα των updates ξέρω ότι δεν παίρνω google. Όπως και στο θέμα TW που επίσης όμως ξέρω ότι πουθενα δεν θα βρω το στοκ android. Οπότε εκεί έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει εναλλακτική. Αφού φοβόμουν τυχόν διαφοροποιήσεις μεταξύ χωρών όπως είπα ή κάτι άλλο που μπορεί να μου διέφευγε. Βλέπεις από S4 και μετά όταν και αποφάσισε να κλειδώσει με knox counter τα κινητά δεν ασχολήθηκα ούτε στο ελάχιστο με samsung.Πρέπει να διαλέξεις τι θέλεις για αρχή. Αν θέλεις μια συσκευή γρήγορη αλλά σχετικά άδεια, ή αν θέλεις διάφορα extra features, ευκολίες και το οικοσύστημα της samsung. Γιατί αυτά πληρώνεις, όχι τα ωμά specs (αρκετά από αυτά τέλος πάντων) που μπορείς να βρεις και στα μισά λεφτά. Είναι όπως πολλοί ας πούμε που τα απενεργοποιούν ολα, χαμηλώνουν τα παντα, ανοίγουν μια εφαρμογή και μετά κλείνουν όλες τις εφαρμογές, βάζουν autokill και άλλα τετοια. Έχουν δηλαδή ανάγκη από μια συσκευή 150€, αλλά αγοράζουν ναυαρχίδα πανάκριβη και τελικά πάει χαμένη, αφού δουλεύει ρελαντί. Υγ. Προφανώς το αναφέρω σαν παράδειγμα λάθους συσκευής για την εκάστοτε χρηση, μιας και είναι εύκολα κατανοητό λόγο του ότι συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις και το βλέπουμε συχνά. Όχι για εσένα ή γενικότερα σε κάποιον συγκεκριμένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Πρέπει να διαλέξεις τι θέλεις για αρχή. Αν θέλεις μια συσκευή γρήγορη αλλά σχετικά άδεια, ή αν θέλεις διάφορα extra features, ευκολίες και το οικοσύστημα της samsung. Γιατί αυτά πληρώνεις, όχι τα ωμά specs (αρκετά από αυτά τέλος πάντων) που μπορείς να βρεις και στα μισά λεφτά. Είναι όπως πολλοί ας πούμε που τα απενεργοποιούν ολα, χαμηλώνουν τα παντα, ανοίγουν μια εφαρμογή και μετά κλείνουν όλες τις εφαρμογές, βάζουν autokill και άλλα τετοια. Έχουν δηλαδή ανάγκη από μια συσκευή 150€, αλλά αγοράζουν ναυαρχίδα πανάκριβη και τελικά πάει χαμένη, αφού δουλεύει ρελαντί. Υγ. Προφανώς το αναφέρω σαν παράδειγμα λάθους συσκευής για την εκάστοτε χρηση, μιας και είναι εύκολα κατανοητό λόγο του ότι συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις και το βλέπουμε συχνά. Όχι για εσένα ή γενικότερα σε κάποιον συγκεκριμένα :) Πόσο συμφωνώ μαζί σου. Μετά το s7 edge έκανα μια αλλαγή σε oneplus 3T κι έπαθα αυτό που περιγράφεις. Πολύ καλή συσκευή, πολύ δυνατό, γρήγορο... Αλλά μου λείπει το οικοσύστημα της Samsung, και φυσικά η οθόνη της. Είναι καθαρά θέμα γούστου, αναγκών κτλ. Γι'αυτό δε μπαίνω σε συγκρίσεις όταν μου ζητηθεί. Από αύριο πίσω στο s8 plus λοιπόν κι εγώ... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Όποιος ξέρει ας μ πει για το θέμα με τις φώτο κ το touch 2 μην παραπισω. Στο 8plus βλέπουμε ακόμα καλύτερη υλοποίηση του tw. Όσο για το θέμα οθόνης έβαλα να δω βιντεακι σύγκριση με το iphone x και όπως παραδέχτηκαν και οι υπόλοιποι έδειχνε καλύτερα στο s8. Εδώ δεν ταιριάζει ότι πληρώσεις παίρνεις.. Γιατί ναι μεν οθόνες samsung έχει κ αυτό αλλά δεύτερης κατηγορίας... Είδα το mi max σήμερα σχεδόν tablet.. Κανονικές διαστάσεις σε ίντσες.. Εμάς μόνο στο ύψος είναι 6.2. Αλλά δεν χορταίνεις οθόνη Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Όποιος ξέρει ας μ πει για το θέμα με τις φώτο κ το touch 2 μην παραπισω. Στο 8plus βλέπουμε ακόμα καλύτερη υλοποίηση του tw. Όσο για το θέμα οθόνης έβαλα να δω βιντεακι σύγκριση με το iphone x και όπως παραδέχτηκαν και οι υπόλοιποι έδειχνε καλύτερα στο s8. Εδώ δεν ταιριάζει ότι πληρώσεις παίρνεις.. Γιατί ναι μεν οθόνες samsung έχει κ αυτό αλλά δεύτερης κατηγορίας... Είδα το mi max σήμερα σχεδόν tablet.. Κανονικές διαστάσεις σε ίντσες.. Εμάς μόνο στο ύψος είναι 6.2. Αλλά δεν χορταίνεις οθόνηΕμένα το νέο φορμάτ μου είχε αρέσει από την αρχή. Η οθόνη του s7 edge που είχα μου φαινόταν μικρή. Στο s8 plus όπως λες απλά χορταστική, με βολικό κράτημα στο χέρι. Το μόνο φάουλ της Sammy ήταν ότι θα μπορούσαν να το βγάλουν με 6gb, σε αυτό το κομμάτι δε έδωσαν κάτι επιπλέον από το s7. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 18, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εχει κανεις προβλημα με τις ειδοποιησεις του messenger; Σε μερικες επαφες αν δεν μπω στην εφαρμογη δεν μου εμφανιζει καποιο μηνυμα αλλα ουτε μου στελνει ειδοποιηση οτι εχω μηνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts