Titarasaudi Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 H ρυθμιση στο αστραπιαιο για το νοβα ποια ακριβως επιλογη ειναι? Ρυθμίσεις nova- Εμφάνιση & αίσθηση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ρε παιδιά με το s7 edge Έβγαζα φώτο από απόσταση φωνάζοντας σουτ πολύ εύκολα με το s8 plus με σουτ δεν βγάζει με τπτ με capture άμα φωνάζω βγάζει μερικές φορές. Τι να γίνεται; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ρε παιδιά με το s7 edge Έβγαζα φώτο από απόσταση φωνάζοντας σουτ πολύ εύκολα με το s8 plus με σουτ δεν βγάζει με τπτ με capture άμα φωνάζω βγάζει μερικές φορές. Τι να γίνεται; Δοκιμασε να λες «iphone» :lol::lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ρε παιδιά με το s7 edge Έβγαζα φώτο από απόσταση φωνάζοντας σουτ πολύ εύκολα με το s8 plus με σουτ δεν βγάζει με τπτ με capture άμα φωνάζω βγάζει μερικές φορές. Τι να γίνεται;είναι θέμα αυτο το εχω παρατηρήσει κ εγω φιλε... λογικά είναι firmware πρόβλημα κ θα λυθεί Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δοκιμασε να λες «iphone» :lol::lol::lol: Αν μπορούσα να το βάλω έτσι για να τρολαρω θα το έκανα Γιάννη χα χα. Οποίος ξέρει ας μ πει.. Στο iPhone info γιατί γράφει οθόνη 5.9 για το iPhone plus κ όχι 6.2 από περιέργεια ρωτάω. Tips για την μπαταρία έχουμε; αν κ καλή τη βλέπω σχετικά. τα βελάκια στο κάτω μέρος υπάρχει φόβος για burn in να τα χω κρυμμένα η μόνιμα στην οθόνη; μέχρι να βγούμε οι αναδιολωμενες οθόνες είναι πιο δύσκολο κάποιος με οθόνη s8 plus note 8 να πάει πίσω σε πιο μικρές με κουμπί. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Αν μπορούσα να το βάλω έτσι για να τρολαρω θα το έκανα Γιάννη χα χα. Οποίος ξέρει ας μ πει.. Στο iPhone info γιατί γράφει οθόνη 5.9 για το iPhone plus κ όχι 6.2 από περιέργεια ρωτάω. Tips για την μπαταρία έχουμε; αν κ καλή τη βλέπω σχετικά. τα βελάκια στο κάτω μέρος υπάρχει φόβος για burn in να τα χω κρυμμένα η μόνιμα στην οθόνη; μέχρι να βγούμε οι αναδιολωμενες οθόνες είναι πιο δύσκολο κάποιος με οθόνη s8 plus note 8 να πάει πίσω σε πιο μικρές με κουμπί. Εγώ τα βελάκα τα εχω κρυμμένα ακριβώς για το φόβο του burn in. Είναι λίγο βλακεία, αλλά τι να κάνουμε... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Εγώ τα βελάκα τα εχω κρυμμένα ακριβώς για το φόβο του burn in. Είναι λίγο βλακεία, αλλά τι να κάνουμε... πως τα κρύβεις φιλε μου?εχεις βαλει καποια εφαρμογη απο developer? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 πως τα κρύβεις φιλε μου?εχεις βαλει καποια εφαρμογη απο developer? Στις ρυθμίσεις συσκευής το έχει.. Κ αν βάλεις κ νόβα σε αφήνει να τα κρύβεις όλα κ το ρόλοι πάνω. Εγώ δεν έχω κατασταλάξει κάπου ακόμα ποιο λαντσερ θα αφήσω Γύρω στη 1 και 37 έκανε με γρήγορο φορτιστή χωρις να το πειράζω. Με 7 ώρες οθόνη κράτησε 21 ώρες αλλά μόνο WiFi ελάχιστη ώρα δεδομένα. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 1:40 κάνει με γρήγορη φόρτιση για 0-100%, αλλά σε εμένα το led γίνονταν πράσινο σε άλλα 15-20 λεπτά. Χωρίς fast charge κάνει 2 ώρες από το μηδέν. Γενικότερα δεν αξίζει να βασανίζεις την μπαταρία αν το αφήνεις να φορτίσει ώρες. Προσωπικά το βάζω σε fast charge όταν θα έχω 20-30% και χρειάζομαι ένα +50% στο μισάωρο. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Στις ρυθμίσεις συσκευής το έχει.. Κ αν βάλεις κ νόβα σε αφήνει να τα κρύβεις όλα κ το ρόλοι πάνω. Εγώ δεν έχω κατασταλάξει κάπου ακόμα ποιο λαντσερ θα αφήσω Γύρω στη 1 και 37 έκανε με γρήγορο φορτιστή χωρις να το πειράζω. Με 7 ώρες οθόνη κράτησε 21 ώρες αλλά μόνο WiFi ελάχιστη ώρα δεδομένα. Ναι νομιζω δεν ειναι πολυ ευχρηστο ετσι...και εγω ειμαι ετσι κ ετσι με nova κατι μερικες φορες με χαλαει κ γυρναω στοκ...σευχαρηστω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλημερα σε ολους, απο σημερα κατοχος κι εγω του s8+ μετα το s7 edge που ειχα, εχω παθει πλακα με τη συσκευη σε ολους τους τομεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλημερα σε ολους, απο σημερα κατοχος κι εγω του s8+ μετα το s7 edge που ειχα, εχω παθει πλακα με τη συσκευη σε ολους τους τομεις!!! Καλορίζικη! Να την χαρείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλορίζικη! Να την χαρείς! Σ'ευχαριστω, καποιο προγραμμα για να μπλοκαρω τις διαφημισεις υπαρχει χωρις ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Adhell Ή διαδικασία είναι 5 λεπτά, ρίξε μια ματιά στο θέμα στο xda! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Adhell Ή διαδικασία είναι 5 λεπτά, ρίξε μια ματιά στο θέμα στο xda! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Που κόβει μόνο στο σερφαρισμα; έχω ένα adblock αλλά θα ήθελα να κόβει παντού σε tube και εφαρμογές. Από xda δεν έχω πολύ μπει αλλά θα το κοιτάξω Έρχομαι από s7 edge. Η μεγαλύτερη οθόνη μαρεσει πολύ. Βλέπω διαφορά σε φώτο με την μπροστινή αλλά με την πίσω βλέπω ότι είναι ένα κλικ καλύτερη σε μερικές λήψεις. Το s8 Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Οκ θα κοιταξω για το adhell, εγω βλεπω οτι και η πισω ειναι καλυτερη παντου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος που εδωσα το s7 edge για το s8+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παντού κόβει μιας και χρησιμοποιεί το knox. Όχι vpn κλπ ημίμετρα. Το δοκίμασα στο δικό μου και δούλευε άψογα. Αν με άφηνε να μην κόβω όλες τις διαφημίσεις θα το κρατούσα. Διότι το spam σε μερικά site είναι ενοχλητικό για εμένα, όχι οι διαφημίσεις γενικότερα.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παιδιά. Να ρωτήσω στο s7 edge όταν έρχονταν μην στο fb έβγαινε σε μια φούσκα. Τώρα δεν θυμάμαι τι να κάνω βγαίνουν τα μην στο πάνω μέρος της οθόνης πως να γίνεται να βγαίνουν πάλι σε φούσκες αααν ξέρει κάποιος Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παιδιά. Να ρωτήσω στο s7 edge όταν έρχονταν μην στο fb έβγαινε σε μια φούσκα. Τώρα δεν θυμάμαι τι να κάνω βγαίνουν τα μην στο πάνω μέρος της οθόνης πως να γίνεται να βγαίνουν πάλι σε φούσκες αααν ξέρει κάποιος Ανοιξε το messenger και πανω δεξια στην εικονα σου, πατα πανω. μετα πας πιο κατω και τσεκαρε το "εικονες συνομιλητων" να ανοιξει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καμια συμβουλή για καλο tempered glass με κόλλα σε όλη την επιφάνεια και case friendly έχετε ρε παιδια? Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα όποτε συγχωρέστε με! Διάβασα κάποιες γνώμες για το White Dome εδω αλλα απ'οτι είδα είναι πολυ μπελαλίδικο και πανάκριβο. Είδα κάμποσα reviews για το Glas.TR της Spigen και κάτι άλλα της terrapin αλλα όλα είναι χάλια σε ευαισθησία καθως έχουν κόλλα μόνο περιμετρικά και οι περισσότερες θήκες τα πετάνε. 'Εχει δοκιμάσει κανείς κάοπιο άλλο που να έμεινε ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καμια συμβουλή για καλο tempered glass με κόλλα σε όλη την επιφάνεια και case friendly έχετε ρε παιδια? Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα όποτε συγχωρέστε με! Διάβασα κάποιες γνώμες για το White Dome εδω αλλα απ'οτι είδα είναι πολυ μπελαλίδικο και πανάκριβο. Είδα κάμποσα reviews για το Glas.TR της Spigen και κάτι άλλα της terrapin αλλα όλα είναι χάλια σε ευαισθησία καθως έχουν κόλλα μόνο περιμετρικά και οι περισσότερες θήκες τα πετάνε. 'Εχει δοκιμάσει κανείς κάοπιο άλλο που να έμεινε ευχαριστημένος? Όσο ψάχνεις και αλλάζεις γυαλιά και θήκες για να μην τα πετάνε θα καταλήξεις να δώσεις περισσότερα λεφτά απ' ότι σε Dome. Δώστα απ' την αρχή να γλυτώσεις την ξενέρα και να χαρείς και την οθονάρα άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δοκιμάστε Παιδιά αυτό https://www.xda-developers.com/google-camera-mod-exynos-portrait-mode-galaxy-s8-s7-note-8/ Απλα βάλτε τις ρυθμίσεις που λέει. Δουλεύει το portrait mode πολύ καλά στην πίσω κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καμια συμβουλή για καλο tempered glass με κόλλα σε όλη την επιφάνεια και case friendly έχετε ρε παιδια? Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα όποτε συγχωρέστε με! Διάβασα κάποιες γνώμες για το White Dome εδω αλλα απ'οτι είδα είναι πολυ μπελαλίδικο και πανάκριβο. Είδα κάμποσα reviews για το Glas.TR της Spigen και κάτι άλλα της terrapin αλλα όλα είναι χάλια σε ευαισθησία καθως έχουν κόλλα μόνο περιμετρικά και οι περισσότερες θήκες τα πετάνε. 'Εχει δοκιμάσει κανείς κάοπιο άλλο που να έμεινε ευχαριστημένος?Εγώ περιμένω αυτό. Οι κριτικές που το συνοδεύουν είναι πολύ καλές. Υποτίθεται είναι full adhesive οπότε δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με την αφή. Απλά πλέον με το τελωνείο πλέον καθυστερεί πολύ. https://geardate.com/collections/popular-items/products/3d-curved-tempered-glass-protector-for-samsung-galaxy?variant=46587262915 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εγώ περιμένω αυτό. Οι κριτικές που το συνοδεύουν είναι πολύ καλές. Υποτίθεται είναι full adhesive οπότε δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με την αφή. Απλά πλέον με το τελωνείο πλέον καθυστερεί πολύ. https://geardate.com/collections/popular-items/products/3d-curved-tempered-glass-protector-for-samsung-galaxy?variant=46587262915 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραιος! Πολυ καλο φαινεται. Αν δεν σου ειναι κοπος , γραψε και τις εντυπωσεις σου αφου το περασεις μπας και το παραγγειλω κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Ωραιος! Πολυ καλο φαινεται. Αν δεν σου ειναι κοπος , γραψε και τις εντυπωσεις σου αφου το περασεις μπας και το παραγγειλω κι εγω.Το παρήγγειλα 21/12, 24 έφυγε από Κίνα, 1/01 Ιανουαρίου πάτησε Αθήνα κι από τότε περιμένω. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 11, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts