Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπάρχει και στο δικό σου κινητό αυτό το θέμα;

Το θέμα είναι ότι άντε και παίρνεις αντικατάσταση. Ποιος σου λέει ότι δεν θα είναι και το άλλο έτσι;Επίσης αυτό με την ARVATO με φοβίζει να το ξέρεις...

Κι εμένα με φοβίζει αλλά δεν ήξερα ότι στέλνουν εκεί. Κοίτα τρία σενάρια παίζουν. 1. Να μου κάνουν αντικατάσταση και μπορεί να το έχει και η άλλη συσκευή, 2. να μη με ενημερώσουν και να το επισκευασουν (δεν ξέρω πως) όπου θα τους γ@μ... με τον συνήγορο του καταναλωτή και 3. να μου το στείλουν πίσω και να πουν είναι οκ.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εμένα με φοβίζει αλλά δεν ήξερα ότι στέλνουν εκεί. Κοίτα τρία σενάρια παίζουν. 1. Να μου κάνουν αντικατάσταση και μπορεί να το έχει και η άλλη συσκευή, 2. να μη με ενημερώσουν και να το επισκευασουν (δεν ξέρω πως) όπου θα τους γ@μ... με τον συνήγορο του καταναλωτή και 3. να μου το στείλουν πίσω και να πουν είναι οκ.

Σε καθε περιπτωση αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε κι εδω για να δουμε πως θα κινηθουμε κι εμεις :)

Σε καθε περιπτωση αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε κι εδω για να δουμε πως θα κινηθουμε κι εμεις :)
Θα ενημερώσω εννοείται. Ελπίζω να έχω καλά νέα για όλους. Να μας πω επίσης ότι από την αρβατο μου είπαν ότι καλά που τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα για την περίπτωση γιατί διαφορετικά τα μαγαζιά δεν τους ενημερώνουν για doa. Και φυσικά τους το ζήτησα και γραπτά και μου έστειλαν ένα email:

Σχετικά με τη διαδικασία*DOA**που αναφέρεται στο μήνυμα σας, *σας ενημερώνουμε ότι με βάση τη νομοθεσία *αφορά υπηρεσία που προσφέρει το* σημείο πώλησης* και είναι μεταξύ του καταστήματος και του μεταπράτη (dealer)* του καταστήματος.* Η εταιρεία μας*TS*SOLUTIONS** είναι*after*saleservice**το οποίο συνεπάγεται ότι η συσκευές που εισέρχονται* είναι αποκλειστικά για επισκευή, ως εκ τούτου δεν πραγματοποιούμε ελέγχους*DOA-DAP.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με αυτά που βλέπω για Arvato αρχίζω να σκέφτομαι ότι καλύτερα να το αφήσω έτσι (αφού απ ότι κατάλαβα δεν θεωρείται και ελάττωμα αφού το έχουν και άλλα S8/S8+/S7 Edge/S6 Edge) παρα να το πάρουν αυτοί και να το γεμίσουν με διάφορες γρατζουνιές όπως κάποια άλλα κινητά που είχα στείλει ποιο παλιά και να μη βρίσκω άκρη... Με καταγγελίες κτλ δεν ξέρω αν βγει κάτι σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με αυτά που βλέπω για Arvato αρχίζω να σκέφτομαι ότι καλύτερα να το αφήσω έτσι (αφού απ ότι κατάλαβα δεν θεωρείται και ελάττωμα αφού το έχουν και άλλα S8/S8+/S7 Edge/S6 Edge) παρα να το πάρουν αυτοί και να το γεμίσουν με διάφορες γρατζουνιές όπως κάποια άλλα κινητά που είχα στείλει ποιο παλιά και να μη βρίσκω άκρη... Με καταγγελίες κτλ δεν ξέρω αν βγει κάτι σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Κοίτα στη συγκεκριμένη περίπτωση η αρβατο εξηγήθηκε σωστά. Μου είπε μεγάλε εγώ επισκευαζω δεν κάνω doa. Doa κάνει το μαγαζί. Απλά ήταν ευγενικοί και μου είπαν ότι θα ελεγχθεί η συσκευή και θα ενημερωθώ. Το μαγαζί μου φαίνεται ότι πάει να κάνει πουστι@. Citis shop το μαγαζί. Εγώ το έστειλα αμέσως και μετά ψαχτηκα για το θέμα. Αν ήμουν στη θέση σου γνωρίζοντας δεν θα το έστελνα. Ενημερώνω για νέα.

Πολυ λυπαμαι οτι θα ειναι ετσι και οι αλλες οθονες.εχουν βαλει πολυ deep red colour με αποτελεσμα να κανουν αυτο το ελασμα!στην σειρα s7 edge υπηρχε ποιο λιγο!
I Want To Believe

Τελικά το θέμα μη ενεργοποίησης του viber λύθηκε με την εγκατάσταση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της Google.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντως διάχυση φωτός μεταξύ γυαλιού και αλουμινίου δεν ειχα ούτε με 6/7/8 σειρά σε Samsung.

Είμαι και ψείρας και τα προσέχω αυτά όταν αγοράζω νέα συσκευή.

Σε ένα z3 Sony μου είχε τύχει και το επέστρεψα και ο αντικαταστάτης δεν είχε το ίδιο θέμα.

Γενικά σε DOA είμαι πολύ εξονυχιστικός και αν βρω κουσούρι εμφανές το επιστρέφω στο κατάστημα.

Στην περίπτωση του φίλου που ανέβασε φωτό κάνει μπαμ ότι περί κατασκευαστική αστοχία είναι και κανονικά αντικατάσταση συσκευής πρέπει να του γίνει.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κοίτα στη συγκεκριμένη περίπτωση η αρβατο εξηγήθηκε σωστά. Μου είπε μεγάλε εγώ επισκευαζω δεν κάνω doa. Doa κάνει το μαγαζί. Απλά ήταν ευγενικοί και μου είπαν ότι θα ελεγχθεί η συσκευή και θα ενημερωθώ. Το μαγαζί μου φαίνεται ότι πάει να κάνει πουστι@. Citis shop το μαγαζί. Εγώ το έστειλα αμέσως και μετά ψαχτηκα για το θέμα. Αν ήμουν στη θέση σου γνωρίζοντας δεν θα το έστελνα. Ενημερώνω για νέα.

Εφόσον υπάρχει η κορυφαια Smartec(αποκλειστικά Samsung) κακώς μπλέκεσαι με την Αρβατο(Service τα πάντα ολα)

Έπρεπε κατά την γνώμη μου να το αναφέρεις στο κατάστημα να το στείλει στην Smartec.

Το τελευταίο διάστημα βλέπω πολλά skroutzμαγαζα αναφέρουν στις σελίδες των samsung κινητών να αναφερουν σαν επίσημο service την Αρβατο προφανώς για να την σπρώξουν ....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

δείτε από το 9:00 και μετά. Λέει για το bleed. Μάλλον θα το αφήσω έτσι!

Παιδια θελω να ρωτησω κ επειδη το s8 plus που θα παρω θα το κρατησω 3 χρονια(τοσο κραταω τις συσκευες) αν υπαρχει κινδυνος purn in..Περισσοτερο φοβαμαι την εφαρμογη always on display..Εχω δει δυο s8 στο plaisio που το εχουν παθει κ τα εχουν εκει 3 μηνες..Φαινεται σε λευκο φοντο η ωρα στην μεση της οθονης..Καποιος που ειχε το s7 το εχει παθει αυτο με την ωρα;K εχω δει κ το home button να φαινεται στο λευκο..Ειναι ο μοναδικος φοβος που εχω κ επειδη μιλαμε για ενα ακριβο κινητο θελω να ξερω..Οποιος ξερει ας μου πει την γνωμη του ευχαριστω!!!Παντος ειναι εξαιρετικη συσκευη!!!:happy:

Εφόσον υπάρχει η κορυφαια Smartec(αποκλειστικά Samsung) κακώς μπλέκεσαι με την Αρβατο(Service τα πάντα ολα)

Έπρεπε κατά την γνώμη μου να το αναφέρεις στο κατάστημα να το στείλει στην Smartec.

Το τελευταίο διάστημα βλέπω πολλά skroutzμαγαζα αναφέρουν στις σελίδες των samsung κινητών να αναφερουν σαν επίσημο service την Αρβατο προφανώς για να την σπρώξουν ....

Και στη Smartec σου λένε ότι γνωμάτευση δεν δίνουν αν έχει πρόβλημα η συσκευή. Την ανοίγουν και την επισκευάζουν αν επισκευάζεται.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

δείτε από το 9:00 και μετά. Λέει για το bleed. Μάλλον θα το αφήσω έτσι!
Οπότε είναι όλα Έτσι?

Όχι φίλε μου αν είναι δυνατόν... Δεν πρέπει να περνάει τίποτα... Εν σου περνάει τότε πας για επιστροφή ή επισκευή... Σε εμένα το είχε αναφέρει και άλλος ένας φίλος εδώ και το είχα τσεκάρει αναλυτικά σε λευκό φόντο και απόλυτο σκοτάδι και ήταν μια χαρά....

Οποτε τσεκαρω αυτο απο την πρωτη μερα κ αν εχει στις γωνιες η σε ολη την οθονη αυτην την ροζ αποχρωση..tsiglas@ εχεις φιλαρακι βαλει σε λειτουργια το always on display;Εχω δει αποτυπωμα της ωρας στην μεση της οθονης σε λευκο φοντο γι αυτο..Τι μπορει να εγινε;Σε s8 στο plaisio..

Όχι δεν λειτουργώ AOD γιατί δουλεύω το glimpse notification.... Δεν Πολύ κατάλαβα αυτό με το αποτύπωμα...
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Στο σ7 είχες επιλογή να βάλεις έως και 30φωτο σαν φόντο στην οθόνη κλειδώματος, και κάθε φορά άνοιγε με διαφορετική. Υπάρχει κάπου και στο σ8+ αυτή η επιλογή γιατί βρήκα να βάλω μόνο μια φωτογραφία σαν φόντο ..

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Στο σ7 είχες επιλογή να βάλεις έως και 30φωτο σαν φόντο στην οθόνη κλειδώματος, και κάθε φορά άνοιγε με διαφορετική. Υπάρχει κάπου και στο σ8+ αυτή η επιλογή γιατί βρήκα να βάλω μόνο μια φωτογραφία σαν φόντο ..

Όχι αυτό έχει κοπεί από την εποχή του εκρηκτικού NOTE 7

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Όχι αυτό έχει κοπεί από την εποχή του εκρηκτικού NOTE 7

Γινόταν ανανέωση στη συλλογή των φωτογραφιών αυτόματα με νέες κάθε φορα η ήταν στατικα τα ιδια και τα ιδια?

Διότι αν είναι το δεύτερο μισή δουλειά ήταν.

Στο Axon 7 είχε αυτό το feature και κριμα που δεν το βαζουν και αλλοι κατασκευαστές μιας και μου αρεσει να εχω διαφορετικο wallpaper για lock και διαφορετικο για home οπου παιζω μπαλα με το 500firepaper και να γίνονται αυτόματα ανανέωση με νεες φωτο σε ημερήσια η εβδομαδιαία βαση.

Παιδια θελω να ρωτησω κ επειδη το s8 plus που θα παρω θα το κρατησω 3 χρονια(τοσο κραταω τις συσκευες) αν υπαρχει κινδυνος purn in..Περισσοτερο φοβαμαι την εφαρμογη always on display..Εχω δει δυο s8 στο plaisio που το εχουν παθει κ τα εχουν εκει 3 μηνες..Φαινεται σε λευκο φοντο η ωρα στην μεση της οθονης..Καποιος που ειχε το s7 το εχει παθει αυτο με την ωρα;K εχω δει κ το home button να φαινεται στο λευκο..Ειναι ο μοναδικος φοβος που εχω κ επειδη μιλαμε για ενα ακριβο κινητο θελω να ξερω..Οποιος ξερει ας μου πει την γνωμη του ευχαριστω!!!Παντος ειναι εξαιρετικη συσκευη!!!:happy:

Σε αυτό δεν θα παρεις ξεκάθαρη και με σιγουριά απάντηση διότι πρέπει να μας απαντήσει κάτοχος ενώ έχουν περάσει 2-3 ετη με συνεχή χρήση στην κατοχή του για να μας το πει.

Και αν αναλογιστής που μεγάλος αριθμός χρηστών δεν κρατα κινητο πανω από 2 ετη δυσκολεύουν τα πράγματα.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Επανέρχομαι με νέα για το θέμα των πληρωμών μέσω κινητού σε μηχανήματα pos με ανέπαφες συναλλαγές. Μέσω εφαρμογής της Πειραιώς μπορουμε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία. Προς το παρόν δεν βρήκα άλλη εφαρμογή και το Samsung Pay δεν λειτουργεί για Ελλάδα. Εγώ το εγκατέστησα και το χρησιμοποίησα σε σούπερ μάρκετ με επιτυχία.

Καλησπέρα πρώην κάτοχος s7 edge και τελικά δεν άντεξα μπήκα στον πειρασμό και σήμερα έχω στα χέρια μου ένα s8 plus Arctic silver τα λόγια είναι περιττά καμία σχέση με το edge τουλάχιστον αυτό είδα στις λίγες ώρες που το δουλεύω η μόνη μου αμφιβολία είναι στο θέμα της μπαταρίας που δεν ξέρω ακόμα αν φτάνει τα επίπεδα του edge γενικά είναι ένα πανέμορφο κινητό που ευχαριστεί να το δουλεύεις και φυσικά θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί γλυστραει αυτά προς το παρον

Καλησπέρα και απο μένα.Κατοχος S8+ είχα και το s8 και το 7 edge.Μην υποβαθμίζουμε τόσο το 7 δεν είναι και ακριβώς έτσι όπως το γράφεις.Σαφως πιο νεο μοντέλο με περισσότερα πραγματάκια αλλά οχι και καμμία σχέση:)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α επίσης είδα Ποιο πριν αναφέρατε το θέμα με το light bleed.Ειναι σε όλα τα s8 , απλά δεν το παρατηρούν κάποιοι είναι αμυδρό και φαίνεται υπο συνθήκες.Φυσικα και δεν είναι πρόβλημα

Και σε εμένα φαίνεται ελάχιστα τώρα που το παρατήρησα.

Τέρμα φωτεινότητα σε σκοτεινό σημείο, κάλυψα την οθόνη με το χέρι για να μην με τυφλώνει και φαίνεται ελάχιστα πάνω στην άκρη πάνω από τον σενσορα και την κάμερα ένα ελάχιστο bleed.

Προσωπικά, ούτε που με ενδιαφέρει.

Είναι ένα μικρό κενό εσωτερικά απλά και δεν νομίζω να ενοχλεί πουθενά στο θέμα αδιαβροχοποιηση όπως αναφέρθηκε κάπου πιο πίσω.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Εγώ ρε παιδιά όταν ρώτησα δεν το είχε δει μάλλον κανείς και θεώρησα ότι είναι κατασκευαστικό λάθος οπότε το έστειλα αμέσως για αντικατάσταση. Αν ήξερα και είχα ψαχτει δεν θα το έστελνα ούτε εγώ. Από Δευτέρα που θα μάθω τι θα κάνει το service θα σας ενημερώσω να ξέρετε.

Καλησπερα Καμία σχέση σε εμφάνιση εννοουσα και φυσικά αυτό είναι υποκειμενικό στα υπόλοιπα για εμένα είναι ένα κλικ πάνω άποψη μου παντα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα και απο μένα.Κατοχος S8+ είχα και το s8 και το 7 edge.Μην υποβαθμίζουμε τόσο το 7 δεν είναι και ακριβώς έτσι όπως το γράφεις.Σαφως πιο νεο μοντέλο με περισσότερα πραγματάκια αλλά οχι και καμμία σχέση:)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α επίσης είδα Ποιο πριν αναφέρατε το θέμα με το light bleed.Ειναι σε όλα τα s8 , απλά δεν το παρατηρούν κάποιοι είναι αμυδρό και φαίνεται υπο συνθήκες.Φυσικα και δεν είναι πρόβλημα

από μπαταρία σε σχέση με το edge πως είναι φίλε μου;

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)