panths1968 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Όταν στέλνουν μνμτ εκτακτης ανάγκης το LENOVO S5 K520 λαμβάνει περίπου 250(!!!) μνμτ και όταν πατάω ΟΚ να φυγουν από την οθόνη έρχονται 30 ακόμα. καμμια ιδέα να το λύσω;; Προσπάθησα να τα απενεργοποιησω αλλα ειναι όλα γκριζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utitle Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Έχω μια εφαρμογή με την οποί έχω πρόσβαση σε επί πληρωμή online streaming video. με δυνατότατη να κατέβουν στο κινητό. Τα βίντεο κατεβαίνουν στο κινητό σε κάποιο φάκελο κρυφό, στον οποίο ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση, για την προφύλαξη των δικαιωμάτων σύμφωνα με τον developer, τον οποίο και ρώτησα. Θα 'θελα να ρωτήσω πώς και πού μπορώ να βρω το φάκελο που η εφαρμογή κατεβάζει τα βίντεο για να αποκτήσω πρόσβαση και να να αντιγράψω; Το κινητό μου είναι Xiaomi Rendmi note 6 pro. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utitle Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Έχω μια εφαρμογή με την οποί έχω πρόσβαση σε επί πληρωμή online streaming video. με δυνατότατη να κατέβουν στο κινητό. Τα βίντεο κατεβαίνουν στο κινητό σε κάποιο φάκελο κρυφό, στον οποίο ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση, για την προφύλαξη των δικαιωμάτων σύμφωνα με τον developer, τον οποίο και ρώτησα. Θα 'θελα να ρωτήσω πώς και πού μπορώ να βρω το φάκελο που η εφαρμογή κατεβάζει τα βίντεο για να αποκτήσω πρόσβαση και να να αντιγράψω; Το κινητό μου είναι Xiaomi Rendmi note 6 pro. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Έχω μια εφαρμογή με την οποί έχω πρόσβαση σε επί πληρωμή online streaming video. με δυνατότατη να κατέβουν στο κινητό. Τα βίντεο κατεβαίνουν στο κινητό σε κάποιο φάκελο κρυφό, στον οποίο ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση, για την προφύλαξη των δικαιωμάτων σύμφωνα με τον developer, τον οποίο και ρώτησα. Θα 'θελα να ρωτήσω πώς και πού μπορώ να βρω το φάκελο που η εφαρμογή κατεβάζει τα βίντεο για να αποκτήσω πρόσβαση και να να αντιγράψω; Το κινητό μου είναι Xiaomi Rendmi note 6 pro. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Ο developer τι σου είπε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Ο developer προφανως του ειπε οτι δεν μπορει και αυτος ψάχνει τρόπο να τον παρακαμψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Χρησιμοποιεί καποιος το widget της εφαρμογής windy? Ήθελα να μου πει τι ρυθμίσεις έχει κάνει σε xiaomi ώστε να ανανεώνεται αυτόματα η τοποθεσια του widget... Γιατί εγώ δυστυχώς το κάνω χειροκίνητα.. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Φίλε άνοιξε κανά 2 φορές ακόμα το ίδιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utitle Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Ο developer προφανως του ειπε οτι δεν μπορει και αυτος ψάχνει τρόπο να τον παρακαμψει. Ο developer μου είπε πως κατεβαίνουν σε ένα κρυφό φάκελο, μη προσβάσιμο στον χρήστη, στο τηλέφωνο της εφαρμογής, συνήθες σε εφαρμογές Android, για να προστατεύσει τα δικαιώματα του στα βίντεο . Ψαχνω τρόπο να το παρακάμψω, να βρω που κατεβαίνουν,, να τα αντιγράψω. Εν τω μεταξύ τα χω πληρώσει κι αν χάσω, αλλάξω το τηλέφωνο ή αποφασίσω να διακόψω τη συνδρομή, θα τα χάσω. Αφήστε που όσο μεγάλη κι αν είναι η οθόνη δε βλέπονται τόσο καλά όσο σε ένα PC. Ελπίζω να είναι σαφές και οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Ο developer μου είπε πως κατεβαίνουν σε ένα κρυφό φάκελο, μη προσβάσιμο στον χρήστη, στο τηλέφωνο της εφαρμογής, συνήθες σε εφαρμογές Android, για να προστατεύσει τα δικαιώματα του στα βίντεο . Ψαχνω τρόπο να το παρακάμψω, να βρω που κατεβαίνουν,, να τα αντιγράψω. Εν τω μεταξύ τα χω πληρώσει κι αν χάσω, αλλάξω το τηλέφωνο ή αποφασίσω να διακόψω τη συνδρομή, θα τα χάσω. Αφήστε που όσο μεγάλη κι αν είναι η οθόνη δε βλέπονται τόσο καλά όσο σε ένα PC. Ελπίζω να είναι σαφές και οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα! To καταλαβαίνεις ότι αυτό που θες είναι παράνομο. Αντι να τον ρωτησεις τι γίνεται αν αλλάξεις κινητό ή οτιδηποτε τον developer................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utitle Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 To καταλαβαίνεις ότι αυτό που θες είναι παράνομο. Αντι να τον ρωτησεις τι γίνεται αν αλλάξεις κινητό ή οτιδηποτε τον developer................. Και το lucky patcher είναι παράνομο.. Μια υπόδειξη ήθελα πως θα βρω τον φάκελο. Τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 (edited) Αρχικά πρέπει να είσαι root ώστε να μπορείς να ψάξεις όλους τους φακέλους της συσκευής σου. Με έναν root explorer, εμφάνιση κρυφών αρχείων και αναζήτηση ή χειροκίνητο ψάξιμο, μπορεί να βρεις κάτι Από κει και πέρα δεν αναφέρεις για ποια εφαρμογή μιλάς, οπότε κάνε μια αναζήτηση στο google σχετικά γιατί λογικά και άλλοι θα έχουν σκεφτεί να κάνουν κάτι παρόμοιο και πιθανόν να υπάρχει ήδη λύση. Άλλη λύση αν δεν βρεις άκρη με αυτό, να βάλεις στο κινητό ένα πρόγραμμα εγγραφής οθόνης και κατά την αναπαραγωγή του βίντεο, να δοκιμάσεις αν μπορείς να το γράψεις Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 12, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utitle Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Αρχικά πρέπει να είσαι root ώστε να μπορείς να ψάξεις όλους τους φακέλους της συσκευής σου. Με έναν root explorer, εμφάνιση κρυφών αρχείων και αναζήτηση ή χειροκίνητο ψάξιμο, μπορεί να βρεις κάτι Από κει και πέρα δεν αναφέρεις για ποια εφαρμογή μιλάς, οπότε κάνε μια αναζήτηση στο google σχετικά γιατί λογικά και άλλοι θα έχουν σκεφτεί να κάνουν κάτι παρόμοιο και πιθανόν να υπάρχει ήδη λύση. Άλλη λύση αν δεν βρεις άκρη με αυτό, να βάλεις στο κινητό ένα πρόγραμμα εγγραφής οθόνης και κατά την αναπαραγωγή του βίντεο, να δοκιμάσεις αν μπορείς να το γράψεις Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η εφαρμογή είναι το kuroobi , μια εφαρμογή για πολεμικές τέχνες.. Καπως εξειδικευμένο και νέα εφαρμογή. Δεν είμαι root, δεν μου χρειάζεται. Δε βρήκα κάτι στο διαδίκτυο προς το παρόν.. Καλη λύση; το screen recording αλλά σε 100+βίντεο πάνω από μια ώρα περίπου το καθενα, είναι χρονοβόρο... Πού θα μπορούσα να κοιτάξω αλλιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 https://www.airbeat.com/cam2/5f05d4c35c1549782b9c29bf γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι αυτο; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή google photos Παρόλο που την είχα χρησιμοποιήσει παλιά και έχω photo από το 2012 και 2013 δεν τα πήγαινα καλά μαζί της. Θέλω όμως να την ενεργοποιήσω για να κάνω sync photos για να μην μου πιάνουν χώρο στο κινητό και να τα έχω σε όλες τις συσκευές. Έχει επιλογή να διαλέξεις φακέλους που θέλεις να συνχρονήσεις. Δεν έχω πικάρει κανέναν από τους 30 φακέλους που έχει η συσκευή. Εκτός από το φάκελο κάμερα που τα παίρνει αυτόματα από κει αν ανοίξεις το sync Το θέμα είναι όμως ότι στο φάκελο κάμερα του Google photos στο xiaomi mi 9 μου δείχνει και τα screenshot μου δείχνει ακόμα και τις εικόνες που κατεβάζω να ποστάρω facebook και έχει γίνει ένας αχταρμάς δηλαδή και τα ανεβάζει όλα και τα κάνει sync. Είναι κάποιο bag λόγω xiaomi συσκευής παλιά δεν μου το έκανε με τα samsung που είχα τραβούσε μόνο τις φωτό από την κάμερα αν δεν είχα τικάρη άλλο φάκελο. Καμία ιδέα γιατί έτσι δεν είναι καθόλου χρηστική η εφαρμογή και δε θα τη χρησιμοποιήσω.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει όπως περιγράφεις ότι δούλευε στο Samsung. Ο φάκελος Camera κρατάει μόνο ότι τραβάς με την κάμερα. Τα screenshots είναι σε δικό τους φάκελο screenshots, τα downloads στον φάκελο downloads κλπ. κλπ. Και (όπως σωστά λες) επιλέγεις ποιον φάκελο θέλεις να συγχρονίσεις. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο και τα σώζει όλα στο Camera; Δε ρωτάς στο νήμα της συσκευής σου καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει όπως περιγράφεις ότι δούλευε στο Samsung. Ο φάκελος Camera κρατάει μόνο ότι τραβάς με την κάμερα. Τα screenshots είναι σε δικό τους φάκελο screenshots, τα downloads στον φάκελο downloads κλπ. κλπ. Και (όπως σωστά λες) επιλέγεις ποιον φάκελο θέλεις να συγχρονίσεις. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο και τα σώζει όλα στο Camera; Δε ρωτάς στο νήμα της συσκευής σου καλύτερα;Όντως κάτι γίνεται με τα xiaomi μάλλον. Έχουν ένα φάκελο που λέει όλες οι φωτογραφίες και δείχνει τα πιο πρόσφατα αχταρμά Μιλάμε χιλιάδες φώτο όλες μαζί που έχω στο κινητό μου. Πιο πολύ με αστείες φωτό για το Facebook που έχω, τις οποίες βέβαια επουδενί δεν θέλω να της κάνω sync μαζί με τις κανονικές φωτό που τραβάω ειδικά στον ίδιο φάκελο να φαίνονται. Το ψάχνω μέσα απ'τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου!! Θα ρωτήσω και το μήνυμά των xiaomi Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή google photos Παρόλο που την είχα χρησιμοποιήσει παλιά και έχω photo από το 2012 και 2013 δεν τα πήγαινα καλά μαζί της. Θέλω όμως να την ενεργοποιήσω για να κάνω sync photos για να μην μου πιάνουν χώρο στο κινητό και να τα έχω σε όλες τις συσκευές. Έχει επιλογή να διαλέξεις φακέλους που θέλεις να συνχρονήσεις. Δεν έχω πικάρει κανέναν από τους 30 φακέλους που έχει η συσκευή. Εκτός από το φάκελο κάμερα που τα παίρνει αυτόματα από κει αν ανοίξεις το sync Το θέμα είναι όμως ότι στο φάκελο κάμερα του Google photos στο xiaomi mi 9 μου δείχνει και τα screenshot μου δείχνει ακόμα και τις εικόνες που κατεβάζω να ποστάρω facebook και έχει γίνει ένας αχταρμάς δηλαδή και τα ανεβάζει όλα και τα κάνει sync. Είναι κάποιο bag λόγω xiaomi συσκευής παλιά δεν μου το έκανε με τα samsung που είχα τραβούσε μόνο τις φωτό από την κάμερα αν δεν είχα τικάρη άλλο φάκελο. Καμία ιδέα γιατί έτσι δεν είναι καθόλου χρηστική η εφαρμογή και δε θα τη χρησιμοποιήσω.. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Google Photos συγχρονιζει αυτοματα οτι ειναι μεσα στον φακελο DCIM. Αν η εφαρμογη της Xiaomi αποθηκευει εκει μεσα, εστω και σε υποφακελο, τα screenshots τοτε αυτα θα συγχρονιστουν στο Google Photos. Κοιτα μηπως μπορεις να αλλαξεις το που θα αποθηκευονται τα screenshots ή μπορεις να βαλεις στο off τον αυτοματο συγχρονισμο του Google Photos και να ανεβαζεις χειροκινητα εσυ τις φωτογραφιες που θες να ανεβουν. Προσωπικα το εχω χειροκινητα γιατι τραβαω πολλες φωτογραφιες για προσωρινη χρηση (εσωτερικη καλωδιωση ενισχυτη ηχου) και δεν θελω να ανεβαινουν αυτοματα και υστερα να τις σβηνω και απο το google photos. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panark Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Έχω την τελευταία έκδοση του Lite και εδω και λίγες μέρες έχει χαθεί το εικονίδιο για κλήση στις επαφές και εμφάνίζεται μόνο στις επαφές στις οποίες έχω στείλει μήνυμα. Έχω το ίδιο πρόβλημα σε 2 συσκευές με android 5 και android 10. Παράδειγμα σε επαφή που έχω στείλει μήνυμα και έχω κρατήσει την συνομιλία και φαινεται η επιλογή για κλήση Παράδειγμα σε επαφή που δεν έχω στείλει μήνυμα και δεν φαινεται η επιλογή για κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Το Google Photos συγχρονιζει αυτοματα οτι ειναι μεσα στον φακελο DCIM. Αν η εφαρμογη της Xiaomi αποθηκευει εκει μεσα, εστω και σε υποφακελο, τα screenshots τοτε αυτα θα συγχρονιστουν στο Google Photos. Κοιτα μηπως μπορεις να αλλαξεις το που θα αποθηκευονται τα screenshots ή μπορεις να βαλεις στο off τον αυτοματο συγχρονισμο του Google Photos και να ανεβαζεις χειροκινητα εσυ τις φωτογραφιες που θες να ανεβουν. Προσωπικα το εχω χειροκινητα γιατι τραβαω πολλες φωτογραφιες για προσωρινη χρηση (εσωτερικη καλωδιωση ενισχυτη ηχου) και δεν θελω να ανεβαινουν αυτοματα και υστερα να τις σβηνω και απο το google photos. Φιλε μια απορια και εγω ,ανεβαζει (google photos) την φωτο οπως τραβηχτηκε ή ριχνει την ποιοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Φιλε μια απορια και εγω ,ανεβαζει (google photos) την φωτο οπως τραβηχτηκε ή ριχνει την ποιοτητα; Επιλεγεις εσυ αν θες να ανεβει ως Αρχικο μεγεθος οπου δεν κανει συμπιεση και ως Υψηλη ποιοτητα οπου κανει συμπιεση. Στην Αρχικη ποιοτητα ομως οι φωτογραφιες θα καταλαμβανουν χωρο απο το συνολικο του Drive ενω οι Υψηλη ποιοτητα δεν καταλαμβανουν χωρο οποτε εχεις απεριοριστο χωρο. Γνωμη μου, κρατας τις full ποιοτητα σε καποιον σκληρο δισκο στο σπιτι και στο Google ανεβαζεις σε Υψηλη ποιοτητα (συμπιεσμενη) και για τον απεριοριστο χωρο αλλα και για οταν εισαι με mobile data να μην καταναλωνεις πολλα δεδομενα καθως οι φωτογραφιες θα ειναι συμπιεσμενες οποτε λιγα mb-kb. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Ok φιλε ,ευχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Google play points αρχίσατε να μαζεύετε;; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Google rewards για εμένα. Θα το δω και αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Google rewards για εμένα. Θα το δω και αυτό που λες.Καμία σχέση. Αυτό που έδειξα είναι μέσα από το Play store. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Google play points αρχίσατε να μαζεύετε;; Your account can’t participate in Play Points because it is not yet available in your location Ελλαδα εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts