Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ σε ευχαριστώ το νετμόνιτορ που έδωσα το λινκ παραπάνω

μπορώ να το βρω και με άλλη ονομασία στην αναζήτηση;. Τέλος η έκδοση 2,1 με την 2.2 τι διάφορες προσφορέι; γενικότερα ποια είναι η ποιο καλύτερη; κάπου είχα διαβάσει για την android os τι διαφορά έχει με τα προηγούμενα; μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό και να βλέπεις τηλεόραση από αυτό; υπάρχει τέτοια εφαρμογή για την android ;

Εφαρμογή για τηλεόραση υπάρχει το spb tv https://market.android.com/details?id=com.spb.tv.am

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Εφαρμογή για τηλεόραση υπάρχει το spb tv https://market.android.com/details?id=com.spb.tv.am

οκ σε ευχαριστώ και παίζει όλα τα ελληνικα κανάλια; επίσης κάτι όλα όσα είπαμε προηγούμενως για την εφαρμογή του νετμόνιτορ,του word,excell, και για την εφαρμογή της τηλεόρασης παίζουνε όλα σε όλα τα κινητά android ; ή όχι και επίσης χρειάζεται να πάρω κάποιο κινητό με κάποιο συγκεκριμένο επεξεργαστή για να μην κολλάει ; ή όχι ; τέλος θέλω να μάθω εάν υπάρχει κινητό με android λειτουργικό που να έχει στην αφή πληκτρολόγιο κανονικό αλλά να είναι μεγάλα τα πλήκτρα , διότι όλα που εχω δει όλο μίκρα είναι τα πλήκτρα και είναι σπαστικο όταν θέλεις να γράψεις ένα μύνημα διότι άλλο γράμμα πατάς και άλλο εμφανίζεται.

Δυστιχώς έχει μόνο 5 Ελληνικά κανάλια η εφαρμογή

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

Δυστιχώς έχει μόνο 5 Ελληνικά κανάλια η εφαρμογή

άρα μια χαρά! Ελληνικα κανάλια με ενδιαφέρει μόνο.

όπως μέγκα, αντεννα κ.α. Άρα τα android είναι φοβερά μπροστά κινητά τηλέφωνα σε σύγκριση με αλλά έχουνε παρά πολλές εφαρμογές . Έφυγα να πάρω... H ΖΤΕ ( blade , racer ) ή ένα φθηνό της vodafone που γύρω στα 100€ είναι καλά;

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

άρα μια χαρά! Ελληνικα κανάλια με ενδιαφέρει μόνο.

όπως μέγκα, αντεννα κ.α. Άρα τα android είναι φοβερά μπροστά σε αλλά έχουνε παρά πολλές εφαρμογές . Έφυγα να πάρω... Τι ΖΤΕ ή ένα φθηνό της vodafone γύρω στα 100€ είναι καλά;

Δεν κατάλαβες τα κανάλια ειναι η βουλή,mad tv,sport tv και κάτι άλλα με τραγούδια

βρεισκω στο σαιτ του μαρκετ μια εφαρμογη.... ψαχνω με το κινητο στο μαρκετ και δεν υπαρχει.....

πως γινετε αυτο ? απο το σαιτ αν το κατεβασω πως θα το βαλω στο htc ?

πχ αυτη η εφαρμογη δεν υπαρχει.... https://market.android.com/details?id=appinventor.ai_megahz.Petroullapp&feature=also_installed

και πολλεσ αλλες ....!!!

βρεισκω στο σαιτ του μαρκετ μια εφαρμογη.... ψαχνω με το κινητο στο μαρκετ και δεν υπαρχει.....

πως γινετε αυτο ? απο το σαιτ αν το κατεβασω πως θα το βαλω στο htc ?

πχ αυτη η εφαρμογη δεν υπαρχει.... https://market.android.com/details?id=appinventor.ai_megahz.Petroullapp&feature=also_installed

και πολλεσ αλλες ....!!!

Μπορείς να την κατεβάσεις απο το android market στον υπολογιστή

Μπορείς να την κατεβάσεις απο το android market στον υπολογιστή

ευχαριστω.

μετα πως την περναω στο τηλ ?

ευχαριστω.

μετα πως την περναω στο τηλ ?

Περνιέται αυτόματα. Πάτα Εγκατάσταση από το site και θα καταλάβεις :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ευχαριστώ Mariodj

Το 2ο ίσως μου κάνει, θα το δοκιμάσω

Βασικά θέλω όταν έχω ακουμπησμένη τη συσκευή στο cradle (σύνδεση USB), να μπορώ να τη χειριστώ από το PC.

Για παράδειγμα να μπορώ να στείλω SMS γράφοντας το στο PC (με το πληκτρολόγιο του PC).

Δεν είναι πολύς καιρός που πήρα Android και δεν έχω βρει τα κόλπα του. Στα Windows Mobile, παρότι πολύ πρωτόγονο σε σχέση με το Android, κάποια πράγματα γίνονταν πιο εύκολα.

Για παράδειγμα όταν ακούμπαγα τη συσκευή στο cradle, αυτόματα συγχρόνιζε με το PC το Calendar, Contacts, Tasks, Notes, SPB Wallet.

Τώρα πρέπει να το βάλω πρώτα σε HTC Sync mode για να συγχρονίσω Calendar, μετά σε Internet Passthrough για τα Tasks (Google Tasks, δεν έχω βρει τρόπο για τα Outlook Tasks) και Notes (Evernote), και μετά σε Disk Drive mode και με εξωτερικό πρόγραμμα συγχρονισμού να συγχρονιστεί το SPB Wallet (στο Android δεν έχει δυνατότητα συγχρονισμού απευθείας, προσπαθεί μέσω Gmail, αλλά συνήθως αποτυγχάνει).

γεια σας παιδιά.θα ήθελα μια μικρή βοήθεια όποιος μπορεί.έχω το sony ericsson xperia x10 mini pro και θα ήθελα να αρχίσω να χρησιμοποιώ το android market.υπάρχει όμως ένα θέμα...μου ζητάει αρχικά να συνδεθώ με το google,βάζω το mail αλλά κάθε φορά μου λέει αναμονή για επιβεβαίωση και μετά λέει ότι έχει πρόβλημα ο διακομιστής ενώ έχω δοκιμάσει από πολλά δίκτυα και με καλό σήμα.η έκδοση μου είναι η 2.1

Αν το πρόβλημα παρουσιάζεται με ένα συγκεκριμένο router ίσως χρειάζεται να αλλάξεις το κανάλι. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να βάλεις το 11.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδιά πήγα σήμερα για να δω για καμία θήκη και στο κατάστημα είχαν το S2. Το έριξα μια μάτια και είδα ότι έχει άλλη γραμματοσειρα απ'ότι το δικό μου δηλαδή στο όνομα των εφαρμογών κ.λ.π.. Και η ερώτηση είναι πως αλλάζω γραμματοσειρα ;

Παιδιά πήγα σήμερα για να δω για καμία θήκη και στο κατάστημα είχαν το S2. Το έριξα μια μάτια και είδα ότι έχει άλλη γραμματοσειρα απ'ότι το δικό μου δηλαδή στο όνομα των εφαρμογών κ.λ.π.. Και η ερώτηση είναι πως αλλάζω γραμματοσειρα ;

Νομίζω πας ρυθμίσεις>οθόνη>στυλ γραμματοσειράς

καλησπέρα παιδιά,

Εγώ έχω το galaxy S εδώ κ κάτι μήνες και πρόσφατα παρατήρησα πως δεν μπορώ να στείλω mms! :S Πως στο καλό στέλνεις mms εδώ?

παρεπιπτώντος έχω ρυθμήσεις ιντερνετ κ χρησιμοποιώ apndroid αλλά με το keep mms on -προφανώς- αν κάνει κάποια διαφορά.

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Youtube (μετα το 10.3 εμφανιζει και μερικα βιντεο που πριν δε τα εδειχνε ενω υπηρχαν) και webTV.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Πως μπορώ να επαναφέρω τη γραμμή κατάστασης και να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις που "εξαφάνισα" από το καινούργιο μου HTC Wildfire. (Λογισμικό Android 2.3.3) Τη διέγραψα από τις Ρυθμίσεις- Διαχείριση εφαρμογών κατά λάθος. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μολις το αγαπησα τωρα ειμαι ετοιμος να το σπασω....... (htc wildfire)

δεν ξερω πως εγινε αλλα μου βγαζει τους αριθμους που εχω αποθηκευμενους 2-3 φορες το καθενα...

κατεβασα το htc sync αλλα δεν καταλαβενω τιποτα . παλια σε ολα τα κινητα που ειχα μπορουσα απο το pc να διαχειριστω της επαφες μου και απο το κινητο επελεγα απο που θελω της επαφες... sim η τηλεφωνο.

μπορω να αντιγραψω της επαφες μου στο pc ?

απο τι βλεπω η καρτα sim ειναι αδεια απο αριθμους πως θα την φερω στα παλια να ειναι και εκει η επαφες....?

εχω κουρασει με της ερωτησεις μου αλλα πιστευω πως κι αλλοι εχουν περιπου της ιδιες αποριες....

ευχαριστω.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω ότι το νετμόνιτορ θέλει κάποια ρύθμιση για να μπορώ να βλέπω πόσο κοντά είμαι σε μια κεραία;. Ποια εναι καλύτερη εφαρμογή που μπορώ κατεβάσω διότι έχει πολλές στο μάρκετ!. Όταν είμαι δίπλα από μια κεραία που δεν είναι του δικτύου του κινητού μου αυτό δεν θα μου βγάζει καθόλου ποσοστό; ή θα μου βγάζει τις κοντινής κεραίας;. Επίσησ θέλω να ρωτήσω το συγκεκριμένο μπορώ να το κλείδωσώ σε μια συγκεκριμένη κεραία μπορώ; τέλος το lg kp500 optimus me θα το υποστηρίζει κανονικά ; ή θα εχω πρόβλημα;. Επίσης είχα διαβάσει ότι το νετμόνιτορ μετράει και wifi πόσο κοντά είναι και ασύρματα τηλέφωνα καθώς επίσης και το femtocell της vodafone αληθεύει ; και από που μπορώ να βρω οδηγίες χρήσης της συγκεκριμένης εφαρμογής; διότι δεν την εχω ξανά χρησιμοποιήσει πότε και δεν ξέρω.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω ότι το νετμόνιτορ θέλει κάποια ρύθμιση για να μπορώ να βλέπω πόσο κοντά είμαι σε μια κεραία;. Ποια εναι καλύτερη εφαρμογή που μπορώ κατεβάσω διότι έχει πολλές στο μάρκετ!. Όταν είμαι δίπλα από μια κεραία που δεν είναι του δικτύου του κινητού μου αυτό δεν θα μου βγάζει καθόλου ποσοστό; ή θα μου βγάζει τις κοντινής κεραίας;. Επίσησ θέλω να ρωτήσω το συγκεκριμένο μπορώ να το κλείδωσώ σε μια συγκεκριμένη κεραία μπορώ; τέλος το lg kp500 optimus me θα το υποστηρίζει κανονικά ; ή θα εχω πρόβλημα;. Επίσης είχα διαβάσει ότι το νετμόνιτορ μετράει και wifi πόσο κοντά είναι και ασύρματα τηλέφωνα καθώς επίσης και το femtocell της vodafone αληθεύει ; και από που μπορώ να βρω οδηγίες χρήσης της συγκεκριμένης εφαρμογής; διότι δεν την εχω ξανά χρησιμοποιήσει πότε και δεν ξέρω.

To net monitor ειναι για να μετραει τα δεδομενα που εχεις κατεβασει.

To net monitor ειναι για να μετραει τα δεδομενα που εχεις κατεβασει.

τι; αυτό που γράφω παραπάνω μπορώ να βρω σαν εφαρμογή ; στο android market; και αν ναι πως θα το γράψω στην γραμμή αναζήτησης. Παραπάνω μου είπανε ότι γίνεται. Μηνπως εσυ κανείς λάθος; ριξε μια μάτια εδώ https://market.android.com/search?q=Netmonitor&so=1&c=apps και πες μου μπορεί να μην το εχω καταλάβει καλά εγώ για αυτό. Αλλά γράφει για δίκτυα και όχι για αυτό που λες.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Πως μπορώ να επαναφέρω τη γραμμή κατάστασης και να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις που "εξαφάνισα" από το καινούργιο μου HTC Wildfire. (Λογισμικό Android 2.3.3) Τη διέγραψα από τις Ρυθμίσεις- Διαχείριση εφαρμογών κατά λάθος. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Λίγο δύσκολο να έσβησες τη status bar από τη διαχείριση εφαρμογών εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς με το "γραμμή ερασιών". Για γίνε λίγο πιο αναλυτικός...

Τhe end of an era...

Το Flash παίζει σε οπιαδήποτε συσκευή έχει Froyo+ ? Για παράδειγμα στο Joy παίζει με Froyo?

Αν και έχει καιρό που το ρώτησες, δεν ισχύει ότι παίζει σε κάθε συσκευή με froyo. Έχει να κάνει και με hardware requirements και πιο συγκεκριμένα με τον επεξεργαστή!

Τhe end of an era...

επειδη ειμαι προς καιρου για αγορα κινητου android και μαθαινω τα βασικα...οταν κανω αναβαθμηση τι πρεπει να κανω μετα για να λειτουργει σωστα το κινητο???

το κλεινω και ειναι ετοιμο η πρεπει να αλλαξω κατι αλλο??

υσ....το αλλο θεμα με τις αποριες αρχαριων που ειναι??

ειχα γραψει μυνηματα και θελω να δω τις απαντησεις σας μολις αγορασω ανδροιδες:O

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

επειδη ειμαι προς καιρου για αγορα κινητου android και μαθαινω τα βασικα...οταν κανω αναβαθμηση τι πρεπει να κανω μετα για να λειτουργει σωστα το κινητο???

το κλεινω και ειναι ετοιμο η πρεπει να αλλαξω κατι αλλο??

υσ....το αλλο θεμα με τις αποριες αρχαριων που ειναι??

ειχα γραψει μυνηματα και θελω να δω τις απαντησεις σας μολις αγορασω ανδροιδες:O

Δεν είχε άλλο θέμα ποτέ. Το παρών απλά μετονομάστηκε... Και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι μετά από κάποια αναβάθμιση. Άντε ένα restart... Αλλά κοίτα να πάρεις πρώτα κινητό και στη συνέχεια θα βρείς απαντήσεις στο θέμα του κινητού που έχεις και όχι από δω κι από κεί ;)

Μολις το αγαπησα τωρα ειμαι ετοιμος να το σπασω....... (htc wildfire)

δεν ξερω πως εγινε αλλα μου βγαζει τους αριθμους που εχω αποθηκευμενους 2-3 φορες το καθενα...

κατεβασα το htc sync αλλα δεν καταλαβενω τιποτα . παλια σε ολα τα κινητα που ειχα μπορουσα απο το pc να διαχειριστω της επαφες μου και απο το κινητο επελεγα απο που θελω της επαφες... sim η τηλεφωνο.

μπορω να αντιγραψω της επαφες μου στο pc ?

απο τι βλεπω η καρτα sim ειναι αδεια απο αριθμους πως θα την φερω στα παλια να ειναι και εκει η επαφες....?

εχω κουρασει με της ερωτησεις μου αλλα πιστευω πως κι αλλοι εχουν περιπου της ιδιες αποριες....

ευχαριστω.

Μπορείς για παρόμοιες απορίες να απευθύνεσαι και στο θέμα του htc wildfire και καλό θα ήταν να διαβάσεις και τα links στην υπογραφή μου. Για να μη σου φαίνονται 2-3 φορές οι επαφές πήγαινε στις επαφές και πάτα το πλήκτρο μενού και στη συνέχεια έχει μια επιλογή προβολή (ή κάτι τέτοιο) και διάλεξε να φαίνονται μόνο οι επαφές που θέλεις. Οι επαφές αποθηκεύονται στη μνήμη του κινητού και όχι στην κάρτα μνήμης αλλά μπορείς να τις εξάγεις στην κάρτα μνήμης και να τις αποθηκεύσεις στον υπολογιστή ακολουθώντας τη διαδικασία (τα πρώτα 7 βήματα) από εδώ. ΜΗΝ ακολουθήσεις τα βήματα Εισαγωγή Βάσης Δεδομένων επαφών σε google & Έλεγχος και συγχρονισμός επαφών google αν δε θες να συγχρονίσεις τις επαφές σου με την google! :!:

Edited by Villis
Τhe end of an era...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned