evansarmor Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θέλει ο πατέρας μου να αγοράσει από το bestprice ένα σχετικά παλαιό μοντέλο smartphone, το Emporia Smart S1001. Το κινητό τρέχει Android 4.4.2 (Kitkat νομίζω?), αλλά δεν έχει Ελληνικό μενού. Υπάρχει κάποιος (ορθόδοξος) τρόπος μέσω του Android να περάσω Ελληνικό μενού στη συσκευή, χωρίς να χάσω την εγγύηση του καταστήματος, ή να κινδυνεύσω να καταστρέψω το τηλέφωνο και να πετάξω στα σκουπίδια τα 275,28€ μου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μάλλον πλάκα κάνεις ... με 512 RAM και 4 ROM είναι για πέταμα πριν το αγοράσεις, κοίταξε για κανένα άλλο .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θέλει ο πατέρας μου να αγοράσει από το bestprice ένα σχετικά παλαιό μοντέλο smartphone, το Emporia Smart S1001. Το κινητό τρέχει Android 4.4.2 (Kitkat νομίζω?), αλλά δεν έχει Ελληνικό μενού. Υπάρχει κάποιος (ορθόδοξος) τρόπος μέσω του Android να περάσω Ελληνικό μενού στη συσκευή, χωρίς να χάσω την εγγύηση του καταστήματος, ή να κινδυνεύσω να καταστρέψω το τηλέφωνο και να πετάξω στα σκουπίδια τα 275,28€ μου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μάλλον πλάκα κάνεις ... με 512 RAM και 4 ROM είναι για πέταμα πριν το αγοράσεις, κοίταξε για κανένα άλλο .. ΟΥΤΕ για πλακα. Ετος Κυκλοφορίας 2013. Android 4.4.2. RAM: 512 MB Εσωτερική μνήμη 4GB Τιμη € 275,28 + μεταφορικα + αντικαταβολη !!!! :dash: Αυτη η συσκευη κανει μονο για κλησεις, αλλα αν ο πατερας σου θελει μονο αυτο βρες του κατι φθηνοτερο. Κριμα τοσα χρηματα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) ΟΥΤΕ για πλακα. Ετος Κυκλοφορίας 2013. Android 4.4.2. RAM: 512 MB Εσωτερική μνήμη 4GB Τιμη € 275,28 + μεταφορικα + αντικαταβολη !!!! :dash: Αυτη η συσκευη κανει μονο για κλησεις, αλλα αν ο πατερας σου θελει μονο αυτο βρες του κατι φθηνοτερο. Κριμα τοσα χρηματα :blink: Ουσιαστικά, μόνο για κλήσεις τη θέλει. Θέλει όμως οπωσδήποτε μία συσκευή android με κουμπιά, οπότε δυστυχώς, δε βλέπω να υπάρχει άλλη (φθηνότερη) λύση. Μετά πάμε σε BlackBerry KeyOne (αυτό έχω εγώ), οπότε το budget ξεφεύγει επικίνδυνα. Το ωραίο είναι, ότι αρχικά, ήθελε dual SIM συσκευή, αλλά το μόνο που μπόρεσα να βρω με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι το MLS Easy, το οποίο είναι εξαιρετικά ευπαθές (3 αγόρασα και μου χάλασαν όλα μέσα σε ένα μήνα από την αγορά τους). Έχετε μήπως καμία ιδέα/εναλλακτική πρόταση που μου διαφεύγει? Edited December 20, 2017 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ουσιαστικά, μόνο για κλήσεις τη θέλει. Θέλει όμως οπωσδήποτε μία συσκευή android με κουμπιά, οπότε δυστυχώς, δε βλέπω να υπάρχει άλλη (φθηνότερη) λύση. Μετά πάμε σε BlackBerry KeyOne (αυτό έχω εγώ), οπότε το budget ξεφεύγει επικίνδυνα. Το ωραίο είναι, ότι αρχικά, ήθελε dual SIM συσκευή, αλλά το μόνο που μπόρεσα να βρω με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι το MLS Easy, το οποίο είναι εξαιρετικά ευπαθές (3 αγόρασα και μου χάλασαν όλα μέσα σε ένα μήνα από την αγορά τους). Έχετε μήπως καμία ιδέα/εναλλακτική πρόταση που μου διαφεύγει?Βασικά είσαι σε λάθος θέμα. Καλύτερο να ανοίξεις ένα δικό σου θέμα στην ενότητα επιλογής κινητών. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Ουσιαστικά, μόνο για κλήσεις τη θέλει. Θέλει όμως οπωσδήποτε μία συσκευή android με κουμπιά, οπότε δυστυχώς, δε βλέπω να υπάρχει άλλη (φθηνότερη) λύση. Μετά πάμε σε BlackBerry KeyOne (αυτό έχω εγώ), οπότε το budget ξεφεύγει επικίνδυνα. Το ωραίο είναι, ότι αρχικά, ήθελε dual SIM συσκευή, αλλά το μόνο που μπόρεσα να βρω με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι το MLS Easy, το οποίο είναι εξαιρετικά ευπαθές (3 αγόρασα και μου χάλασαν όλα μέσα σε ένα μήνα από την αγορά τους). Έχετε μήπως καμία ιδέα/εναλλακτική πρόταση που μου διαφεύγει? Κοίταξε και αυτά, για απλή χρήση μιά χαρά είναι ... https://www.skroutz.gr/s/10468270/Nokia-216-Dual.html#reviews https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/kinita/Nokia-230-DS-Gri.htm Edited December 21, 2017 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Ρε παιδιά τα φώτα σας. Έχω ένα κινητό Android 6 5.7 ίντσες (LeEco Le Max 2) και όταν πατάω συγκεκριμένα στον Chrome desktop mode για την σελίδα kimovil, δεν εμφανίζεται desktop αλλά πιο "αραιωμένη", ενώ στο tablet επίσης Android 6 11.6 ίντσες (Teclast Tbook 16 Power) χωρίς να πατάω desktop mode, το εμφανίζει σαν σταθερός υπολογιστής. Γιατί συμβαίνει αυτό, και πως μπορώ να το φτιάξω στο κινητό; Edited December 21, 2017 by paposgsxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Την πιο σωστη απεικονιση site σε desktop mode σε κινητο την εχει ο firefox nightly. Δεν εχω βρει κανενα site που να μην το δειχνει σωστα. Τελειος browser να ξερεις δεν υπαρχει. Γι αυτο κι εχω 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Κάμποσο καιρό τώρα ο Chrome δε μου φορτώνει τις σελίδες... Τι κάνω; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Κάμποσο καιρό τώρα ο Chrome δε μου φορτώνει τις σελίδες... Τι κάνω; clean cache αν δεν στρώσει clear data Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Κάμποσο καιρό τώρα ο Chrome δε μου φορτώνει τις σελίδες... Τι κάνω; Όταν λες δεν μου φορτώνει τις σελίδες εννοείς ότι δεν ανοίγει τίποτα ή ότι δείχνει ότι κάνει για πολύ ώρα φόρτωση ενώ τις έχει ανοίξει? Γιατί το δεύτερο το παθαίνω και εγώ στο κινητό και στο τάμπλετ μου. Ανοίγει τις σελίδες κανονικά αλλά η μπάρα φόρτωσης από πάνω κολλάει στο 90% σαν να λέμε. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 καλημέρα μια ερώτηση να κάνω...εγινε αναβαθμιση στο 7.1.1 οταν παω στην συλλογη και παταω πανω στα videos που εχω τραβηξει αυτά ανοίγουν αυτόματα.οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω απο που το αλλάζω αυτο...μηπως ξερει καποιος να μου πει; Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Γιαααα βοηθατε λιγο να φτιαξουμε φρεσκια λιστα best of Επειδη περασαν χρονια απο την ενημερωση της προηγουμενης λιστας και πολλα νεα app κυκλοφορανε πλεον, ας κανουμε μια συγκεντρωση εδω. -Γραψτε την προταση σας για οποια κατηγορια απο τις παρακατω θελετε, το ονομα του app και 5-6 λεξεις περιγραφη (αμα δε βαριεστε) Διαχείριση Αρχείων: Solid explorer Διαχείριση συμπιεσμένων αρχείων: Καιρός: Μηνύματα: Μουσική: Περιηγητές: Chrome Firefox Opera Πληκτρολόγια: Swiftkey Πλοήγηση: Google maps + Waze Χάρτες offline: Here WeGo Σημειώσεις: Φωτογραφία: Adobe Lightroom + photoshop Snapseed Backup: E-mail: Launchers: Nova Media Player: MX player News Reader: Forsquare Google Now Office: microsoft Office + Excell Torrent Client: VPN: Social Networks: Facebook Ιnstagram Twitter Snap Chat Επικοινωνία: Facebook messenger Whats Up Viber Skype Network Tools: Edited December 24, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πόσες εφαρμογές έχεις που προβάλλουν βίντεο; Δοκίμασε να εγκαταστήσεις άλλη μια, λογικά την επόμενη φορά θα σου ζητήσει να επιλέξεις. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Παιδιά σε Samsung υπάρχει κάπως η δυνατότητα ( καλύτερα χωρίς εφαρμογή) να ζητάει κωδικό ξεκλειδωματος οθόνης όταν κάποιος προσπαθήσει να μου απενεργοποιησει την συσκευή;;;; Αν δεν γίνεται αυτο υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει; Είμαι με Android 7.0 Edited December 24, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Παιδιά σε Samsung υπάρχει κάπως η δυνατότητα ( καλύτερα χωρίς εφαρμογή) να ζητάει κωδικό ξεκλειδωματος οθόνης όταν κάποιος προσπαθήσει να μου απενεργοποιησει την συσκευή;;;; Αν δεν γίνεται αυτο υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει; Είμαι με Android 7.0 Το cerberus κάνει αυτό που θες αλλά πρέπει να είσαι ροοτ νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Το cerberus κάνει αυτό που θες αλλά πρέπει να είσαι ροοτ νομίζω.Δεν είμαι δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Δεν είμαι δυστυχώςΤο cerberus κάνει αυτό που θες αλλά πρέπει να είσαι ροοτ νομίζω.χωρίς να είμαι σίγουρος δεν χρειάζεται ρουτ αυτό στο cerberus. ας μας πει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lockio Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Δεν ξέρω για κωδικό, αλλά ξέρω ότι έχει επιλογή το Cerberus να μην σε αφήνει να κλείσεις μια συσκευή αν είναι κλειδωμένη. Ουσιαστικά απενεργοποιεί το power button. Και δεν απαιτείται root για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Όταν λες δεν μου φορτώνει τις σελίδες εννοείς ότι δεν ανοίγει τίποτα ή ότι δείχνει ότι κάνει για πολύ ώρα φόρτωση ενώ τις έχει ανοίξει? Γιατί το δεύτερο το παθαίνω και εγώ στο κινητό και στο τάμπλετ μου. Ανοίγει τις σελίδες κανονικά αλλά η μπάρα φόρτωσης από πάνω κολλάει στο 90% σαν να λέμε. Αυτό που λες κάνει φίλε... Αυτό ακριβώς... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Κοίτα,το παθαίνουν 4 διαφορετικές συσκευές εδώ στο σπίτι.2 κινητά και 2 τάμπλετ εμένα και της γυναίκας μου.Οπότε όλα καλά!Χαχαχα!Πέρα από την πλάκα,κάποιο κόλλημα του chrome θα είναι.Σε μελλοντική αναβάθμιση θα στρώσει πιστεύω.Παλιά δεν το έκανε σίγουρα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 χωρίς να είμαι σίγουρος δεν χρειάζεται ρουτ αυτό στο cerberus. ας μας πει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ΟΧΙ........ΔΕΝ χρειάζεται ..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 χωρίς να είμαι σίγουρος δεν χρειάζεται ρουτ αυτό στο cerberus. ας μας πει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΌχι δεν χρειάζεται να είσαι Ρουτ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Καλησπέρα, και χρόνια πολλά. Για χρήστη που έχει ως συσκευη 1 Samsung S3 Neo για μεταβαση σε νεο τηλέφωνο Android τι προτείνετε; H χρηση του τηλεφωνου είναι: Πλοηγηση στο Ιντερνετ , Αποστολη/Ληψη Email και αρκετή ομιλία. Εφαρμογές τύπου Facebook, δεν χρησιμοποιει, Φωτογραφικη μηχανή μέτρια χρήση. Να κοιτάξει για κάποιο Xiaomi, Huawei΄; Θέλουμε η μπαταρία να κρατάει οσο το δυνατόν περισσότερο. Συγκεκριμένα εχω δει: Xiaomi Redmi 4a με 2Gb Ram & Redmi Note 5a. Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω CM με nova launcher, πώς μπορώ να βγάλω τη μόνιμη search bar της Google από την οθόνη πρόσφατων εφαρμογών; Δε θυμάμαι ποια επιλογή είναι και από πού; από nova, από εφαρμογή Google ή από ρυθμίσεις τηλ, γιατί δεν την είχα πριν και δεν ξέρω πώς προστέθηκε, ίσως από update της Google εφαρμογής.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts