cmvr Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Messenger για μενα μονο,αφου εχω facebook.Μετα το WhatsApp μου αρεσει λογω καλυτερης συνδεσιμοτητας.Οταν δεν εχεις καλο 3G αργει να συνδεθεις στο viber και να φαινεσαι ενεργος,να παιρνεις sms κλπ.Τα Messenger/WhatsApp δουλευουν και ας εχεις Edge.Για το Skype,αν θες κλησεις προς εξωτερικο και φτηνα συμφερει.Αν και το Lycachat δινει 1,500 λεπτα προς ελληνικα κινητα/σταθερα με 10€ για ενα μηνα.Εχει και καλες χρεωσεις για εξωτερικο.Επειδη εχω iPhone σωστα δουλευει το whatsapp και το messnger.Το Viber ειχε θεματα,τωρα εφτιαξε. Δεν τα είχα δει τα νέα πακέτα από το skype συμφέρουν κάργα το θέμα είναι ότι ακόμα ελληνικό skype number για να σε καλούνε από ελλαδα με τοπική χρέωση ακόμα δεν υπάρχει. Απεριόριστα λεπτά προς σταθερά σε Ελλάδα €3,72/μήνα Απεριόριστα λεπτά προς κινητά και σταθερά σε Ελλάδα €14,88/μήνα Απεριόριστα λεπτά για σταθερά στην Ευρώπη σε 28 προορισμούς €11,78/μήνα Απεριόριστα λεπτά για κινητά και σταθερά στην Ευρώπη 25 προορισμούς€23,56/μήνα Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 το skype εχει και το credit που καραβολευει γιατι δεν ληγει ποτε και το χρησιμοποιεις οποτε θελεις (απαιτει μια κληση στο 6μηνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 το skype εχει και το credit που καραβολευει γιατι δεν ληγει ποτε και το χρησιμοποιεις οποτε θελεις (απαιτει μια κληση στο 6μηνο) τι παίζει με αυτό ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 ε μπες στο site να δεις, είναι λίγο ακριβά τα κινητά, αλλά το ότι δεν λήγει με έχει βολέψει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Κάνετε log in, μετά πάτε στις ρυθμίσεις και πατάτε ' έξοδος '. Σας ξαναζηταει κωδικό για το επόμενο log in; Γιατί εμένα μου ζητάει ενώ στην προηγούμενη έκδοση δεν ζητάγε, είχε επιλογή να θυμάται τον κωδικό.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Ποια συσκευή έχεις; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Xperia Z5 Premium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 σε μένα δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν δεν το ανοίξω. έχει άλλος τέτοιο θέμα? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μου έκλεψαν το samsung κινητό μου και αγόρασα ένα lg (android και τα δυο). Οι επαφές μου είναι αποθηκευμένες στο λογαριασμό μου της samsung. Στο λογαριασμό κάνω log in και από υπολογιστή, αλλά δεν έχει επιλογή να εμφανίσει τις επαφές. Ξέρω πως θα τις ανακτούσα από samsung κινητό. Το θέμα είναι τώρα αν μπορώ να κάνω κάτι, έστω απλώς για να τις δω από κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μου έκλεψαν το samsung κινητό μου και αγόρασα ένα lg (android και τα δυο). Οι επαφές μου είναι αποθηκευμένες στο λογαριασμό μου της samsung. Στο λογαριασμό κάνω log in και από υπολογιστή, αλλά δεν έχει επιλογή να εμφανίσει τις επαφές. Ξέρω πως θα τις ανακτούσα από samsung κινητό. Το θέμα είναι τώρα αν μπορώ να κάνω κάτι, έστω απλώς για να τις δω από κάπου. αν έχεις αποθήκευσή της επαφές στην google μόλις ανοίξεις το κινητό και περάσεις το email που είχες στο samsung θα κανει συγχρονισμό και θα περαστούν οι επαφές στο καινούργιο.....η τότε έχεις κάνει κάποιο λάθος και δεν συγχρονιζόταν στην google.... στην δεύτερη περίπτωση είναι αδύνατον να ανακτήσεις της επαφές....... η εκτός κι αν είχες κάνει κάποιο backup σε pc πιστεύω πας εδώ για να δεις της επαφές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Αν τις είχες στο Samsung account, ίσως σε βοηθήσει αυτό... https://support.t-mobile.com/docs/DOC-28452 Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) https://account.samsung.com/membership/service/getServieInfoList.do βάζεις εδώ το samsung account σου και κοιτάς αν της έχεις δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει άλλος τρόπος Edited June 20, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ποια συσκευή έχεις; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Τελικά...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aigagros Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του τηλεφώνου σε δίκτυο μέσω wi-fi και σε έτερο δίκτυο 3G ταυτόχρονα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Γίνεται. Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις τις επιλογές προγραμματιστή και θα βρεις την επιλογή. Τις επιλογές προγραμματιστή τις ενεργοποιείς κάνοντας πολλαπλά tap εκεί που εμφανίζει την έκδοση kernel νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω διάφορες εφαρμογές για εύρεση wallpapers. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή για την επιθυμητή τοποθεσία αποθήκευσης και αποθηκεύονται οι εικόνες που κατεβάζω στη μνήμη του τηλεφώνου, αντί για την SD card όπου και επιθυμώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα στέλνει αυτόματα στην SD? Οι εφαρμογές είναι το Backdrops, WallpapersCraft και Zedge. Πήγαινε ρυθμίσεις μετά εφαρμογές και επέλεξε αυτή που σε ενδιαφέρει και θα σου δείξει στο αποθήκευση (πρώτο στη λίστα) αν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης της εφαρμογής στη κάρτα SD ίσως αν είναι η εφαρμογή στη SD να είναι και ο φάκελος με τα wallpapers που σε ενδιαφέρει ειδάλλως θα έχει επιλογή η ίδια η εφαρμογή. Αν έχεις το φάκελο στη SD νομίζω ότι θα το δει η εφαρμογή εφόσον έχεις φωτογραφίες μέσα δοκίμασε το και έτσι. Πάντως δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό που έγραψα ελπίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aigagros Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Θέλω την απενεργοποίηση πρόσβασης στο internet, σε μερικά app που έχω εγκατεστημένα, υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; με ή χωρίς root. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Θέλω την απενεργοποίηση πρόσβασης στο internet, σε μερικά app που έχω εγκατεστημένα, υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; με ή χωρίς root. Ευχαριστώ! settings-data usage-επιλογή της σιμ-κάτω απο το γράφημα εχει τις εφαρμογές που εχουν κανει χρηση δεδομένων-επιλογή της εφαρμογής-restrict app background data . Ισως υπάρχει και άλλος τροπος :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Νομίζω πως αυτή η επιλογή έχει δύο προβλήματα, διορθώστε με αν κάνω λάθος: 1) είναι μόνο για όταν η εφαρμογή είναι στο background, άρα όταν η εφαρμογή παίζει, τότε έχει πλήρη πρόσβαση στο internet. 2) είναι μόνο για 3G/4G, όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με wifi, τότε έχει πλήρη πρόσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Αν δεν είσαι ρουτ, Βάλε το netguard-no root firewall από το play store. Κάνει ακριβώς αυτό που θες. Αν βάλεις την έκδοση από εδώ, σου δίνει και extra λειτουργία για adblock ακολουθώντας τις οδηγίες https://github.com/M66B/NetGuard/blob/master/ADBLOCKING.md Αν είσαι ρουτ βάλε το AFwall+ από το play store. Κάνει ότι και το netguard αλλά χωρίς της χρήση τοπικού vpn. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 25, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 @zananiro είσαι παίχτης και καραμπουζουκλής! :) @demelene δυστυχώς, το "restrict data usage" είναι παραπλανητικό, καθώς επιτρέπει "ελαφρός" την πρόσβαση, δεν την αποτρέπει εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καλησπερα. Πηρα αυτο το usb flash disk αλλα και καλωδιο otg για να συνδεσω ενα φλασακι στο κινητο μου αλλα ειτε συνδεσω το sandisk dual flash disk ή καποιο αλλο φλασακι μεσω του απλου καλωδιου otg δεν μου αναγνωριζει τιποτα ακομα και καποια προγραμματα otg που δοκιμασα να εγκαταστησω παλι δεν ειδαν τιποτα στο sasmsung galaxy s4 mini κινητο που δοκιμασα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να δει τα φλασακια αυτα που ειναι φορμαρισμενα σε fat32? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Δεν έχει otg το S4 mini. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Τοτε γιατι 1, 2, 3 προγραμματα που κατεβασα για να τσεκαρουν αν υποστηριζει ή οχι otg το κινητο μου εγραψαν και τα 3 οτι υποστηριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts