Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα

έχω το εξής κουφό πρόβλημα.....κατέβασα το google now για τον nova πατάω να κάνει εγκατάσταση και δεν ανταποκρίνεται

πατάω άκυρο και κλείνει .....

κατέβασα και μια άλλη εφαρμογή να το δοκιμάσω το ίδιο

έχω ανοιχτό το άγνωστες προελεύσεις.....έχει κάποια ρύθμιση που μπορεί να πείραξα η δεν γνωρίζω.....

το κινητό είναι lg g5 με nugat

Τί είναι; Να τα σβήσω ή χρειάζονται;

sNHdSau_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=high

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Δοκίμασε να το κατεβάσεις από άλλη πηγή. Ίσως κάτι έγινε στο αρχείο

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

ναι δοκίμασα ..... το αναφέρω και στο πιο πάνω ποστ....

καλημέρα σας τής τελευταίες 2 ευδομαδες έχω αριστερά στην οθόνη του κινητού μου Htc desire 626 g plus dual sim μια κιτρινιλα. Πείρα τηλεφωνώ εκεί που το αγόρασα και μου είπανε να τους τό στείλω το θέμα είναι όμως ότι το κινητό το έχω κάνει root και μόνος τρόπος για να μην το παρουν χαμπάρι είναι να το flasharw με το Stock Rom φοβάμαι να μην το breakarw μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ....

Εχω μια σημαντικη-για εμενα τουλαχιστον-ερωτηση:

την ενδειξη της μπαταριας που βλεπουμε στο κινητο μας,

την δειχνει επι της ουσιας το 'android'(σε συνεργασια με το hardware του κινητου),

ή o launcher, αφου ουσιαστικα ειναι το πανω layer του interface, το 'desktop' μας αν το πουμε ετσι;

Το λεω γιατι αυτο που εβλεπα ως μπαταρια υποτιθεται οτι ειναι μια ενδειξη στο 70%,

για να ανακαλυψω μετα απο αποτυχημενες αποπειρες επανεκκινησης στο να ανακαλυψω με λυπη την πληροφορια, οτι η μπαταρια ηταν στο 0-1%, και γι'αυτο δεν μπουταρε χωρις καλωδιο....

Φταιει η μπαταρια;

Το 70% που εβλεπα, "ποιοις' στο καλο μου εδειχνε αυτη τη λαθος-παραπλανητικη πληροφορια;

Το android? Το κινητο; ή μηπως εχει μεριδιο ευθυνης και ο launcher?

Ή το κινητό ή η μπαταρία φταίει

Το ανδροιδ είναι λειτουργικό σύστημα, δεν έχει καμμία σχέση.

Ή το κινητό ή η μπαταρία φταίει

Το ανδροιδ είναι λειτουργικό σύστημα, δεν έχει καμμία σχέση.

Το 70% δηλαδη που μου εδειχνε, ηταν ψευτικη ενδειξη καθαρα προερχομενη απο μπαταρια/κινητο;;;;

android/launcher δεν εμπλεκονται;

Επειδή κάτι τέτοιο γινεται και σε μένα και θέλω να κάνω ενα hard reset ,γίνεται να το κάνω ενώ το κινητό ειναι στην φόρτιση;θα συνεχίσει να φορτίζει ενώ κάνει hard reset και επαναφορά ρυθμίσεων;(p9 lite/android 7)

Θέλω να πω πως, το μόντεμ σε ένα Samsung είναι καλύτερο από κάποιο άλλο, όπως το iPhone είναι καλύτερο από το Samsung (υπό τις ίδιες συνθήκες).

Για παράδειγμα το LG που είχα δεν ήταν τόσο καλό όσο το Samsung που έχω τώρα, βάλε και άλλη μια εξίσωση με το software και καθάρισες.

Η σύζυγος μια ζωή παράπονα είχε όσο είχα τα LG, πήρα και εγώ Samsung και κόπηκε η γκρίνια...

Πες στον φίλο σου να δοκιμάσετε και με iPad.... Θα τα πετάξει ΌΛΑ τα υπόλοιπα... Δυστυχώς...

Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ότι είπε το ic στο Samsung είναι καλύτερο όπως και στο iPhone είναι καλύτερο του Samsung και στην σειρά του των huawei με kirin socket καλύτερα των προςναφερομενων

Χμμμ..τωρα καταλαβα..Οτι πληρωνεις παιρνεις δηλαδη..:D

Ευχαριστω πολυ παιδια..

Σχεδόν έτσι ναι

Πχ αν πας σε ZTE πάλι αλλά nubia σειρά θα είναι μέρα με νύχτα

Πάντος ο κύριος υπεύθυνος σε όλη την κατάσταση είναι το WiFi router των Γερμανών

Χμμμ..τωρα καταλαβα..Οτι πληρωνεις παιρνεις δηλαδη..:D

Ευχαριστω πολυ παιδια..

Όχι απόλυτα, το G4 το είχα πληρώσει ακριβά και δεν ευχαριστήθηκα το Skype τόσο, όσο με το Samsung που έχω τώρα και θεωρείται υποδεέστερο

Όσο για τα Huawei, όντως τα μόντεμ που έχουν είναι ακόμα καλύτερα, μάλλον θα δοκιμάσω ένα σύντομα

Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω εχω meizu

με την προηγουμενη εκδοση android δουλευει κανονικα ενω με τη τελευταια μου κανει ακριβως αυτο που κανει και σενα

Γεια σας. Εχω μια τηλεοραση και προσφατα αγορασα ενα στικακι android ωστε να την κανω smart tv. Θελω λοιπον μεσα απο το στικακι να βρω μια εφαρμογη ωστε να μου δειχνει κυλιομενες ειδησεις σε τιτλους. Εχει κανεις καποια ιδεα πανω σε αυτο να μου δωσει τα φωτα του;

Να κάνω μια ερώτηση:

Έστω ότι έχω δύο κινητά, με δύο διαφορετικούς αριθμούς.

Και στα δύο έχω βάλει τον ίδιο λογαριασμό Google, με το ίδιο ακριβώς gmail.

Μπορώ να έχω και στα δύο τις ίδιες ακριβώς αγορασμένες εφαρμογές, έστω και αν πρόκειται για διαφορετικά νούμερα;

Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει περιορισμός και κάθε εφαρμογή, είτε δωρεάν είτε αγορασμένη μπορείς να τη βάζεις σε όσες συσκευές θέλεις.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ναι, αφού οι εφαρμογές δένονται με το email. Το τι νούμερο/α τηλεφώνου έχεις δεν έχει καμία σχέση. Απ' τη στιγμή που είναι συνδεδεμένα με τον ίδιο λογαριασμό οι εφαρμογές εγκαθίστανται και λειτουργούν και στα 2.

Ναι, αφού οι εφαρμογές δένονται με το email. Το τι νούμερο/α τηλεφώνου έχεις δεν έχει καμία σχέση. Απ' τη στιγμή που είναι συνδεδεμένα με τον ίδιο λογαριασμό οι εφαρμογές εγκαθίστανται και λειτουργούν και στα 2.

Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση!

Άρα φαντάζομαι και σε πέντε και σε δέκα (που λέει ο λόγος...) συσκεύες να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Να κάνω μια ερώτηση:

Έστω ότι έχω δύο κινητά, με δύο διαφορετικούς αριθμούς.

Και στα δύο έχω βάλει τον ίδιο λογαριασμό Google, με το ίδιο ακριβώς gmail.

Μπορώ να έχω και στα δύο τις ίδιες ακριβώς αγορασμένες εφαρμογές, έστω και αν πρόκειται για διαφορετικά νούμερα;

Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει περιορισμός και κάθε εφαρμογή, είτε δωρεάν είτε αγορασμένη μπορείς να τη βάζεις σε όσες συσκευές θέλεις.

Ετσι ακριβως και μαλιστα δεν χρειαζεται ουτε sim να εχουν τα κινητα . Οποτε μπορεις να εχεις αν θελεις και ετοιμο για "καβαντζα" ένα αν σου παθει κατι το άλλο .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Exω κουμπωσει το tivizen mini σε κινητο και ταμπλετ και εχω εγγραψει καποια τηλεοπτικα προγραμματα αλλά δεν μπορω να τα μεταφέρω στον υπολογιστη. Στο μενου που βγαζει δε μου δινει καποια επιλογη. Μπορεί να βοηθήσει κανεις? Ευχαριστώ

θελω να κανω επαναφορα της συσκευης ή φορματ ή δεν ξερω κι εγω πως λεγεται .

βασικα μου χαλασε η φωτογραφικη . παταω το εικονιδιο , κανει να ανοιξει στιγμιαια και αμεσως παει στο παρασκηνιο .

θελω να κανω φορματ , γιατι πρεπει να εχω κολησει και κανα εκατομυριο ακομα ιους .

δεν θελω ομως να χασω τηλεφωνα .

το κινητο ειναι το asus x550 και το android η εκδοση 5,1,1.

πως γινεται ?

Αν έχεις κάνει backup τις επαφες σου στο gmail σου τότε με το που θα το καταχωρήσεις μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,αυτό που πρέπει να κάνεις για να τα σβήσεις όλα δηλαδή,θα στις εμφανίσει πάλι.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή όπως το super backup και να πάρεις backup και του ιστορικού κλήσεων, των μηνυμάτων και των συμβάντων ημερολογίου.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned