patrickdrd Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 ε και παλι, εφοσον περνανε απ το hotmail και δεν τα καταλαβαινει οτι ειναι spam τι να κανει το aqua; εκτος εαν στο τελευταιο εχεις πει οτι θες να συγχρονιζει και τον φακελο με τα σπαμ που δεν το νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 patrickdrd said: ε και παλι, εφοσον περνανε απ το hotmail και δεν τα καταλαβαινει οτι ειναι spam τι να κανει το aqua; εκτος εαν στο τελευταιο εχεις πει οτι θες να συγχρονιζει και τον φακελο με τα σπαμ που δεν το νομιζω.. και που ειναι αυτη η εντολη οεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλημέρα, πρόσφατα κατέβασα έναν emulator απο το Play Store αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει, τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 παρατεταμενο πατημα πανω στο account και μετα options & folders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 patrickdrd said: παρατεταμενο πατημα πανω στο account και μετα options & folders Οκ φίλε μου Και εάν θέλω να πάρω κάποιο που έχει χαρακτηριστεί ανεπιθύμητο πρέπει να κάνω ιδιο πάλι? συγχρονισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 οχι απαραιτητα, πας στο inbox και βλεπεις τους φακελους σου και πας στο spam φακελο και το βλεπεις "manually", δεν νομιζω να θες συγχρονισμο για τον spam φακελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Εφρμογες γρηγορης φορτισης.ισχυει;και αν ναι βλαπτουν μακροπροθεςμα την μπαταρια;για δωστε μου τα φωτα σας. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 συγνώμη για την έκφραση .ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ όλες αυτές οι εφαρμογές ,αν από τον κατασκευαστή δεν έχεις γρήγορη φόρτιση ΚΑΜΙΑ εφαρμογή δεν θα το κάνει αν θέλεις λίγο πιο γρήγορη φόρτιση είναι απλό σβήστο και φόρτισε το Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 renesis_87 said: Δοκίμασε να κάνεις unmount και ξανά mount την SD στη συσκευή από την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής σου (στο storage πρέπει να είναι), μήπως λύσει το πρόβλημα. :yahoo:Κανοντας umount και mount στη συνεχεια εστρωσε , σε δυο υπολογιστες φανηκαν και η εσωτερικη μνημη και η εξωτερικη SD :yahoo: Φιλε σ ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ειχα στο S5 ενα τετοιο με μπατρια με ελληνικη σημια επανω που μειωνοταν καθως επεφτε η μπαταρια και οτν φορτιζα το κινητο "γεμιζε" με ενα καλωδιο γυρω γυρω". Τωρα που πηρα το samsung J7 δεν απενηλθε μαζι με τς αλλες εφαρμογες απο το backup του λογαριασμου . Λεγοταν καπως παραξενα hong kong.... Το ξερει καποιος ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αυτό το ...καλουδι ειχα αλλα δεν μπορω ουτε να το κατεβασω Ηταν αγορασμενο μαλιστα από Play store http://android4samsung.com/Download-Android_Greece-Flag-Battery-Widget_for-Samsung.html Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γιάννης said: Αυτό το ...καλουδι ειχα αλλα δεν μπορω ουτε να το κατεβασω Ηταν αγορασμενο μαλιστα από Play store http://android4samsung.com/Download-Android_Greece-Flag-Battery-Widget_for-Samsung.html πέρνα αυτό για δοκιμή https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.reborn.beta&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Sniaf said: πέρνα αυτό για δοκιμή https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.reborn.beta&hl=el Βρισω πολλες τετοες αλλα καμμια σχεση με αυτη που ειχα .Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γιάννης said: Ειχα στο S5 ενα τετοιο με μπατρια με ελληνικη σημια επανω που μειωνοταν καθως επεφτε η μπαταρια και οτν φορτιζα το κινητο "γεμιζε" με ενα καλωδιο γυρω γυρω". Τωρα που πηρα το samsung J7 δεν απενηλθε μαζι με τς αλλες εφαρμογες απο το backup του λογαριασμου . Λεγοταν καπως παραξενα hong kong.... Το ξερει καποιος ? Ευχαριστω. Βάλε στο παλιό κινητό σου το apk extractor και στείλε την εφαρμογή στο νέο σου κινητό. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 marras said: Βάλε στο παλιό κινητό σου το apk extractor και στείλε την εφαρμογή στο νέο σου κινητό. :) Δεν το εχω πια το παλιο ..:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποιο sms app που να μπορώ να στείλω ένα sms στο calendar? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimijoop Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γεια σας. Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα με την εφαρμογη. Την προηγουμενη εβδομαδα την ωρα που ακουγα μουσικη ειχα προβλημα με τον ιντερνετ και την εκλεισα, λιγες ωρες μετα την ξανανοιξα και ειδα οτι ολα τα δεδομενα χαθηκαν και τα μονα που απεμειναν ειναι ο τελευταιος σταθμος που ακουσα και η τελευταια αναζητηση που εκανα. Επισης απο τοτε οταν ανοιγω την εφαρμογη μετα απο λιγα λεπτα crashαρει. Τι πρεπει να κανω για να ανακτησω τα δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά κάποιος; Ο Emulator είναι ο FPse απο το playstore. Κάτι για bios και rom διαβάζω αλλά στα αγγλικά δύσκολο να καταλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 youtube: fpse guide ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Στείλε mail στους προγραμματιστές. Αν και δε βλέπω να μπορείς να κάνεις πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimijoop Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Εχω στειλει μηνυμα εδω και μερες. Περιμενω απαντηση. Πιθανον στις γιορτες θα μου απαντησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Vagos55 said: Παιδιά κάποιος; Ο Emulator είναι ο FPse απο το playstore. Κάτι για bios και rom διαβάζω αλλά στα αγγλικά δύσκολο να καταλάβω bios http://de.dllyes.com/playstation-psx-bios/ (χρησιμοποίησε το scph1001.bin η τον Scph7502.bin ...ξεζιπαρετα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Alex. Οπότε κατεβάζω τον 1001 και πάει στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού. Τον αφήνω εκεί ή το πάω στην SD card σε κάποιο φάκελο που φτιάχνω εγώ ; Απο κει και πέρα κατεβάζω τα παιχνίδια (απο που ; ) , τα παω στην κάρτα μνήμης σε ποιον φάκελο; Και στο τέλος απο οτι κατάλαβα γίνεται αυτό που έκανε ο τύπος στο βίντεο. Δυστυχώς είμαι άσχετος οπότε χρειάζομαι οδηγίες με μικρά βήματα. Αν κάποιος μπορεί θα είμαι υποχρεος Edited December 23, 2016 by Vagos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Vagos55 said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Alex. Οπότε κατεβάζω τον 1001 και πάει στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού. Τον αφήνω εκεί ή το πάω στην SD card σε κάποιο φάκελο που φτιάχνω εγώ ; Απο κει και πέρα κατεβάζω τα παιχνίδια (απο που ; ) , τα παω στην κάρτα μνήμης σε ποιον φάκελο; Και στο τέλος απο οτι κατάλαβα γίνεται αυτό που έκανε ο τύπος στο βίντεο. Δυστυχώς είμαι άσχετος οπότε χρειάζομαι οδηγίες με μικρά βήματα. Αν κάποιος μπορεί θα είμαι υποχρεος Αφούτο κατεβάσεις πρέπει να το κανεις unzip! (να το αποσυμπίεσης) Φτιάξε ένα φάκελο και αποθηκεύσε το εκεί μαζί με παιχνίδια που θα κατεβάσεις Αφού ανοίξεις το FPse πας Setting /advances /path/load the bios ...πρέπει να πλοηγηθείς στο φάκελο που εχεις αποθηκεύσει το bios scph1001.bin η τον Scph7502.bin για ρυθμίσεις δες αυτό https://youtu.be/fMlBbByUs4I (υπάρχουν άπειρα video) Ψάξε και για το epsxe Emulator ..είναι εξίσου καλό.... για Rom (παιχνίδια ) υπάρχουν πολύ τρόποι....Google search ,torrent ....http://coolrom.com/roms/psx/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Με μια αναζήτηση δε μπόρεσα να το βρω κάπου, αλλά ο κατασκευαστής του είναι αυτός στο play και αυτό είναι το δικό του site. Μπορείς να επικοινωνήσεις, μήπως και μπορεί να στο στείλει. Edited December 24, 2016 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts