fotaras85 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Αν πατήσεις τις 3 τελείες θα την βρεις την επιλογή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ψαρωσα και εγω με τις 3 τελειες! Αυτες ειναι του tapatalk και οχι απο το σκρινσοτ του φιλου! :p :p https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/d8559d7b1dd0ad6f18729014515543b2.jpg εμένα δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση με marshmallow, μήπως είναι αλλού; Δεν την βρίσκω Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δες μηπως ειναι κατω κατω. Εμενα ειναι ετσι : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161031/fc3e74302151bd7776ad9c5bde37fcc7.jpg Σε διαφορετικη περιπτωση, πηγαινε στην κεντρικη σελιδα των ρυθμισεων στην μπαρα αναζητησης και ψαξε με "σαρωση wlan" . Δοκιμασε και με αλλες παρομοιες λεξεις, μηπως το λεει διαφορετικα σε εσενα. Ισως το βρεις ετσι. Edited October 31, 2016 by fotaras85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δεν κατάλαβες φίλε μου τι ακριβώς θέλω η μάλλον δεν το έθεσα εγώ σωστά. Είναι κάποιες εφαρμογές που είναι trial για κάποιο διάστημα. Εγώ θέλω να την διαγράψω και να την ξανά έγκατα στήσω και να φαίνεται ότι την κάνω εγκατάσταση για πρώτη φορα Sent from my iPhone using Tapatalk απο που θα κατεβασεις την εφαρμογη? μηπως με ενα clean master ή παρομοιο καταφερεις να το παρακαμψεις? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ψαρωσα και εγω με τις 3 τελειες! Αυτες ειναι του tapatalk και οχι απο το σκρινσοτ του φιλου! :p :p Για δες μηπως ειναι κατω κατω. Εμενα ειναι ετσι : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161031/fc3e74302151bd7776ad9c5bde37fcc7.jpg Σε διαφορετικη περιπτωση, πηγαινε στην κεντρικη σελιδα των ρυθμισεων στην μπαρα αναζητησης και ψαξε με "σαρωση wlan" . Δοκιμασε και με αλλες παρομοιες λεξεις, μηπως το λεει διαφορετικα σε εσενα. Ισως το βρεις ετσι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161031/ff72d9c7314f6535271a065a577fd3f0.jpg είσαι φοβερός! με την αναζήτηση στο μενού του κινητού(που ούτε ήξερα ότι υπάρχει! ) μου έβγαλε τις σαρωσεις και Wi-Fi και Bluetooth που ήταν ενεργές! τις απενεργοποιησα και βλέπουμε! η πλάκα είναι ότι ναι μεν βρήκα με την αναζήτηση μαζεμένες τις σαρωσεις αλλά μεμονωμένες που είναι οι ρυθμίσεις αυτές δεν μπορώ να τότε βρω! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Κατέβασε την κουρτίνα που υπάρχουν τα πλήκτρα για κάθε εντολή. Wifi,GPS και τα λοιπά. Πίεσε και κράτα πατημένο το gps και θα σου βγάλει τις επιλογές. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Κατέβασε την κουρτίνα που υπάρχουν τα πλήκτρα για κάθε εντολή. Wifi,GPS και τα λοιπά. Πίεσε και κράτα πατημένο το gps και θα σου βγάλει τις επιλογές. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στην marshmallow πατώντας παρατεταμένα το εικονίδιο του gps στην κουρτίνα δεν σε πάει πλέον στις ρυθμίσεις του.αλλά όπως έγραψα παραπάνω βρήκα αυτό που ήθελα Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ναι μπορεί να φταίει το ότι έχεις κάνει εγκατάσταση Custom Rom (μου έχει τύχει σε samsung κινητό με Custom rom) .Μπορεί να είναι bug της ίδιας της rom .Καλύτερα να ρωτήσεις στο forum όπου και την κατέβασες WIFI TETHERING Δεν εχω βαλει custom rom ακριβως για να μην εχω να αντιμετωπισω τετοια προβληματα. Μονο official. Γι'αυτο και ρωτησα εδω. Τωρα για να καλεσω την cosmote, δεν ξερω αν μπορουν στο συγκεκριμενο θεμα να με βοηθησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161031/ff72d9c7314f6535271a065a577fd3f0.jpg είσαι φοβερός! με την αναζήτηση στο μενού του κινητού(που ούτε ήξερα ότι υπάρχει! ) μου έβγαλε τις σαρωσεις και Wi-Fi και Bluetooth που ήταν ενεργές! τις απενεργοποιησα και βλέπουμε! η πλάκα είναι ότι ναι μεν βρήκα με την αναζήτηση μαζεμένες τις σαρωσεις αλλά μεμονωμένες που είναι οι ρυθμίσεις αυτές δεν μπορώ να τότε βρω! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στην marshmallow πατώντας παρατεταμένα το εικονίδιο του gps στην κουρτίνα δεν σε πάει πλέον στις ρυθμίσεις του.αλλά όπως έγραψα παραπάνω βρήκα αυτό που ήθελα Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαιρομαι που βοηθησα! Αφου τις βρηκες τις ρυθμισεις, ολα καλα τοτε. Στην marshmallow , οταν πατας παρατεταμενα καποια ρυθμιση απο την κουρτινα, σε πηγαινει στην αντιστοιχη ρυθμιση του κινητου. Σε εμενα τουλαχιστον γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair04 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) έκλεισε από μπαταριά όταν έκανε ενημέρωση και τώρα θέλω να περάσω την rom και δεν μπορώ να την βρω θα μπορούσατε να με βοηθήσετε https://postimg.org/image/hmxt7n57n/ Edited October 31, 2016 by corsair04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Χαιρομαι που βοηθησα! Αφου τις βρηκες τις ρυθμισεις, ολα καλα τοτε. Στην marshmallow , οταν πατας παρατεταμενα καποια ρυθμιση απο την κουρτινα, σε πηγαινει στην αντιστοιχη ρυθμιση του κινητου. Σε εμενα τουλαχιστον γινεται.Ναι σχεδον σε ολα τα εικονίδια με παει στις ρυθμισεις με παρατεταμενο πατημα εκτος απο το gps!ισως είναι bug της ρομ της εταιρειας zopo που είναι το κινητο! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Από το Ίντερνετ.δεν υπάρχει στο playstore. Η εφαρμογή είναι η iview hd .apk την έχω κάνει εγκαταστάση μετά την διέγραψα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την έκανα εγκατάσταση πάλι αλλά κατάλαβε ότι είχε ξανά εγκατασταθεί στην ίδια συσκευή!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 έκλεισε από μπαταριά όταν έκανε ενημέρωση και τώρα θέλω να περάσω την rom και δεν μπορώ να την βρω θα μπορούσατε να με βοηθήσετε https://postimg.org/image/hmxt7n57n/ http://www.mediatekguides.com/2016/07/hdc-galaxy-s7-clone-sm-g930f-mediatek-mt6580.html και https://www.4shared.com/zip/UVj7QV-yba/Samsun_Glaxy__Clone_S7-_Model_.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ναι σχεδον σε ολα τα εικονίδια με παει στις ρυθμισεις με παρατεταμενο πατημα εκτος απο το gps!ισως είναι bug της ρομ της εταιρειας zopo που είναι το κινητο! Sent from mTalk Πάει και στο GPS. Ίσως σε κάποιες συσκευές να διαφέρει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 ΔΕΝ ξέρω εαν έχει σχέση αλλά εγκατέστησα τον apex launcher για δοκιμή(έχω τον nova πάντα) και ως δια μαγείας εξαφανίστηκε ο φάκελος "φωτογραφική μηχανή"με όλες τις φωτο που είχα τραβήξει με το κινητό! ! τώρα μπορώ να τις βρω; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω με το τελευταίο update της εφαρμογής google ξέρετε η εφαρμογή που σου ανοίγει την καρτέλα google now αλλάξανε την μπάρα αναζητήσεις την μίκρυναν και την κάνανε και λίγο διαφανές? Ξαφνικά μου άλλαξε στην αρχική οθόνη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161105/53108c8b52abeb0525833745ef024cb5.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 5, 2016 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω με το τελευταίο update της εφαρμογής google ξέρετε η εφαρμογή που σου ανοίγει την καρτέλα google now αλλάξανε την μπάρα αναζητήσεις την μίκρυναν και την κάνανε και λίγο διαφανές? Ξαφνικά μου άλλαξε στην αρχική οθόνη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161105/53108c8b52abeb0525833745ef024cb5.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν το κρατήσεις πατημένο για 2-3 δευτερόλεπτα δεν σου βγάζει επιλογές να το μεγαλώσεις;; Η μόνο σε μένα υπάρχει αυτή η επιλογή που έχω Nova launcher... Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 5, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Αν το κρατήσεις πατημένο για 2-3 δευτερόλεπτα δεν σου βγάζει επιλογές να το μεγαλώσεις;; Η μόνο σε μένα υπάρχει αυτή η επιλογή που έχω Nova launcher... Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 μέσα από την εφαρμογή αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox που λογικά θα την έχεις γιατί αυτή την εφαρμογή χρειάζεσαι για να λες το ok google και να σε καταλαβαίνει αν πας στα widget θα δεις 2 search bar μια του nova πρώτη πρώτη και μια λίγο πιο κάτω, εγώ με την δεύτερη έχω θέμα που και παρατεταμένα να πατήσω πάνω του και να την μεγαλώσω την μπάρα δεν μεγαλώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrance Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Long story short: Ειχα τις μισες επαφες στηνκαρτα σιμ τις αλλες μισες μεσα στο κινητο(meizu mx5) Σπαει η οθονη ,πηρα αλλο ,εχω τις μισες επαφες και οι αλλες μισες ειναι μεσα σοτ κινητο το σπασμενο,(και μην με αρχισετε με google account sync κτλ.Δεν γινεται.). Το κινητο που εχει σπασει αν το βαλω σε θυρα USB αναγνωριζεται σαν συσκευη και μπορω να δω ολα τα περιεχομενα.Υπαρχει καποιο αρχειο με ολα τα contacts να μπορω να οτ βρω να κανω μετατροπη η εισαγωγη στο νεο κινητο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Γειά σας και από εμένα. Έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Σε εφαρμογές που είναι για την χώρα που μένω, το Google play τις βγάζει σαν "apps not available in your country". Πχ three app ή Android pay UK. Σημείωση το τηλέφωνο το αγόρασα uk με αγγλική σύνδεση και αγγλικό νούμερο περασμένο στις ρυθμίσεις του account μου στο Google. Πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Long story short: Ειχα τις μισες επαφες στηνκαρτα σιμ τις αλλες μισες μεσα στο κινητο(meizu mx5) Σπαει η οθονη ,πηρα αλλο ,εχω τις μισες επαφες και οι αλλες μισες ειναι μεσα σοτ κινητο το σπασμενο,(και μην με αρχισετε με google account sync κτλ.Δεν γινεται.). Το κινητο που εχει σπασει αν το βαλω σε θυρα USB αναγνωριζεται σαν συσκευη και μπορω να δω ολα τα περιεχομενα.Υπαρχει καποιο αρχειο με ολα τα contacts να μπορω να οτ βρω να κανω μετατροπη η εισαγωγη στο νεο κινητο? Ευχαριστω. όχι δεν γίνεται . στον αποθηκευτικό χώρο μπορείς να τα δεις μόνο αν έχεις κάνει εξαγωγή από της επαφές τώρα μόνο αν έχει η κανένα πρόγραμμα pc suite η meizu Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 όχι δεν γίνεται . στον αποθηκευτικό χώρο μπορείς να τα δεις μόνο αν έχεις κάνει εξαγωγή από της επαφές τώρα μόνο αν έχει η κανένα πρόγραμμα pc suite η meizu προσπαθησε με MOBOROBO που είναι τζαμπα και θα δεις ολες τις επαφες στο σπασμενο. To κατεβαζεισ στο πισι. Παρε μπακ από το σπασμενο και μετα κανε ρηστορ στο καινουργιο σου. Μετα συγχρονισε ολες σου τις επαφες στο google account. ιδια δουλεια κανει και το MOBILE GO. Βασικη προϋπόθεση να είναι ΟΝ στο USB DEBUGGING που είναι δυσκολο να το βρεις αφου η οθονη σου δεν δουλευει εκτος αν το ειχες από πριν στο ΟΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 WIFI TETHERING Δεν εχω βαλει custom rom ακριβως για να μην εχω να αντιμετωπισω τετοια προβληματα. Μονο official. Γι'αυτο και ρωτησα εδω. Τωρα για να καλεσω την cosmote, δεν ξερω αν μπορουν στο συγκεκριμενο θεμα να με βοηθησουν. Ίδιο πρόβλημα, αλλαξα πλακέτα κεντρική στην εγγύηση. Lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Μόλις παταω ρυθμίσεις > τοποθεσία μου βγάζει η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει δυστυχώς τερματιστει. Αποτέλεσμα δεν μπορώ να ανοίξω gps. Καμία ιδέα πως να το διορθώσω; Ίσως να έβαλα καμμία εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 μηπως εχει κρατησει καποιο φακελο ή αρχεια στην καρτα μνημης? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Παιδιά, έχει κάποιο διάστημα που κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση (πριν καν βάλω το pin) μου βγάζει στο κάτω μέρος ένα toast message που γράφει: "Η λήψη του συνημμένου από το μήνυμα πολυμέσου απέτυχε. Δοκιμάστε αργότερα". Μάλιστα νομίζω πως το βγάζει 2 φορές.. Να υποθέσω πως έχει σκαλώσει κάποιο MMS, αλλά δεν ξέρω ποιο. Μου το κάνει ΑΡΚΕΤΟ καιρό, μπορώ κάπως να το ξεμπλοκάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_0 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλημέρα! Όρισα μία φωτογραφία ως φόντο για το τηλέφωνο. Στη συνέχεια τη συγκεκριμένη φωτογραφία την διέγραψα κατά λάθος από το άλμπουμ όμως συνεχίζει να εμφανίζεται ως φόντο. Υπάρχει περίπτωση να τη βρώ σε κάποιο φάκελο και να την ανακαλέσω στο άλμπουμ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts