pektis7 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Επειδή έρχομαι κι εγώ από wm (τα χρησιμοποιώ παράλληλα πλέον), θα σου πω. Πες ότι έχεις πολλές ειδοποιήσεις. Και πες ότι θες διπλό scroll, μέσα στη notification screen, για να ψάξεις να βρεις την ειδοποίηση, που σε ενδιαφέρει. Ο αριθμός, στο app shortcut, στη home screen, θα σου γλυτώσει το ψάξιμο. Ένα άλλο είναι να σβήσεις όλες τις ειδοποιήσεις στη notification screen, επειδή δε σου αρέσει να είναι γεμάτη, αλλά να θες να μη χάσεις τις ειδοποιήσεις σου. Για να μην υπολογίσω το κόστος της συσκευής του συμφορουμίτη.... Όπως βολεύεται ο καθένας. Δεν αφήνω ποτέ να γεμίσει η notification screen. Αν πχ έχω αναπάντητη την βλέπω αμέσως. Όπως και να έχει στο android υπάρχουν εφαρμογές και λύσεις για αυτούς που βολεύονται έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ξαναρωτάω όμως. Από τη στιγμή που έχεις ειδοποίηση στην μπάρα που σου λέει και τον αριθμό, γιατί πρέπει να υπάρχει και στην εφαρμογή; Δεν σε καλύπτει η μπάρα; Και αν όχι, γιατί;Εμένα προσωπικά με καλύπτουν όλα και δεν έχω τέτοια προβλήματα... Κάποιος άλλος όμως θέλει με το που ξεκλειδώνει η οθόνη να βλέπει νούμερο πάνω στο εικονίδιο... Είναι κακό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εμένα προσωπικά με καλύπτουν όλα και δεν έχω τέτοια προβλήματα... Κάποιος άλλος όμως θέλει με το που ξεκλειδώνει η οθόνη να βλέπει νούμερο πάνω στο εικονίδιο... Είναι κακό? Όταν βλέπει νούμερο πάνω στη μπάρα, ναι είναι περιττό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Όπως βολεύεται ο καθένας. Δεν αφήνω ποτέ να γεμίσει η notification screen. Αν πχ έχω αναπάντητη την βλέπω αμέσως. Όπως και να έχει στο android υπάρχουν εφαρμογές και λύσεις για αυτούς που βολεύονται έτσι Ναι, αλλά για συσκευές πολύ φθηνές ή "αγνώστων" κατασκευαστών. Όχι του επιπέδου του S7 Edge. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Όταν βλέπει νούμερο πάνω στη μπάρα, ναι είναι περιττό Σίγουρα δεν θα βγάλουμε άκρη... Πάμε γι' άλλα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemiris Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Χθες έκανα μια ανταλλαγή τηλεφώνων. Αυτό που πήρα τα είχε όλα (κουτί,απόδειξη από καιζερ, ακουστικά κ.α). Μου το είχε κάνει reset (όχι hard) έβαλα την κάρτα μου, δούλευε κανονικά, σετάρισα gmail, μου έστειλε μύνημα η google για νέα σύνδεση από το τηλέφωνο αυτό.... Για λόγους δικούς μου, άλλαξα το password στον λογαριασμό του google. Το απόγευμα και ενώ λειτουργούσε κανονικά, αποφάσισα να κάνω hard reset για να το σετάρω από την αρχή. Έλα όμως που όταν πάω να βάλω τον λογαριασμό μου δεν μου το δέχετε και μου λέει ότι θέλει αυτόν τον λογαριασμό που έγινε τελευταια φορα synched.. Και αναρωτιέμαι, θα πρέπει να περιμένω 72 ώρες για να το κάνω ή να αναζητήσω τον προηγούμενο ιδιοκτήτη? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Για σας και πάλι έχω πάλι μια απορία με το s7 όταν πάω να γράψω sms στα μηνύματα όλα τα γράμματα είναι κεφαλαια πατάω το πλήκτρο στο πληκτρολόγιο να τα μικρύνω αλλα δεν πατιέται είναι μόνιμα μπλε για κεφαλαια αλλου ας πούμε στο google μπορώ και τα μικραίνω στα μηνύματα όμως όχι γιατί??? να αναφέρω ότι το πληκτρολόγιο είναι τις samsung Edited July 20, 2016 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Είναι το "κόλπο" για να στέλνεις 160 χαρακτήρες Ελληνικά. Και ο άλλος που θα στείλεις μύνημα έτσι θα τα δει , ΚΕΦΑΛΑΙΑ... Μπορείς από τις ρυθμίσεις να το αλλάξεις αλλά τότε θα στέλνεις μέχρι 70 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα Αν γράψεις αγγλικά θα μπορείς μικρά - κεφαλαία = 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ναι, αλλά για συσκευές πολύ φθηνές ή "αγνώστων" κατασκευαστών. Όχι του επιπέδου του S7 Edge. Το android έχει αυτόν τον τύπο ειδοποιήσεων. Δεν μπορεί ταυτόχρονα να έχει και έναν άλλο. Είναι τελείως περιττό. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν εφαρμογές για κάποιον που έχει συνηθίσει έτσι. Εγώ έχω μάθει αλλιώς και τόσα χρόνια δεν έχω χάσει ούτε μία ειδοποίηση. Συνεπώς το κρίνω περιττό να υπάρχει αριθμηση πάνω στις εφαρμογές. Επίσης στην μπάρα έχεις όλες τις ειδοποιήσεις συγκεντρωμένες. Ενώ αν θέλεις να έχεις αριθμηση στις εφαρμογές, πρέπει να ψάξεις μέσα στις εφαρμογές και να βρεις τη συγκεκριμένη που θέλεις. Είπαμε όπως μάθει κανείς. Εγώ πχ έχω βάλει το light flow όπου σε συνδυασμό με το led καταλαβαίνω αν έχω κάποια ειδοποίηση με ένα απλό βλέμμα στο κινητό από απόσταση. Σε iPhone δεν γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Είναι το "κόλπο" για να στέλνεις 160 χαρακτήρες Ελληνικά. Και ο άλλος που θα στείλεις μύνημα έτσι θα τα δει , ΚΕΦΑΛΑΙΑ... Μπορείς από τις ρυθμίσεις να το αλλάξεις αλλά τότε θα στέλνεις μέχρι 70 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα Αν γράψεις αγγλικά θα μπορείς μικρά - κεφαλαία = 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα Από ποτε ισχύ αυτό σε κανένα κινητό δεν το έχω δει και εμενα όταν μου στέλνουν sms έρχονται μικρά από που μπορώ να το αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Εμένα προσωπικά με καλύπτουν όλα και δεν έχω τέτοια προβλήματα... Κάποιος άλλος όμως θέλει με το που ξεκλειδώνει η οθόνη να βλέπει νούμερο πάνω στο εικονίδιο... Είναι κακό? Κ εμένα με βολεύει να έχω νούμερο πάνω στα apps. Γιατί παράδειγμα πες ότι έχω ένα μήνυμα στο viber η κάποιο sms αλλά δεν θέλω να το διαβάσω τώρα για τον άλφα βήτα λογο. Θα διωξω λοιπον την ειδοποίηση από πάνω από την μπάρα (γιατί δεν μου αρέσει να μαζεύονται εκει) αλλά θα μείνει το "1" πάνω από το app των sms ουτοσωστε να το δω αργότερα και να θυμηθώ να απαντήσω στο εισερχόμενο που ειχα. Διαφορετικά θα ξεχνάω και δεν θα απαντάω αν δεν δω εκεί πάνω ότι είχα ένα αδιάβαστο πριν κάτι ώρες. Αυτά είναι γούστα κ ανάλογα την συνήθεια :D (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited July 20, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Από ποτε ισχύ αυτό σε κανένα κινητό δεν το έχω δει και εμενα όταν μου στέλνουν sms έρχονται μικρά από που μπορώ να το αλλάξω? Μπαίνεις στα sms και στις ρυθμίσεις τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Κ εμένα με βολεύει να έχω νούμερο πάνω στα apps. Γιατί παράδειγμα πες ότι έχω ένα μήνυμα στο viber η κάποιο sms αλλά δεν θέλω να το διαβάσω τώρα για τον άλφα βήτα λογο. Θα διωξω λοιπον την ειδοποίηση από πάνω από την μπάρα (γιατί δεν μου αρέσει να μαζεύονται εκει) αλλά θα μείνει το "1" πάνω από το app των sms ουτοσωστε να το δω αργότερα και να θυμηθώ να απαντήσω στο εισερχόμενο που ειχα. Διαφορετικά θα ξεχνάω και δεν θα απαντάω αν δεν δω εκεί πάνω ότι είχα ένα αδιάβαστο πριν κάτι ώρες. Αυτά είναι γούστα κ ανάλογα την συνήθεια :D (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) κι οχι μονο αυτο, δεν θα σου μεινει απλα ενα "1", αλλα μετρητης μηνυματων που δεν εχεις διαβασει, π.χ. "57", κατι το οποιο φυσικα και προφανως δεν εχεις στην μπαρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το βρήκα σε ευχαριστώ πολύ τώρα είναι εντάξει Κάτι ακόμα γίνετε να συνδέσω τις επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο με το facebook για να πάρει τις φωτογραφίες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 αν είναι δυνατόν δηλαδή ένταξη ξενέρωσα τώρα το plugin πως λέγεται που θα το βρω να το κατεβάσω να βάλω τον nova Αφου εχεις σαμσουνγκ συσκευη, μπορεις να χρησιμοποιεις τη στοκ εφαρμογη mail. Εχει μετρητη built-in, χωρις plug-ins και μπερδεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 κι οχι μονο αυτο, δεν θα σου μεινει απλα ενα "1", αλλα μετρητης μηνυματων που δεν εχεις διαβασει, π.χ. "57", κατι το οποιο φυσικα και προφανως δεν εχεις στην μπαρα ;) Αυτό ακριβώς!! Καλύτερο από το να έχω 57 ειδοποιήσεις πάνω στην μπάρα... Κάθε φορά που συνδέομαι στο ίντερνετ γεμίζει η μπάρα ειδοποιήσεις και δεν τις θέλω και τις βγαζω. Πάω αργότερα στα apps που βλέπω ότι έχω μη αναγνωσμένα και τα διαβάζω. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 αυτό έκανα έβαλα την stock και όλα καλά με το άλλο υπάρχει κανένας τρόπος να περνούς οι επαφές τις φωτογραφίες από το facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το βρήκα σε ευχαριστώ πολύ τώρα είναι εντάξει Κάτι ακόμα γίνετε να συνδέσω τις επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο με το facebook για να πάρει τις φωτογραφίες?? Για το μεηλ φίλε μου κάτι τέτοιο όπως στην φώτο θες; το υποστηρίζει η built in εφαρμογή μεηλ του s7 στην οποία μπορείς να βάλεις όλα τα μεηλ account σου. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160720/47b6cfd41efaf4397581133b5b4555a5.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 ειλικρινά παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ για όλη την βοήθεια γιατί αν δεν ήσασταν και εσείς δεν ξέρω τι θα έκανα αυτά τραβάω που ήμουν πάντα με nokia(symbian) και lumia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Σε λίγο θα συνηθίσεις... καλή διαμονή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 αυτό έκανα έβαλα την stock και όλα καλά με το άλλο υπάρχει κανένας τρόπος να περνούς οι επαφές τις φωτογραφίες από το facebook Με την εφαρμογή Sync.ME στο play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Με την εφαρμογή Sync.ME στο play Χίλια ευχαριστώ να είσαι καλά άντε λίγο ακόμα και το έστησα το κινητό άμα μου πεις και ένα πρόγραμμα torrent και ένα για να ανοίγω rar είμαι κομπλέ το mx player το αφήνω για το τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 μtorrent & rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το android έχει αυτόν τον τύπο ειδοποιήσεων. Δεν μπορεί ταυτόχρονα να έχει και έναν άλλο. Είναι τελείως περιττό. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν εφαρμογές για κάποιον που έχει συνηθίσει έτσι. Εγώ έχω μάθει αλλιώς και τόσα χρόνια δεν έχω χάσει ούτε μία ειδοποίηση. Συνεπώς το κρίνω περιττό να υπάρχει αριθμηση πάνω στις εφαρμογές. Επίσης στην μπάρα έχεις όλες τις ειδοποιήσεις συγκεντρωμένες. Ενώ αν θέλεις να έχεις αριθμηση στις εφαρμογές, πρέπει να ψάξεις μέσα στις εφαρμογές και να βρεις τη συγκεκριμένη που θέλεις. Είπαμε όπως μάθει κανείς. Εγώ πχ έχω βάλει το light flow όπου σε συνδυασμό με το led καταλαβαίνω αν έχω κάποια ειδοποίηση με ένα απλό βλέμμα στο κινητό από απόσταση. Σε iPhone δεν γίνεται αυτό. Προσωπικά, δε με βολεύει. Θέλω κάθε shortcut να μου δείχνει σαν έχει ειδοποίηση. Επίσης, το Android, ανάλογα τον κατασκευαστή, έχει και διαφορετικό σύστημα ειδοποιήσεων. Σε μια συσκευή που έχω, είναι όπως και στο s7. Αλλά είχε 80€.... Σε μια άλλη, εμφανίζει και τους αριθμούς, επάνω στα shortcuts. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Προσωπικά, δε με βολεύει. Θέλω κάθε shortcut να μου δείχνει σαν έχει ειδοποίηση. Επίσης, το Android, ανάλογα τον κατασκευαστή, έχει και διαφορετικό σύστημα ειδοποιήσεων. Σε μια συσκευή που έχω, είναι όπως και στο s7. Αλλά είχε 80€.... Σε μια άλλη, εμφανίζει και τους αριθμούς, επάνω στα shortcuts. Αυτό είναι προσθήκη του κατασκευαστή. Δεν έχει να κάνει με το android. Το έχω δει κι εγώ σε φτηνό κινέζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts