Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας αναμεσα σε καποιο κινητο smartphone, κοντα στα 250€, εχω το honor 4x με 2GB RAM, αρχισε να αργοστροφαρει και σκεφτομαι για αλλαγη σε 3GB.

Εχετε καποιο να προτινετε;

Απο τι ψαχτικα λιγο βρηκα δυο smartphones παλι της huawei μεν (δεχομαι κ αλλες προτασεις).

Huawei P9 Lite 3GB

Honor 7 Dual

Με διαφορα οτι με τραβηξε μονο κ μονο για ενα λογο το honor 7 οτι εχει gorilla glass protection. Ηταν ο μοναδικος λογος.

Ευχαριστω πολυ.

αρχισε να αργοστροφαρει και σκεφτομαι για αλλαγη σε 3GB.

Τώρα ξαφνικά άρχισε?

Μήπως δε φταίνε τα 2gb ram?

Δοκίμασες κάνα factory reset μπας και πάρει ανάσα?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160726/edd2d3932da3796b8fcd770c847dbf40.jpg

αναβαθμίστηκε το κινητό μου σε marshmallow και πλέον οι εφαρμογές kernel και system δεν είναι πάνω πάνω στην κατανάλωση μπαταρίας.και ειδικά όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό η μπαταρία έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά.

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα ξαφνικά άρχισε?

Μήπως δε φταίνε τα 2gb ram?

Δοκίμασες κάνα factory reset μπας και πάρει ανάσα?

Θα το δοκιμασω κ θα ενημερωσω, ευχαριστώ.

Παιδιά το adguard είναι ασφαλές ή εχει ακουστεί τίποτα περίεργο;

Ασφαλές με ποια έννοια;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παιδιά το adguard είναι ασφαλές ή εχει ακουστεί τίποτα περίεργο;

Ναι μια χαρά πρόγραμμα είναι ( παλιότερα υπήρχε μια φήμη ότι ήταν βιτρίνα των "υπηρεσιών" των ΗΠΑ ....συλλογή πληροφοριών...)

Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας αναμεσα σε καποιο κινητο smartphone, κοντα στα 250€, εχω το honor 4x με 2GB RAM, αρχισε να αργοστροφαρει και σκεφτομαι για αλλαγη σε 3GB.

Εχετε καποιο να προτινετε;

Απο τι ψαχτικα λιγο βρηκα δυο smartphones παλι της huawei μεν (δεχομαι κ αλλες προτασεις).

Huawei P9 Lite 3GB

Honor 7 Dual

Με διαφορα οτι με τραβηξε μονο κ μονο για ενα λογο το honor 7 οτι εχει gorilla glass protection. Ηταν ο μοναδικος λογος.

Ευχαριστω πολυ.

Βάλε κάτι ακόμη και πάρε το LG g3 32gb 3gb ram. Δεν υπάρχει καλύτερο vfm στα χαρακτηριστικά του.. αλλιώς κοίτα στις αγγελίες μεταχειρισμενο γύρω στα 200.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Έχω android 6.01 και ενώ έχω κλείσει στο μενού ρυθμίσεις, πληροφορίες συσκευής το αυτόματο update firmware, πάτησα κατά λάθος τη χειροκίνητη αναζήτηση update firmware.

Από τότε μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση και τον αριθμό 1 στο εικονίδιο των ρυθμίσεων για να προχωρήσω στη λήψη των ενημερώσεων. Δεν θέλω να κάνω λήψη.

Ξέρει κάποιος να μου πει πως απενεργοποιεί αυτά τα ενοχλητικά μηνύματα;

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Ασφαλές με ποια έννοια;

Ασφαλές με την έννοια ότι έχουμε και web banking στο κινητό μην βρεθούμε προ απροόπτων.

Ναι μια χαρά πρόγραμμα είναι ( παλιότερα υπήρχε μια φήμη ότι ήταν βιτρίνα των "υπηρεσιών" των ΗΠΑ ....συλλογή πληροφοριών...)

Τελικά το έβγαλα γιατί είχα μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων από πριν αν και η εφαρμογή έλεγε ότι ίσα ίσα θα έβλεπα και μείωση της κατανάλωσης data.

Από την στιγμή που με δεδομένα μπαίνω σε ελάχιστα site που δεν έχουν flash περιεχόμενο τελικά το έβγαλα...

Ασφαλές με την έννοια ότι έχουμε και web banking στο κινητό μην βρεθούμε προ απροόπτων.

Τελικά το έβγαλα γιατί είχα μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων από πριν αν και η εφαρμογή έλεγε ότι ίσα ίσα θα έβλεπα και μείωση της κατανάλωσης data.

Από την στιγμή που με δεδομένα μπαίνω σε ελάχιστα site που δεν έχουν flash περιεχόμενο τελικά το έβγαλα...

Ενα χρονο που χρησιμοποιω android για πληρωμες, μεταφορες κτλ. με τις εφαρμογες της πειραιως και της εθνικης δεν ειχα θεμα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλο θα ειναι παντος οταν θα χρησιμοποιειτε τετοιου ειδους εφαρμογες οπως web banking, να μην ειστε συνδεδεμενοι σε δημοσια δικτυα.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Υπάρχει κάποιος τρόπος στο prisma να κατεβάσω στη συσκευή τα αρχεία ώστε να μην κολλάει κάθε φορά που προσπαθώ να πειράξω μια φωτο; 3/4 φορές που προσπαθώ σέρνεται..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποιος τρόπος στο prisma να κατεβάσω στη συσκευή τα αρχεία ώστε να μην κολλάει κάθε φορά που προσπαθώ να πειράξω μια φωτο; 3/4 φορές που προσπαθώ σέρνεται..

Όχι δεν γίνεται αυτό . Είναι μόνο μέσω ίντερνετ η εφαρμογή. Και σε μένα σέρνεται μέχρι να φορτώσει και να εφαρμοστεί το φίλτρο που θελω.

Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το prisma, να πούμε ότι είναι μια νέα αφορμή για φωτογραφίες που τις κάνει να φαίνονται σαν πίνακες ζωγραφικής.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neuralprisma

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Edited by lek88

Προσπαθώ να συγχρονίσω Αγαπημένα και ρυθμίσεις chrome άλλο και το Splanner με το λογαριασμό μου στο Google, αλλά συνέχεια μου βγάζει μήνυμα ότι ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος.

Αυτό μου συμβαίνει σε android 6.01 στο καινούργιο μου τηλέφωνο Samsung galaxy j7 f10n

Πώς μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα συγχρονισμού που αντιμετωπίζω?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Καλησπέρα!

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για να έχω συγκεντρωμένα όλα τα mail μου & να είναι παραμετροποιήσιμο;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Καλησπέρα!

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για να έχω συγκεντρωμένα όλα τα mail μου & να είναι παραμετροποιήσιμο;

Ευχαριστώ!

Aquamail το κορυφαίο

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ!

Κι εγω το aquamail θα σου προτεινα. Ειναι απο τις λιγες εφαρμογες που εχω αγορασει και πραγματικα αξιζει.

Μεχρι και backup/restore μπορεις να κανεις τις ρυθμησεις σου και τους λογαριασμους σου οταν βρεις για εσενα τη χρυση τομη.

Πριν λίγο καιρό πήρα ένα Samsung Galaxy J3 6 δίκαρτο, Cosmote whatsup και Vodafone CU. Στη Vodafone έχω αρκετά ΜΒ καθώς μου δίνει δώρο 600ΜΒ κάθε μήνα τα οποία δεν καταναλώνω και έχουν μαζευτεί πολλά. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι σε ένα βουνό της Ηπείρου όπου η Vodafone δεν πιάνει καθόλου. Cosmote και Wind πιάνουν 4G και με τη Vodafone "Μόνο επίγουσες κλήσεις". Έτσι, ενεργοποίησα την προσφορά της Cosmote datakalokairo όπου δίνει για 8 ώρες 1GB κάθε μέρα. Χρεώθηκα αρχικά 5€ για το πακέτο. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που ενεργοποιώ το 8ωρό μου, χρεώνομαι 1,04€. Επικοινώνησα χτες με την Cosmote και μου είπαν ότι μάλλον κάποια εφαρμογή τραβάει δεδομένα πριν εγώ προλάβω να ενεργοποίησω το 8ωρο. Μου πρότειναν να ενεργοποιήσω τη λειτουργία πτήσης αρχικά, ώστε να κλέισουν οι διάφορες εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο (να σημειώσω εδώ ότι πάντα όταν χρησιμοποιώ μία εφαρμογή πατάω το πλήκτρο κάτω αριστερά και κλείνω από εκεί την εφαρμογή για να μην τρέχει στο παρασκήνιο). Δοκίμασα αυτό που μου είπαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα να ενεργοποιήσω τον Περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου από το μενού Χρήση δεδομένων και να κλείσω χειροκίνητα όποια άσχετη εφαρμογή έτρεχε μέσα από τη Διαχείριση εφαρμογών αφήνοντας μόνο ότι είχε σχέση με Android (κλείνοντας ακόμη και κάποιες της Google). Πάλι τίποτα. Πώς μπορώ να βρω ποια εφαρμογή συνδέεται και μου τρώει το υπόλοιπο;

Κάτι έκανα μέσα από το νέο μου s7 edge και συνδεσα έναν λογαριασμό Yahoo mail με έναν άλλο Gmail.

Πώς μπορώ να το ακυρώσω?:confused:

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ!

Δοκίμασε το Cloudmagic

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned