Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι εκεί που λέει όλες (στο screenshot) είναι όοοοολες οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει και αυτές που δεν είναι πιά εγκατεστημένες έχουν ένα "x" που αν το πατήσεις φεύγουν δια παντός από τη λίστα αυτή.

Τα υπόλοιπα όπως τα είπε ο Da_rudakos

http://s5.postimg.org/fdfrqops7/Screenshot_2016_05_12_21_58_55.jpg

Edited by tsiv

Κατσε με το χ να καθαρισεις τη σαβουρα και θα μεινουν οι 30-40 που χρησιμοποιείς παντα..Θα δεις και 10 χρονια πισω εφαρμογες,αλλα θα κανεις μια καλη εκκαθάριση και θα εισαι οκ! Ετσι εχω κανει και γω που αλλαζω συσκευες σαν τα πουκαμισα :)

Το βράδυ 100% μπαταρία με όλα κλειστά το πρωί είχε πάει στο 72% και κοιτάζω να δω τι μου την τρώει και βλέπω το gpsd έχει κατανάλωση 34% Τι είναι αυτό το gpsd ?

Το βράδυ 100% μπαταρία με όλα κλειστά το πρωί είχε πάει στο 72% και κοιτάζω να δω τι μου την τρώει και βλέπω το gpsd έχει κατανάλωση 34% Τι είναι αυτό το gpsd ?

Ανέβασε και ένα screenshot να δούμε τα στατιστικά σου.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

κατι σχετικο με gps;;;

Ανέβασε και ένα screenshot να δούμε τα στατιστικά σου.

Unleashed by my M1 NOTE

Το βρήκα! Είχα βάλει δυο εφαρμογές για φωτογραφία και μάλλον αυτές έκαναν την στραβή με το gpsd

Τις αποκατέστησα restart και ούτε εμφανίζετε στην μπαταρία το gpsd

ναι τα restart βοηθανε, καθαριζουν εφαρμογες που τρεχουν στο background που μπορει να μην καθαριζονται αλλιως..

Εμφανίστηκε πριν 3 ημέρες στην μπάρα ειδοποιήσεων το "M" με μια κόκκινη βούλα κάτω δεξιά.

"Κατεβάζοντας" τη μπάρα δεν εμφανίζεται κάτι για να το διαχειριστώ.

Γνωρίζει κάποιος τί & πως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια σας φιλοι. Πριν απο λιγο στο τηλεφωνο μου Lenovo A319 βγηκε μήνυμα οτι σταματησε να λειτουργει η καρτα SD. Εκανα επανεκκινηση , τα ιδια. Το εκλεισα , εβγαλα την καρτα , την ξαναεβαλα , τα ιδια. Ειναι αυτο φυσιολογικο , μπορω να το αντιμετωπισω καπως η παω για αντικατασταση καρτας ? (και χανω οτι υπηρχε σε αυτην ) Εχει ξανασυμβει σε φιλο αυτο το γεγονος ?

Έχει συμβεί σε πολλούς και σε διαφορετικά τηλέφωνα.

Λοιπόν...

Βγάλε την κάρτα από το κινητό , βάλτην σε ένα card reader και σύνδεσέ το σε υπολογιστή.

Κοίτα αν ανοίγει - διαβάζει κανονικά την κάρτα και πάρε ένα backup σε ότι υπάρχει μέσα.

Αν όλα τα από πάνω γίνουν κανονικά τότε ξαναβάλε την κάρτα στο τηλέφωνο και προσπάθησε να την κάνεις format μέσω αυτού.

Αν γίνει και το format και την "βλέπει" ξανά το κινητό τότε βάλε μέσα τα αρχεία που είχες κάνει backup πριν.

Αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα απ' όσα έγραψα τότε πήγαινε σε ένα service κινητών ή υπολογιστών να σου τσεκάρουν πρώτα την sd και μετά το τηλέφωνο

Έχει συμβεί σε πολλούς και σε διαφορετικά τηλέφωνα.

Λοιπόν...

Βγάλε την κάρτα από το κινητό , βάλτην σε ένα card reader και σύνδεσέ το σε υπολογιστή.

Κοίτα αν ανοίγει - διαβάζει κανονικά την κάρτα και πάρε ένα backup σε ότι υπάρχει μέσα.

Αν όλα τα από πάνω γίνουν κανονικά τότε ξαναβάλε την κάρτα στο τηλέφωνο και προσπάθησε να την κάνεις format μέσω αυτού.

Αν γίνει και το format και την "βλέπει" ξανά το κινητό τότε βάλε μέσα τα αρχεία που είχες κάνει backup πριν.

Αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα απ' όσα έγραψα τότε πήγαινε σε ένα service κινητών ή υπολογιστών να σου τσεκάρουν πρώτα την sd και μετά το τηλέφωνο

Κατ αρχην ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.

Την καρτα τη διαβαζει σωστα ο υπολογιστης , αρα ειναι ενταξει. Πηρα back up στα αρχεια μου.

Την ξαναβαζω στο κινητο ( να ειναι σβηστο , σωστα ? ) και ολα ειναι ενταξει ....

(το ειχα κανει 3 φορς πριν και ειχε προβλημα , τωρα ολα ενταξει)

Προφανως κατι δεν παει καλα με το τηλεφωνο. Θα το παρακολουθησω.

Και παλι ευχαριστω για τις λυσεις.

1) Ίσως να σε "χαιρετάει" η κάρτα σιγά σιγά

2) Ίσως να έχει κάποια ασυμβατότητα και να σου παρουσιάζει προβλήματα ανά τακτά διαστήματα

3) Ίσως να έχει πρόβλημα και το κινητό

1) Ίσως να σε "χαιρετάει" η κάρτα σιγά σιγά

2) Ίσως να έχει κάποια ασυμβατότητα και να σου παρουσιάζει προβλήματα ανά τακτά διαστήματα

3) Ίσως να έχει πρόβλημα και το κινητό

Σημερα το πρωι εμφανιστηκε νεο μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει την καρτα. Πηρα τηλεφωνο την Lenovo και μου ζητησαν να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλεφωνο και αν δεν δουλεψει να τους παω το τηλεφωνο στο σερβις. Δεν μου πολυαρεσει η ιδεα αλλα δεν βλεπω τι αλλο να κανω.

ΥΓ τη καρτα , οπως και το τηλεφωνο τα εχω περιπου 8 μηνες, χωρις αλλα παρομοια προβληματα ως τωρα.

Σημερα το πρωι εμφανιστηκε νεο μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει την καρτα. Πηρα τηλεφωνο την Lenovo και μου ζητησαν να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλεφωνο και αν δεν δουλεψει να τους παω το τηλεφωνο στο σερβις. Δεν μου πολυαρεσει η ιδεα αλλα δεν βλεπω τι αλλο να κανω.

ΥΓ τη καρτα , οπως και το τηλεφωνο τα εχω περιπου 8 μηνες, χωρις αλλα παρομοια προβληματα ως τωρα.

Δοκίμασε την κάρτα σε άλλη συσκευή και στην συσκευή σου άλλη κάρτα πριν φτάσεις στο σημείο να την πας στο service την συσκευή σου. Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα παλιά και έκανα αφαίρεση την κάρτα και πάλι προσθήκη μέσα από τις ρυθμίσεις και δούλευε για μερικές ώρες και μετά πάλι δεν την αναγνώριζε αλλά το έκανε και σε άλλη συσκευή και με νέα κάρτα δεν είχα ξανά θέμα!

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα.Έχω μια απορία,έχω εγκαταστήσει το busines calendar 2 pro σε ένα κινητό (Samsung Note 1/ jealybeen 4,2,1) και σε ένα τάμπλετ ( mls iq 1030/kitkat 4.4.2) και σε κανένα από τα δυο δεν μου κάνει προσθήκη λογαριασμού και έτσι δεν μπορώ να έχω τη δυνατότητα να κάνω συγχρονισμό για να μην κάθομαι να τα γράφω και στα δύο.Ξέρει κανείς τι φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί;
Xiaomi Redmi Note 7

Δοκίμασε να κάνεις προσθήκη λογαριασμού από τις ρυθμίσεις του κινητού σου. Από εκεί θα ρυθμίσεις να συγχρονίζεται το ημερολόγιο και μετά την επιτυχή προσθήκη του λογαριασμού, το Business Calendar θα συγχρονίζει το ημερολόγιό σου κανονικά.

Guest Dimi_Arap

Πώς γίνεται να βάζω ξεκλείδωμα με pin και να ξεκλειδώνει με τον κλασικό τρόπο με το σύρσιμο του δαχτυλου?

Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πώς γίνεται να βάζω ξεκλείδωμα με pin και να ξεκλειδώνει με τον κλασικό τρόπο με το σύρσιμο του δαχτυλου?

Ρυθμίσεις -ρυθμίσεις κλειδώματος και μετά επιλέγεις τον τρόπο

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Καλημερα. εχτες εγινε μια κλοπη ενος android tablet. δυστυχως δεν μπορω να το δω απο το google μιας και η συσκευη ειναι κλειστη και ετσι η τελευταια συνδεση που φαινεται ειανι 2-3 ωρες πριν απο την κλοπη. η ερωτηση ειναι εαν μπορω να κανω κατι με την internet sim card που εχει μεσα. μηπως μην κανω αμεσως αντικατασταση της και περιμενω να την χρησιμοποιησουν μηπως και εντωπισω ετσι το που ειναι.

-επισης, εαν δεν φορμαρουν την συσκευη, η συσκευη μολις ανοιξει, θα καταγραφη το σημα στον λογοριασμο μου ?

θελω ενα προγραμμα που να μπορω να ανοιγοκλεινω τα δεδομενα και ενα ανοιγο και μια αλλη εφαρμογη καποια ωρα που θα καθορίσω ,ευχαριστω

Μάλλον δεν έχεις ολοκληρώσει τα απαιτούμενα scan του δακτυλικού σου αποτυπώματος που χρειάζονται, για να ολοκληρωθεί ο συγκεκριμένος τρόπος κλειδώματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον δεν έχεις ολοκληρώσει τα απαιτούμενα scan του δακτυλικού σου αποτυπώματος που χρειάζονται, για να ολοκληρωθεί ο συγκεκριμένος τρόπος κλειδώματος.

Για τον κλασικό τρόπο λέει... :cool:

Για τον κλασικό τρόπο λέει... :cool:

Εγώ πιστεύω ότι εννοεί το εξής:

Βάζει ξεκλείδωμα με πιν και το τηλέφωνο ξεκλειδώνει με το σύρσιμο χωρίς να ζητάει το πιν.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εγώ πιστεύω ότι εννοεί το εξής:

Βάζει ξεκλείδωμα με πιν και το τηλέφωνο ξεκλειδώνει με το σύρσιμο χωρίς να ζητάει το πιν.

Ναι αυτό λέει ο tsiv :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned