Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Windows phone......

Α καλά, κόλλησα :) Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υπάρχει dialer που να μπορώ να κατεβάσω και να έχει και βιντεοκλήση;

Όχι. Αν δεν υποστηρίζει βίντεοκλήση από τον πάροχο κινητής η συσκευή, δεν έχει και το ανάλογο εικονίδιο στον dialer.

ΥΓ. Και σε wp είχε το εικονίδιο της camera στο dialer αλλά μόλις το παταγες άνοιγε το Skype.

Σε αυτή την περίπτωση ίσως είχες επιλέξει προεπιλογή από skype και να ήθελε απλά να απενεργοποιήσεις τις προεπιλογές του Skype.

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.udacity.com/course/developing-android-apps--ud853

ή ψάξε στο ίντερνετ για tutorials για το Ionic.

Χαίρομαι που σου άρεσε!

Επειδή εδώ που βρίσκομαι δεν μπορώ να ανοίξω το βίντεο. Είναι λάθος που αποφεύγω να αφήνω την μπαταρία να φτάσει σε χαμηλά επίπεδα και κάποιες φορές μάλιστα γνωρίζοντας το πρόγραμμα της ημέρας, το βάζω για φόρτιση ακόμα και στο 80%;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γράφει ότι το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο. Το κατέβασες?

Όχι, δεν έχω πρόσβαση στο youtube, είναι κλειδωμένες τόσο απαιτητικές σελίδες από τους admin της εργασίας μας:(

edit:

Αλλά τώρα που είμαι σπίτι όντως, δεεεν..

http://s28.postimg.org/mq5x37eix/image.jpg"]http://s28.postimg.org/mq5x37eix/image.jpg[/url]

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

υπρχει τροπος να παρω image απο το android ? το αναλογο που εχουμε και στα PC. Ενα ακριβες αντιγραφο του περιεχομενου του δισκου.

Yπάρχει αλλά πρέπει να είσαι root και να έχεις custom recovery

Το root δεν χρειάζεται για να πάρεις nandroid backup, μόνο custom recovery χρειάζεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

googlera αρκετα αλλα δεν το πολυ καταλαβα το custom recovery. ειναι 3 part εφρμογη η μπορει να γινε απο το ιδιο το tablet μεσω λειτουργικου η boot επιλογων ?

Το root δεν χρειάζεται για να πάρεις nandroid backup, μόνο custom recovery χρειάζεται.

Σωστός!! Δεν χρειάζεται root !

Δεν το έχω κάνει ποτέ , δεν γνωρίζω

Πάντα έκανα... root->recovery

googlera αρκετα αλλα δεν το πολυ καταλαβα το custom recovery. ειναι 3 part εφρμογη η μπορει να γινε απο το ιδιο το tablet μεσω λειτουργικου η boot επιλογων ?

http://www.doctorandroid.gr/2012/03/android-basics-recovery.html

http://technode.gr/custom-recovery-the-alphabet-of-an-android-hacker/

πολυ καλα αρθρα ομολογουμενος. στην περιπτωση μου που θελω να παρω image του android μου και οχι να εγκαταστησω καποιο, το ROM Manager δεν ηταν και τοσο διαφωτιστικό. εχει κανεις κανει χρηση καποιο app που να πηρε image σε android ?

μαλιστα για να ξεκινησω, μου ζηταει να βρω απο την λιστα του την δικη μου συσκευη η οποια ομως δεν βρίσκετε εκει μεσα

Επισης θελέι να εισαι root και εγω θελω να παρω backup του λειτουργικου σε unroot κατασταση.

Και απο οτι καταλαβαινω απο το ψαξιμω που εχω κανει, εαν δεν εισαι root, στο boot μενου δεν σου εμφανιζει ΚΑΝ την επιλογη backup/restore

Edited by geioannou

δεν ισχυει. πρεπε να εισαι root. Εαν δεν εισαι, δεν εμφανιζει στο boot menu την επιλογη backup/restore

το λεει πολυ ξακαθαρα στο 1

Edited by geioannou

δεν ισχυει. πρεπε να εισαι root. Εαν δεν εισαι, δεν εμφανιζει στο boot menu την επιλογη backup/restore

Δεν χρειάζεται !! Με custom recovery έχεις πρόσβαση παντού !!

Άντε να το ξαναπώ γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε.

Δεν χρειάζεται root για να πάρεις nandroid backup.

Όποιος επιμένει στο αντίθετο απλά δεν έχει ιδέα από android ή δεν ξέρει τι σημαίνει nandroid backup.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Άντε να το ξαναπώ γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε.

Δεν χρειάζεται root για να πάρεις nandroid backup.

Όποιος επιμένει στο αντίθετο απλά δεν έχει ιδέα από android ή δεν ξέρει τι σημαίνει nandroid backup.

Kαι την custom recovery πως την περνάς ρε φίλε διότι και εγώ θα ξεχάσω αυτά που ξέρω...:wacko::blink:

Πες μου τον τρόπο...:confused:

Kαι την custom recovery πως την περνάς ρε φίλε διότι και εγώ θα ξεχάσω αυτά που ξέρω...:wacko::blink:

Πες μου τον τρόπο...:confused:

Για να ξεχάσεις πρέπει να ξέρεις πρώτα......:lol::lol:

ρε παιδια μην μαλωνετε και απλα πειτε μου να δω πως θα το κανω.

μολις πηρα απο το service της vodafone ενα tablet το οποιο ειναι αντικατασταση. ειναι καινουριο του κουτιου. πριν το κανω root και ολα τα σχετικα (ουτε εφαρμογη δεν εχω εγκαταστηση ακομα πλην της ROM Manager) θελω να κανω ενα backup του λειτουργικου.

οσοι λενε οτι γινετε απλα να μας πουν το ΠΩΣ.

γιατι στο boot menu το backup/restore απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Εγώ τουλάχιστον δεν μαλώνω με κανέναν... μεγάλωσα αρκετά για χαζο-ιντερνετικά καυγαδάκια:D

επειδή το βλέπω στο γραφω :dash:.... flash με odin... και είσαι έτοιμος....

Στο Samsung... ok ας το δεχτώ αφού το λες (αν και δεν το έχω κάνει)

Στα υπόλοιπα?

Edited by tsiv

και οπως εγραψα και παραπανω, στο παρακατω λινκ το λεει καθαρα.

nandroid backup

και τελος δεν θελω τον συγκεκριμενο τροπο, αλλα ενα οποιοδηποτε τροπο για να το κανω

ρε παιδια μην μαλωνετε και απλα πειτε μου να δω πως θα το κανω.

μολις πηρα απο το service της vodafone ενα tablet το οποιο ειναι αντικατασταση. ειναι καινουριο του κουτιου. πριν το κανω root και ολα τα σχετικα (ουτε εφαρμογη δεν εχω εγκαταστηση ακομα πλην της ROM Manager) θελω να κανω ενα backup του λειτουργικου.

οσοι λενε οτι γινετε απλα να μας πουν το ΠΩΣ.

γιατι στο boot menu το backup/restore απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Δεν μαλώνουμε :D ...για το χαβαλέ...κουβέντα να γίνεται να περάσει η ώρα ..

Ποιο είναι το ταβλετ; (να ξέρεις ότι θα χάσεις εγγύηση ...και υπάρχει ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά και πάθεις soft η hard brick...)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned