karib Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Οκ, η 'ram' του παλιου, ήταν ουσιαστικα η 'internal'. Η 'ram' το καινουριο τοτε, τι ειναι; Για την ιστορια, στους υπολογιστες ειμαι ....πολυ παλιος(ξερω πολλα), στα τηλεφωνα εχω χασει τη μπαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Οκ, η 'ram' του παλιου, ήταν ουσιαστικα η 'internal'. Η 'ram' το καινουριο τοτε, τι ειναι; Για την ιστορια, στους υπολογιστες ειμαι ....πολυ παλιος(ξερω πολλα), στα τηλεφωνα εχω χασει τη μπαλα. To z1c σου έχει 2gb ram http://www.webopedia.com/TERM/R/RAM.html Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Πού θα γράψω τα παράπονά μου για το Skype...? Τι άχρηστο που το έχουν κάνει? Καμία επικοινωνία μεταξύ κινητού-υπολογιστή. Συνδέομαι από pc και έχω 8 επαφές ονλινε, δύο away και στο κινητό βλέπω μόνο 3 επαφές online. Φωτογραφίες δεν ανανεώνει... Είδα που έκαναν αναβάθμιση ούτως ώστε να έρχονται μηνύματα στην τελευταία χρησιμοποιημένη συσκευή.. Αλλά όλα τα άλλα μαύρα χάλια... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Έχω μια απορία. Έστω ότι κατεβάζω από το Amazon μια εφαρμογή. Μετά με το SD Maid κάνω export το apk και το εγκαθιστώ σε ένα τηλέφωνο που δεν έχει το Amazon. Με τα Updates αυτής της εφαρμογής τι γίνεται; δεν έρχονται ποτέ; έρχονται και ζητάει το Amazon για να γίνουν; γίνονται κανονικά μέσω Play; Έχει κανείς ιδέα; Ενημερώσεις δεν γίνονται σίγουρα αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει κιόλας να γίνεται εγκατάσταση η εφαρμογή αλλά και εάν στην κάνει δεν θα δουλεύει.Μπορείς να επαλήθευσης; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Με συνδεδεμένο το WiFi , ανοίγω χάρτες , Έχω τσεκάρει τις επιλογές στις ρυθμίσεις για τοποθεσία μέσω δικτύων WiFi κτλ . Δεν με βγάζει στο χάρτη! Κάνει αναμονή τοποθεσίας για λίγα δευτερόλεπτα και μένει εκεί , τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ενημερώσεις δεν γίνονται σίγουρα αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει κιόλας να γίνεται εγκατάσταση η εφαρμογή αλλά και εάν στην κάνει δεν θα δουλεύει.Μπορείς να επαλήθευσης; Λοιπόν,όντως η εγκατάσταση γίνεται κανονικά αλλά όταν πάει να ανοίξει η εφαρμογή ζητάει το Amazon. Αρα πιθανολογώ ότι θα το θέλει εγκατεστημένο γενικότερα. Εκτός αν το απαιτεί για την πρώτη φόρα που θα ανοίξει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Λοιπόν,όντως η εγκατάσταση γίνεται κανονικά αλλά όταν πάει να ανοίξει η εφαρμογή ζητάει το Amazon. Αρα πιθανολογώ ότι θα το θέλει εγκατεστημένο γενικότερα. Εκτός αν το απαιτεί για την πρώτη φόρα που θα ανοίξει μόνο. Το Θέλει το Amazon Apstore συνέχεια, ακόμα κι αν το έχεις εγκατεστημένο και έχεις καιρό να συνδεθείς μπορεί να σου ζητήσει να συνδεθείς στο Amazon Apstore για να παίξεις ένα παιχνίδι. Μπορείς όμως το λογαριασμό σου να τον περάσεις σε 5-6 συσκευές και να έχεις όλες τις εφαρμογές σε όλες τις συσκευές χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 καλησπερα σε ολους..μια ερωτηση.ξερει καποιος καποια εφαρμογη απο το play store οπου να ακουω την μουσικη και να αποθηκευετε στη συσκευη χωρις να χρησιμοποιω internet..κατι σαν το itube για iphone..ειχα παλια το playtube αλλα τωρα δεν το βρισκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Γεια σας παιδιά Έχω το DU Battery Saver και εδώ και μερικές μέρες κατά τη φόρτιση δείχνει στο 100% σε μερικά λεπτά. Φυσικά, αν το κόψω, ενώ λέει ότι φορτίστηκε πλήρως, σε 6-7 ώρες χρειάζεται πάλι φόρτιση. Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι φταίει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Aν βγαλεις το DU battery κανει το ιδιο; (μαλλον) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 καλησπερα σε ολους..μια ερωτηση.ξερει καποιος καποια εφαρμογη απο το play store οπου να ακουω την μουσικη και να αποθηκευετε στη συσκευη χωρις να χρησιμοποιω internet..κατι σαν το itube για iphone..ειχα παλια το playtube αλλα τωρα δεν το βρισκω.. Δηλαδή θες να κατεβάσεις κάτι από το ίντερνετ χωρίς ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δηλαδή θες να κατεβάσεις κάτι από το ίντερνετ χωρίς ίντερνετ; ναι..να ακουω το τραγουδι και να γινετε cached στην μνηνη και να μπορω να το ακουω και χωρις νετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Aν βγαλεις το DU battery κανει το ιδιο; (μαλλον) Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Με προβλημάτισε τώρα... Τι λες να φταίει δηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Tπτ,μαλλον θα θελει calibration η μπαταρια. Αστομεχρι να τελειωσει τελειως και να σβησει, μετα πατα να ανοιξει, αν ανοιξει τοτε αστο παλι μεχρι να σβησει, να ξελιγωθει τελειως δλδ η μπαταρια. Μετα φορτισε το μεχρι το 100(+) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Λογικά κάποια εφαρμογή φταίει που αν την απεγκαταστήσεις δε θα στο βγάζει,αλλά που να κάθεσαι να ψάχνεις τώρα..με την επαναφορά θα στρώσει πάντως.. Όπως είπες,με την επαναφορά έστρωσε και όλα είναι εντάξει!Άσχετο αλλά επανήλθαν και τα bookmarks που πριν τα είχε χάσει.Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθειά τους! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ναι..να ακουω το τραγουδι και να γινετε cached στην μνηνη και να μπορω να το ακουω και χωρις νετ.. Δόκιμασε το Spotify. Αλλά είναι δωρεάν μόνο για τον πρώτο μήνα και μετά επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παίδες μια βοήθεια , Δεν με βγάζει στη τοποθεσία μου μέσω WiFi ενώ εχω τσεκάρει τις αντίστοιχες επιλογές στις ρυθμίσεις , τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Αλλαξα κινητο και εκδοση android, στην 4.4 πια, και ψαχνω αλλα δεν βρισκω το γνωστο 'gallery', για να βλεπω τις φωτογραφιες μου, βιντεο κλπ. Το εχουν αλλαξει ονομασια; Που θα το βρω; Επισης για να ενεργοποιησω το gps, πλεον δεν το λενε καν ως 'gps satellites κλπ'. Ειναι αυτο που βλεπω ως σκέτο 'location'? Edited September 27, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Παίδες μια βοήθεια , Δεν με βγάζει στη τοποθεσία μου μέσω WiFi ενώ εχω τσεκάρει τις αντίστοιχες επιλογές στις ρυθμίσεις , τι συμβαίνει? Για αρχή θα σου συνιστούσα αν δεν το έχεις κάνει ήδη να δοκιμάσεις να ανοίξεις και το GPS μαζί για να μπορέσει να κλειδώσει σωστά μία φορά. Αλλαξα κινητο και εκδοση android, στην 4.4 πια, και ψαχνω αλλα δεν βρισκω το γνωστο 'gallery', για να βλεπω τις φωτογραφιες μου, βιντεο κλπ. Το εχουν αλλαξει ονομασια; Που θα το βρω; Επισης για να ενεργοποιησω το gps, πλεον δεν το λενε καν ως 'gps satellites κλπ'. Ειναι αυτο που βλεπω ως σκέτο 'location'? Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς καλύτερα στο νήμα της νέας σου συσκευής μιας και μόνο να μαντέψουμε μπορούμε με τα όσα στοιχεία μας δίνεις εδώ. Στα Samsung π.χ. το έχει ως Συλλογή, σε άλλη συσκευή μπορεί να το βρεις διαφορετικά. Λογικά πάντως και μέσα από τη κάμερα θα μπορείς να πας στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Επίσης θα σου πρότεινα και το QuickPic απ' το μάρκετ. Σχετικά με το GPS ναι στη νέα έκδοση android άλλαξε ο τρόπος λειτουργίας του, οι ρυθμίσεις του και το εικονίδιο του και μετονομάστηκε σε location. Edited September 28, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Απο που ορίζω, το play store να μην κατεβαζει μονο του αυτοματα ανανεωσεις, αλλα μονο manually οταν εγω το επιλεξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Απο που ορίζω, το play store να μην κατεβαζει μονο του αυτοματα ανανεωσεις, αλλα μονο manually οταν εγω το επιλεξω; Μέσα από τις ρυθμίσεις του Play Store. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μέσα από τις ρυθμίσεις του Play Store. Θελω να το ορισω καπου συγκεντρωτικα για ολα. Αυτη τη στιγμη, το μονο ξετσεκαρισμα που βλεπω να μπορω να κανω, ειναι σε καθε μια εφαρμογη ξεχωριστα, αν παω και την επιλεξω μεσα απο το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_tram Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Θελω να το ορισω καπου συγκεντρωτικα για ολα. Αυτη τη στιγμη, το μονο ξετσεκαρισμα που βλεπω να μπορω να κανω, ειναι σε καθε μια εφαρμογη ξεχωριστα, αν παω και την επιλεξω μεσα απο το play store. Αν μπεις στο play store και πας "Ρυθμίσεις" θα δεις μια επιλογή στο "Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών" και κλικάρεις το "Χωρίς αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών". Επίσης μπορείς να επιλέξεις την αυτόματη ενημέρωση μόνο μέσω wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλησπέρα σύντροφοι Έχοντας κινητό με την 2.3 και χωρίς root θέλω να κρατήσω backup τα μηνύματα, τις επαφές και τους κωδικούς wifi. Οι εφαρμογές δεν με ενδιαφέρουν γιατί θα γίνει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα. Ψάχνοντας βρήκα το «Super Backup : SMS & Contacts» αλλά για τους κωδικούς wifi τη κάνουμε? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Για το wifi δεν ξερω αλλα για τα sms υπαρχει η εφαρμογη sms backup and restore και για τις επαφες απλη αντιγραφη σε μια sd καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts