Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδέχεται ο file explorer σου να μπορεί να κάνει αρχεία κρυφά, στυλ Windows που κανεις hidden files. Αυτό όμως μπορεί ο άλλος να το αλλάξει άμα θα ασχοληθεί.. Αν έχεις miui έχει επιλογή απτό μενού για guard mode που κρύβει τις φοτος. Μετά υπάρχει το lockdown pro που έχει παραπάνω επιλογές, διαλέγεις ποιες από τις εφαρμογές και οποιαδήποτε ρύθμιση θα ανοίγουν με κωδικό.

Το G2 έχω! Δεν νομιζω αν εχει επιλογη να κρυψω φωτογραφιες!

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Λοιπον έβαλα την lockdown pro πολύ ωραια εφαρμογη και απλη!!! Thanks for the info!
Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Καλημερα,σαν νεος στο Android θα ηθελα να ρωτησω..υπαρχει καμια εφαρμογη που να οριζεις τι να τρεχει στο στο start up του τηλεφωνου και τι οχι γιατι βλεπω τρεχει πολλες εφαρμογες κατα την εκκινηση και μετα..τις κλεινω βεβαια manual απ τη διαχειρηση αλλα λεω μηπως...ευχαριστω
Jason the Greek

καλησπερα με ποια e-mail εφαρμογη μπορω να διαβαζω .rtf αρχεια? ειναι τα μονα που δεν μπορω να διαβασω.

Μάλλον πρέπει να μας εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Δεδομένου ότι τα .rtf είναι μορφοποιημένο κείμενο, θα μπορούσες απλά να τα ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και copy/paste μέσα στο email. Εναλλακτικά μπορείς να τα συμπεριλάβεις ως συνημμένα για να τα ανοίξει ο παραλήπτης.

Καλημερα,σαν νεος στο Android θα ηθελα να ρωτησω..υπαρχει καμια εφαρμογη που να οριζεις τι να τρεχει στο στο start up του τηλεφωνου και τι οχι γιατι βλεπω τρεχει πολλες εφαρμογες κατα την εκκινηση και μετα..τις κλεινω βεβαια manual απ τη διαχειρηση αλλα λεω μηπως...ευχαριστω

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το greenify για να ελαττώσεις την επίδραση που έχουν όλα όσα τρέχουν στη διάρκεια της μπαταρίας. Πάντως χωρίς root δε μπορείς να κάνεις πολλά πράματα σε αυτό το μέτωπο. Μη σκας όμως, συνήθως δεν επηρεάζουν πολύ ούτε την ταχύτητα ούτη τη μπαταρία του κινητού.

Αν είσαι root δες το Autostarts https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts&hl=el

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα σας!!! Θέλω μια εφαρμογή καλή για να κρυπτογραφεί/ κρύβει φωτογραφίες

Εδώ είσαι. Και δε δίνεις και στόχο γιατί φαινομενικά είναι ένα κοινό calculator.. :D

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Εδώ είσαι. Και δε δίνεις και στόχο γιατί φαινομενικά είναι ένα κοινό calculator.. :D

Απίθανη εφαρμογή! Δεν γνώριζα την ύπαρξή της. :)

Απίθανη εφαρμογή! Δεν γνώριζα την ύπαρξή της. :)

Μήπως έχεις κάτι να κρύψεις;;;:shifty:

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Μήπως έχεις κάτι να κρύψεις;;;:shifty:

Μάλλον άφησε την Honda και κοιτάει κρυφά καμία KTM. Ε, δεν πρέπει να το κρύψει;

Παιδια έβαλα καταλάθος αυτή τη μπάρα αριστερα και δεν ξερω πως να τη βγάλω. Δεν βγαίνει με παρατεταμένο άγγιγμα και μπορω να τη σείρω μονο στα πλαινά της οθόνης. Κάποια λύση;

Μάλλον πρέπει να μας εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Δεδομένου ότι τα .rtf είναι μορφοποιημένο κείμενο, θα μπορούσες απλά να τα ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και copy/paste μέσα στο email. Εναλλακτικά μπορείς να τα συμπεριλάβεις ως συνημμένα για να τα ανοίξει ο παραλήπτης.

λαμβανω e-mails λογω της δουλειας μου με συνημμενα .rtf αρχεια αλλα με την stock εφαρμογη της συσκευης δεν μπορω να τα ανοιξω και μου λεει να κατεβασω εφαρμογη απο play store ωστε να τα ανοιξει. γι' αυτο ρωταω μηπως καποια αλλη e-mail εφαρμογη μπορει να τα ανοιξει χωρις να κατεβασω κατι ή με ποιον αλλο τροπο να το κανω. ευχαριστω

Παιδια έβαλα καταλάθος αυτή τη μπάρα αριστερα και δεν ξερω πως να τη βγάλω. Δεν βγαίνει με παρατεταμένο άγγιγμα και μπορω να τη σείρω μονο στα πλαινά της οθόνης. Κάποια λύση;

Για δοκίμασε να την κρατησεις πατημένη την μπάρα μήπως λειτουργεί σαν widget και την σβήσεις.

Αν δε δυλέψει...ψάξε στις ρυθμίσεις μήπως το ενεργοποίησες από πουθενά.

Μήπως διαθέτει η συσκευή σου και έχεις ενεργοποιήσει τα "Πολλά παράθυρα" όπως φαίνεται και στη δική μου μπάρα ειδοποιήσεων;

[ATTACH]47511[/ATTACH]

Μάλλον αυτό είναι τελικά, δες και τη δική μου φωτο μόλις ενεργοποίησα την επιλογή αυτή, απενεργοποίησέ την και θα φύγει η πλαϊνή μπάρα. Είναι η δυνατότητα που σου δίνει η συσκευή να δουλεύεις δυο εφαρμογές ταυτόχρονα.. ;)

[ATTACH]47512[/ATTACH]

Edited by kollatos

Μήπως διαθέτει η συσκευή σου και έχεις ενεργοποιήσει τα "Πολλά παράθυρα" όπως φαίνεται και στη δική μου μπάρα ειδοποιήσεων;

[ATTACH]47511[/ATTACH]

Μάλλον αυτό είναι τελικά, δες και τη δική μου φωτο μόλις ενεργοποίησα την επιλογή αυτή, απενεργοποίησέ την και θα φύγει η πλαϊνή μπάρα. Είναι η δυνατότητα που σου δίνει η συσκευή να δουλεύεις δυο εφαρμογές ταυτόχρονα.. ;)

[ATTACH]47512[/ATTACH]

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ!!!!!!!Σε ευχαριστώ μου είχαν σπάσει τα νεύρα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ!!!!!!!Σε ευχαριστώ μου είχαν σπάσει τα νεύρα.

Έχε το στα υπόψιν πάντως, είναι μια χρήσιμη λειτουργία που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη μελλοντικά. :)

καλησπερα παιδια εχω μια απορια. μου εφερε ο θειος μου απο τον καναδα ενα galaxy tab 4 10.1 wifi edition. Ειναι η αμερικανικη εκδοση sm-t530nu και οχι η sm-t530 που μπορεις να περασεις ελληνικη εκοδση του kitkat. Δοκιμαζοντας να περασω μεσω odin την ελληνικη εκδοση smt530(sammobile) δε γινεται μου βγαζει σφαλμα πριν αρχισει η διαδιακασια αναβαθμισης του firmware. Αφου ειναι οι ιδιες συσκευες, μονο μια παραμετροποιηση της εκδοσης αλλαζει δε μπορω να το παρακαμψω αυτο το εμποδιο με καποιο τροπο?? Αλλαζοντας πχ την εκδοση με καποιο προγραμμα ισως; Στη τελικη μπορω να περασω ελληνικα χωρις να αλλαξω firmware?

Σαν νεος στο android μια ερωτηση...τις εφαρμογες που βαζουμε δεν εχει επιλογη που να εγκατασταθουν μνημη τηλ. η micro sd..ετσι ? νομιζω ομως οτι αν αντιγραψω το .apk αρχειο στην sd και με τον file manager την ανοιξω=εγκατασταση τοτε τη εγκαθιστα στην sd (απ οπου τη διαβαζει) ετσι ειναι η κανω λαθος? ευχαριστω :)
Jason the Greek

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned