m7ixalis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 να σε καλα, θα ψαξω. Δοκίμασε το Carbon ,δεν χρειαζεται να είσαι root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Θανο ξερεις πως κανω root εμενα εχει ακομα την 4.0.3. εχεις κανενα καλο και αξιωπιστο οδηγο? διαβαζω οτι ειναι επικινδυνο αν δεν εχεισ ιδεα!! Κάντο με το carbon. Την ίδια δουλειά κάνει, αλλά δεν απαιτεί root. Είναι πολύ εύκολο, απλά θα χρειαστείς και τον υπολογιστή. edit: σορρυ δεν είχα δει το μήνυμα του Μιχάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Δοκίμασε το Carbon ,δεν χρειαζεται να είσαι root . Ευχαριστω Μηχαλη θα το δοκιμασω,ξερεις μηπως κανενα ευκολο τροπο να περασω την 4.0.4,εχει ακομα την 4.0.3 και λεει οτι εχει την τελευταια ενημερωση!! Κάντο με το carbon. Την ίδια δουλειά κάνει, αλλά δεν απαιτεί root. Είναι πολύ εύκολο, απλά θα χρειαστείς και τον υπολογιστή. edit: σορρυ δεν είχα δει το μήνυμα του Μιχάλη. επειδη εχω SDcard θα χρειαστει να τα ριξω στο Pc? Edited March 20, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 επειδη εχω SDcard θα χρειαστει να τα ριξω στο Pc? Σου έχει επιλογές που θέλεις να τα αποθήκευσης extsdcard , sdcard, cloud .Αν τα βάλεις στην εσωτερική μνήμη πρέπει να τα αντιγράψεις στο pc γιατί θα χαθούν μετά το faxtory reset . Για οδηγό αλλαγής rom δες εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Το εχω ρωτησει ξανα, αλλα δεν ειχε βγει ακρη. 'insufficient storage' οταν παω να ανενεωσω τις εφαρμογες μου απο το play store. Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο site απο το οποιο να μπορω να κατεβαχω χειροκινητα το apk του play, και να το ανανεωνουν εκει-να το κρατουν επικαιροποιημενο, ωστε εστω και χειροκινητα να ξεπερασω αυτο το προβλημα; Εχω αρκετο χωρο για τις μικροεφαρμογες που θελω updates, οποτε υποθετω εχει να κανει κατι με το play app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 υπαρχει καμερα (σαν web cam) που να επικοινωνει με αντροιντ ταμπλετ μεσω bluetooth ωστε να εποπτευω εναν χωρο? γινεται αυτο? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 υπαρχει καμερα (σαν web cam) που να επικοινωνει με αντροιντ ταμπλετ μεσω bluetooth ωστε να εποπτευω εναν χωρο? γινεται αυτο? Μέσω bt δεν γνωρίζω να υπάρχει αλλά μέσω wifi γίνεται.. Το έχω στήσει σε 2 γραφεία.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Η εμβέλεια του BT είναι 10 μέτρα και η μεταφορά δεδομένων σχετικά χαμηλή. Δεν έχω δει τέτοιες υλοποιήσεις. Υπάρχουν πάρα πολλές ipcam που δουλεύουν μέσω δικτύου. Οπότε μπορείς μέσω 3G ή WiFi. Σου δίνω και link για μια εφαρμογή τυχαία από το δίκτυο. Υπάρχουν πολλές αντίστοιχες αλλά δεν έχω ασχοληθεί. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pas.webcam&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Παίδες παίχτηκε θέμα με το Google Now και εκεί που το είχα ενεργοποιήσει πλέον χάθηκε. Για να εξηγήσω, εκεί που μιλούσε για κάνα 10λεπτο το ανοίγω αργότερα και απλά δεν κάνει καμία λειτουργία όπως θα έπρεπε και στο search δεν μου απαντάει φωνητικά και λειτουργεί σαν απλό voice search δίνοντας μου ξερά αποτελέσματα στο Google. Έχω κάνει ότι μου περνούσε απ'το χέρι(εκκαθάριση, απεγκατάσταση και ξανά την διαδικασία για να λειτουργήσει αλλά τπτ) Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Το εχω ρωτησει ξανα, αλλα δεν ειχε βγει ακρη. 'insufficient storage' οταν παω να ανενεωσω τις εφαρμογες μου απο το play store. Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο site απο το οποιο να μπορω να κατεβαχω χειροκινητα το apk του play, και να το ανανεωνουν εκει-να το κρατουν επικαιροποιημενο, ωστε εστω και χειροκινητα να ξεπερασω αυτο το προβλημα; Εχω αρκετο χωρο για τις μικροεφαρμογες που θελω updates, οποτε υποθετω εχει να κανει κατι με το play app. Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο site απο το οποιο να μπορω να κατεβαχω χειροκινητα το apk του play, και να το ανανεωνουν εκει-να το κρατουν επικαιροποιημενο, ωστε εστω και χειροκινητα να ξεπερασω αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο site απο το οποιο να μπορω να κατεβαχω χειροκινητα το apk του play, και να το ανανεωνουν εκει-να το κρατουν επικαιροποιημενο, ωστε εστω και χειροκινητα να ξεπερασω αυτο το προβλημα; Για δώσε μερικές λεπτομέρειες μπας και βρούμε λύση .Είσαι root ? τι εχεις κάνει μεχρι τώρα για να φτιάξεις το πρόβλημα ? Μήπως χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογη για μεταφορά εφαρμογών στην internal sd ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ναι, root εχω κανει. Link2sd δουλευει παντα για μεταφορα στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ναι, root εχω κανει. Link2sd δουλευει παντα για μεταφορα στην sd. Έχεις μεταφέρει στην external sd κάποια εφαρμογη που δεν έπρεπε ,γιαυτό και σου βγάζει error το play ψάχνοντας την ώστε να γίνει update . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Έχεις μεταφέρει στην external sd κάποια εφαρμογη που δεν έπρεπε ,γιαυτό και σου βγάζει error το play ψάχνοντας την ώστε να γίνει update . Μα, οταν δεν πρεπει ή δεν μπορει να μεταφερθει καποια εφαρμογη στην sd, πριν τη μεταφορα, χτυπα μηνυμα λαθους. Αυτο το κανει εκ των προτερων, και το εχω δει πολλες φορες. Ετσι, τοτε ξερω οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη, μονο στην εσωτ.μνημη μπορει να μπει. Το μηνυμα λαθους το βγαζει διαφορες εφαρμογες, οι οποιες κατα το παρελθον ανανεωνονταν κανονικα. Πχ. δεν μπορει να εχω περασει επτα-οκτω φορες στο παρελθον, αναβαθμισεις το handcent sms, και τωρα να μου πετα unsufficient storage, με 16mb ελευθερα, οταν παω να περασω την τρεχουσα αναβαθμιση! Γι αυτο λεω, και το εστιαζω, μηπως να βαλω μια αλλη εκδοση του play, μηπως διορθωθει το κακο. Καμια custom-ια σε play, που να ανανεωνεται τακτικα ομως, δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizzla Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Γεια σας. Εχω μια απορια, εχω μια συσκευη samsung ace με android 2.3.6. Εχω περασει τις επαφες απο το facebook στις επαφες του τηλεφωνου και εκει φαινονται τα email των επαφων . Οταν ομως τις κανω εξαγωγη, στον υπολογιστη δεν φαινονται τα email των επαφων. Μπορειτε να με βοηθησετε? Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidianos1 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 go chat for facebook! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 @ karib Τα mb που εχεις ελεύθερα είναι πολύ λίγα ,και μάλλον για αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις update . Δοκίμασε να διαγράψεις μερικές εφαρμογές και προσπάθησε πάλι ,αν δεν διορθωθεί τοτε ψάχνεις για κάποια άλλη λύση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 @ karib Τα mb που εχεις ελεύθερα είναι πολύ λίγα ,και μάλλον για αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις update . Δοκίμασε να διαγράψεις μερικές εφαρμογές και προσπάθησε πάλι ,αν δεν διορθωθεί τοτε ψάχνεις για κάποια άλλη λύση . Δεν αντιλεγω οτι ειναι λιγα. Πες μου ομως. Για το update μιας εφαρμογης 1mb, τα 16 ελευθερα δεν αρκουν? Εξαλλου παλιοτερα τα εκανε διχως προβλημα! Γι αυτο λεω κατι παιζει με την εφαρμογη του play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εγώ θέλω μια εφαρμογή για Facebook που να είναι πιο smooth και battery friendly. Δεν με νοιάζει το chat Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Δεν αντιλεγω οτι ειναι λιγα. Πες μου ομως. Για το update μιας εφαρμογης 1mb, τα 16 ελευθερα δεν αρκουν? Εξαλλου παλιοτερα τα εκανε διχως προβλημα! Γι αυτο λεω κατι παιζει με την εφαρμογη του play. Αν δεν κάνω λάθος η google έχει βαλει κάποιο όριο όσον αφορά τα πόσα mb πρέπει να εχεις ελεύθερα ώστε να μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές ή να κάνεις update . Αν τα εχεις δοκιμάσει όλα (clear cache /data ,διαγραφή λογαριασμού και πέρασμα ξανά ενώ εισαι σε wifi ,διαγράφει κάποιων εφαρμογών ) και δεν έχουν αποτέλεσμα ,τότε βάλε μια άλλη έκδοση του play ( δεν νομίζω οτι αυτό ειναι το πρόβλημά) . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Που να βρω ενα apk να βαλω χειροκινητα το play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Που να βρω ενα apk να βαλω χειροκινητα το play? Στο XDA... Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα ακριβες λινκ στο xda? Το λεω γιατι κατα το παρελθον ταλαιπωρηθηκα αρκετα κατεβαζοντας διαφορες λαθος εκδοσεις.... (παλιες-οχι επικαιροποιημενες, custom-ιες που δεν ειχαν καμια σχεση με οτι ζητουσα κλπ-καλος ο πλουραλισμος αλλα χαθηκα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Μπορει καποιος να μου δωσει ενα ακριβες λινκ στο xda? Το λεω γιατι κατα το παρελθον ταλαιπωρηθηκα αρκετα κατεβαζοντας διαφορες λαθος εκδοσεις.... (παλιες-οχι επικαιροποιημενες, custom-ιες που δεν ειχαν καμια σχεση με οτι ζητουσα κλπ-καλος ο πλουραλισμος αλλα χαθηκα...) Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ψάχνεις. Κάποια modded έκδοση του playstore? Και αν ναι τι είδους mod? εδώ βλέπω έχει διάφορες εκδόσεις και φαίνεται να είναι official εκδόσεις. http://www.androidpolice.com/2013/02/22/download-latest-google-play-store-3-10-14/ Ένα απλό search για playstore.apk... Edited March 21, 2013 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ψάχνεις. Κάποια modded έκδοση του playstore? Και αν ναι τι είδους mod? εδώ βλέπω έχει διάφορες εκδόσεις και φαίνεται να είναι official εκδόσεις. http://www.androidpolice.com/2013/02/22/download-latest-google-play-store-3-10-14/ Ένα απλό search για playstore.apk... ok, κατεβασα ενα apk απο αυτη τη διευθυνση! Μπορειτε να μου πειτε, ενω το apk ειναι 6mb, και εχω 21mb ελευθερα, οταν παει να κανει την εγκατασταση, γραφει οτι πρεπει να ελευθερωσω κι αλλο χωρο απο τις εφαρμογες; Ηταν 16, το πηγα 21, και παλι τιποτε! Ειμαι σιγουρος οτι οσο χωρο και να του δωσω, παλι θα χτυπα μηνυμα λαθους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts