Villis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το carbon όχι, το datasync όμως ναι. Γενικότερα βέβαια η δουλειά γίνεται πιο εύκολα αν έχεις κάνει root, αλλά με το carbon κάνεις τη δουλειά σου κι έτσι :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Και με την προϋπόθεση ότι στο neo v έχει ics γιατι το carbon δουλεύει από ics και άνω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosg86 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Και με την προϋπόθεση ότι στο neo v έχει ics γιατι το carbon δουλεύει από ics και άνω Tι είναι το ics?Σορρυ αλλα είμαι λιγο άσχετος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Η έκδοση android 4.0.x λέγεται εν συντομία ics απο το ice cream sandwich.Στις πληροφορίες τηλεφώνου σου,βλέπεις έκδοση android 4.0.x ή 2.3.x ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosg86 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Η έκδοση android 4.0.x λέγεται εν συντομία ics απο το ice cream sandwich.Στις πληροφορίες τηλεφώνου σου,βλέπεις έκδοση android 4.0.x ή 2.3.x ; Α οκ ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αν σβήσω από τις εφαρμογές συστήματος την εφαρμογή της camera (που δεν τη χρησιμοποιώ συχνά) και εγκαταστήσω την ίδια (ή κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας) ως εφαρμογή χρήστη, θα έχω κάποιο πρόβλημα; Έχω custom rom (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glasves Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 καλησπερα σας.. αγορασα ενα galaxy s3 απο την αυστραλια... παρατηρησα οτι στο ημερολογιο μου δειχνει τις αργιες της αυστραλιας, π.χ το πασχα το δειχνει 31 μαρτιου. ξερει κανεις πως διορθωνει αυτο? απενεργοποιησα το ημερολογιο του κινητου και κατεβασα 2-3 απο το google play αλλα μου δειχνουν το ιδιο πραγμα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 @katergaris1979: Δοκίμασε πρώτα να την "παγώσεις" (πχ με το Titanium Backup) για να δεις εάν υπάρχει πρόβλημα εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη για το σύστημα η εφαρμογή. Εάν δεν δεις κάποιο πρόβλημα τότε μπορείς να την αφαιρέσεις, κρατώντας φυσικά ένα backup του apk στην κάρτα sd για παν ενδεχόμενο... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Αν σβήσω από τις εφαρμογές συστήματος την εφαρμογή της camera (που δεν τη χρησιμοποιώ συχνά) και εγκαταστήσω την ίδια (ή κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας) ως εφαρμογή χρήστη, θα έχω κάποιο πρόβλημα; Έχω custom rom (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Ευχαριστώ. Καλύτερα να μην πειράξεις την μαμά εφαρμογή καμερας πιστεύω. Έχω δοκιμάσει τις θεωρητικά καλύτερες και ενώ σαφώς έχουν πολύ περισσότερες επιλογες μια στο τόσο μου κάνουν προβληματα.φύγανε όλες και έμεινε μόνο ή μαμά. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλύτερα να μην πειράξεις την μαμά εφαρμογή καμερας πιστεύω. Έχω δοκιμάσει τις θεωρητικά καλύτερες και ενώ σαφώς έχουν πολύ περισσότερες επιλογες μια στο τόσο μου κάνουν προβληματα.φύγανε όλες και έμεινε μόνο ή μαμά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο με την εφαρμογή, όσο με το ότι είναι εφαρμογή συστήματος. Δηλαδή την ίδια σκέφτομαι να εγκαταστήσω απλώς ως εφαρμογή χρήστη πλέον λόγω χώρου. Θα δοκιμάσω αυτό με το Titanium. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Έχω την έκδοση 4.0.4, συχνά σταματάει να αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνηση, Έτσι δεν μπορώ να αποθηκεύουν πχ ήχους κλήσεις γιατί μετά από αυτό μπαίνουν ήχοι του κινητού Υπάρχει καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση να κάνω. Λοιπόν είμαι κάτοχος ενός note 2 και θέλω να φτιάξω μια ωραία lock screen. Έχω βρει μια σελίδα που δίνει διάφορες αλλά πρέπει να εγκαταστήσω κάποια apps για wigdets κλπ Θέλω λοιπόν να μου πείτε αν βάζοντας όλα αυτά θα δω διαφορά στην αυτονομία. :confused: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Έχω την έκδοση 4.0.4, συχνά σταματάει να αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνηση, Έτσι δεν μπορώ να αποθηκεύουν πχ ήχους κλήσεις γιατί μετά από αυτό μπαίνουν ήχοι του κινητού Υπάρχει καμιά λύση; Φιλαράκι έχεις θέμα με την κάρτα σου... να το ξέρεις οτι όταν βλέπεις τέτοια κουλά ΠΑΝΤΑ θα φταίει η κάρτα sd. Εγω είχα θέμα ασυμβατότητας της κάρτας sd που είχε έρθει μαζί με το κινητό. Μέχρι να καταλάβω τι παιζόταν είχα φτάσει σε σημείο να θέλω να το σπάσω από τα νεύρα μου. Άλλαξε κάρτα και θα είσαι "ok". :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παιδιά με το airdroid πως ανοίγω κάμερα απο το pc,ας πούμε οτι θέλω να καταγράψω κατι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παιδιά με το airdroid πως ανοίγω κάμερα απο το pc,ας πούμε οτι θέλω να καταγράψω κατι. Αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utiss.camviewer.lite Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα,για να ξεκινήσω να φτιάξω τη δικιά μου custom rom . Υπάρχει κάποιο ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Φιλαράκι έχεις θέμα με την κάρτα σου... να το ξέρεις οτι όταν βλέπεις τέτοια κουλά ΠΑΝΤΑ θα φταίει η κάρτα sd. Εγω είχα θέμα ασυμβατότητας της κάρτας sd που είχε έρθει μαζί με το κινητό. Μέχρι να καταλάβω τι παιζόταν είχα φτάσει σε σημείο να θέλω να το σπάσω από τα νεύρα μου. Άλλαξε κάρτα και θα είσαι "ok". :cool: Μετά την αναβάθμιση είναι η δεύτερη κάρτα που έχει πρόβλημα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 dsixda kitchen ή cm compiler ή εδώ: http://www.doctorandroid.gr/2013/01/build-youw-own-custom-rom-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Αν στα Widgets περιλαμβάνονται μερικά που απαιτούν ανανέωση (rss feeds, facebook, twitter κ.α) τότε δεν αποκλείεται να δεις μειωμένη διάρκεια μπαταρίας. Δοκίμασε δεν έχεις τίποτα να χάσεις, μετά απο κανα δυο μέρες θα έχεις καταλάβεις αν αξίζει να ανταλλάξεις μπαταρία για πληροφορίες στο Lockscreen. Εγώ επειδή η διαφορά είναι απειροελάχιστη, στο galaxy nexus, το θεωρώ βασικό πλέον να έχω widgets στην lockscreen Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utiss.camviewer.lite Πως δούλευει αυτο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfr Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 εμενα κρασαρει συνεχεια ****το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Το easy task killer και το easy battery saver κανουν δουλεια η σπαταλανε μπαταρια και χωρο στη μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Αν στα Widgets περιλαμβάνονται μερικά που απαιτούν ανανέωση (rss feeds, facebook, twitter κ.α) τότε δεν αποκλείεται να δεις μειωμένη διάρκεια μπαταρίας. Δοκίμασε δεν έχεις τίποτα να χάσεις, μετά απο κανα δυο μέρες θα έχεις καταλάβεις αν αξίζει να ανταλλάξεις μπαταρία για πληροφορίες στο Lockscreen. Εγώ επειδή η διαφορά είναι απειροελάχιστη, στο galaxy nexus, το θεωρώ βασικό πλέον να έχω widgets στην lockscreen Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 δηλαδή με τους παραπάνω οδηγους μπορούμε να πειράζουμε τις ρομς που κατεβάζουμε; πχ έχω sense4.0A και δε θέλω κάτι καλούδια που έχει, όπως το friendstream. μπορώ να διαγράψω το αντίστοιχω apk χωρίς φόβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts