viperarious Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Με τον τροπο του platonas ελαβα κανονικα Mms αφου ενεργοποιησα τα data... Ευχαριστω.... Παράθεση I Zoi einai oraia alla ta exei me allon..eutixos iparxei kai i elpida alla auti einai p.....a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Και εγώ tablet έχω. Θα είναι δυνατότητα που έχει το δικό σου tablet και όχι το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο "universal root" που να κανει σε ολες τις εκδοσεις android και σε ολα τα κινητα ΧΩΡΙΣ να αλλαζει κατι απο kernel & rom του κινητο απλα να προσφερει δικαιωματα admin user(Κοινως ρουτ). Αν υπαρχει τετοιο αρχειο/οδηγος/τροπος ας μας πει καποιος το λινκ για να τον δουμε και να μπορουμε να κανουμε την οποιαδηποτε συσκευη οποιαδηποτε εκδοση android και να εχει το κινητο μας. Εν ολιγης ο ιδιος τροπος ρουτ για ολα τα κινητα ειτε αυτα ειναι samsung, ειτε htc, ειτε sony ericsson κ.τ.λ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Τόσο universal δεν υπάρχει αλλά ίσως σε βολέψουν αυτοί: http://www.doctorandroid.gr/2012/02/android-basics-root.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 τετοιο αρχειο ειχα βρει αλλα δυστυχως δεν παιζει παντου! στο κινητο μου με android 2.3.7 και σε ενα κινεζικο tablet με 4.0.1 ειχε παιξει! το tablet που εχω τωρα με 4.1.1 δεν επαιζε με τπτ τελικα ηθελε ενα κινεζικο προγραμμα κατι κατι win usb drivers! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Τι να σου πω δεν ξερω.... για να βγαινει στο μενου ομως σημαινει οτι το υποστηριζει το android 4.1! μηπως στο 4.2 δεν εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Τόσο universal δεν υπάρχει αλλά ίσως σε βολέψουν αυτοί: http://www.doctorandroid.gr/2012/02/android-basics-root.html Πολυ καλο λινκ φιλος. Εχει δοκιμασει κανεις να κανει ρουτ την οποια συσκευη του με αυτον τον τροπο http://www.unlockroot.com/download.html αυτος ο τροπος κανει ρουτ τις συσκευες πειραζωντας rom ή kernel ή οχι απλα ρουταρει το κινητο χωρις να πειραξει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μπα, ούτε εκεί είχε, Σίγουρα είναι θέμα συσκευής, Τέλος πάντων , θα ζήσω χωρίς αυτό.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Σιγουρα μπορεις να βαλεις αλλα θελει κολπα με το linux να περασεις Modules στονν πυρηνα κτλ, δυσκολα πραγματα οποτε αστο καλυτερα. Τυχερος ημουνα εγω δλδ μιας και το δουλευω μερικες φορες στο σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλημέρες. Έχω αγοράσει την Ελληνική φωνή TTS της SVOX. Όλα καλά όλα ωραία, λειτουργεί τέλεια σε σχέση με παλαιότερη έκδοση που είχε θέμα με Αγγλικούς χαρακτήρες κλπ. Έχω ένα θέμα όμως. Ένα ένα BT Nokia BH-218 και ένα Parrot CK3100 στο αυτοκίνητο. Θέλω όταν κάποιος με καλεί, να ακούω από το BT ποιός με καλεί χρησιμοποιώντας το TTS. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ εκ'΄των προτέρων, Sakis :) Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το bluetooth του κινητού σου πρέπει να έχει δυνατότητα A2DP. Έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Το Desire HD που έχω γράφει: Bluetooth Yes v2.1 with A2DP Δεν βρίσκω τρόπο όμως να το κάνω. Edit: Βρήκα το BTHeasSet το οποίο δείχνει να κάνει δουλειά. Λίγο μουντός ο ήχος του, αλλά ψάχνω μήπως βρω κάτι καλύτερο. Μου έδωσες την ιδέα με το A2DP, σε ευχαριστώ :) Edited February 20, 2013 by Highlander Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Καλησπέρα. :) Θέλω, χωρίς να κάνω root τη συσκευή μου, να μπορώ να κάνω kill ( ; ) κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές, που τις ανοίγουν άλλες. Όπως, για παράδειγμα, εφαρμογή του Fb ανοίγει τη Maps. Αυτό που θέλω είναι να μην ανοίγει η 2η ή όταν ανοίγει, να την κλείνω χωρίς να ξανανοίγει μετά από λίγο. Και μια δεύτερη απορία, που μου ήρθε μόλις τώρα. Υπάρχει εφαρμογή call log, που να έχει συνολικούς, εξερχόμενων, εισερχομένων κλήσεων χρόνους, χρόνο τελευταία κλήσης, καταγραφή όλων των κλήσεων και μηνυμάτων σε μία λίστα; Για τα data δε με ενδιαφέρει και πολύ, αλλά δε θα με χαλάσει αν υπάρχει κιόλας. Αυτό που ψάχνω είναι σαν την εφαρμογή call log που υπάρχει στις συσκευές της Nokia, με Nokia ( Symbian ) Belle. P.S.: Δε θέλω root, επειδή η συσκευή μου με καλύπτει απόλυτα σε αυτά που θέλω. :) Edited February 20, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο "universal root" που να κανει σε ολες τις εκδοσεις android και σε ολα τα κινητα ΧΩΡΙΣ να αλλαζει κατι απο kernel & rom του κινητο απλα να προσφερει δικαιωματα admin user(Κοινως ρουτ). Αν υπαρχει τετοιο αρχειο/οδηγος/τροπος ας μας πει καποιος το λινκ για να τον δουμε και να μπορουμε να κανουμε την οποιαδηποτε συσκευη οποιαδηποτε εκδοση android και να εχει το κινητο μας. Εν ολιγης ο ιδιος τροπος ρουτ για ολα τα κινητα ειτε αυτα ειναι samsung, ειτε htc, ειτε sony ericsson κ.τ.λ. υπάρχει, για σχεδόν όλες τις ICS rom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 αντίστοιχα, για τα περισσότερα gingerbread, υπάρχει το superoneclick Καλησπέρα. :) Θέλω, χωρίς να κάνω root τη συσκευή μου, να μπορώ να κάνω kill ( ; ) κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές, που τις ανοίγουν άλλες. Όπως, για παράδειγμα, εφαρμογή του Fb ανοίγει τη Maps. Αυτό που θέλω είναι να μην ανοίγει η 2η ή όταν ανοίγει, να την κλείνω χωρίς να ξανανοίγει μετά από λίγο. Και μια δεύτερη απορία, που μου ήρθε μόλις τώρα. Υπάρχει εφαρμογή call log, που να έχει συνολικούς, εξερχόμενων, εισερχομένων κλήσεων χρόνους, χρόνο τελευταία κλήσης, καταγραφή όλων των κλήσεων και μηνυμάτων σε μία λίστα; Για τα data δε με ενδιαφέρει και πολύ, αλλά δε θα με χαλάσει αν υπάρχει κιόλας. Αυτό που ψάχνω είναι σαν την εφαρμογή call log που υπάρχει στις συσκευές της Nokia, με Nokia ( Symbian ) Belle. P.S.: Δε θέλω root, επειδή η συσκευή μου με καλύπτει απόλυτα σε αυτά που θέλω. :) Για το πρώτο που θες, πρέπει να αποκτήσεις δικαιώματα root. Δεν θα πάθεις τίποτα αν το rootάρεις άλλωστε, ακόμα κι αν δεν ξαναχρειαστείς την πρόσβαση root μετά. Δεν υπάρχει κίνδυνος ούτε επηρεάζεται η συσκευή στο παραμικρό. Αφού το rootάρεις, απενεργοποιείς τα activities/autoruns όποιας εφαρμογής θες. Για το 2ο, επειδή είχα ψάξει κι εγώ, ερχόμενος από Symbian, δυστυχώς δεν βρήκα κάτι εξίσου καλό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Για το πρώτο που θες, πρέπει να αποκτήσεις δικαιώματα root. Δεν θα πάθεις τίποτα αν το rootάρεις άλλωστε, ακόμα κι αν δεν ξαναχρειαστείς την πρόσβαση root μετά. Δεν υπάρχει κίνδυνος ούτε επηρεάζεται η συσκευή στο παραμικρό. Αφού το rootάρεις, απενεργοποιείς τα activities/autoruns όποιας εφαρμογής θες. Για το 2ο, επειδή είχα ψάξει κι εγώ, ερχόμενος από Symbian, δυστυχώς δεν βρήκα κάτι εξίσου καλό Μόνο με root, ε; Δε θέλω να κάνω root, γιατί ξέρω ότι δε σταματάει μόνο στο να το κάνω. Θα πρέπει να ψάχνω αρχεία, φακέλους κλπ. Όχι ότι δε θα μου αρέσει, εξάλλου με τα κινητά ασχολούμαι και θα ασχολούμαι για πολύ καιρό στη ζωή μου, απλά θέλω να "ηρεμήσω" λίγο.. Όσο για το 2, α ρε Symbian... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Μόνο με root, ε; Δε θέλω να κάνω root, γιατί ξέρω ότι δε σταματάει μόνο στο να το κάνω. Θα πρέπει να ψάχνω αρχεία, φακέλους κλπ. Όχι ότι δε θα μου αρέσει, εξάλλου με τα κινητά ασχολούμαι και θα ασχολούμαι για πολύ καιρό στη ζωή μου, απλά θέλω να "ηρεμήσω" λίγο.. Όσο για το 2, α ρε Symbian... :O Όχι φίλε, εδώ είναι πιο απλά απ το symbian :p ούτε αρχεία ούτε φακέλους ούτε τίποτα δεν θα ψάξεις! Απλά θα ρουτάρεις τη συσκευή, και με το systemcleanup απενεργοποιείς τα autoruns με λιγα κλικ ;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Όχι φίλε, εδώ είναι πιο απλά απ το symbian :p ούτε αρχεία ούτε φακέλους ούτε τίποτα δεν θα ψάξεις! Απλά θα ρουτάρεις τη συσκευή, και με το systemcleanup απενεργοποιείς τα autoruns με λιγα κλικ ;) Χαχα :lol: Χμ.. Μάλλον έχω διάβασμα να ρίξω! Thanks!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magkios Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 παιδια εχω ενα samsung G 5500 και χτες το βραδυ καπως εψαχνα να κατεβασω μια εφαρμογη,μπηκα στ samsung apps,το οποιο το εχει μανισιο το κινητο, Μου ζητουσε να κανς αναβαθμηση τν εκανα,ολα κομπλε. Μολις τελειωσα την χρηση ειδα οτι το κινιτο καθε 5-10 λεπτα αναβοσβηνει τν οθονη για 4-5 φορες χςρις ν βγαζει ενδιξη γιατι η οτιδηποτε αλλο.Εσβησα τν αναβαθμηση που εκανα στο app κ εξακολουθει να μου το κανει. Το ιδιο προβλημα εχει κ ενασ φιλος μου ο οποιος εχει διαφορετικη μαρκα κινιτο αλλα adroid και αυτο. ελπιζω ν εχει καποιος μια λυση για αυτο.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Χαχα :lol: Χμ.. Μάλλον έχω διάβασμα να ρίξω! Thanks!! :) δεν χρειάζεται πολύ διάβασμα. ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agathymos Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλημέρα σας. Θα ηθελα να ρωτήσω, μολις προμηθεύτηκα ένα android Vero A7710 7" (8GB) πως μπορω με κάποια εγκατασταση να ανοιγω flash αρχεια καθως και πως μπορω να κατεβασω καποιο office που να μην χρειαζεται flash? Επισης ηθελα να ρωτησω πώς μπορω να περασω φώτο απο DSLR ψηφιακη μηχανη και ανοιγοντας τα μειλ μου να περασω με attachement φωτο με μειλ?\ ΕυχαΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.. ΠΡοσπαθώ να βάλω τις ρυθμίσεις του yahoo στο κινιτό μου (htc sensation) για αποστολή και λήψη αλληλογραφίας και ενω στο διακομιστή εισερχόμενων βάζω pop.mail.yahoo.gr ( se .gr einai to mail moy) τύπος προστασίας SSL θυρα διακομιστή 995 και τα δέχεται αυτά τα στοιχεία (γιαυτό και λαμβάνω μαιλ) στο διακομιστή εξερχόμενων που βάζω smtp.mail.yahoo.gr τύπος προστασίας SSL θύρα 465 κάνει έλεγχο ρυθμίσεων λογαριασμού και μου βγαζει μήνυμα .... " Αδύνατη η σύνδεση με το διακομιστή e-mail προς επαλήθευση των πληροφοριών του λογαριαμσού σας. Ο διακομιστής δεν ανταποκρίνεται" και δεν μπορώ έτσι να στείλω κανένα μαιλ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) δεν χρειάζεται πολύ διάβασμα. ποια συσκευή έχεις; Το Galaxy S Advance. :) Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.. ΠΡοσπαθώ να βάλω τις ρυθμίσεις του yahoo στο κινιτό μου (htc sensation) για αποστολή και λήψη αλληλογραφίας και ενω στο διακομιστή εισερχόμενων βάζω pop.mail.yahoo.gr ( se .gr einai to mail moy) τύπος προστασίας SSL θυρα διακομιστή 995 και τα δέχεται αυτά τα στοιχεία (γιαυτό και λαμβάνω μαιλ) στο διακομιστή εξερχόμενων που βάζω smtp.mail.yahoo.gr τύπος προστασίας SSL θύρα 465 κάνει έλεγχο ρυθμίσεων λογαριασμού και μου βγαζει μήνυμα .... " Αδύνατη η σύνδεση με το διακομιστή e-mail προς επαλήθευση των πληροφοριών του λογαριαμσού σας. Ο διακομιστής δεν ανταποκρίνεται" και δεν μπορώ έτσι να στείλω κανένα μαιλ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ........ Χωρίς να θέλω να σε κοροϊδέψω, είσαι συνδεδεμένος στο internet; Γιατί, συνήθως, τα πιο απλά πράγματα ξεχνάμε να κάνουμε. :) EDIT: Και ένα πρόβλημα που ξέχασα να γράψω πριν. Σας έχει τρελάνει η εφαρμογή του Fb στα Force Closes; :mad: Πραγματικά, κάνω τουλάχιστον 2 κάθε φορά που το χρησιμοποιώ. Και χωρίς να έχω κάτι άλλο ανοιχτό, πέρα από το WiFi. Σημείωση: Δεν έχω κάνει το τελευταίο update που υπάρχει στο Play Store. Edited February 21, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Χωρίς να θέλω να σε κοροϊδέψω, είσαι συνδεδεμένος στο internet; Γιατί, συνήθως, τα πιο απλά πράγματα ξεχνάμε να κάνουμε. :) EDIT: Και ένα πρόβλημα που ξέχασα να γράψω πριν. Σας έχει τρελάνει η εφαρμογή του Fb στα Force Closes; :mad: Πραγματικά, κάνω τουλάχιστον 2 κάθε φορά που το χρησιμοποιώ. Και χωρίς να έχω κάτι άλλο ανοιχτό, πέρα από το WiFi. Σημείωση: Δεν έχω κάνει το τελευταίο update που υπάρχει στο Play Store. ΌΧι δεν με κοροιδευεις....δίκιο έχεις...αλλα είμαι ρε αδερφέ!! είμαι συνδεδεμένος και ενώ το άτιμο δέχεται τις ρυθμίσεις για διακομιστή εισερχόμενων , τις ρυθμίσεις για διακομιστή ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ τις δέχεται και βγάζει το παραπάνω μήνυμα που σου έγραψα...δεν μπορώ να στείλω ΤΙΠΟΤΕ!!! τι γίνεται ρε παιδιαααααα?? καμία ιδέα κανείς?? καίγομαι! ξέρει κανένας να μου πει ολόκληρη την διαδικασία για πρόσθεση λογαριασμού yahoo στο htc?? μηπως και κάτι μου διαφεύγει.κάποια θυρα λάθος....ξέρω και εγώ τι να πω....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μάλλον θα έχει συζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω... Πρέπει να βάλουμε antivirus; Αν ναι ποιό προτείνετε; Έχω το Galaxy S2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μάλλον θα έχει συζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω... Πρέπει να βάλουμε antivirus; Αν ναι ποιό προτείνετε; Έχω το Galaxy S2.Όχι, δεν πρέπει να βάλεις. Το Galaxy S Advance. :) EDIT: Και ένα πρόβλημα που ξέχασα να γράψω πριν. Σας έχει τρελάνει η εφαρμογή του Fb στα Force Closes; :mad: Πραγματικά, κάνω τουλάχιστον 2 κάθε φορά που το χρησιμοποιώ. Και χωρίς να έχω κάτι άλλο ανοιχτό, πέρα από το WiFi. Σημείωση: Δεν έχω κάνει το τελευταίο update που υπάρχει στο Play Store. Με ICS φαντάζομαι, σωστά; rootαρέ το μ αυτό το εργαλείο, αφού έχεις συνδέσει πρώτα το κινητο στο kies για να μπουν αυτόματα οι drivers, μετά κλείνεις το kies. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460. Ειναι υπόθεση ούτε 10 λεπτών. Μετά με το systemcleanup απ το playstore, μπορείς να απενεργοποιείς τα autostarts, αν εισαι σίγουρος ότι δεν τα χρειάζεσαι. Όσο για το facebook, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα ποτέ, με καμιά έκδοση απ τις 2 τελευταίες Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.. ΠΡοσπαθώ να βάλω τις ρυθμίσεις του yahoo στο κινιτό μου (htc sensation) για αποστολή και λήψη αλληλογραφίας και ενω στο διακομιστή εισερχόμενων βάζω pop.mail.yahoo.gr ( se .gr einai to mail moy) τύπος προστασίας SSL θυρα διακομιστή 995 και τα δέχεται αυτά τα στοιχεία (γιαυτό και λαμβάνω μαιλ) στο διακομιστή εξερχόμενων που βάζω smtp.mail.yahoo.gr τύπος προστασίας SSL θύρα 465 κάνει έλεγχο ρυθμίσεων λογαριασμού και μου βγαζει μήνυμα .... " Αδύνατη η σύνδεση με το διακομιστή e-mail προς επαλήθευση των πληροφοριών του λογαριαμσού σας. Ο διακομιστής δεν ανταποκρίνεται" και δεν μπορώ έτσι να στείλω κανένα μαιλ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ........σε .com θα βάλεις τους servers φυσικά. Δεν υπαρχουν αυτοί που βαλες. Και στο username θα βάλεις το πλήρες email σου (blabla@yahoo.gr πχ) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts