Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια δεν υπαρχει καμμια επιλογη να κατεβαινει ενα μερος των email(ο τιτλος οπως στα wm) και αν θελουμε να κατεβει ολοκληρο?

παιδια δεν υπαρχει καμμια επιλογη να κατεβαινει ενα μερος των email(ο τιτλος οπως στα wm) και αν θελουμε να κατεβει ολοκληρο?

Μιλα λιγο πιο συγκεκριμενα.

Σε ποιο προγραμμα δουλευεις, προκειται για gmail ή για αλλο λογαριασμο μειλ?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παιδια εχω το BLADE tis WIND και παρατηρησα οτι στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου ενω ειμαι συνδεδεμενος χανω την υνδεση και πηγαινωντας στης ρυθμισης βλεπω οτι στο WIFI γραφη αποσυνδεθηκε και μετα απο 5 δευτ γραφη συνδεθηκε συνεχεια αλλαζει και ποιο κατω στο μενου στο ονομα του δυκτιου μου γραφει διατηρηθηκε ασφαλισμενο με WEP

κλεινω το wifi το ανοιγω τιποτα επανεκινηση το τηλεφωνο τιποτα μονο εαν κλεισω το ρουτερ επανερχετε

παιδια εχω το BLADE tis WIND και παρατηρησα οτι στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου ενω ειμαι συνδεδεμενος χανω την υνδεση και πηγαινωντας στης ρυθμισης βλεπω οτι στο WIFI γραφη αποσυνδεθηκε και μετα απο 5 δευτ γραφη συνδεθηκε συνεχεια αλλαζει και ποιο κατω στο μενου στο ονομα του δυκτιου μου γραφει διατηρηθηκε ασφαλισμενο με WEP

κλεινω το wifi το ανοιγω τιποτα επανεκινηση το τηλεφωνο τιποτα μονο εαν κλεισω το ρουτερ επανερχετε

oxygen router εχεις της wind?

Μιλα λιγο πιο συγκεκριμενα.

Σε ποιο προγραμμα δουλευεις, προκειται για gmail ή για αλλο λογαριασμο μειλ?

για yahoo mail μιλαω αλλα και στο gmail δεν ειδα τετοια επιλογη.μιλαω για το ZTE BLADE

για yahoo mail μιλαω αλλα και στο gmail δεν ειδα τετοια επιλογη.μιλαω για το ZTE BLADE

Α, ψωνισες ε? Με γεια λοιπον.

Κοιτα, στο gmail δεν σου κατεβαζει αυτοματα τα συνημμενα. Σωστα? Κατεβαζει μονο το σωμα του μηνυματος. Δεν υπαρχει καποια επιλογη για αυτο.

Απο την αλλη, υπαρχει το προγραμμα Κ9.

Δοκιμασε το, ειναι στο μαρκετ και ειναι πολυ καλο.

Εχει επιλογη να κατεβαζεις μεχρι ενα x kb απο το μηνυμα.

(Δεν ξερω κατα ποσο δουλευει σωστα αυτη η επιλογη, παντως υπαρχει.) Προτεινω να το δοκιμασεις.

Α, ψωνισες ε? Με γεια λοιπον.

Κοιτα, στο gmail δεν σου κατεβαζει αυτοματα τα συνημμενα. Σωστα? Κατεβαζει μονο το σωμα του μηνυματος. Δεν υπαρχει καποια επιλογη για αυτο.

Απο την αλλη, υπαρχει το προγραμμα Κ9.

Δοκιμασε το, ειναι στο μαρκετ και ειναι πολυ καλο.

Εχει επιλογη να κατεβαζεις μεχρι ενα x kb απο το μηνυμα.

(Δεν ξερω κατα ποσο δουλευει σωστα αυτη η επιλογη, παντως υπαρχει.) Προτεινω να το δοκιμασεις.

ψωνισα,ψωνισα :lol:

με εφαγαν ολοι με το android!

με εχει δυσκολεψει πολυ η capacitive οθονη!ειδικα στο qwerty αλλο παταει ο αντιχειρας αλλο γραφει!και εχω και λεπτα δακτυλα :p

κοιτα επειδη το HD το ψιλοφορτωσα και σερνοταν λιγο σε αυτο δεν θελω να βαλω πολλες εφαρμογες!κοιτα τα απαραιτητα!

εχω βρει το igo8 για το blade ξερεις το .apk το βαζω στην καρτα μνημης και το τρεχω και αυτο θα εγκατασταθει στην κυρια μνημη?

και δευτερον ποια αρχεια απο το igo8 για wm τα βαζω και στο android?schemes,tts voices,maps,dem,buildings,pois?

η ερωτηση για το igo αφορα και οποιον αλλον γνωριζει!ευχαριστω!

1--πως και που βαζω δικους μου ηχους κλησης και μηνυματων?(απο το παλιο κινητο μου)

2--

3--γραφω μηνυμα και στους 70 χαρακτηρες χρεωνει 2ο μηνυμα!

4--"προφιλ" υπαρχουν καπου?δηλαδη να εχω αλλη ενταση για οταν ειμαι στη δουλεια αλλη οταν ειμαι σπιτι και να μπορω ευκολα να εναλλασω μεταξυ τους?

5--

6

7-

8--κατεβασα τον οπερα μινι απο το μαρκετ αλλα δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο!

τα παραπανω ερωτηματα αφορουν το ZTE BLADE αλλα νομιζω οχι μονο γιαυτο τα ξαναρωταω κι εδω

Edited by ilka71

ναι φιλε το oxygen royter rfa1400.w

συλληπητηρια.... γνωστο προβλημα με το ασυρματο, ειμαστε 3 φιλοι μας εχουν αλλαξει απο 3 ρουτερ και ΟΛΑ εχουν το ιδιο προβλημα.παρε wind και χε...στους και εσυ!

συλληπητηρια.... γνωστο προβλημα με το ασυρματο, ειμαστε 3 φιλοι μας εχουν αλλαξει απο 3 ρουτερ και ΟΛΑ εχουν το ιδιο προβλημα.παρε wind και χε...στους και εσυ!
δηλαδη και αλλο να μου δωσουν θα εχω προβλημα

μπορω να βαλω αλλη μαρκα ρουτερ

και γιατι στο λαπτοπ δεν χανω ποτε την ασυρματη συνδεση

Edited by zxr

Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να είναι περισσότερο του android. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, θα βρειτε πολλές αναφορές και για διάφορες μάρκες ρούτερ. Το είχα και εγώ για αρκετό καιρό, και είχα δοκιμάσει να αλλάξω διάφορες ρυθμίσεις στο ρούτερ μου χωρίς αποτέλεσμα. Το μόνο που βοηθούσε λίγο(χωρίς να λύνει το πρόβλημα βέβαια) ήταν η επιλογή του καναλιού 9.

Τελικά το πρόβλημα λυθηκε όταν έκανα αναβάθμιση του firmware του ρούτερ. Από τότε, και εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω κανένα πρόβλημα αποσυνδέσεων.

Απεγκατεστησα μια build in εφαρμογη (Latitude) μεσω Titanium και πλεον δεν εμαφανιζεται στις εφαρμογες μεσω ρυθμισεων....εξακολουθει ομως να υπαρχει το εικονιδιο της στις εφαρμογες του Home....πως την ξεριζωνω τελειως??

συλληπητηρια.... γνωστο προβλημα με το ασυρματο, ειμαστε 3 φιλοι μας εχουν αλλαξει απο 3 ρουτερ και ΟΛΑ εχουν το ιδιο προβλημα.παρε wind και χε...στους και εσυ![/quoteδηλαδη και αλλο να μου δωσουν θα εχω προβλημα

μπορω να βαλω αλλη μαρκα ρουτερ

και γιατι στο λαπτοπ δεν χανω ποτε την ασυρματη συνδεση

ελα ντε κι εγω με το κομπιουτερ μου δεν χανω συνδεση αλλα χανω και με το ZTE BLADE και με το HTC HD!

ψωνισα,ψωνισα :lol:

με εφαγαν ολοι με το android!

με εχει δυσκολεψει πολυ η capacitive οθονη!ειδικα στο qwerty αλλο παταει ο αντιχειρας αλλο γραφει!και εχω και λεπτα δακτυλα :p

κοιτα επειδη το HD το ψιλοφορτωσα και σερνοταν λιγο σε αυτο δεν θελω να βαλω πολλες εφαρμογες!κοιτα τα απαραιτητα!

εχω βρει το igo8 για το blade ξερεις το .apk το βαζω στην καρτα μνημης και το τρεχω και αυτο θα εγκατασταθει στην κυρια μνημη?

και δευτερον ποια αρχεια απο το igo8 για wm τα βαζω και στο android?schemes,tts voices,maps,dem,buildings,pois?

η ερωτηση για το igo αφορα και οποιον αλλον γνωριζει!ευχαριστω!

1--πως και που βαζω δικους μου ηχους κλησης και μηνυματων?(απο το παλιο κινητο μου,μετεφερα τον φακελο my documents μεσα ειχα το my pictures και my sounds αλλα οταν παω να ψαξω απο το μενου να βρω τους ηχους δεν τους βλεπει!τις φωτο οκ)

2--

3--γραφω μηνυμα και στους 70 χαρακτηρες χρεωνει 2ο μηνυμα!

4--"προφιλ" υπαρχουν καπου?δηλαδη να εχω αλλη ενταση για οταν ειμαι στη δουλεια αλλη οταν ειμαι σπιτι και να μπορω ευκολα να εναλλασω μεταξυ τους?

5--

6

7-

8--κατεβασα τον οπερα μινι απο το μαρκετ αλλα δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο!

τα παραπανω ερωτηματα αφορουν το ZTE BLADE αλλα νομιζω οχι μονο γιαυτο τα ξαναρωταω κι εδω

ουδεις?

:)

Edited by ilka71

ελα ντε κι εγω με το κομπιουτερ μου δεν χανω συνδεση αλλα χανω και με το ZTE BLADE και με το HTC HD!

Βρε παιδια αλλαξτε chanel στο router σας, εμενα στο καναλι 11 συνδεονται τα παντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών στην κάρτα μνήμης υπάρχει στην έκδοση 2.2 μόνο.

Ναι ξέρω, βλακεία και περίεργο... Η τελευταία μεγάλη βλακεία του android Που διορθώθηκε στη 2.2 έκδοση

Παιδια βλακεια η οχι, αυτο ειναι το Linux(unix) που μεταφερθηκε στα κινητα. Απαιτει να κανει mount (προσαρτηση) καθε συσκευη μνημης, για λογους διαχειρισης ασφαλειας κλπ. Φανταστειτε τι γινεται αν μια εφαρμογη της SD εκτελειται και σεις την κανετε unmount. Αυτο μπορει να συμβει οταν πατε μεσω USB ή Bluetooth να "δειτε" την καρτα. Τοτε το συστημα "πεφτει" (crash). To linux εδω και τοσα χρονια δεν μπορεσε να περασει στο μεσο χρηστη στα PC το καταφερε ομως σε λιγο διαστημα στα τηλεφωνα !!!

παιδια πηρα την wind και μου εκανε αναβαθμηση στο ρουτερ και εδω και 5 ωρες δεν εχω προβλημα ελπιζω να μην εχω και μελοντικα

Παιδια βλακεια η οχι, αυτο ειναι το Linux(unix) που μεταφερθηκε στα κινητα. Απαιτει να κανει mount (προσαρτηση) καθε συσκευη μνημης, για λογους διαχειρισης ασφαλειας κλπ. Φανταστειτε τι γινεται αν μια εφαρμογη της SD εκτελειται και σεις την κανετε unmount. Αυτο μπορει να συμβει οταν πατε μεσω USB ή Bluetooth να "δειτε" την καρτα. Τοτε το συστημα "πεφτει" (crash). To linux εδω και τοσα χρονια δεν μπορεσε να περασει στο μεσο χρηστη στα PC το καταφερε ομως σε λιγο διαστημα στα τηλεφωνα !!!

Τι δικαιολογίες είναι αυτές? Και στη 2.2 πώς ενσωματώσαν αυτή τη δυνατότητα?

@ilka71

Βάλε το apk μέσα στο κινητό (στην κάρτα) και άνοιξέ το

Για τα υπόλοιπα, ρώτησε καλύτερα στο θέμα του κινητού σου.

Ειδικά για τα προφίλ, υπάρχουν αρκετά προγράμματα στο μάρκετ, διάλεξε κάποιο που να σε βολεύει.

Αλλά τα άλλα που ρωτάς, ειδικά για τα μηνύματα, θα σου απαντήσουν καλύτερα στο νήμα για τη συσκευή σου:)

Έχω το x10 mini pro, από τη μέρα που έκανα αναβάθμιση λύθηκαν αρκετά προβληματάκια και η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ, 2 μέρες με αρκετή χρήση και αρκετό ιντερνετ μέσω wi fi, που ειναι ενεργοβόρο.

Έχω όμως ακόμα μερικά προβλήματα...

1. Δε βρίσκω κάποιο ξυπνητήρι που θα κτυπούσε με κλειστό το τηλέφωνο. Εσείς?

2. Υπάρχει πρόγραμμα για τη γρηγορη ευρεση επαφων την ωρα που πληκτρολογείς τα νουμερα?

Έχω το x10 mini pro, από τη μέρα που έκανα αναβάθμιση λύθηκαν αρκετά προβληματάκια και η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ, 2 μέρες με αρκετή χρήση και αρκετό ιντερνετ μέσω wi fi, που ειναι ενεργοβόρο.

Έχω όμως ακόμα μερικά προβλήματα...

1. Δε βρίσκω κάποιο ξυπνητήρι που θα κτυπούσε με κλειστό το τηλέφωνο. Εσείς?

Ούτε εμείς και ούτε θα βρεθεί ποτέ των ποτών! Το Android είναι έτσι ως λειτουργικό που το ξυπνητήρι δεν βαράει όταν είναι κλειστή η συσκευή!

2. Υπάρχει πρόγραμμα για τη γρηγορη ευρεση επαφων την ωρα που πληκτρολογείς τα νουμερα?

Χωρίς να το έχω ψάξει πολύ στα γρήγορα μου έρχεται στο μυαλό το Dialer One. Για κοίταξέ το και πες μου! :)

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

σας παρακαλω καποιος που γνωριζει ας μου πει πως κανω overck,okid την cpu στο zte blade να πω οτι εχω κανει root και recovery mode αυτα εχω κανειεχω περασει custom rom. help pleasew

Τι δικαιολογίες είναι αυτές? Και στη 2.2 πώς ενσωματώσαν αυτή τη δυνατότητα?

Και στην 2.2 δεν πας οποια εφαρμογη θελεις στην SD αλλα οποια εχει τετοια δυνατοτητα οπως θα δεις. Βαλε ενα widget στην SD συνδεσε το σαν USB removable disk...

Edited by zxr

σας παρακαλω καποιος που γνωριζει ας μου πει πως κανω overck,okid την cpu στο zte blade να πω οτι εχω κανει root και recovery mode αυτα εχω κανειεχω περασει custom rom. help pleasew
φιλε τι εχεις καταφερη κανωντας αυτα και πως τα εκανες γιατι εχω το ιδιο

Και στην 2.2 δεν πας οποια εφαρμογη θελεις στην SD αλλα οποια εχει τετοια δυνατοτητα οπως θα δεις. Βαλε ενα widget στην SD συνδεσε το σαν USB removable disk...

I know...μην μπερδεύεσαι από το avatar μου;)

Απλά, δεν χρειαζόταν να φτάσουμε στη 2.2 για να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

φιλε τι εχεις καταφερη κανωντας αυτα και πως τα εκανες γιατι εχω το ιδιο

με αυτα που ειπα χοντρικα μπορεις να περασεις ανεπισημα rom στο κινητο σου, πρωτον κανουμε root κατεβαζοντας απο το android market to universal androot, το recovery mod εχει αρκετη διαδικασια αν κανεις μια αναζητηση στο ιντερνετ θα το βρεις

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned