gerstavros2 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλησπέρα, σύντομα θα αποκτήσω ένα android tablet. Έχω ήδη ένα κινητό με android και διάφορες εφαρμογές εγκατεστημένες. Οι επαφές μου και οι εφαρμογές θα περάστούν και στο tablet; Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω έχωντας 2 συσκευές σ' έναν gmail λογαριασμό; Ευχαριστώκανένα πρόβλημα. στο play store θα πας στις εφαρμογές σου, οπου δειχνει όλες οσες εχεις κατεβασει απ τον λογαριασμό σου Τι ειναι τα DPI βρε παιδια?σε πολλες ρομ μιλανε για αφτα π.χ 240,360!! η ανάλυση της οθόνης Αν δεν κανεις εκκαθαριση δεδομενων και απλα κανεις απεγκατασταση δεν τα σβηνει? δεν θυμάμαι, πάντως τα αρχεία τα βρίσκεις στο /android/data Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Για το διαμέρισμα /data μιλαω και η συσκευη μου ειναι ρουταρισμενη. Οποτε θα ακολουθησω τις οδηγιες σου. Σε ευχαριστω update: δυσκολευομε να πλοηγηθω με τον Εs file explorer που διαθετω.Πως βρισκεις τη διαδρομη /data/data ; update2 :Τελος καλο ολα καλα!Επρεπε να δωσω προσβαση ρουτ στον file explorer ....Βρηκα το αρχειο και το διεγραψα ανακτωντας τον αποθηκευτικο χωρο.Σε ευχαριστω και παλι. Edited December 17, 2012 by sakisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 κανένα πρόβλημα. στο play store θα πας στις εφαρμογές σου, οπου δειχνει όλες οσες εχεις κατεβασει απ τον λογαριασμό σου Θα προτιμούσα να διαχειρίζομαι χωριστά τις συσκευές. Να μην έχουν τα ίδια προγράμματα και επαφές. Δεν μπόρεσα να το διευκρινίσω από την ιστοσελίδα της google. Μάλλον θα το μάθω στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Θα προτιμούσα να διαχειρίζομαι χωριστά τις συσκευές. Να μην έχουν τα ίδια προγράμματα και επαφές. Δεν μπόρεσα να το διευκρινίσω από την ιστοσελίδα της google. Μάλλον θα το μάθω στην πράξη. εννοείται ότι είναι ξεχωριστά. ότι θες εγκαθιστάς στη καθε συσκευή!:blink: και φυσικα μπορεις τις επαφες να μην τις συγχρονιζεις με το gmail Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Σ' ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλησπέρα, Με αφορμή το καινούριο μου τηλέφωνο android (galaxy nexus), θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση η οποία το πιθανότερο ειναι να έχει απαντηθεί, αλλά μέσα στον κυκεώνα μηνυμάτων δεν κατάφερα να βρω κάτι. Στο παρασύνθημα λοιπόν: Η εγκατάσταση antivirus θεωρείται απαραίτητη σήμερα πλέον σε smartphones με android; Και το ρωτώ αυτό διότι εγκατέστησα το avast antivirus και βλέπω οτι μου τρώει αρκετή μπαταρία, και τώρα σκέφτομαι να το απεγκαταστήσω. Να σημειώσω οτι είναι η πρώτη φορά που έχω android smartphone, δεν με ενδιαφέρουν custom roms, εγκατάσταση apps απο τρίτους κ.τ.λ. Με άλλα λόγια, δημοφιλείς apps από το google play, και όλα stock :) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλησπέρα, Με αφορμή το καινούριο μου τηλέφωνο android (galaxy nexus), θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση η οποία το πιθανότερο ειναι να έχει απαντηθεί, αλλά μέσα στον κυκεώνα μηνυμάτων δεν κατάφερα να βρω κάτι. Στο παρασύνθημα λοιπόν: Η εγκατάσταση antivirus θεωρείται απαραίτητη σήμερα πλέον σε smartphones με android; Και το ρωτώ αυτό διότι εγκατέστησα το avast antivirus και βλέπω οτι μου τρώει αρκετή μπαταρία, και τώρα σκέφτομαι να το απεγκαταστήσω. Να σημειώσω οτι είναι η πρώτη φορά που έχω android smartphone, δεν με ενδιαφέρουν custom roms, εγκατάσταση apps απο τρίτους κ.τ.λ. Με άλλα λόγια, δημοφιλείς apps από το google play, και όλα stock :) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δεν το θεωρω απαραιτητο, μονο κακο κανει, ειδικα με βαση τις δικες σου απαιτησεις απο τη συσκευη. Uninstall and enjoy :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Δεν το θεωρω απαραιτητο, μονο κακο κανει, ειδικα με βαση τις δικες σου απαιτησεις απο τη συσκευη. Uninstall and enjoy :) Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Η εγκατάσταση antivirus θεωρείται απαραίτητη σήμερα πλέον σε smartphones με android; Antivirus και Task Killer είναι δύο ιδέες που μας έχουν έρθει από τον κόσμο των υπολογιστών, και τα δύο παντελώς άχρηστα για κινητά, κατά την δική μου άποψη .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Antivirus και Task Killer είναι δύο ιδέες που μας έχουν έρθει από τον κόσμο των υπολογιστών, και τα δύο παντελώς άχρηστα για κινητά, κατά την δική μου άποψη .. τ αντιβαιρους κ στους υπολογιστες αχρηστα είναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 τ αντιβαιρους κ στους υπολογιστες αχρηστα είναι Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Ρε παιδια πηρα το μοτορολα razr i με ics ειναι αλλα στις επαφες μου δε βλεπω επιλογη για video call.που ειναι? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Δέν βρίσκω την επιλογή για τις επαφές ώστε να αποθηκεύονται στον google λογαριασμό μου. Επειδή την πάτησα με αρκετές επαφές που έχασα στην αναβάθμιση που έκανα δεν θέλω να ξαναγίνει. Τρέχω την cm10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Στον stock browser του ice πως μπορώ να εμφανίσω τα κουμπιά για το zoom που έχει στην έκδοση του 2.3.7 ? Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Για το play, και το πως φορτωνει ολο και περισσοτερο το τηλεφωνο μας με δεκαδες mb, δεν ειδα και πολλα σχολια...(μονο ενα νομιζω) Μαλλον εχετε καινουρια τηλεφωνα με μεγαλη μνημη, οποτε δεν πειραζει να μας 'πιασει' η google με το play, καποιες δεκαδες mb... (προς το παρον ειναι καμια 15αρια νομιζω, μαζι με το google services...)(μπραβο google, να τα εκατοστησεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Χρησιμοποιώ το go locker για κλείδωμα/ξεκλείδωμα οθόνης.Αλλά μερικές φορές κολλάει (?) και μου εμφανίζει πρώτα την μαμισια οθόνη κλειδώματος και μετά αυτή του go locker.ψάχνω από το titanium την μαμισια εφαρμογή για να την παγώσω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι. Ξέρει κανείς ποιά εφαρμογή πρέπει να παγώσω ; Κανεις εδω παιδια?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ρε παιδια πηρα το μοτορολα razr i με ics ειναι αλλα στις επαφες μου δε βλεπω επιλογη για video call.που ειναι?δεν υποστηρίζει 3G βιντεοκλήση Δέν βρίσκω την επιλογή για τις επαφές ώστε να αποθηκεύονται στον google λογαριασμό μου. Επειδή την πάτησα με αρκετές επαφές που έχασα στην αναβάθμιση που έκανα δεν θέλω να ξαναγίνει. Τρέχω την cm10.Στις ρυθμίσεις στο συγχρονισμο λογαριασμών Στον stock browser του ice πως μπορώ να εμφανίσω τα κουμπιά για το zoom που έχει στην έκδοση του 2.3.7 ?Δεν γίνεται. Δοκίμασε τον ICS browser plus αν θες κατι τετοιο Για το play, και το πως φορτωνει ολο και περισσοτερο το τηλεφωνο μας με δεκαδες mb, δεν ειδα και πολλα σχολια...(μονο ενα νομιζω) Μαλλον εχετε καινουρια τηλεφωνα με μεγαλη μνημη, οποτε δεν πειραζει να μας 'πιασει' η google με το play, καποιες δεκαδες mb... (προς το παρον ειναι καμια 15αρια νομιζω, μαζι με το google services...)(μπραβο google, να τα εκατοστησεις) 12ΜΒ είναι, και ναι, είναι ψίχουλα. Βάλε όλες τις άλλες εφαρμογές στην καρτα μνήμης αν έχεις συσκευή με τόση λίγη εσωτερική. Αλλιώς βρες την πετσοκομμένη εκδοση του play store στο xda αν είσαι ψαγμένος Κανεις εδω παιδια?:(δεν γίνεται να παγώσεις την στοκ lockscreen. Μπορείς απλά να την απενεργοποιήσεις απ τις ρυθμίσεις ασφαλείας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 δεν γίνεται να παγώσεις την στοκ lockscreen. Μπορείς απλά να την απενεργοποιήσεις απ τις ρυθμίσεις ασφαλείας Σωστος! Ευχαριστω. Καμια φορα τα πραγματα δεν ειναι τοσο περιπλοκα οσο φαινονται:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδια απο που ρυθμιζεις αν θες να εγκαταστησεις την οποια εφαρμογη στο κινητο ή στην καρτα μνημης? Εχω την εκδοση android 4.0.3 στο samsung galaxy s2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καλησπέρα χρησιμοποιώ το handcent για αποστολή sms, αλλά ορισμένα μηνύματα δεν στέλνονται ποτέ αλλά παραμένουν για μέρες και εβδομάδες "σε αποστολή" (με το εικονιδιάκι δίπλα να μένει στην κυκλική κίνηση) μέχρι να τα σβήσω. Δεν μου το κάνει σε όλα τα μηνύματα που στέλνω, αλλά με προτίμηση σε συγκεκριμένες επαφές. Το μόνο κοινό στοιχείο που παρατήρησα είναι ότι στις επαφές αυτές το τηλέφωνο είναι αποθηκευμένο με μορφή +3069ΧΧΧΧΧΧΧΧ, αλλά από την άλλη έχω και σε άλλες επαφές αποθηκευμένο το τηλέφωνο με όμοια μορφή χωρίς έχω πρόβλημα στην αποστολή sms. Έχει κανείς κάποια ιδέα που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα; Ευχαριστώ Cosmote έχεις ε? Ναι Στην cosmote οφείλεται; εγώ νόμιζα ότι κάτι λάθος είχα κάνει στο κινητό μου ή στις ρυθμίσεις του handcent. Ξέρεις μήπως ποια είναι η λύση; Απλά να πάρω τηλέφωνο και να παραπονεθώ; Θα βγάλω άκρη ή θα ακούσω τρελές δικαιολογίες; Σε άλλες εταιρείες το κάνει; Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acetico303 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 ο φιλος ειχε κανει την ερωτηση και στο τοπικ για το ideos x5 pro , ποστ #1537 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317280&page=103 , στα ideos x5 και x5 pro υπαρχει με ελληνικα :) Παιδιά έκανα root το Alcatel 918D έβαλα άλλη ROM, όλα καλά μόνο που έχασα το TouchPal με ελληνικό curve (swype δηλαδή). Αυτό που έχει το θέμα που λέει το παληκάρι δυστυχώς δεν έχει curve. Έχει κανείς αυτό που είχε η μαμήσια ROM?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ναι Στην cosmote οφείλεται; εγώ νόμιζα ότι κάτι λάθος είχα κάνει στο κινητό μου ή στις ρυθμίσεις του handcent. Ξέρεις μήπως ποια είναι η λύση; Απλά να πάρω τηλέφωνο και να παραπονεθώ; Θα βγάλω άκρη ή θα ακούσω τρελές δικαιολογίες; Σε άλλες εταιρείες το κάνει; κλασσικά προβλήματα της κοσμοτέ αυτές τις μερες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 κλασσικά προβλήματα της κοσμοτέ αυτές τις μερες Δεν μου το κάνει μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά αρκετό καιρό (ειδικά σε έναν γνωστό μου, δεν παίρνει μηνύματά μου για πάνω από ένα μήνα, ίσως και δύο) Λες να περιμένω-ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα από τον νέο χρόνο; ΥΓ: Ξέχασα να πω "ευχαριστώ" Sorry :O Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Δεν μου το κάνει μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά αρκετό καιρό (ειδικά σε έναν γνωστό μου, δεν παίρνει μηνύματά μου για πάνω από ένα μήνα, ίσως και δύο) Λες να περιμένω-ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα από τον νέο χρόνο; δοκίμασε με άλλη sim, καθώς και τη sim σε άλλο τηλέφωνο, ωστε να σαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφωνου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 δοκίμασε με άλλη sim, καθώς και τη sim σε άλλο τηλέφωνο, ωστε να σαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφωνου Θα δοκιμάσω μέσα στα Χριστούγεννα, που θα έχω περισσότερο χρόνο Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts