gerstavros2 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Αγγλικα μενου εχω. λέγεται people Ρε παιδια ξερει κανενας πως βγαινει η μαζικη αποθηκευση στην αρχη οταν το συνδεεις με το καλοδιο..θελω να δει το κινητο σαν στικακι ο υπολογιστης χωρις να κανει μαζικη αποθηκευση.Αν δεν κανεις μαζικη αποθηκευση δεν το βλεπει το κινητο καθολου! Ενα Nexus s εχω! με Android Jelly Bean μα άμα δεν το ρυθμίσεις σε «μαζικη αποθηκευση» πώς θα δώσει το κινητό πρόσβαση στην κάρτα μνήμης στον υπολογιστη?? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) βάλε το δωρεάν kingsoft office Έχει δυο,kingsoft ένα free και ένα international. Ποιο από τα δυο κατεβάζουμε? EDIT οκ κατάλαβα τις διαφορές Edited October 31, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimebag Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Γεια σας παιδια,εχω το htc one v και δεν αναγνωριζει την τοποθεσια μου στο locations και στο facebook δεν μπορω να κανω check in επειδη δεν αναγνωριζει την τοποθεσια μου,ενω στους χαρτες δειχνει κανονικα το στιγμα μου.Στις ρυθμισεις εχω στην τοποθεσια ανοιχτα και το gps και το αλλο που λεει με την google,αλλα οταν παω να βρω την τοποθεσια μου μου λεει πτι ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη.Οποιος μπορει ας μς βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλημερα Πως γίνεται οταν συνδέω το android κινητό μου με το pc μέσω usb καλωδίου, να μην φορτίζει η μπαταρία του? Λειτουργικο ics 4.0.3 Υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Κατά 99% δεν γίνεται. Τουλάχιστον όχι με κάποια ρύθμιση μέσα από το μενού του λειτουργικού. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλημερα Πως γίνεται οταν συνδέω το android κινητό μου με το pc μέσω usb καλωδίου, να μην φορτίζει η μπαταρία του? Λειτουργικο ics 4.0.3 Υπαρχει τροπος? Χρειαζεται kernel που να το υποστηριζει..νομιζω η cm10 εχει ηδη ρυθμιση κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Θελω να κατεβασω μι εφαρμογη για να βελτιωθει η μπαταρια. Ομως αποτι διαβαζω απλα κλεινουν τις κεραιες οταν δε τις χρησιμοποιεις. Εγω δεν θελω να μου κλεινουν τις κεραιες γιατι πχ αν περιμενω καποιο ιμειλ πως θα ερθει αν μου κλεινει μονο του το wifi? Προσφερουν κατι αλλο; Ειμαι root. Υπαρχει καποια εφαρμογη που το εκμεταλευεται για να αυξησει ακομα περισσοτερο τη μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Θελω να κατεβασω μι εφαρμογη για να βελτιωθει η μπαταρια. Ομως αποτι διαβαζω απλα κλεινουν τις κεραιες οταν δε τις χρησιμοποιεις. Εγω δεν θελω να μου κλεινουν τις κεραιες γιατι πχ αν περιμενω καποιο ιμειλ πως θα ερθει αν μου κλεινει μονο του το wifi? Προσφερουν κατι αλλο; Ειμαι root. Υπαρχει καποια εφαρμογη που το εκμεταλευεται για να αυξησει ακομα περισσοτερο τη μπαταρια;μην ασχοληθείς με τέτοιες εφαρμογές. Εφοσον εισαι root μπορεις να βάλεις το setcpu 3.0.7 και να ρυθμίσεις τον governor στο interactive αν δεν ειναι ήδη, να χαμηλώσεις την ελάχιστη συχνότητα αν γινεται, και να βάλεις profiles για οταν πχ ειναι σβηστή η οθόνη να χαμηλώνει την μέγιστη συχνότητα κλπ. επίσης μπορείς να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις στο build.prop, ψάξτο στο forum της συσκευής σου, καθώς και να κάνεις freeze κάποιες εφαρμογές, συστήματος και μη, που δεν χρειάζεσαι (με προσοχή) με τo systemcleanup ή να τις ρυθμίσεις να μην κάνουν autostart Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 μην ασχοληθείς με τέτοιες εφαρμογές. Εφοσον εισαι root μπορεις να βάλεις το setcpu 3.0.7 και να ρυθμίσεις τον governor στο interactive αν δεν ειναι ήδη, να χαμηλώσεις την ελάχιστη συχνότητα αν γινεται, και να βάλεις profiles για οταν πχ ειναι σβηστή η οθόνη να χαμηλώνει την μέγιστη συχνότητα κλπ. επίσης μπορείς να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις στο build.prop, ψάξτο στο forum της συσκευής σου, καθώς και να κάνεις freeze κάποιες εφαρμογές, συστήματος και μη, που δεν χρειάζεσαι (με προσοχή) με τo systemcleanup ή να τις ρυθμίσεις να μην κάνουν autostart Πολυ καλη η εφαρμογη. Υπαρχει λογος να κανω φριζ εφαρμογες που δε χρησιμοποιω ποτε και δεν κανουν auto start? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Πολυ καλη η εφαρμογη. Υπαρχει λογος να κανω φριζ εφαρμογες που δε χρησιμοποιω ποτε και δεν κανουν auto start? αφού δεν κανουν autostart οχι, εκτός κι αν δεν θες να τις βλέπεις στο μενού Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) καλημερα παιδια .....προσπαθω να βαλω flash player και εκανα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1463854 και ενω τα κανω ολα σωστα και δουλευει αψογα ο φλασ πριν κανω ρεσταρτ μετα το ρεσταρτ χανεται το περιεχομενο του φακελου lib που ειχα βαλει με αποτελεσμα να ειναι αδειος και να μην δουλευει ο φλασ............καμια ιδεα ??γιατι δουλευει εαν δεν κανω επανεκινηση ενω μετα την επακενιση οχι ???Συσκευη motorola fire xt:) τωρα δουλευει ο συνδεσμος Edited November 4, 2012 by stiv78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 καλημερα παιδια .....προσπαθω να βαλω flash player και εκανα αυτο http://forum.xda-developer....php?t=1463854 και ενω τα κανω ολα σωστα και δουλευει αψογα ο φλασ πριν κανω ρεσταρτ μετα το ρεσταρτ χανεται το περιεχομενο του φακελου lib που ειχα βαλει με αποτελεσμα να ειναι αδειος και να μην δουλευει ο φλασ............καμια ιδεα ??γιατι δουλευει εαν δεν κανω επανεκινηση ενω μετα την επακενιση οχι ???Συσκευη motorola fire xt:) Δεν μπορώ να δω με ποιο τρόπο το έχεις κάνει . Φτιάξε το λινκ. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupistar Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλησπέρα σας. Έκανα πριν λίγο καιρό αναβάθμιση το sony live with walkman στην έκδοση android 4. Μετά από αυτό το Foursquare όταν προσπαθώ να κάνω check in μου λέει "still waiting for location" ενώ έχω ανοιχτό και το gps. Έκανα format το κινητό μπας και είχε φάει κόλλημα αλλά τίποτα. Επίσης έχω την τελευταία έκδοση του foursquare Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Sorry αν είμαι σε λάθος κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 καλημερα παιδια .....προσπαθω να βαλω flash player και εκανα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1463854 και ενω τα κανω ολα σωστα και δουλευει αψογα ο φλασ πριν κανω ρεσταρτ μετα το ρεσταρτ χανεται το περιεχομενο του φακελου lib που ειχα βαλει με αποτελεσμα να ειναι αδειος και να μην δουλευει ο φλασ............καμια ιδεα ??γιατι δουλευει εαν δεν κανω επανεκινηση ενω μετα την επακενιση οχι ???Συσκευη motorola fire xt:) τωρα δουλευει ο συνδεσμος τον εφτιαξα τον συνδεσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 τον εφτιαξα τον συνδεσμο Γιατι με καποιον file explorer δεν κανεις εγκαταστηση τον flash (apk) να μην παιδεύεσαι άδικα ? Το δοκίμασες αυτό και δεν σου δουλεύει ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Γιατι με καποιον file explorer δεν κανεις εγκαταστηση τον flash (apk) να μην παιδεύεσαι άδικα ? Το δοκίμασες αυτό και δεν σου δουλεύει ?? το δοκιμασα με root explore αλλα δεν δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλησπέρα σας. Έκανα πριν λίγο καιρό αναβάθμιση το sony live with walkman στην έκδοση android 4. Μετά από αυτό το Foursquare όταν προσπαθώ να κάνω check in μου λέει "still waiting for location" ενώ έχω ανοιχτό και το gps. Έκανα format το κινητό μπας και είχε φάει κόλλημα αλλά τίποτα. Επίσης έχω την τελευταία έκδοση του foursquare Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Sorry αν είμαι σε λάθος κατηγορία. δοκιμασε χρηση ασυρματων δικτυων για να σε βρει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupistar Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Δεν ξέρω τι πρόβλημα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Για δοκίμασε αυτό: https://www.dropbox.com/s/75jzf6re0z24siu/flash_player.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Κλείστες για να είσαι σίγουρος αφού δεν τις χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Για δοκίμασε αυτό: https://www.dropbox.com/s/75jzf6re0z24siu/flash_player.apk ευχαριστω φιλε αλλα δεν δουλευει ...μου βγαζει σφαλμα αναλυσης ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nichrys4 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες απαντήσεις στα εξής ερωτήματα 1) εχω 2 tablet ενα κινέζικο και ένα samsung galaxy tab p5100 3g όταν πάω στο google play στο κινέζικο μου εμφανιζει εάν διαλέξω να κατεβάσω μια εφαρμογή, στα ελληνικά σχόλια χρηστών ενω όταν έχω to samsung όχι. Γιατί γίνετε αυτό? 2) θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω ελληνικές εφαρμογές android ποια site είναι αυτά γιατί δεν μπορώ να βρω κατηγορίες πολλές ελληνικές 3) έχω κατεβάσει εάν υπάρχει κάποιος από εδω που να το έχει το παιχνιδι Real 2012 ποδοσφαίρου και δεν γνωρίζω τι στο διάολο είναι τα stamina που μου ζητάει συνέχεια για να μπορέσω να παίξω και έχω κολλήσει περιμένω νέα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες απαντήσεις στα εξής ερωτήματα 1) εχω 2 tablet ενα κινέζικο και ένα samsung galaxy tab p5100 3g όταν πάω στο google play στο κινέζικο μου εμφανιζει εάν διαλέξω να κατεβάσω μια εφαρμογή, στα ελληνικά σχόλια χρηστών ενω όταν έχω to samsung όχι. Γιατί γίνετε αυτό? 2) θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω ελληνικές εφαρμογές android ποια site είναι αυτά γιατί δεν μπορώ να βρω κατηγορίες πολλές ελληνικές 3) έχω κατεβάσει εάν υπάρχει κάποιος από εδω που να το έχει το παιχνιδι Real 2012 ποδοσφαίρου και δεν γνωρίζω τι στο διάολο είναι τα stamina που μου ζητάει συνέχεια για να μπορέσω να παίξω και έχω κολλήσει περιμένω νέα σας 1) Mηπως η γλωσσα στα tablets ειναι ελληνικα και αγγλικα αντιστοιχα? 2) Στο play πατα Greek ή Ελληνικα και θα σου βγαλει επιλογες. Εναλλακτικα εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=127 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ICS Η ΤΟ Jelly Bean ΣΤΟ Χ2 ΜΟΥ? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 8, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piqerass Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 έχω και εγώ μια απορία με την ταμπλετα μου . την φόρτισα στο full ( άναψε πράσινο λαμπάκι ) και όταν την άνοιξα έδειχνε 50% . αυτό που είναι περίεργο πως οι μπαταριά κρατάει για 100% . πρέπει να κάνω κάτι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts