AdeLaiN Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Samsung Galaxy S Plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 εμ δεν εχεις βάλει το volume+ ston ελεγχο του ήχου. Σας έχω ζαλίσει αλλά πως το κάνω αυτό; :o έχω βάλει άλλη ρομ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Νομίζω όλα τα galaxy με μπροστά κάμερα υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ας προστεθούν απο τους ανθρώπους της διαχείρισης σε ένα πίνακα μαζί με τα προαναφερθέν και τα S3, Ace 2, S plus. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7jke Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Kαλησπερα σας ..ειμαι καινοργιος στην κοινοτητα σας την οποια και χαιρετιζω. Εχω το LG L7 Ρ700..το οποιο εχει συν της αλλοις και καμερα μπροστινη..ομως απ οτι καταλαβα βιντεοκλησεις δεν κανει Υπαρχει καποια εφαρμογη που πρεπει να κατεβασω; ή αδικος κοπος; Ευχαριστω.. (Εαν δεν ταιριαζει η καταχωρηση μου σ αυτο το τοπικ ..οι διαχειριστες ας το μεταφερουν στο σωστο Ευχαριστω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Καταρχήν καλημερα εχω ενα LG P-970 και android εκδοση 2.3.4. Τις τελευταιες μερες 2 φορες μου εχουν σβηστεί οι επαφες απο την συσκευή.Δεν μπορώ να παραπανω τι μπορει να φταίει.Καποια εφαρμογη ισως; Εψαξα στο διαδίκτυο αλλα δεν βρηκα κατι χρήσιμο. Edit:και τις δυο φορες ημουν συνδεμενος μεσω 3g,κόλλησε το δικτυο και δεν έμπαινε πουθενά το υγειασ σε gprs αλλα τιποτα μετα εκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο και χάθηκαν ολες η επαφες Η μονη εφαρμογη που εβαλε νομιζω ειναι το viber Μήπως γνωρίζετε κατι. Ευχαριστώ Edited August 14, 2012 by paok85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Μου βγηκαν τα ματια για την εκδοση ICS . Υπάρχει κάποιος να μας βοηθήσει με την εγκατάσταση του script βοηθήσει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Tα πάντα γίνονται σχεδόν αυτόματα και στην ics,εφόσον η ρομ που έχεις ειναι deodexed.Αν φοράς official rom που κατά 99,99% ειναι odexed τοτε ναι,περιπλέκεται η κατάσταση.Αλλά στην πρώτη περίπτωση της deodexed rom,τρέχεις το script μέσω του script manager και σε καθοδηγεί τέλεια.Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης πρέπει η συσκευή να ειναι συνδεδεμένη στο internet γιατί θα χρειαστεί μέσω της επιλογής "ics service center" να κατεβάσει το patched services.jar.Επιλέγεις αυτόματη εγκατάσταση και όλα γίνονται σχεδόν μόνα τους Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Tα πάντα γίνονται σχεδόν αυτόματα και στην ics,εφόσον η ρομ που έχεις ειναι deodexed.Αν φοράς official rom που κατά 99,99% ειναι odexed τοτε ναι,περιπλέκεται η κατάσταση.Αλλά στην πρώτη περίπτωση της deodexed rom,τρέχεις το script μέσω του script manager και σε καθοδηγεί τέλεια.Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης πρέπει η συσκευή να ειναι συνδεδεμένη στο internet γιατί θα χρειαστεί μέσω της επιλογής "ics service center" να κατεβάσει το patched services.jar.Επιλέγεις αυτόματη εγκατάσταση και όλα γίνονται σχεδόν μόνα τους Eιμαι με την official rom ακομα. (Καμια πρόταση για custom rom αξιόλογη για arc s;) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Δε γνωρίζω για custom rom γιατί δεν έχω την συσκευή.Ρώτησε καλύτερα στο θέμα της συσκευής σου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdamG4 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Έχει δοκιμασει κανείς να το βάλει σε x8; Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 White ¦ Unlocked Bootloader 11W31¦ GingerDX 0.28 ¦ Alfs Kernel ¦ Overclocked @ 748~768 mhz :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Σας έχω ζαλίσει αλλά πως το κάνω αυτό; :o έχω βάλει άλλη ρομ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. λογικά έχει επιλογή στις ρυθμίσεις ήχου, αλλιώς πολύ απλά, εφόσον έχεις root προσβαση, απεγκαθιστας το dsp manager, με μια εφαρμογή όπως το systemcleaner,ή root uninstaller Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Καταρχήν καλημερα εχω ενα LG P-970 και android εκδοση 2.3.4. Τις τελευταιες μερες 2 φορες μου εχουν σβηστεί οι επαφες απο την συσκευή.Δεν μπορώ να παραπανω τι μπορει να φταίει.Καποια εφαρμογη ισως; Εψαξα στο διαδίκτυο αλλα δεν βρηκα κατι χρήσιμο. Edit:και τις δυο φορες ημουν συνδεμενος μεσω 3g,κόλλησε το δικτυο και δεν έμπαινε πουθενά το υγειασ σε gprs αλλα τιποτα μετα εκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο και χάθηκαν ολες η επαφες Η μονη εφαρμογη που εβαλε νομιζω ειναι το viber Μήπως γνωρίζετε κατι. Ευχαριστώ Κι εμάς στο κινητο T-mobile myTouch Q (είναι LG με android 2.3.4) που έφερε η αδερφή μου απο ΗΠΑ, λίγες ώρες αφού βάλαμε την ελληνική sim και ενεργοποιήσαμε ιντερνετ 3G χάθηκαν όλες οι επαφές της συσκευής... Υποθέτω ότι έχει κάποια σχέση με κάποιον αυτόματο συγχρονισμό της T-mobile που ήταν ενεργοποιημένος χωρίς να το ξέρουμε (δεν την έχουμε ψάξει τη συσκευή). Ακόμα δεν έχουμε μπορέσει να τις επαναφέρουμε, βασικά δεν ξέρω καν τι να προσπαθήσω να κάνω και πώς να το ψάξω, απλώς έκλεισα όλους τους συγχρονισμούς γιατί εξακολουθούσε να σβήνει τις επαφές που περνούσαμε χειροκίνητα... Το σύμπτωμα είναι παρόμοιο, νομίζω, αλλά η αιτία ποια να είναι; ... Edited August 16, 2012 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tekken33 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 1. αγόρασα από ebay αυτό το κινητό με ελληνικό μενού αλλα με android 2.3.5 μπορώ να αλλάξω λογισμικό ? για να έχω καλύτερο μενού γιατί είναι μισό ελληνικά μισό αγγλικά 4.0” Unlocked Dual Sim Analog TV WIFI Resistive Touch Screen GSM Cell Phone9220B 2. αν του κανω αναβαθμιση μεσω wifi και κατεβασω μια ποιο καινουργια εκδοση android γινεται κατι? 3 . οταν σερφαρο ιντερνετ απο το κινιτο μου τα βγαζει πολλα γραματα με ερωτηματικο? π.χ κατω απο google που γραφει αναζητηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 εχω μια απορια.ενω προσθετω μια επαφη στο τηλεφωνο μου στον λογαριασμο gmail δεν μου τον προσθετει.στο τηλεφωνο οταν μπαινω ιντερνετ εχω τον συγχρονισμο ενεργοποιημενο.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Έχεις επίσης ενεργά και τα δεδομένα φόντου; Επίσης όταν μπαίνεις στο ίντερνετ από τη συσκευή βλέπεις να γίνεται συγχρονισμός; Είναι σίγουρα ενεργοποιημένος ο συγχρονισμός των επαφών google; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Τέτοιες συσκευές φαντάζομαι δεν έχουν ιδιαίτερη υποστήριξη από developers και συνεπώς δε γνωρίζω αν θα μπορέσεις να λύσεις τα προβλήματα σου, μιας και ίσως δε βρεις κάποια rom. Κοίταξε στο xda αν υπάρχει κάποια rom για τη συσκευή σου. Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει απαραίτητα και πιο καινούρια έκδοση! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Παιδιά έχω κάποιες απορίες.. γράφει ΗSDPA -85 Είναι καλό? Δηλαδή όσο πιο κάτω είναι τόσο καλύτερο είναι? Επίσης όταν κάνω το speed test γράφει Download speed 4.02Mbps και Upload speed 0.64Mbps. Τι είναι αυτά? Είναι καλά, ας μου εξήγηση κάποιος Ευχαριστώ. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Έχεις επίσης ενεργά και τα δεδομένα φόντου; Επίσης όταν μπαίνεις στο ίντερνετ από τη συσκευή βλέπεις να γίνεται συγχρονισμός; Είναι σίγουρα ενεργοποιημένος ο συγχρονισμός των επαφών google; μπορεις να μου πεις που τα βλεπουμε αυτα?σε ποιες ρυθμισεις? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Παιδιά έχω κάποιες απορίες.. γράφει ΗSDPA -85 Είναι καλό? Δηλαδή όσο πιο κάτω είναι τόσο καλύτερο είναι? Επίσης όταν κάνω το speed test γράφει Download speed 4.02Mbps και Upload speed 0.64Mbps. Τι είναι αυτά? Είναι καλά, ας μου εξήγηση κάποιος Ευχαριστώ. :wacko: HSDPA είναι από τις πιο γρήγορες συνδέσεις δεδομένων σε κινητό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην Ελλάδα. Θεωρείται 3ης γενιάς και κάτι (3G+). Το speed test είναι ακριβώς ότι θα έκανες και στο σπίτι σου για να δοκιμάσεις την ταχύτητα της DSL σου. Σημαίνει ότι το κινητό σου μιλάει με το δίκτυο δεδομένων με αυτή την ταχύτητα. Το -85 εικάζω ότι είναι ισχύς σήματος σε dB. Εάν είναι έτσι, όσο μικρότερη η απόλυτη τιμή, τόσο καλύτερο. Δηλαδή -80 είναι καλύτερο από -85. Προφανώς αλλάζει ανάλογα με τη θέση σου, όπως και η διαθεσιμότητα HSDPA. μπορεις να μου πεις που τα βλεπουμε αυτα?σε ποιες ρυθμισεις? Σε ICS και JB: Settings -> Accounts -> Google (ήδη θα γράφει sync is on/off). Εάν μπεις και μέσα στο λογαριασμό, θα σου λέει πότε έγινε ο κάθε επιμέρους συγχρονισμός για τελευταία φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tekken33 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 πως θα μπορεσω να κανω uptade? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Καταρχήν καλημερα εχω ενα LG P-970 και android εκδοση 2.3.4. Τις τελευταιες μερες 2 φορες μου εχουν σβηστεί οι επαφες απο την συσκευή.Δεν μπορώ να παραπανω τι μπορει να φταίει.Καποια εφαρμογη ισως; Εψαξα στο διαδίκτυο αλλα δεν βρηκα κατι χρήσιμο. Edit:και τις δυο φορες ημουν συνδεμενος μεσω 3g,κόλλησε το δικτυο και δεν έμπαινε πουθενά το υγειασ σε gprs αλλα τιποτα μετα εκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο και χάθηκαν ολες η επαφες Η μονη εφαρμογη που εβαλε νομιζω ειναι το viber Μήπως γνωρίζετε κατι. Ευχαριστώ Το είχα πάθει και εγω. Για την ακρίβεια δεν έσβησε τίποτα. Απλά, για λόγο που δεν ξέρω, δεν εμφανιζε τις επαφές στην κάρτα SIM, (χωρίς ομως να τις σβησει), εμφανιζε όμως κανονικά τις επαφές στην μνήμη της συσκευής. ΤΙ έκανα; Αντεγραψα όλες τις επαφές απο την κάρτα sim, στη συσκευη και τις εμφανιζε πλέον κανονικά. Κάποια στιγμή το "bug" έφτιαξε απο μονο του, οπότε όλες οι επαφές εμφανιζοντουσαν διπλοεγγεγραμμένες. (sim και συσκευης). Οπότε και εγω το ρυθμισα να εμφανίζονται μονο οι επαφες του τηλεφωνου και ξενοιασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Αν υπάρχει, πήγαινε ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο. Εκεί κοίταξε αν έχει κάποια επιλογή για ενημέρωση λογισμικού. Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tekken33 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 ευχαριστω θα το κοιταξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εχει ψιλοσυζητηθει παλιοτερα αλλα παει καιρος νομιζω, εχει αλλαξει και το market-play, κι ισως εχει βρεθει πλεον και καποιος τροπος... Μπορω να κατεβασω απο το play, το apk μιας εφαρμογης, απο υπολογιστη? Ταλαιπωρουμαι αφανταστα με μεγαλες εφαρμοφες (πχ apk των 27mb!!!) με την περιορισμενη μνημη του κινητου μου, και πιστευω οτι αν περνουσα το apk στην sd και προσπαθουσα την εγκατασταση απο εκει( offline πια, οχι απο το play), εχω μια ελπιδα οτι θα τα πηγαινε καλυτερα η διαδικασια(τωρα κανει download καμια ωρα, και στο τελος τζιφος, δεν εγκαθισταται, παροτι εχω μνημη μεγαλυτερη απο την απαιτουμενη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts