kamunias Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Θα μπορουσες να δοκιμασεις να κανεις μια μεταφραση και να γραψεις πχ orka ή greens beαns, δεν βγαζει κατι; Φίλε δυστυχώς δεν γίνεται... Δεν είναι κάτι απλό όπως ας πούμε κοτόπουλο.. Υπάρχουν διάφορα τα οποία τα γράφει μπερδεμένα.. Τεσπα ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπέρα να ρωτησω υπαρχει καποια εφαρμογή που να μπορω να εχω δυο εφαρμογες ταυτοχρονα κατι σαν multitask οπως κάνει το Android nougat 7, δεν βρήκα καποια καλη εφαρμογή στο google play Υπάρχει αλλά όχι στο playstore.πρεπει να γίνεις root,να περάσεις xposed framework και μέσω αυτού υπάρχουν προγράμματα όπως το halo και το skyolin helper Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλημέρα υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να κλείσω εφαρμογές να μην τρέχουν κάθε φορα που ανοίγω την συσκευή δεν είμαι root δεν θέλω να κλείσω εφαρμογές συστήματος αλλα εφαρμογές που έχω κατεβάσει από το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Υπάρχει αλλά όχι στο playstore.πρεπει να γίνεις root,να περάσεις xposed framework και μέσω αυτού υπάρχουν προγράμματα όπως το halo και το skyolin helper https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skyolin.helper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Πράγματι υπάρχει αλλά έτσι σκέτο δεν δουλεύει..Θέλει πρώτα να βάλεις το xposed framework που για να μπει θέλει root Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) καλησπερα σε ολους εδω μεσα θελω μια βοηθεια σχετικα με την κοινη χρηση φωτο Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/9c3d4281ae6b2de83ddb5e07315094e2.jpg Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θελω να μου εμφανιζει ΜΟΝΟ τα προγραμματα που εχω στο κινητο για να την στειλω σε καποιον και ΟΧΙ τα ονοματα σε επαφες στο mail και στο whatsapp...καπως θα υπαρχει ενας τρόπος να διαλεγουμε τι θελουμε να εμφανιζει...σε ενα galaxy A5 που ειχα δεν μου εβγαζε ποτε τιποτε αλλο παρα μονο τα προγραμματα...ευχαριστω Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 22, 2016 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Έτσι είναι και σε μένα. Δεν αλλάζει αυτό νομίζω αν δεν είσαι root. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) μεχρι τον αυγουστο που μας περασε ειχα το Α5 του 15 και ποτέ δεν μου εβγαζε κατι αλλο περαν των προγραμμάτων... αν ειναι ετσι τα ονοματα που μου βγαζει πανω ειναι με τυχαια σειρα;δεν το καταλαβαίνω... Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 22, 2016 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μην ασχολείσαι. Στείλε το αρχείο σου και ευχαριστήσου το κινητό σου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μην ασχολείσαι. Στείλε το αρχείο σου και ευχαριστήσου το κινητό σου;) ειναι τοσο δυσκολο να γνει αυτό που ζητάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Δύσκολο όχι αλλά αν δεν γίνεται κάτι πως θα το κάνουμε φίλε μου. Τώρα είναι και σε μένα όπως σε σένα. Με το LG g4 που ημουν μέχρι τώρα μου έδειχνε μόνο εφαρμογές Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 22, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Δύσκολο όχι αλλά αν δεν γίνεται κάτι πως θα το κάνουμε φίλε μου Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 ελεγα μηπως μπορει και ξερει καποιος εδω μεσα να μου πει για να μαθω...τελος παντων,ευχαριστω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 ελεγα μηπως μπορει και ξερει καποιος εδω μεσα να μου πει για να μαθω...τελος παντων,ευχαριστω πάντως. Από το screenshot βλέπω ότι έχεις 3 καρτέλες. Μήπως στην 3η καρτέλα έχει κάποιες ρυθμίσεις, για να διαλέξεις τρόπους διαμοιρασμού; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Από το screenshot βλέπω ότι έχεις 3 καρτέλες. Μήπως στην 3η καρτέλα έχει κάποιες ρυθμίσεις, για να διαλέξεις τρόπους διαμοιρασμού; το έψαξα και αυτό,οχι δεν εχει δυστυχώς,μου κανει εντυπωση ομως γιατι δεν βρίσκω εναν τροπο να το φτιάξω...οπως ειπα παραπάνω σε ενα Α5 που ειχα δεν μου τα εβγαζε αυτα...δεν φτιάχνει απο της καρτέλες,απο καπου αλλού φτιάχνει,αλλα δεν ξερω απο που και πως...χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekriksi Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 παιδιά καλησπερα προχτές κόλλησε το tv box και δεν φορτώνει το android το μπλε φωτάκι ανάβει κανονικά επεχείρησα να του βάλω άλλη ρομ για να το ξεκολλήσω άλλα δεν τα καταφέρνω ίσως δεν βάζω την σωστή ρομ, παίρνω αυτό το σφάλμα αν γνωρίζει κάποιος κάτι?? http://ekriksi.gr/tv%20box.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 παιδιά καλησπερα προχτές κόλλησε το tv box και δεν φορτώνει το android το μπλε φωτάκι ανάβει κανονικά επεχείρησα να του βάλω άλλη ρομ για να το ξεκολλήσω άλλα δεν τα καταφέρνω ίσως δεν βάζω την σωστή ρομ, παίρνω αυτό το σφάλμα αν γνωρίζει κάποιος κάτι?? http://ekriksi.gr/tv%20box.png Ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891&page=452 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekriksi Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891&page=452 ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Eίχα για πολύ καιρό ξεχασμένη δηλωμένη στον Google λογαριασμό μου την παλιά κάρτα της Εθνικής, και τώρα που προσπαθώ να δηλώσω την καινούρια μού βγάζει μήνυμα ότι ίσως να έχω κάνει κάποιο λάθος ή να δοκιμάσω να δηλώσω κάποια άλλη. Έχει δοκιμάσει τώρα τελευταία να δηλώσει κάποιος κάρτα της Εθνικής, ή είναι δικό μου το πρόβλημα και θα πρέπει να μιλήσω με την τράπεζα; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 το έψαξα και αυτό,οχι δεν εχει δυστυχώς,μου κανει εντυπωση ομως γιατι δεν βρίσκω εναν τροπο να το φτιάξω...οπως ειπα παραπάνω σε ενα Α5 που ειχα δεν μου τα εβγαζε αυτα...δεν φτιάχνει απο της καρτέλες,απο καπου αλλού φτιάχνει,αλλα δεν ξερω απο που και πως...χαχαχαχα Με ποια έκδοση Android είσαι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Με ποια έκδοση Android είσαι; 6.0.1 παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 6.0.1 παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση; Ναι. :) Δες από ποια εφαρμογή θες να κάνεις το share. Κοίταξε μετά τα permissions που έχει. Θα έχει επιλογή να "βλέπει" τις επαφές σου. Βάλε "Να μην επιτρέπεται". P.S.: Μόνο στην 6 υπάρχει το μενού των permissions natively. Μερικοί κατασκευαστές βάζουν το ανάλογο μενού και στην 5.1 (Xiaomi, Lenovo), αλλά με την 6 δεν έχουν καμία δικαιολογία να μην συμπεριλαμβάνουν το μενού permissions. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Ναι. :) Δες από ποια εφαρμογή θες να κάνεις το share. Κοίταξε μετά τα permissions που έχει. Θα έχει επιλογή να "βλέπει" τις επαφές σου. Βάλε "Να μην επιτρέπεται". P.S.: Μόνο στην 6 υπάρχει το μενού των permissions natively. Μερικοί κατασκευαστές βάζουν το ανάλογο μενού και στην 5.1 (Xiaomi, Lenovo), αλλά με την 6 δεν έχουν καμία δικαιολογία να μην συμπεριλαμβάνουν το μενού permissions. Καλησπέρα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα μπορεις να μου το πεις λιιιγο πιο αναλυτικα ;τα menu των permissions πως τα βρίσκω; κοιταξα στις εφαρμογες whatsapp και στο mail της samsung και δεν υπαρχει μεσα κατι να τικαρω οπως λες...δεν θελω να μου βγαζει τυχαιες επαφες απο το whatsapp και τυχαιες επαφες απο το mail και απο οπιαδηποτε αλλη εφαρμογη αλλα να μου βγαζει ολη την εφαρμογη οπως το κανει ακριβως απο κατω και να μπαινω στην εφαρμογη και να διαλεγω εγω σε ποιον θελω να στειλω την φωτο ή το αρχειο κτλ...οπως εκανα πριν με ενα GALAXY A5 που ειχα... εβαλα ξανα και τις τρεις καρτελες για να δεις... ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/a18dc4c27e60ebcb13b782f6a7a92a77.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/23cdb67440cbbb871041a1d2b98e588f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/372ca32fa42cf1f2b4b6410072b4693c.jpg Edited November 24, 2016 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Eίχα για πολύ καιρό ξεχασμένη δηλωμένη στον Google λογαριασμό μου την παλιά κάρτα της Εθνικής, και τώρα που προσπαθώ να δηλώσω την καινούρια μού βγάζει μήνυμα ότι ίσως να έχω κάνει κάποιο λάθος ή να δοκιμάσω να δηλώσω κάποια άλλη. Έχει δοκιμάσει τώρα τελευταία να δηλώσει κάποιος κάρτα της Εθνικής, ή είναι δικό μου το πρόβλημα και θα πρέπει να μιλήσω με την τράπεζα; Ούτε εμένα μπαίνει κάρτα της εθνικής δεν ξέρω γιατί. Με Visa paypal αγοράζω κανονικά. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα μπορεις να μου το πεις λιιιγο πιο αναλυτικα ;τα menu των permissions πως τα βρίσκω; κοιταξα στις εφαρμογες whatsapp και στο mail της samsung και δεν υπαρχει μεσα κατι να τικαρω οπως λες...δεν θελω να μου βγαζει τυχαιες επαφες απο το whatsapp και τυχαιες επαφες απο το mail και απο οπιαδηποτε αλλη εφαρμογη αλλα να μου βγαζει ολη την εφαρμογη οπως το κανει ακριβως απο κατω και να μπαινω στην εφαρμογη και να διαλεγω εγω σε ποιον θελω να στειλω την φωτο ή το αρχειο κτλ...οπως εκανα πριν με ενα GALAXY A5 που ειχα... εβαλα ξανα και τις τρεις καρτελες για να δεις... ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/a18dc4c27e60ebcb13b782f6a7a92a77.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/23cdb67440cbbb871041a1d2b98e588f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/372ca32fa42cf1f2b4b6410072b4693c.jpg Είναι στις ρυθμίσεις του λειτουργικού. Αυτές που βρίσκεις όταν κατεβάζεις όλη την μπάρα ειδοποιήσεων. Παράδειγμα, έτσι εμφανίζονται στη συσκευή μου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Αν τη χωρισεις στα 2 σε fat 32 τις βλέπει και τις 2. Αν όμως μετά πας τη μια να την κάνεις σαν εσωτερική χάνεται και μένει η άλλη Καποιες αποριες που εχω Αν κανεις ενοποιηση βλεπεις την καρτα μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες αλλα δεν μπορεις να την βαλεις σε card reader σε pc ? Αν συνδεσεις με καλωδιο usb το τηλ με το pc μπορεις να δεις και να μεταφερεις απο αυτη και προς αυτη αρχεια ? Edited November 24, 2016 by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts