tempo Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 γεια σας, έχω ένα android media player tv box στον οποίον έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό μέσω usb. Το κακό είναι ότι όταν κλείνω τον media player ο σκληρός συνεχίζει και παραμένει ανοιχτός. Ερώτηση: υπάρχει τρόπος (κάποιο πρόγραμμα ίσως) που να στέλνει ένα σήμα και να κλείνει και ο δίσκος; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Μονο uninstall βλεπω, που το εχει; αυτό ειν . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Υπάρχει κάποιο app, το οποίο να σκανάρει apks, για ιούς ή κάτι το μη-κανονικό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δε γνωρίζω αν τα mobile antiviruses (πχ το avast) κάνουν έλεγχο τα apk πρίν τα εγκαταστήσεις, αλλά οι desktop εκδόσεις τους για υπολογιστές ελέγχουν σίγουρα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δε γνωρίζω αν τα mobile antiviruses (πχ το avast) κάνουν έλεγχο τα apk πρίν τα εγκαταστήσεις, αλλά οι desktop εκδόσεις τους για υπολογιστές ελέγχουν σίγουρα ;) Δεν το είχα σκεφτεί. Thanks!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Βρε παιδιά, μια βοήθεια. Πόσες φορές να ρωτήσω; Ευχαριστώ πολύ. Καλησπέρα σας. Μια ερωτησούλα για KitKat 4.4. Ανοίγοντας το gps πετάγεται ένα παράθυρο που ρωτάει αν θέλουμε να ενεργοποιηθεί η υψηλή ακρίβεια (high accuracy) και έχει και ένα checkbox για να το κάνει default. Αν το τσεκάρουμε αυτό το checkbox, μετά από που μπορούμε να αλλάξουμε το default mode του gps; Γιατί θέλω να το αλλάξω στην συσκευή ενός φίλου που δεν θέλει να είναι ενεργή η υψηλή ακρίβεια από default κάθε φορά που ανοίγει το gps και δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 στην 5.1 lolipop που στην ευχή είναι η ρύθμιση της έντασης των πολυμέσων ΠΡΙΝ ξεκινήσει να παίζει πχ το βίντεο;; μέσα στην νύχτα ξεκινάει με φουλ ένταση που το έχω αφήσει από την ημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Βρε παιδιά, μια βοήθεια. Πόσες φορές να ρωτήσω; Ευχαριστώ πολύ. Ρυθμίσεις >τοποθεσία >λειτουργία Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 καλημέρα ποιος είναι ο κωδικός προστασίας ιδιωτικότητας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Είναι ο κωδικός για το anti thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Επιρρεάζεται από τα λατινικά σε συνδιασμό με τα Ελληνικά. Είναι πολύ πιθανό να έχεις γραμμένο το νικος σαν νikoς. Το γράφω με μικρά για να καταλάβεις τη διαφορά, σε κεφαλαία δε φαίνεται. Ειδικά αν κάποιες επαφές σου έχουν προέλθει από dumphone, σίγουρα έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δοκίμασα τα πάντα σε συνδιασμούς αλλά τίποτα. Δεν βγάζει όλα τα ονόματα. Αυτό το παρατήρησα όταν έγινε αναβάθμιση στην 5.1 και μετά. πρέπει να γραψω και το επωνυμο για να βρω αυτή την επαφή που θέλω Δεν είναι γραμμένο ΄κάτι σε λατινικούς χαρακτήρες. Τις επαφές τις έχω συγχρονισμένες στο google. κάποιος κάποια λύση; κάποιο reset μήπως;;;; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Έχω ένα tablet MLS IQ 8'' rootαρισμένο με android 4.4.2.Του έχω βάλει 8gb sd και με το minitool partition της έφτιαξα 2 partition 3gb και 5 gb το ένα fat32 και το άλλο ext4.Όταν πάω με τη link2sd plus να συνδέσω κάποια εφαρμογή (όχι συστήματος) στο δεύτερο partition μου βγάζει μήνυμα Link2sd package invalid.Όποιος ξέρει βοήθεια.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Μιας και συζητήσεις για πειρατικό ή σπασμένο λογισμικό απαγορεύονται ρητά στο myphone, σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ., έγινε διαγραφή των επίμαχων μηνυμάτων ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Είναι ο κωδικός για το anti thief έχω ξεxάσει το pin του anti thief είναι android lolipop επίσης μου έρχεται ένα μήνυμα στο τηλ που έχω δηλώσει για το antithief αλλά έρχονται κάτι κινέζικα . ξεμπλοκάρει με wipe από recovery? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 καλημέρα σήμερα προσπαθούσα μέσα από την εφαρμογή του youtube να στείλω ένα video στην τηλεόραση μου που έχει dlna συνδέθηκα στο κινητό στο ίδιο δίκτυο με την τηλεόραση και όταν πάταγα την επιλογή έκανε αναζήτηση αλλα δεν μου έβρισκε την τηλεόραση γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πρέπει να έχεις ανοιχτή την εφαρμογή του YouTube στην τηλεόρασή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πρέπει να έχεις ανοιχτή την εφαρμογή του YouTube στην τηλεόρασή σου. ωραία αν δεν έχει εφαρμογή η τηλεόραση και εγώ θέλω απλά να στείλω το video μέσο dlna δεν γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 ωραία αν δεν έχει εφαρμογή η τηλεόραση και εγώ θέλω απλά να στείλω το video μέσο dlna δεν γίνετε? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuxera.streambels https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspremium ανοίγεις στο YouTube το video που θέλεις μετά κοινή χρήση αυτού του video ..επιλέγεις ένα από τα 2 ποιο πάνω πρόγραμμα ...(δουλεύουν και τα δύο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuxera.streambels https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspremium ανοίγεις στο YouTube το video που θέλεις μετά κοινή χρήση αυτού του video ..επιλέγεις ένα από τα 2 ποιο πάνω πρόγραμμα ...(δουλεύουν και τα δύο ) Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου θα το δοκιμάσω μόλις έρθει ξανά ο φίλος μου, άντε να βγει το galaxy s7 να πάρω το πρώτο μου android!!! Καλές γιορτές να έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) ωραία αν δεν έχει εφαρμογή η τηλεόραση και εγώ θέλω απλά να στείλω το video μέσο dlna δεν γίνετε? Γίνεται, με τον τρόπο που λέει ο συμφορουμίτης. Δοκίμασε και το LocalCast, το οποίο θεωρώ κάπως καλύτερο από το AllConnect: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stefanpledl.localcast Πάντως, απέφευγε να στέλνεις μέσω DLNA βίντεο υψηλής ανάλυσης, γιατί πιθανότατα θα έχεις κολλήματα. Μέχρι 480p θα παίζει μια χαρά. Υ.Γ.: Πάντως, αν δεν βρίσκει η ενσωματωμένη εφαρμογή του κινητού την τηλεόρασή σου, δεν ξέρω αν θα τη βρουν και τα εν λόγω προγράμματα. Edited December 15, 2015 by MobileX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ο πατερας μου πηρε ενα lenovo κινητο με ανδροιδ 5.1 και βλεπω σημερα πως το com.google.camera.fun έφαγε 5.2GB δεδομενα! Τι γινεται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ο πατερας μου πηρε ενα lenovo κινητο με ανδροιδ 5.1 και βλεπω σημερα πως το com.google.camera.fun έφαγε 5.2GB δεδομενα! Τι γινεται; Προφανώς κάθε φωτογραφία και βίντεο που βγάζει ανεβαίνει αυτόματα στο cloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 5 φωτο εβγαλε και δεν εχω ενεργοποιημενη την επιλογη για cloud Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantiafx Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλησπερα θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει...εχει σπασει η οθονη του κινητου που ειχα κ δεν μπορω να βαλω το pin απο την sim για να ανοιξει κ να βρω καποιες επαφες που χρειαζομαι.Σκεφτηκα να το συνδεσω με τον υπολογιστη αλλα δεν εχω καλωδιο usb για αυτη τη συσκευη.Δεν κανει καποιο αλλο γιατι το καλωδιο που φορτιζει η μια ακρη μπαινει στο κινητο κ στην αλλη ειναι που εχει ανταπτορακι της μπριζας ναι μεν βγαινει αλλα ειναι καπως(δεν μπορω να το εξηγησω) κ δεν μπορω να βαλω usb.Αν το παω πχ στο γερμανο χωρις να μπορει να ανοιξει το κινητο οπως σας ειπα για να μπει δτο μενου θα μπορεσουν να μου "δωσουν" τις επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μπορούμε να κάνουμε κάποιες εφαρμογές force stop ή και disable, με κάποιον άλλο τρόπο, πέρα από τις ρυθμίσεις; Το πρόβλημα μου είναι τα google services. Όταν δε χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή που να βασίζεται σε αυτά, θέλω να είναι απενεργοποιημένα. Αν επιλέξω να τα κάνω disable από τις ρυθμίσεις, η επόμενη επιλογή είναι να αφαιρέσω και τα updates, κάτι που δε θέλω. Θέλω μόνο την απενεργοποίησή τους. Αν γίνεται και χωρίς root, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλησπερα θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει...εχει σπασει η οθονη του κινητου που ειχα κ δεν μπορω να βαλω το pin απο την sim για να ανοιξει κ να βρω καποιες επαφες που χρειαζομαι.Σκεφτηκα να το συνδεσω με τον υπολογιστη αλλα δεν εχω καλωδιο usb για αυτη τη συσκευη.Δεν κανει καποιο αλλο γιατι το καλωδιο που φορτιζει η μια ακρη μπαινει στο κινητο κ στην αλλη ειναι που εχει ανταπτορακι της μπριζας ναι μεν βγαινει αλλα ειναι καπως(δεν μπορω να το εξηγησω) κ δεν μπορω να βαλω usb.Αν το παω πχ στο γερμανο χωρις να μπορει να ανοιξει το κινητο οπως σας ειπα για να μπει δτο μενου θα μπορεσουν να μου "δωσουν" τις επαφες? Έχεις κρατήσει κάποια παλιά συσκευή σου; Ή και καινούρια, αλλά όσο πιο απλή γίνεται. Για να βάλεις εκεί την κάρτα σου και να δεις τις επαφές που είναι στη sim. Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις καλώδιο από άλλη συσκευή σου ή συσκευή γνωστού(ής)/φίλου(ης) σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts