lek88 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 ναι το θεμα ειναι να μην τις κατεβαζει! το να μην τις βλεπω δεν ειναι λυση μιας και παλι πιανουν χωρο! να σε πω την αληθεια δεν πολυ καταλαβα τι εννοεις! νομιζω λες αφου ανοιξει το λινκ να πατησεις τις επιλογες να το ανοιξει και στον broswer!επι το πληστον την βρηκα την επιλογη ειναι μεσα στο αππ απο το φβ ανοιγει κατευθειαν το λινκ σε broswe τωρα Σωστό αυτό που λες αλλά δεν γίνεται μάλλον.... Η επιλογή που έχει το αυτή την δουλεια δεν λειτουργεί. Τουλάχιστον σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 σιγουρο? εχω το εχω κανει... Σε άτομα δεν λειτουργεί, σε εσένα ναι; με Ποια ρομ; Πάντα μιλήσω για το mini Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι;Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το Viber σε κινητό dual sim; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μάλιστα δηλαδή πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στα δύο νούμερα ποιον λογαριασμό θέλω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 παιδια καλησπερα εχω το Galaxy S4 κ η μικρη μ εσβησε ολα τα τραγουδια, φωτογραφιες κλπ μπορω καπως να τα ανακτησω ? η χαθηκαν για παντα ? ευχαριστω Κλασικό πρόβλημα γονιών αυτό! Αν έχεις microsd και είναι αποθηκευμένα εκεί τότε βγάζεις την κάρτα και με ένα card reader κι ένα πρόγραμμα undelete σε ένα PC λογικά θα ανακτησεις τα περισσότερα.. Αν όχι δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Πρέπει να κάνεις root το κινητό (με τρόπο που δεν θα σβήνει δεδομένα) και μετά να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα undelete στο κινητό (κατεβάζεις εφαρμογή από το play store). Για να μην ξανασυμβει: χρησιμοποιείς την υπηρεσία cloud της Google που σου κάνει συγχρονισμό της φωτογραφίες στο cloud ώστε πάντα να έχεις backup.. Επίσης εφαρμογές που δεν θέλεις να πειράζουν τα μικρά τις κλειδώνεις με κατάλληλες εφαρμογές από το Google play. Έχουν αναφερθεί κι εδώ αρκετές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Υπάρχει η εφαρμογή 2lines for viber αν γουγλαρεις θα τη βρεις αν όχι πες μου να στη στείλω Καλημέρα.Θέλει ροοτ; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλημέρα.Θέλει ροοτ; Καλημέρα, έχω την εντύπωση πως θέλει, δεν είμαι σίγουρος γιατί το root στο τηλέφωνο το θεωρώ δεδομένο και δεν το έψαξα όταν περνούσα την εφαρμογή Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλημέρα σε όλους 2 ερωτησούλες θα ήθελα να κάνω σκέφτομαι να πάρω το galaxy s6 τώρα έχω windows phone και θα είναι η πρώτη φορα που θα πάρω android 1. στην εφαρμογή google maps μπορώ να κατεβάσω τον χαρτη τις ελλάδας και να έχω και φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά για να το λειτουργό χωρίς internet η δεν γίνετε και θέλω άλλη εφαρμογή? 2.υπάρχει εφαρμογή στο λειτουργικό η με ξεχωριστή εφαρμογή που να μπορώ να κάνω αποκλεισμό σε συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην χτυπάει όταν με περνούν τηλέφωνο η μου στέλνουν sms χωρίς να κάνω root το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλημέρα σε όλους 2 ερωτησούλες θα ήθελα να κάνω σκέφτομαι να πάρω το galaxy s6 τώρα έχω windows phone και θα είναι η πρώτη φορα που θα πάρω android 1. στην εφαρμογή google maps μπορώ να κατεβάσω τον χαρτη τις ελλάδας και να έχω και φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά για να το λειτουργό χωρίς internet η δεν γίνετε και θέλω άλλη εφαρμογή? 2.υπάρχει εφαρμογή στο λειτουργικό η με ξεχωριστή εφαρμογή που να μπορώ να κάνω αποκλεισμό σε συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην χτυπάει όταν με περνούν τηλέφωνο η μου στέλνουν sms χωρίς να κάνω root το κινητό? Καλημέρα για την πρώτη ερώτηση χωρίς να είμαι 100%σίγουρος νομίζω ότι δεν γίνεται για την δεύτερη ερώτηση υπάρχει και στο λειτουργικό να αποκλείσεις όποιους αριθμούς δεν θες και φυσικά πάρα πολλές εφαρμογές στο playstore που κάνουν αυτή την δουλειά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 1. στην εφαρμογή google maps μπορώ να κατεβάσω τον χαρτη τις ελλάδας και να έχω και φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά για να το λειτουργό χωρίς internet η δεν γίνετε και θέλω άλλη εφαρμογή?Γίνεται, δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=426003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 πήγα σε έναν φίλο και ειδα το google map αυτό που δίνει σαν επιλογή είναι να κατεβάσεις ένα κομμάτι του χαρτί μιας περιοχής αν θυμάμαι καλά 50x50 χιλιόμετρα και όχι όλο τον χαρτί τις ελλάδας και δεν βρήκα και πουθενά να κατεβάσω ελληνική φωνητική πλοήγηση. Oσο για τον αποκλεισμό στο galaxy s6 edge δεν βρήκα από τις ρύθμισις όσο και αν έψαξα να βρω πως βάζω αριθμό για να τον αποκλείσω αλλα βρήκα εφαρμογή στο κατάστημα και δούλευε μια χαρά. Και κάτι τελευταίο υπάρχει η δυνατότητα από την εφαρμογή youtube να στείλω ένα video μέσο dlna σε τηλεόραση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Γιατι απο τοτε που περασα απο 4.x σε 5.x, δεν μπορω πια να κανω upload αρχεια στην external sd card, με τα γνωστα wifi-file sharing apps, οπως εκανα παλια οταν ειχα την 4.x εκδοση; Φαινεται οτι δεν εχω τα persmissions να με αφησει να κανω upload εκει, αλλα γιατι; Τι μπορω να κανω; Πως θα ξαναεχω παλι αυτη τη δυνατοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλημέρα σε όλους 2 ερωτησούλες θα ήθελα να κάνω σκέφτομαι να πάρω το galaxy s6 τώρα έχω windows phone και θα είναι η πρώτη φορα που θα πάρω android 1. στην εφαρμογή google maps μπορώ να κατεβάσω τον χαρτη τις ελλάδας και να έχω και φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά για να το λειτουργό χωρίς internet η δεν γίνετε και θέλω άλλη εφαρμογή? 2.υπάρχει εφαρμογή στο λειτουργικό η με ξεχωριστή εφαρμογή που να μπορώ να κάνω αποκλεισμό σε συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην χτυπάει όταν με περνούν τηλέφωνο η μου στέλνουν sms χωρίς να κάνω root το κινητό? 1. Μόνο ένα περιορισμένο κομμάτι μπορείς να κατεβάσεις κάθε φορά. Όχι ολόκληρο το χάρτη. Κι αν φύγεις πιο μακριά από το κομμάτι που έχεις κατεβάσει, θα πρέπει να κατεβάσεις το υπόλοιπο που θέλεις. Όμως, αν έχεις λογαριασμό στην εφαρμογή Here Maps, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ακριβώς όπως στα WP. 2. Η δυνατότητα σίγουρα υπάρχει. Τώρα, είναι στο χέρι του κάθε κατασκευαστή, αν θα τη "βλέπεις" στο λειτουργικό ή θα πρέπει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλημέρα σε όλους 2 ερωτησούλες θα ήθελα να κάνω σκέφτομαι να πάρω το galaxy s6 τώρα έχω windows phone και θα είναι η πρώτη φορα που θα πάρω android 1. στην εφαρμογή google maps μπορώ να κατεβάσω τον χαρτη τις ελλάδας και να έχω και φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά για να το λειτουργό χωρίς internet η δεν γίνετε και θέλω άλλη εφαρμογή? 2.υπάρχει εφαρμογή στο λειτουργικό η με ξεχωριστή εφαρμογή που να μπορώ να κάνω αποκλεισμό σε συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην χτυπάει όταν με περνούν τηλέφωνο η μου στέλνουν sms χωρίς να κάνω root το κινητό? για την δευτερη ερωτηση,υπαρχουν και τα 2.στις κλησεις βαζεις οποιο αριθμο στη λιστα αυτοματης αποριψης μεσα απο την εφαρμογη Τηλεφωνο και το ιδιο και στα μηνυματα,δεν χρειαζεσαι εξτρα εφαρμογες,ουτε root Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για όλη την βοήθεια βεβαια όσο και να έψαξα στις ρυθμισεις του galaxy s6 edge ενός φίλου δεν βρήκα σχετική ρύθμιση και έτσι κατέβασα μια εφαρμογή από το κατάστημα και όντως δούλευε δεν με πειράζει κάνω και έτσι την δουλειά μου. Κάτι ακόμα στο lumia 930 έχω μια εφαρμογή που λέγεται tubecast με αυτήν μπορώ και βλέπω οποιο video θέλω του youtube στην τηλεόραση μέσο dlna υπάρχει κάτι τέτοιο? λίγο που έψαξα το πρωί που σκάλιζα το s6 βρήκα μια αλλα δεν ήταν καλή με έμπαζε στην mobile έκδοση του youtube και από κάτω είχε ένα εικονίδιο που έβρισκε την tv, κάτι πιο πλήρες υπάρχει να είναι κανονική εφαρμογή youtube αλλα να έχει και αυτό? Σας ευχαριστώ παρα πολύ και πάλι όλους να είστε καλά για όλη την βοήθεια τελικά θα αποχωριστώ το lumia 930 μετά από παρα πολύ καιρό και θα δοκιμάσω για πρώτη φορα το android ο κυριότερος λόγος είναι οι εφαρμογές να είστε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους 2 ερωτησούλες θα ήθελα να κάνω σκέφτομαι να πάρω το galaxy s6 τώρα έχω windows phone και θα είναι η πρώτη φορα που θα πάρω android 1. στην εφαρμογή google maps μπορώ να κατεβάσω τον χαρτη τις ελλάδας και να έχω και φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά για να το λειτουργό χωρίς internet η δεν γίνετε και θέλω άλλη εφαρμογή? 2.υπάρχει εφαρμογή στο λειτουργικό η με ξεχωριστή εφαρμογή που να μπορώ να κάνω αποκλεισμό σε συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην χτυπάει όταν με περνούν τηλέφωνο η μου στέλνουν sms χωρίς να κάνω root το κινητό? Για το 2: οι περισσότερες συσκευές έχουν επιλογή να μπλοκάρεις αριθμούς και μυνήματα χωρίς να κατεβάσεις κάποια εξτρα εφαρμογη. Λογικά και στο samsung θα υπάρχει αυτο. Μάλλον, δεν έχω το συγκεκριμένο να σου πω σίγουρα. Αλλά και να μην γίνεται αυτό, κατεβάζεις μια εφαρμογή από το google play Και θα σου δουλέψει μια χαρα. Edit: τώρα διάβασα ότι βρήκες λυση Edited November 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπέρα, Πρόμπλεμ!!! Tablet turbox Twister 7" Μετά από δυο εβδομάδες στο συρτάρι σβηστό, πήγα να το ανοίξω και το μόνο που κάνει είναι να φωτίζεται η οθόνη... Κάτι μου λέει ότι έμεινε χωρίς λογισμικό. Τι λέτε? Όταν το συνδέω στην πρίζα ανάβει οθόνη (λέω μήπως σώνεται η κατάσταση) Τα μόνα κουμπιά του είναι το power & reset. Δοκιμάστηκαν και μόνα τους και σε συνδυασμό αλλά τίποτα! any ideas? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Καλησπέρα, Πρόμπλεμ!!! Tablet turbox Twister 7" Μετά από δυο εβδομάδες στο συρτάρι σβηστό, πήγα να το ανοίξω και το μόνο που κάνει είναι να φωτίζεται η οθόνη... Κάτι μου λέει ότι έμεινε χωρίς λογισμικό. Τι λέτε? Όταν το συνδέω στην πρίζα ανάβει οθόνη (λέω μήπως σώνεται η κατάσταση) Τα μόνα κουμπιά του είναι το power & reset. Δοκιμάστηκαν και μόνα τους και σε συνδυασμό αλλά τίποτα! any ideas? Δοκίμασε να το αφήσεις στην πρίζα μερικές ώρες και μετά δοκίμασε ξανά να το ενεργοποιήσεις. Άστο 3-4-5 ώρες να φορτίζει όπως ειναι. Μην προσπαθείς να το ανοίξεις σε αυτό το διάστημα. Να έμεινε στα καλά καθούμενα μόνο του χωρίς λογισμικό ....... Δυσκολο!!!! Edited November 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Γιατι απο τοτε που περασα απο 4.x σε 5.x, δεν μπορω πια να κανω upload αρχεια στην external sd card, με τα γνωστα wifi-file sharing apps, οπως εκανα παλια οταν ειχα την 4.x εκδοση; Φαινεται οτι δεν εχω τα persmissions να με αφησει να κανω upload εκει, αλλα γιατι; Τι μπορω να κανω; Πως θα ξαναεχω παλι αυτη τη δυνατοτητα; Μηπως ξερει κανεις; Νομιζα οτι εχει να κανει με το root, αλλα και που ρουταρα, παλι το ιδιο κανει, δεν με αφηνει πλεον, και προφανως κατι γινεται με την νεα εκδοση του android? Ή αλλιως τι αλλο; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 καλησπερα! θα ηθελα να μου προτεινετε μια εφαρμογη που να καταγραφει τη διαδρομη που κανω και μετα να μπορω να τη δω πανω στο χαρτη αλλα το βασικοτερο ειναι να μπορω να την αποθηκευω και να μου την εμφανιζει οποτε θελω ξανα στο χαρτη και να την ακολουθω δειχνοντας το στιγμα μου ταυτοχρονα. θελω να τη χρησιμοποιησω για πεζοπορεια κλπ σε βουνο κυριως . για να εχω αποθηκευμενες διαδρομες και να μπορω να ξαναπερασω απο τα ιδια μονοπατια μετα απο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μηπως ξερει κανεις; Νομιζα οτι εχει να κανει με το root, αλλα και που ρουταρα, παλι το ιδιο κανει, δεν με αφηνει πλεον, και προφανως κατι γινεται με την νεα εκδοση του android? Ή αλλιως τι αλλο; :( Δεν είναι το root το πρόβλημα. Η Google το άλλαξε, με την αναβάθμιση σε Lollipop. Τώρα, εξαρτάται τον κατασκευαστή. Π.χ., η Sony, αν θυμάμαι καλά, επιτρέπει officialy τη μεταφορά apps στην sd. Όπως και κάποιοι Κινέζοι κατασκευαστές. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariapal85 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπερα σας! Είμαι νέο μέλος στην σελίδα σας και ελπίζω να απευθύνομαι στο κατάλληλο μερος! Μήπωςγνωριζετε πως μπορω να επαναφερω αρχεια βιντεο που εχουν διαγραφει απο το κινητο μου? Εχω ενα Sony xperia Z1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Συγνώμη που ξαναρωτάω, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Καλησπέρα σας. Μια ερωτησούλα για KitKat 4.4. Ανοίγοντας το gps πετάγεται ένα παράθυρο που ρωτάει αν θέλουμε να ενεργοποιηθεί η υψηλή ακρίβεια (high accuracy) και έχει και ένα checkbox για να το κάνει default. Αν το τσεκάρουμε αυτό το checkbox, μετά από που μπορούμε να αλλάξουμε το default mode του gps; Γιατί θέλω να το αλλάξω στην συσκευή ενός φίλου που δεν θέλει να είναι ενεργή η υψηλή ακρίβεια από default κάθε φορά που ανοίγει το gps και δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Συγνώμη που ξαναρωτάω, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Ρυθμίσεις - υπηρεσία εντοπισμού . Είναι πιθανό να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή αλλά κάπως έτσι θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Δεν είναι το root το πρόβλημα. Η Google το άλλαξε, με την αναβάθμιση σε Lollipop. Τώρα, εξαρτάται τον κατασκευαστή. Π.χ., η Sony, αν θυμάμαι καλά, επιτρέπει officialy τη μεταφορά apps στην sd. Όπως και κάποιοι Κινέζοι κατασκευαστές. Εννοω οχι την μεταφορα apps. Εννοω, να περασω ενα αρχειο, .doc, βιντεο, οτιδηποτε, με wifi sharing, στην sd card. Δεν το εχω καταφερει, κι εχω δοκιμασει wifi sharing lite, airdroid κλπ. Αντιθετως, στην internal memory, αντιγραφω οτι θελω. Αυτο ομως το διαπιστωσα, οτι συμβαινει οταν περασα στην 5.x. Ειμαι ο μονος που δεν μπορω να περασω - αντιγραψω αρχεια απο τον υπολογιστη κατευθειαν στην sd card, με wifi sharing? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts