ilka71 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Αν δεν θες να σε ενοχλούν το βράδυ βάλε λειτουργία αεροπλάνου (ούτε αθόρυβο, ούτε δόνηση, άστο στον κανονικό ήχο). Το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά απλώς δεν θα δέχεσαι κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις κλπ άρα είσαι οκ! οκ αυτό καλό είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 τι βλ@κεια όμως είναι αυτή; το βράδυ δεν θέλω να με ενοχλεί κάνεις ούτε με δόνηση! Αλλά να δουλεύει το ξυπνητήρι! Πόσο άχρηστοι εκεί στην Google να το αλλάξουν! Aν την απενεργοποιήσεις τη δόνηση από το μενού των ήχων... δεν δονείται Δοκίμασε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κάνε τα εξής: άνοιξε το play store στη συσκευή σου και πάτα πάνω αριστερά, επέλεξε "οι εφαρμογές μου". Αν έχεις κατεβάσει στο παρελθόν κάποιο file manager και keyboard, θα τα βρεις εκεί. Επιλέγεις εγκατάσταση και τέλος . Εναλλακτικά, ανοίγεις το play store από το pc σου. Βρίσκεις τις εφαρμογές που θέλεις και τις στέλνεις στη συσκευή (εννοείται θα έχεις κάνει πρώτα log in στο google ώστε να βρει τη συσκευή σου). Μα δεν εχω με τι να γραψω!!!! Ουτε καν το account της google δεν μπορω να σεταρω! Για να μπω στο play, πρεπει πρωτα να γραψω το account!!!! Οσο για να στειλω εφαρμογες στο κινητο, το κανω, εχω βαλει apk στην sd card. Πως τα τρεχω ομως, αφου δεν υπαρχει καν file manager???? Μηπως μπορω να εγκαταστησω apk, μεσω cwm? (αν ναι, πως; ) Δεν μπορει, καποια λυση πρεπει να υπαρχει! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Μα δεν εχω με τι να γραψω!!!! Ουτε καν το account της google δεν μπορω να σεταρω! Για να μπω στο play, πρεπει πρωτα να γραψω το account!!!! Οσο για να στειλω εφαρμογες στο κινητο, το κανω, εχω βαλει apk στην sd card. Πως τα τρεχω ομως, αφου δεν υπαρχει καν file manager???? Μηπως μπορω να εγκαταστησω apk, μεσω cwm? (αν ναι, πως; ) Δεν μπορει, καποια λυση πρεπει να υπαρχει! :( Στείλε την εφαρμογή μέσο Bluetooth και από την κουρτίνα όπου εμφανίζεται η λήψη προχώρησε στην εγκατάσταση Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Βρε παιδια πειτε μου διοτι θα ξεχασω αυτα που εχω μαθει.... Με το samsung info λεει το κινητο μου ειναι root,ενω κατεβαζω εφαρμογες που απαιτουν ροοτ,δεν παιζει.... Καμια ιδεα....? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Στείλε την εφαρμογή μέσο Bluetooth και από την κουρτίνα όπου εμφανίζεται η λήψη προχώρησε στην εγκατάσταση Μα και για το pairing του bluetooth παλι πρεπει να γραψεις κωδικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Μα δεν εχω με τι να γραψω!!!! Ουτε καν το account της google δεν μπορω να σεταρω! Για να μπω στο play, πρεπει πρωτα να γραψω το account!!!! Οσο για να στειλω εφαρμογες στο κινητο, το κανω, εχω βαλει apk στην sd card. Πως τα τρεχω ομως, αφου δεν υπαρχει καν file manager???? Μηπως μπορω να εγκαταστησω apk, μεσω cwm? (αν ναι, πως; ) Δεν μπορει, καποια λυση πρεπει να υπαρχει! :( Γιατί δε στέλνεις και έναν file manager, με τον τρόπο που βάζεις τώρα τα apk στην sd card σου; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γιατι μετα δε θα μπορει να τον βρει και να τον εκτελεσει, ακομα και αν τον στειλει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γιατι μετα δε θα μπορει να τον βρει και να τον εκτελεσει, ακομα και αν τον στειλει Χμ.. Σωστό.. Έχοντας εγκατεστημένο το apk του manager, αν συνδέσει τη συσκευή του με υπολογιστή, δε θα μπορέσει να το "τρέξει", έτσι ώστε να μπορέσει να τον δει στη συσκευή του; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Βοηθειστε ρε παιδια, σαν αλυτος γριφος μου φαινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Μαλλον πρεπει να ξαναπερασεις ρομ με full wipes, σβησιμο των παντων, internal storage κλπ.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Βοηθειστε ρε παιδια, σαν αλυτος γριφος μου φαινεται! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1619369 Κατεβασε αυτο και φλασαρε το μεσω cwm που ειδα οτι εχεις. ------- Και το swift key σε apk αν περασει ο es να κανεις εγκατασταση πληκτρολογιο. Edited October 12, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagestu Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια σας παρακαλω βοηθηστεμε γιατι θα αρχισω να ωαραω το κεφαλι μου στον τοιχο εχω ενα Lenovo a 2010 και εχει βαλει μοτιβο ο μικρος μου ο αδερφος το χει ξεχασει κ δν θυμαται επισης κ το gmail του το κανα hard reset κ ακομα μου ζηταει email εντομεταξυ ουτε root ξερω για να κανω πηρα στην lenovo και μου ζητησανε για ξεκλειδωμα 25 ευρω + φπα η αθεοφοβοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια σας παρακαλω βοηθηστεμε γιατι θα αρχισω να ωαραω το κεφαλι μου στον τοιχο εχω ενα Lenovo a 2010 και εχει βαλει μοτιβο ο μικρος μου ο αδερφος το χει ξεχασει κ δν θυμαται επισης κ το gmail του το κανα hard reset κ ακομα μου ζηταει email εντομεταξυ ουτε root ξερω για να κανω πηρα στην lenovo και μου ζητησανε για ξεκλειδωμα 25 ευρω + φπα η αθεοφοβοι.... Ζητά από το gmail ανάκτηση κωδικού στο εφεδρικό email που έχει δηλώσει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Υπάρχει πρόγραμμα να κατεβάζει flash video? Όπως αυτά που βάζουν στο facebook πχ Και μόλις πατάς να το δεις να σου ανοίγει το πρόγραμμα ώστε να το αποθηκεύσεις. Όπως ήδη δηλαδή κάνω στον από το chrome στον desktop Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagestu Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ζητά από το gmail ανάκτηση κωδικού στο εφεδρικό email που έχει δηλώσει μα το θεμα ειναι ρε συ δεν τα εκανα εγω τπτ στο κινητο ο πιτσιρικος τα εκανε ολα μαζι μ τον φιλο του κ εχθες εβαλε μοτιβο κ το ξεχασε.... 10 χρονων ειναι τι περιμενεις??? ρωτησε κ τον φιλο του εκεινος μου πε ετσι εβαλε ενα gmail στην τυχη... δεν μπορει να γινει κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1619369 Κατεβασε αυτο και φλασαρε το μεσω cwm που ειδα οτι εχεις. ------- Και το swift key σε apk αν περασει ο es να κανεις εγκατασταση πληκτρολογιο. To κατεβασα και το εβαλα στην sd. Μετα μεσα απο cwm, choose zip from sd card και εχουμε: Installing: /sdcard/filemanager.zip Finding updating package.... Opening updating package.... Installing update... E: Error in /sdcard/filemanager.zip (status 0) Installation aborted. Γιατι δεν εγκαθισταται???? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 To κατεβασα και το εβαλα στην sd. Μετα μεσα απο cwm, choose zip from sd card και εχουμε: Installing: /sdcard/filemanager.zip Finding updating package.... Opening updating package.... Installing update... E: Error in /sdcard/filemanager.zip (status 0) Installation aborted. Γιατι δεν εγκαθισταται???? :( Τι κινητό ειναι; έχει cm rom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Σου δωσα και γω ενα zip λιγο πίσω.Το δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια σας παρακαλω βοηθηστεμε γιατι θα αρχισω να ωαραω το κεφαλι μου στον τοιχο εχω ενα Lenovo a 2010 και εχει βαλει μοτιβο ο μικρος μου ο αδερφος το χει ξεχασει κ δν θυμαται επισης κ το gmail του το κανα hard reset κ ακομα μου ζηταει email εντομεταξυ ουτε root ξερω για να κανω πηρα στην lenovo και μου ζητησανε για ξεκλειδωμα 25 ευρω + φπα η αθεοφοβοι.... Δες εδω http://kouloukith.blogspot.gr/2013/01/android-unlock-pattern-on-android.html?m=1 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangi Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπέρα διεγραψα το partition της κάρτας μνήμης στο κινητο για να μπορέσω με την εφαρμογή link2sd να μεταφέρω τις εφαρμογές εκει. Όταν εβαλα την καρτα παλι μου εμφανιζε το μηνυμα sd card empty or not supported. Την εκανα ξανα και ξανα fortmat, δημιουργησα partition fat32 αλλα τιποτα. Σε αλλο κινητο η καρτα γινεται φορματ και δουλευει κανονικα. Επίσης μια χαρά δουλευει και στον υπολογιστη. Το κινητο ειναι samsung s advance με λειτουργικο 4.4.2 οχι την επισημη εκδοση. Η καρτα ειναι 14 gb kingston. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπέρα διεγραψα το partition της κάρτας μνήμης στο κινητο για να μπορέσω με την εφαρμογή link2sd να μεταφέρω τις εφαρμογές εκει. Όταν εβαλα την καρτα παλι μου εμφανιζε το μηνυμα sd card empty or not supported. Την εκανα ξανα και ξανα fortmat, δημιουργησα partition fat32 αλλα τιποτα. Σε αλλο κινητο η καρτα γινεται φορματ και δουλευει κανονικα. Επίσης μια χαρά δουλευει και στον υπολογιστη. Το κινητο ειναι samsung s advance με λειτουργικο 4.4.2 οχι την επισημη εκδοση. Η καρτα ειναι 14 gb kingston. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2142844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιο φάκελο αποθηκεύοντε τα τραγούδια από το spotify για offline αναπαραγωγή. Έχω ένα ήχο σύστημα στο αυτοκίνητο που τρέχει android... Μπορώ να αλλάξω το φάκελο που αποθηκεύει το spotify? Κάνεις τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangi Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2142844 Απο αυτο ξεκινησε το προβλημα. Το θεμα τωρα ειναι οτι οταν βαλω την καρτα δεν βλεπει τον χωρο της και λεει οτι ειναι αδεια ή δεν υποστηριζεται. Οποια καρτα και να βαλω το ιδιο μηνυμα βγαζει. Edited October 13, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Τι κινητό ειναι; έχει cm rom ; zte skate ειναι, η rom ειναι μια παραλλαγη της cyanogen. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου δωσα και γω ενα zip λιγο πίσω.Το δοκιμασες; Φιλε μου γυρισα δυο-τρεις σελιδες πισω, αλλα δεν το βρισκω, μου το ξαναδινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts