Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από το PC σου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές και σου λέει σε ποιες συσκευές μπορείς να εγκαταστήσεις την κάθε εφαρμογή. Από το android αν δεν είναι για τη συγκεκριμένη συσκευή κάποια εφαρμογή δεν στην εμφανίζει καθόλου.

Εχεις δικιο, απο το pc τα δειχνει με ποια συσκευη ειναι συμβατη και ποια οχι, ευχαριστω!

Gravity box

Πάω να ανοίξω το Gravity box και μου γράφει, αναμονή για απάντηση από το xpozed framework, μετά κλείνει και μου λέει ότι το δεύτερο δεν είναι εγκατεστημενο, ενώ είναι, τι να φταίει;

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Gravity box

Πάω να ανοίξω το Gravity box και μου γράφει, αναμονή για απάντηση από το xpozed framework, μετά κλείνει και μου λέει ότι το δεύτερο δεν είναι εγκατεστημενο, ενώ είναι, τι να φταίει;

Δοκίμασες να πατήσεις εδω;

Παιδιά καλησπέρα, πως μπορώ να στέλνω sms από την αρχική εφαρμογή (σε συσκευή πχ S3) και να μην βγαίνουν μονο κεφαλαία και να μην χρειαστεί να κάνω χρήση του hangout

Καλησπέρα, εδώ και 2 βδομάδες περίπου συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα μου βγαίνει η ειδοποίηση που παραθέτω στο screenshot.

Στο google δεν βρίσκω τίποτα σχετικό και το antivirus λέει ότι είναι οκ. Επίσης δεν βρίσκω πουθενά εγκατεστημένο κάτι με αυτό το όνομα στο κινητό μου.

Να σημειώσω ότι δεν το έβαλα με τη θέλησή μου και δεν θυμάμαι τι άλλο μπορεί να έβαλα όταν ξεκίνησε να βγαίνει.

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πως το ξεφορτώνομαι;

Το κινητό είναι Lenovo A806 με android 4.4.2 VIBEUI 2 1447 multi root.

Το εβγαζε και εμενα, Αν θυμάμαι καλά... πρέπει να πας στην εφαρμογή security, μετά application manager και εμφάνιση της 2ης σελίδας με συρσιμο οθόνης αριστερά . Εκεί έχει κάποιες εφαρμογές που έχουν κατέβει και ζητούν την έγκριση σου για να εγκατασταθούν , απλά σβηστες .

Τωρα τελευταια που το εψαξα τεινω να πιστευω οτι δεν υπαρχει τροπος..

Δοκιμασε τον φυσικο, δλδ πρωτα να σβησει απο μπαταρια και μετα να το φορτισεις μεχρι 100+%.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Πολύ σωστά...

Και να συμπληρώσω ότι αφού σβήσει μόνο του το φορτίζουμε κλειστό ;)

Δοκιμασε τον φυσικο, δλδ πρωτα να σβησει απο μπαταρια και μετα να το φορτισεις μεχρι 100+%.

Πολύ σωστά...

Νομίζω πως αν φτάσει στο 10% είναι καλά.

Οταν δείξει 100% δώσε και 30' χρόνο έξτρα.

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Το άφησα να σβήσει, αυτό που δεν έκανα είναι να το αφήσω κλειστό όσο φορτίζει..

Είναι λίγο σπαστικό, βλέπω το Note3 να πέφτει από το 100 στο 85 γρήγορα και μετά να μένει εκεί για ώρες.. Άσε που όταν το φορτίζω είναι πολλή ώρα στο 99% πριν αποφασίσει να πάει στο 100%.

Και σχετικό παρατήρησα και στο note 10.1, χτες από το 14% πως απευθείας στο 4% και χαμηλωσε αυτόματα την φωτεινότητα...

Για root συσκευές λένε να σβήσεις σε κάποια φάση το batterystats.bin για να γράψει καινούργιο.

Το άφησα να σβήσει, αυτό που δεν έκανα είναι να το αφήσω κλειστό όσο φορτίζει..

Είναι λίγο σπαστικό, βλέπω το Note3 να πέφτει από το 100 στο 85 γρήγορα και μετά να μένει εκεί για ώρες.. Άσε που όταν το φορτίζω είναι πολλή ώρα στο 99% πριν αποφασίσει να πάει στο 100%.

Και σχετικό παρατήρησα και στο note 10.1, χτες από το 14% πως απευθείας στο 4% και χαμηλωσε αυτόματα την φωτεινότητα...

Για root συσκευές λένε να σβήσεις σε κάποια φάση το batterystats.bin για να γράψει καινούργιο.

Η βαθμονόμηση θα βοηθήσει στο note 3. Στο 10.1 υποθέτω πως η αυτόματη μείωση φωτεινότητας είναι στα πλαίσια της εξοικονόμησης ενέργειας της συσκευής.

παιδια θελω προταση ποιο προγραμμα να βαλω που να μη θελει πολλες ρυθμισεις για να επιβλεπω το σπιτι μου οταν λειπω με ενα παλιο τηλεφωνο που εχω και να τα; βλεπω στο κινητο μου ευχαριστω

παιδια θελω προταση ποιο προγραμμα να βαλω που να μη θελει πολλες ρυθμισεις για να επιβλεπω το σπιτι μου οταν λειπω με ενα παλιο τηλεφωνο που εχω και να τα; βλεπω στο κινητο μου ευχαριστω

Ρίξε μια ματιά εδώ

Καλημερα!Μπορεω να περασω το mms apk της 4,3,σε 4.4?Eβαλα στο galaxy s 3 την slim bean αλλα η εφαρμογη μηνυματων της kit kat με εκενευριζει αφανταστα!
Aντώνης

Σαφώς. Αυτό που θεώρησα αφύσικο είναι να πέφτει από το 15% στο 5% ξαφνικά, μέσα σε ένα λεπτό...

Αν δεν κάνω λάθος, λέγεται memory effect. (Μάλλον κάνω λάθος γιατί ισχύει για μπαταρίες παλιότερης τεχνολογίας).

Edited by faji

Πολύ σωστά...

έχετε μείνει μια δεκαετία τουλάχιστον πίσω...τις μπαταρίες των τηλεφώνων καλό είναι να μην τις αφήνουμε κάτω του 10% , (ιδανικά να το βγάζεις από την μπρίζα κοντά στο 90%), και το φορτίζεις ανοιχτό!;)

Ή δε διαβασες καν τι λεμε ή εχεις μεινει καμια 12αρια χρονια πισω..

(παρεπιπτοντως πηρα το πρωτο smartphone πριν απο 13 μηνες)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Βρήκα αυτό:

Simple Guidelines for Charging Lithium-based Batteries

A portable device should be turned off while charging. This allows the battery to reach the threshold voltage unhindered and reflects the correct saturation current responsible to terminate the charge. A parasitic load confuses the charger.

Charge at a moderate temperature. Do not charge below freezing.

Lithium-ion does not need to be fully charged; a partial charge is better.

Chargers use different methods for “ready” indication. The light signal may not always indicate a full charge.

Discontinue using charger and/or battery if the battery gets excessively warm.

Before prolonged storage, apply some charge to bring the pack to about half charge.

Over-discharged batteries can be “boosted” to life again. Discard pack if the voltage does not rise to a normal level within a minute while on boost.

Εδώ περισσότερα

έχετε μείνει μια δεκαετία τουλάχιστον πίσω...τις μπαταρίες των τηλεφώνων καλό είναι να μην τις αφήνουμε κάτω του 10% , (ιδανικά να το βγάζεις από την μπρίζα κοντά στο 90%), και το φορτίζεις ανοιχτό!;)

Που το έμαθες αυτό?

Στο Google?

Λοιπόν να σε πληροφορήσω ότι στα κινητά όταν λέμε 0% η μπαταρία δεν σημαίνει ότι είναι και 0 volt.

Και επίσης ότι το 100% + ένα μισάωρο που έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω είναι απόλυτα σωστό αν θέλεις να έχεις την απόλυτη αυτονομία του όποιου κινητού αντικειμένου χρησιμοποιεί μπαταρία... :cool:

Μιλάμε για καλιμπράρισμα το οποίο δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα και είναι ο απόλυτα φυσιολογικός τρόπος για να ανανεωθούν τα battery stats του κινητού πριν από οποιαδήποτε σκέψη αλλαγής της μπαταρίας

Υ.Γ

Είμαι ηλεκτρονικός 35 χρόνια , δεν λέω ότι μου κατέβει :)

Edited by tsiv

καλημέρα να ρωτήσω μια απορία μου, μπορεί να αλλάξει η οθόνη κλειδώματος στην lollipop ;

έχω το samsung s2plus και έχω βάλει την lollipop, θέλω να αλλάξω την φωτο οθόνης κλειδώματος αλλά δε βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση .

@ dante02004 Δοκίμασε να βαθμονομήσεις τη μπαταρία. Μάλλον αναφέρει λάθος.

Καλό είναι να βαθμονομείται κάθε μήνα ~

(Οι πιο έμπειροι ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος)

@kosgeo δοκίμασε το εξής. Βρες τη φώτο και από τις επιλογές όρισε τη σαν ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος.

Edited by faji

Άρα σήμερα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο θα αφήσω κινητό και ταμπλετ να τελειώσει η μπαταρία μέχρι να κλείσουν, τα βάζω να φορτισουν ΚΛΕΙΣΤΑ και το πρωί πρέπει να είναι και τα 2 οκ και καλιμπραρισμένα...

@kosgeo δοκίμασε το εξής. Βρες τη φώτο και από τις επιλογές όρισε τη σαν ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος.

δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μόνο ως ταπετσαρία οθόνης όχι κλειδώματος

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned