dancer_69 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Όχι δεν τις εγκαθιστά, αλλά έχει λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό αυτό. Και καλώς γίνεται αυτό, μιας και πολλές εφαρμογές ίσως έχουν εγκατασταθεί μόνο δοκιμαστικά ή δεν είναι συμβατές ή χρήσιμες για όλες τις συσκευές. Αυτό που λείπει πάντως είναι η δυνατότητα για εγκατάσταση πολλαπλών εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIAAAAAAAAAA Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 παιδια δινω το παλιο μ κινητο κ πρεπει οπωσδηποτε να σωσω τ μηνυματα μ..πως γινεται να μεταφερω τ μηνυματα ειτε στον υπολογιστη μ ειτε σε ενα αλλο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλημέρα. Θέλω κάτι σημαντικό να ρωτήσω. Έχω για τα κινητά μου των τλευταίων ετών τα οποία είναι με το android λειτουργικό, έναν gmail λογαριασμό όπως επιτάσει η πλατφόρμα. Θέλω όμως να αλλάξω διεύθυνση e-mail σαν συνέχεια όμως του υπάρχοντος λογαριασμού. Να έχω δηλαδή τις εφαρμογές μου τα μηνύματα τα τηλέφωνα και γενικά συγχρονισμό σε οτι έχω εως τώρα. Υπάρχει τρόπος για κάτι τέτοιο; Τελικά δεν γίνεται να αλλάξουμε gmail; Έναν και…. τον παντρευόμαστε; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Τελικά δεν γίνεται να αλλάξουμε gmail; Έναν και…. τον παντρευόμαστε; the only one! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Τελικά δεν γίνεται να αλλάξουμε gmail; Έναν και…. τον παντρευόμαστε; Γίνεται αυτό που ζητάς αλλά θα πρέπει αφού πρώτα προσθέσεις τον νέο Gmail λογαριασμό σου στη συσκευή να μπεις μέσα από αυτόν (πατάς επάνω στο όνομα λογαριασμού) και να επιλέξεις όλους τους συγχρονισμούς που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις (επαφών, ημερολογίου κλπ). Αν θέλεις αφού το κάνεις μπαίνεις και μέσω υπολογιστή στο νέο σου mail να δεις αν έγινε σωστά. Σε δεύτερη φάση στις Ρυθμίσεις της συσκευής θα βρεις μια επιλογή για Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Επαναφορά (αναλόγως της συσκευής παίζει η θέση αυτής της επιλογής). Εκεί θα βρεις και τη δυνατότητα επιλογής λογαριασμού στον οποίο αποθηκεύει η Google τα όποια δεδομένα σου. Επιλέγεις τον νέο λογαριασμό και αφήνεις τη συσκευή σου με ίντερνετ για κάποια ώρα. Αυτά πιστεύω είναι αρκετά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 εχω κολλησει εδω και ωρα γιατι δεν περνω ειδοποιησεις email στο κινητο?galaxy s5. ψαχνω αλλα δεν βρισκω καπου επιλογη να μου ερχονται ειδοποιησεις ξερει καποιος?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 εχω κολλησει εδω και ωρα γιατι δεν περνω ειδοποιησεις email στο κινητο?galaxy s5. ψαχνω αλλα δεν βρισκω καπου επιλογη να μου ερχονται ειδοποιησεις ξερει καποιος?ευχαριστω. Μιλάς για την προεπιλεγμένη εφαρμογή email της συσκευής ή έχεις περάσει κάποια άλλη από το market? Δοκίμασες να ενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό (τα δύο κυκλικά βελάκια)? Οι ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του email είναι όντως σωστές? Παίρνεις ειδοποιήσεις από άλλες εφαρμογές? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 ναι μιλαω για την προεπιλεγμενη εφαρμογη email του κινητου.ειδοποιησεις απο αλλες εφαρμογες περνω απο email δεν περνω μπορει καποιος να μου πει την διαδρομη που να το κοιταξω τι εχω κανει λαθος η εχω ξετσεκαρει κατι καταλαθος? υπαρχει συγχρονισμος στο email απλα παρακατω που λεει περιοδος για συγχρονισμο ειναι 2 εβδομαδες μηπως αυτο πρεπει να αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 ναι μιλαω για την προεπιλεγμενη εφαρμογη email του κινητου.ειδοποιησεις απο αλλες εφαρμογες περνω απο email δεν περνω μπορει καποιος να μου πει την διαδρομη που να το κοιταξω τι εχω κανει λαθος η εχω ξετσεκαρει κατι καταλαθος? υπαρχει συγχρονισμος στο email απλα παρακατω που λεει περιοδος για συγχρονισμο ειναι 2 εβδομαδες μηπως αυτο πρεπει να αλλαξω? Όχι, αυτό αναφέρεται στη παλαιότητα των email. Δοκίμασες να ενεργοποίησης τον συγχρονισμό? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 μπηκα στο email στο συγχρονισμος και απενεργοποιησα και ξανα ενεργοποιησα το συγχρονισμο email τωρα πλεον ερχονται ειδοποιησεις αλλα την πρωτη ηρθαν 7 email την δευτερη 4 δεν πρεπει να ερχεται ειδοποιηση ανα email?εχει καποια ρυθμιση προγραμματος συγχρονισμου που εκει εχω την επιλογη χειροκινητα,μηπως πρεπει να αλλαξω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 πως σβηνουμε απο το play store ολες τις εφαρμογες μου? που ειναι αποθηκευμενες>διοτι ειναι 100αδες πλεον και βαριεμαι μια μια!γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 πως σβηνουμε απο το play store ολες τις εφαρμογες μου? που ειναι αποθηκευμενες>διοτι ειναι 100αδες πλεον και βαριεμαι μια μια!γινεται? για προσπάθησε μέσω του gmail σου από έναν σταθερό υπολογιστή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Γειά σας παίδες!Έχω ένα θεματάκι με το κινητό μου.Κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει το μήνυμα:"Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Google Partner Setup(διαδικασία com.google.android.partnersetup).Προσπαθήστε ξανά." Και πατάω αναγκαστικό κλείσιμο.Το κινητό δουλεύει μια χαρά και το μόνο πρόβλημα είναι πως όταν μπαίνω στο ίντερνετ από τον default browser μου πετάει αυτό το μήνυμα ξανά και δεν με αφήνει να μπω.(Το opera όμως μπαίνει κανονικά)Τι είναι αυτό και πως το διορθώνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) για προσπάθησε μέσω του gmail σου από έναν σταθερό υπολογιστή Μέσω υπολογιστή δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής νομίζω. Αντίθετα μπορείς μέσω κινητού, αλλά μόνο μια μια τις εφαρμογές κι όχι όλες μαζί... Δες κι εδω Γειά σας παίδες!Έχω ένα θεματάκι με το κινητό μου.Κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει το μήνυμα:"Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Google Partner Setup(διαδικασία com.google.android.partnersetup).Προσπαθήστε ξανά." Και πατάω αναγκαστικό κλείσιμο.Το κινητό δουλεύει μια χαρά και το μόνο πρόβλημα είναι πως όταν μπαίνω στο ίντερνετ από τον default browser μου πετάει αυτό το μήνυμα ξανά και δεν με αφήνει να μπω.(Το opera όμως μπαίνει κανονικά)Τι είναι αυτό και πως το διορθώνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Δοκίμασε να βρεις την αντίστοιχη εφαρμογή από τη διαχείριση εφαρμογών στις ρυθμίσεις και να κάνεις διαγραφή δεδομένων και ξαναπροσπάθησε. Βέβαια για τον browser να ξέρεις ότι θα χάσεις bookmarks και ρυθμίσεις ;) Edited September 20, 2014 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Το βρήκα στις εφαρμογές στις ρυθμίσεις και έκανα διαγραφή δεδομένων μα δεν άλλαξε κάτι και συνεχίζει τα ίδια.Για τα bookmarks έχεις δίκιο τα έσβησε όλα.Ωστόσο παρατήρησα ότι στην κατάσταση της μπαταρίας μου έχει κρατήσει μνήμη στο διάγραμμα μέχρι και 4 φορτίσεις που αυτό δεν το έκανε μιας και όταν το φορτίζω το κλεϊνω και έστι το διάγραμμα μου έδειχνε μόνο την τελευταία φόρτιση.Δεν μας τα λέει καλά... Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_this Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά έχω το S3 Galaxy tis Samsung. Εδώ και 2 εβδομάδες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο μου κάνει το εξής. Δείχνει λάθος τηλέφωνα σε λάθος ονόματα. Δηλαδή δεν πείραξε ούτε τα τηλέφωνα ούτε τα ονόματα απλά η αντιστοιχία είναι λάθος. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω την έκδοση jeally bean 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Το clockworkmod, μπορει να γινει οποτεδήποτε, χωρίς να χάσεις κάτι από όσα έχεις στήσει και εγκαταστήσει. Ή αν καποιος δεν θελει να χασει, εφαρμογες-δεδομενα-ρυθμισεις, πρεπει να το κανει εξαρχης οταν αγοραζει το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ναι δεν χάνεις κάτι περνώντας το. Το cwm χρησιμοποιείτε όταν αλλάζεις ROM., παίρνεις ένα nadroid backup την rom που είσαι πριν βάλεις την καινούργια ώστε αν κάτι πάει στραβά να μπορέσεις να επιστρέψεις πίσω με ασφάλεια. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα για backup εφαρμογών, δεδομένων. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καταθέτω την πρόσφατη εμπειρία μου από χρεώσεις του αριθμού 54444 με στόχο να μην την πατήσει και άλλος. Είδα σήμερα το χθεσινό sms της Wind (καρτοκινητή) ότι το υπόλοιπό μου ήταν 0,50 ευρώ, ενώ την 14/9 που ενεργοποίησα την προσφορά με τα 3 ευρώ το υπόλοιπο ήταν 8,38 ευρώ. Άνοιξα αμέσως την εφαρμογή και είδα με έκπληξη ότι το υπόλοιπο ήταν 0,11 ευρώ (!!!) ενώ τα λεπτά και τα sms είναι σωστά. Τηλεφώνησα στο 1260 και η κοπέλα μου είπε ότι αυτά συνήθως γίνονται από εταιρείες που προσφέρουν συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ και με τη συμμετοχή χρεώνουν τα μηνύματα που σου στέλνουν !!! Δεν ξέρω πως έγινε αυτή η συμμετοχή (ίσως η γυναίκα μου) αλλά άνοιξα τα sms και βρήκα 4 sms της εταιρείας TRIVICELL (παγκοσμίως άγνωστης, τουλάχιστον σ' εμένα), που ξεκίνησαν την 18/9 με το τελευταίο χθες 22/9. Στο διάστημα αυτό η εταιρεία μου έφαγε 8,27 ευρώ !!! Ρώτησα την κοπέλα τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση και είπε ότι 1) μπορώ να διακόψω στέλνοντας sms "STOP" (χωρίς χρέωση), και 2) μπορεί να αποκλείσει την αποδοχή κλήσεων από αριθμούς που αρχίζουν από 5. Έκανα και τα δύο αλλά τα 8,27 ευρώ χάθηκαν, όπως καταλαβαίνω. ΠΡΟΣΟΧΗ, λοιπόν, ΟΛΟΙ και τα μάτια σας 14 όσοι δεν γνωρίζετε για τους αριθμούς αυτούς. Εγώ, πάντως, πλήρωσα και έμαθα ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Συνεχίζω και έχω το πρόβλημα που περιγράφω πιο πάνω.Αν του κάνω μία επαναφορά εργοστασιών ρυθμίσεων λέτε να συνέλθει ή είναι κάτι πιο σοβαρό;Όχι τίποτα άλλο αλλά βαριέμαι την όλη διαδικασία.Μην την κάνω άδικα!Χαχα! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Συνεχίζω και έχω το πρόβλημα που περιγράφω πιο πάνω.Αν του κάνω μία επαναφορά εργοστασιών ρυθμίσεων λέτε να συνέλθει ή είναι κάτι πιο σοβαρό;Όχι τίποτα άλλο αλλά βαριέμαι την όλη διαδικασία.Μην την κάνω άδικα!Χαχα! Λογικά κάποια εφαρμογή φταίει που αν την απεγκαταστήσεις δε θα στο βγάζει,αλλά που να κάθεσαι να ψάχνεις τώρα..με την επαναφορά θα στρώσει πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Θας σας πάω λίγο πίσω για να κατά λάβετε. Ημουν τεχνικός κινητών Νικία απο 1995 και καμια δεκαετία,εποχή 5130,3210,6110,6150 κτλ και για την τοτε εποχη με το hardware της νοκια και το software after market,κατάφερα και εσωζα πολλά αρχεία απο κατεστραμμένα τηλέφωνα που ντε είχαν βραχεί και εβγαζαν συνεχεια local mode η δεν μπορουσαν να ανάψουν αλλά φόρτιζαν και είχαν επικοινωνια με τον pc. τα προγραμματα τοτε δεν υποστήριζαν ελληνικούς χαρακτηρες και έτσι κατάφεραν και εσωζα τηλέφωνα με ιερογλυφικους χαρακτηρες.Οι πελάτες ηταν ευχαριστημενοι γιατί απλως τηλεφονοησαν και μαθεναν και το όνομα. Ετσι αποφάσισα εγώ τοτε στα δικά μου τηλέφωνα να έχω τις επαφες στα λατινικα οπου διατηρώντας ως και σήμερα. Φτάνουμε στο σήμερα τα πραγματα εδώ και χρόνια έχουν αλλαξει αρα σκέφτηκα μήπως να τα γυρίσω στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και εγώ? Πρόσφατα μου γεννήθηκε η απορία επειδή στο τηλεφωνο μυ έχω αγγλική γλώσσα και αγγλικό μενού και στο gps maps διαβάζει σαν γλώσσα εκφωνησης την γλώσσα του μενού. Περιμένω τις απόψεις σας σχετικα με την γλώσσα του τηλ.κατάλογου. αν υπαρχουν υπέρ και κατα. Καλημέρα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αυτο το ρημαδι "υπηρεσιες google play" μπορω με καποιο τροπο να το αδρανοποιω με το greenify? Ενα σκασμο μνημη τρωει και οπως βλεπετε δεν εχω και πολυ διαθεσιμη. Με το link2sd μονο freeze μπορω να το κανω αλλα μετα δεν δουλευει το youtube. Στο greenify δεν το εχει ως διαθεσιμη εφαρμογη για να το αδρανοποιησω. Καποια λυση/ιδεα καποιος? %5BATTACH%5D50232%5B/ATTACH%5D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Για δες αυτό το mod , μπορεί να σε βοηθήσει. http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-nlpunbounce-reduce-nlp-wakelocks-t2853874 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts